Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Guardado zegt dat hij kan spelen in competitietopper

Laatste update:

Andrés Guardado herstelt snel van de enkelblessure die hij opliep tegen Manchester United, twee weken geleden. De middenvelder van PSV miste weliswaar de duels met Heracles, SC Cambuur, NEC en CSKA Moskou, maar deze week kwam uit dat hij mogelijk inzetbaar zou zijn tegen Ajax. Als dat onverhoopt niet lukt, dan is hij er na de interlandperiode sowieso wel weer bij voor PSV.

/

De Mexicaanse bond heeft de 29-jarige Guardado een uitnodiging gestuurd voor de komende twee interlands van El Tri: op 10 oktober tegen de Verenigde Staten en drie dagen later tegen Panama. De eerste wedstrijd wordt gespeeld om de CONCACAF Cup 215, de tweede ontmoeting is een vriendschappelijke.

Dat Guardado is opgeroepen is opvallend, omdat hij nu nog geblesseerd is. De Mexicanen rekenen er echter op dat de ervaren schakel iets kan betekenen tegen de Verenigde Staten en Panama. Phillip Cocu zei deze week dat de berichtgeving wel erg snel ging en dat Guardado nog niet met de groep had meegetraind: dat was woensdag. Mogelijk kan de kampioen zondag wel over hem beschikken. Het Brabants Dagblad stelt dat PSV vrijdag bepaalt of Guardado kan meedoen.

Update 2 oktober 10.56 uur - Guardado zegt dat hij kan spelen in competitietopper
Andrés Guardado lijkt fit te geraken voor de topper van zondag in Amsterdam: Ajax-PSV. De Mexicaan kreeg tegen Manchester United een tik tegen zijn enkel en miste vervolgens vier wedstrijden van zijn club. Omroep Brabant stelt dat Guardado vrijdagochtend echter aanhaakte bij de groepstraining en dat lijkt erop te wijzen dat Phillip Cocu hem zondag kan inzetten. Aan de NOS laat Guardado weten dat hij zondag gewoon kan spelen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tuurlijk, desnoods als mascotte mee. Goed voor die jongen dat ze ondanks een blessure het vertrouwen blijven uitspreken. Deed nederland met robben ook steeds.

Al vraag ik me wel ineens af of men strootman ooit nog eens een uitnodiging heeft gestuurd

Had net verwerkt dat hij er niet bij zou zijn tegen Ajax komen ineens de berichten dat hij het wellicht zou kunnen halen. Zou weer een teleurstelling zijn als hij zondag niet mee kan doen . Ik ga er maar niet van uit. Ben benieuwd hoe PSV voor de dag gaat komen na afgelopen woensdag.

Ben ook benieuwd wat men van plan is met Guardado wat betreft belasting van z'n enkel. Hij heeft zat specialisten om zich heen dus we moeten eigenlijk blind vertrouwen op hetgeen zij besluiten. Maar het voelt toch raar.

2 oktober 2015 om 11:07

Als je m ziet trappen tegen die bal op zn instagram kun je er vanuit gaan dat hij er wel bij is.. :D

5e minuut ff een tikkie op de enkel.. ff testen ;-)Maakt de wedstrijd weer leuker want is gewoon een goede speler en hoe meer goede spelers hoe beter de wedstrijd !

2 oktober 2015 om 11:23

snap dat het een grapje is maar dat heeft ajax niet nodig om zo wedstrijden te winnen. we heten niet alemaal moreno

verder hoop ik dat hij er gewoon bij is, zo ook luuk de jong. dan kunnen er geen smoesjes komen na zondag dat er spelers niet mee deden enz. als als als..

2 oktober 2015 om 12:49

trieste reactie.. ga je werkelijk waar bij ieder topic over PSV een actie erbij halen die hier helemaal niks mee te maken heeft? heel jammer..

2 oktober 2015 om 13:24

kan je al een beetje lezen op jou leeftijd? ik reageer in mijn eerste stuk op de reactie boven mij, dat heeft daar toch aardig wat mee te maken. daaronder heb ik het over deze topic, zo raar is mijn reactie niet, ik hou namelijk niet van spelers die andere speler het veld uit trappen. en daarom begin ik erover omdat ik het ook niet toe schreeuw als een speler van ajax dat zou doen. en dat ter zijde, er staat een knipoog achter. maar goed, dat jij dat triest vind zegt meer iets over jou als persoon en clubvoorkeur. dat jullie dat toe juichen omdat hij voor psv speelt wil niet zeggen dat de rest dat ook goed vind.

2 oktober 2015 om 13:25

Dat hebben we gezien toen Milik vorig seizoen een elleboog uitdeelde binnen de minuut..

2 oktober 2015 om 13:34

wou vorig seizoen, hoe ver moet je in de geschiedenis graven om iets te zoeken om op gelijke hoogte te komen? dat is pas triest. en liever een elleboogje dan een karatetrap en iemand een heel seizoen eruit schoppen. die gast had dit jaar niet meer mogen voetballen, punt.

2 oktober 2015 om 14:04

Bel me even als je weer objectief wordt in de toekomst eriksen knipoog

2 oktober 2015 om 16:07

@eriksen88, Klopt, maar in elk grapje zit een kern van waarheid zo ook in deze. Guardado zou dat bijvoorbeeld wel doen. Alles om te winnen. Die killersmentaliteit missen we soms weleens.. Soms is er meer nodig dan alleen voetbal. Zoals ijzeren Rinus ook zei: Voetbal is oorlog.

En die overtreding van Moreno vond ik persoonlijk vooral ongelukkig, maar daar heeft het slechtoffer niks aan.

Er zijn nooit smoesjes die geldig zijn, er zijn altijd wat als scenario's maar de spelers die beschikbaar zijn die moeten het doen 9o minuten op het veld, met alle voor- en tegenspoed Het is sowieso een momentopname, Ik heb er in ieder geval zin in!!

2 oktober 2015 om 18:46

Zou wat zijn als Moreno El Ghazi de benen door midden trapt. Of Fisher terug de ziekenboeg in. Al kan Arias dat ook wel

Maar even serieus. Iemand bewust de wedstrijd uittrappen moet niet kunnen. Gelukkig doet Moreno dat ook niet. Hopenlijk doen de Ajacieden dat ook niet bij Guardado, als hij meedoet zondag.

Hopelijk zegt hij zelf "nee" tegen Mexico om nog extra rust te pakken.

2 oktober 2015 om 11:50

hij heeft al aangegeven ook met Mexico mee te willen doen...

2 oktober 2015 om 12:19

Dit zijn enorm belangrijke wedstrijden voor Mexico, die gaat hij echt niet laten schieten.

2 oktober 2015 om 12:45

Bovendien is hij aanvoerder van Mexico, dan kun je alleen een wedstrijd laten schieten als het echt niet anders kan

2 oktober 2015 om 11:53

Oei

Wat een beest! Hopen dat hij geen terugslag krijgt. Met guardado staat er een ander Psv.

2 oktober 2015 om 14:05

Heerlijk middenveld met die man erbij. Ben ergens wel bang dat hij nu aan het pushen is

Lijkt me sterkedrank hij opgesteld gaat worden. Een tik op zijn zwakke enkel en hij kan er maanden uit liggen.

2 oktober 2015 om 12:44

Sterkedrank? Lekker. Je bedoelt het scheelt een slok op een borrel of ie dr bij is?

2 oktober 2015 om 13:01

Automatisch woorden boek hè. Had het niet naar gelezen maar je kunt het ook niet veranderen op je app

2 oktober 2015 om 13:02

Bedoelde lijkt me sterk dat hij opgesteld gaat worden.

Stuur jetro en luuk ook meteen ff langs die mexicaanse fysio...zijn we compleet 😁

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren