Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Guardado mikt op Bayern München: ‘Dan moet alles meezitten’

Laatste update:

PSV meldt via de officiële kanalen dat Andrés Guardado is onderzocht aan zijn hamstringklachten. De Eindhovense club laat weten dat er sprake is van een verrekking aan de hamstring en dat de Mexicaan voorlopig een aangepast programma volgt.

/

Eerder werd nog gevreesd voor een scheuring, waardoor Guardado aanzienlijk langer langs de kant zou staan. De blessure valt dus mee, al geeft PSV geen indicatie over de herstelduur. Wel is duidelijk dat Guardado dus een aangepast trainingsprogramma zal volgen.

De middenvelder liep de blessure op in de wedstrijd tegen sc Heerenveen. PSV speelde dat duel met 1-1 gelijk en Guardado moest zich in de tweede helft laten vervangen. De interlandweek zal Guardado aan zich voorbij laten gaan; hij reist dus niet af naar Mexico.

Update 10 oktober 8.33 uur - Guardado mikt op Bayern München: ‘Dan moet alles meezitten’
Andrés Guardado mist zaterdag de thuiswedstrijd van PSV tegen Heracles Almelo. De Mexicaan kampt met een spierverrekking. Trainer Phillip Cocu laat weten dat Guardado mikt op het uitduel met Bayern München in de Champions League. “Voor dat laatste moet wel alles meezitten”, legt Cocu uit aan het Eindhovens Dagblad. Overigens zijn ook Jürgen Locadia en Jorrit Hendrix niet inzetbaar tegen Heracles Almelo; achter de naam van Luciano Narsingh staat nog een vraagteken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig maar, 3 geblesseerde middenvelders is wel erg veel van het goede. Al is Ramselaar wel al na de interlandperiode weer fit en is met Pröpper de belangrijkste middenvelder en misschien wel speler van dit PSV fit en in vorm.

4 oktober 2016 om 11:19

Propper mag dan volgens jou de belangrijkste speler zijn. persoonlijk vind ik guardado belangrijker, maar goed dat is een andere discussie. De positie van propper als aanvallende middenvelder is wel makkelijker op te vangen dan een vm. In de huidige selectie van psv. Misschien kan psv proberen bazoer terug te halen en elgazi er bij doen. 2 halen 1 betalen. Want die staan in de uitverkoop bij ajax.

4 oktober 2016 om 12:00

Guardado heeft absoluut niet de vorm van Pröpper en Pröpper draagt ook verdedigend zijn steentje bij. Haha en Bazoer terughalen is een goede, misschien kunnen we dan ook meteen Wijnaldum terug halen. Wat extra scorend vermogen kan ook geen kwaad .

4 oktober 2016 om 12:13

Toch zag je toen guardado tegen heerenveen uitviel dat Heerenveen ineens een stuk gevaarlijker werd. Guardado is gewoon een ontzettend belangrijke pillon in het elftal van Cocu ook al heeft hij nog niet de vorm die hij andere jaren wel had.

4 oktober 2016 om 12:25

Bazoer terug? Nooit, denk niet dat na wat er gebeurt is hij ook terug wil en andersom.

4 oktober 2016 om 12:38

Ik zeg ook niet dat Guardado niet belangrijk is dat is hij zeker, maar ik denk dar Pröpper nog belangrijker is. En tegen Heerenveen kwam het deels door het uitvallen van Guardado, maar ook deels doordat ze geen goede vervanger hadden. PSV speelde in principe met 3 aanvallende middenvelders toen hij eraf ging, heel de balans was weg.

Geluk voor PSV dat er net een interlandperiode is waarin iedereen weer kan herstellen, anders had ik ze nog wel meer punten zien verspelen.

4 oktober 2016 om 12:16

Op dit moment maakt niet uit wie spelen. Als we zo spelen als de laatste tijd gaan we sowieso punten verspelen.

4 oktober 2016 om 14:56

Als we zo spelen zonder de kansen af te maken wel. Aan kansen ligt het niet, aan iemand die de goals maakt wel. Niet dat ik Luuk de Jong afval, maar zijn moyenne van vorig seizoen is nog weinig terug te zien. Locadia mis je ook, die scoorde toch ook regelmatig, al staat hij niet op zijn beste positie. Veel goals van middenvelders, is goed, maar uiteindelijk heb je een spits die de ballen moet afmaken.

Dit biedt in ieder geval hoop. Hopelijk Ramselaar weer terug na de interlandperiode.

4 oktober 2016 om 13:10

Nou, na Hendrix ook Guardado eruit is wel teveel van het goede als je het mij vraagt. De vervangers, Ramselaar en Siem, zijn toch aanvallender ingesteld.

4 oktober 2016 om 13:27

Dat is wel precies wat PSV nu nodig heeft echter. Meer scorend vermogen om het gemis van Locadia en de belabberde vorm van Narsingh en De Jong op te vangen.

4 oktober 2016 om 20:49

Ja maar dat gaat wel ten koste van het balans op het middenveld. Ik vind dat veel mensen de rol van Guardado daarin ook onderschatten. Hij is toch wel de verbinding van de verdediging naar het middenveld en van het middenveld naar de aanval. Daarnaast onderschept hij ook veel ballen en zoekt hij altijd de voetballende oplossing. Ramselaar is zeker niet slecht, maar moet het toch meer hebben van zijn aanvallende kwaliteiten, idem dito voor Siem.

De tijdelijke afwezigheid van Guardado komt Psv niet eens zo slecht uit. Die man heeft gewoon even wat rust nodig.
Ik zie dit dan ook echt als een blessure die voort komt uit de hoeveelheid wedstrijden die de beste man de afgelopen tijd gespeeld heeft, zowel in de Eredivisie, als in Europa als ook voor zijn land.

Zonder Guardado is Psv inderdaad verzwakt, maar Guardado op halve kracht win je ook geen wedstrijden mee. Ik verwacht dat hij sterker terug zal komen na een korte periode van rust.

Ik begin een beetje een patroon te zien in de blessures van Guardado. Elke keer komt hij eerder dan vooraf verwacht weer terug op het veld, maar elke keer heeft hij daarna een paar wedstrijden nodig om op niveau te komen en intussen lijkt hij ook steeds blessuregevoeliger te worden: dit is al de vierde keer in ruim een jaar dat hij enkele wedstrijden moet missen door een blessure.

Dus wellicht zou het verstandiger zijn als Guardado niet geforceerd gaat mikken op Bayern. Laat hem liever nog even herstellen en rust nemen. Dat is een wedstrijd waarin je in principe toch vrijwel kansloos bent.

11 oktober 2016 om 16:56

Wie gaat zijn rol op het middenveld overnemen? Ramselaar en Siem zijn toch aanvallender ingesteld en Hendrix is toch meer een CVM. Daarnaast kan ik me eigenlijk geen betere spelverdeler bedenken die Psv nog heeft als alternatief.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren