Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Go Ahead versterkt zich met Lambooij en Schroyen

Laatste update:

Go Ahead Eagles won de nacompetitie en is daardoor volgend seizoen weer actief in de Eredivisie. De club uit Deventer is inmiddels druk bezig met het zoeken van versterkingen en heeft twee aanwinsten binnen: rond 11.15 uur zal Go Ahead twee nieuwe spelers presenteren. Dat meldt Edwin Lugt, per 1 juli de nieuwe voorzitter van de promovendus, zojuist op Twitter.

Het is onduidelijk om welke spelers het gaat. Go Ahead werd vorige week wel al in verband gebracht met Jules Reimerink, die in het verleden al eens in Deventer speelde en momenteel onder contract staat bij VVV-Venlo. Daar zou de aanvaller echter mogen vertrekken, omdat de Limburgers na de degradatie niet meer in staat waren om het salaris van Reimerink te betalen.

De 23-jarige Reimerink speelde in de seizoenen 2008/09 en 2009/10 al voor Go Ahead, dat de aanvaller destijds huurde van FC Twente. In zijn laatste seizoen deed hij het zo goed dat hij een transfer naar Energie Cottbus verdiende, maar in Duitsland kwam hij niet uit de verf. Afgelopen zomer keerde Reimerink terug naar Nederland en tekende hij een driejarig contract bij VVV, maar hij viel slechts een keer in voor de degradant.

Update 3 juni 11:49 uur - Go Ahead versterkt zich met Lambooij en Schroyen
Go Ahead Eagles heeft aangegeven dat Lars Lambooij en Joeri Schroyen de club komen versterken. In de ochtend meldde de club reeds dat het twee nieuwe spelers had aangetrokken, maar het wachtte nog met het onthullen van de namen. Lambooij is transfervrij vastgelegd; hij was beschikbaar nadat SC Veendam failliet ging. Als hij de medische keuring doorkomt, tekent de 25-jarige middenvelder voor twee jaar met een optie op nog een seizoen. De 22-jarige Schroyen wordt, eveneens onder voorbehoud van een medische keuring, transfervrij overgenomen van Fortuna Sittard. Daar speelde de linksback drie jaar.

Denk je dat Go Ahead Eagles zich volgend seizoen kan handhaven in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als GAE wil handhaven volgend seizoen moeten ze de selectie wel iets aansterken. Ze moeten net als PEC een team creëren en willen voetballen, dan gaat het zeker lukken! Aan de aanhang zal het in ieder geval niet liggen, want die zorgen voor een 12e man daar!

Was sinds jaren 90 altijd mijn favoriete team uit de Jupiler League omdat Overmars daar door is gebroken. Ben benieuwd of ze zich in de Eredivisie kunnen handhaven. Denk dat ze 18de worden, in de Jupiler League zijn er bovendien ook 5 teams boven ze geëindigd.

3 juni 2013 om 08:39

Slaat toch nergens op? Ze schakelen in de play-offs ook VVV met 4-0 uit, verslaan Dordrecht én Volendam (die 2e eindigden) en gaan zich versterken. Hoe kun je dan op basis het resultaat van afgelopen seizoen zoiets voorspellen?

3 juni 2013 om 08:59

Het argument slaat inderdaad nergens op, ik denk echter dat GA het ook heel erg moeilijk gaat krijgen. Ze hebben de laagste begroting en ze raken een aantal sterkhouders (huurlingen) kwijt. Alles boven de 18e plaats op de ranglijst zou razend knap zijn.

3 juni 2013 om 10:44

De play-offs is een moment opname. Over 30 wedstrijden is gebleken dat er 5 teams beter waren in principe. Door dat domme play-off systeem gaan niet de besten naar de eredivisie, maar degene die in vorm zijn op het laatst.

3 juni 2013 om 11:57

@yoink, hoewel je gelijk hebt dat die argumenten nergens op slaan, hebben the Eagles een minime kans zich te handhaven en om deze redenen:

1. de beste spelers werden gehuurd van andere clubs en zijn terug naa hun club. De vraag is of die clubs bereid zijn ze weer aan Go Ahead uit te lenen of dat Go Ahead in staat is om dergelijke spelers elder te huren.

2. Go Ahead heeft nauwlijks middelen om zich te versterken en men heeft ook geen jeugdopleiding meer waar talenten vandaan kunnen komen. Afgelopen seizoen moesten the Eagles het doen met 3 miljoen. Dat zal wel iets omhoog gaan, maar niet enorm. Je ziet het ook aan deze twee versterkingen. Ze zijn transfervrij en geen grootse spelers. Maar goed, de meeste mensen konden Mohktar en Joey vd Berg ook niet, en zie wat er gebeurt is met Zwolle. Maar je moet reeel zijn, de kans op degradatie is groter dan op lijfsbehoud.

3 juni 2013 om 12:01

@broflovski: Of de club die onder druk het beste presteert. Ik vind de nacompetitie altijd heel leuk om naar te kijken, VVV - Go Ahead bijvoorbeeld was echt genieten. Ook om te spelen is het echt leuk, ik heb zelf 3 keer de nacompetitie gespeeld bij te amateurs: 2x gepromoveerd, 1x gedegradeerd. Dat zijn de wedstrijden waar je het hele seizoen voor speelt.

Lambooij en Reimerink worden de eerste nieuwe aanwinsten.
Verder zal er vooral met creatieve huur geprobeerd worden een volwaardig eredivisieteam neer te zetten voor komend seizoen

Mooi voor Gae.
Volgend jaar weer een echte derby misschien wel de 2e van NL op Ajax Feyenoord na.
Zwolle - Gae.

Heb er al weer zin in!

3 juni 2013 om 09:10

Nec - Vitesse was ook fantastisch spannende wedstrijd dit jaar, maar kijk er ook zeker naar uit. 3 Ploegen die ook zeker extra gemotiveerd zullen zijn tegen Twente.

3 juni 2013 om 09:25

//3 Ploegen die ook zeker extra gemotiveerd zullen zijn tegen Twente.\\

Oh, waarom zou dat dan zo moeten zijn? Zo bijzonder is FC Twente nu ook weer niet.

3 juni 2013 om 10:18

Omdat twente veruit de grootste en sterkste ploeg is van de overijsselse ploegen. Maar blij dat gae weer teug is. Gae is een geliefde club voor veel twente supp. Met zwolle en Heracles hebben we niks. Dus in mijn ogen is de echte derby gae twente en twente gae. Mooie club en hoop dat ze erin blijven

3 juni 2013 om 11:43

Het is wederzijds, de meeste Heracles supporter hebben ook helemaal niets met FC uit Enschede.

3 juni 2013 om 12:27

@ tukkermann
//omdat twente veruit de grootste en sterkste ploeg is van de overijsselse ploegen.\\

Dat kan wel zijn, maar dat maakt de wedstrijd tegen FC Twente er niet veel specialer om. De gemiddelde (brood))voetballer heeft niet zo veel met die sentimenten. Nog afgezien van het feit dat de afstand tussen Zwolle en Enschede bijvoorbeeld is groter dan die tussen Zwolle en het Friese Heerenveen.

3 juni 2013 om 12:28

Het is zelfs zo dat de meeste Heracles supporters Fc Twente helemaal niets gunnen en hopen dat ze nog vaak als 6e mogen eindigen

3 juni 2013 om 09:38

Met alle respect, maar Eagles thuis tegen Zwolle 5000 man, en Zwolle thuis tegen Eagles 9000 man, kijk dan maar niet naar Fortuna - MVV of als ooit weer Roda - Fortuna of Roda - MVV is, dan zie je pas derby's :P

3 juni 2013 om 09:45

8500 man ja. Aangezien het stadion binnen nu en 2 maand extra tribunes zal hebben.
En ja, Go Ahead-zwolle is een hele beladen derby, misschien wel de grimmigste die er is in Nederland.

Wel grappig, alleen als er bij Fortuna een derby is komen er mensen. Maar verder, zit er geen hond op de tribune.

3 juni 2013 om 09:52

Grappig.

Aantallen van vorig jaar:

http://www.elfvoetbal.nl/competitie/00002_jupiler-...
GAE 6, Fortuna 7 met gemiddeld 400 man minder. Dus dan zit er bij jullie ook geen hond .

3 juni 2013 om 09:53

@ Funkyg
//en ja, Go Ahead-zwolle is een hele beladen derby, misschien wel de grimmigste die er is in Nederland.\\

De laatste jaren vind ik dat reuze meevallen.

3 juni 2013 om 10:00

Bij ons de bezettingsraad het aller hoogst in de Jupiler League. 77%.
Maakt verder ook niet uit, volgend jaar zal het stadion elke wedstrijd uitverkocht zijn.

3 juni 2013 om 10:17

Bezettingsgraad zegt toch niks...

3 juni 2013 om 10:20

Ten eerste, hoeveel seizoenen heeft Fortuna al onderaan gebungeld? Is het dan normaal dat er minder man komen? Na 10 seizoenen ellende hadden we 2 seizoenen terug de playoffs kunnen pakken met 10000 man in het stadion, tegen toevallig de Eagles, 10000 man, zie ik niet veel JL clubs nadoen? Die moeten jullie nog eens zien te trekken in de eredivisie. En dan heb ik het nog niet eens over de uitsupport, volgens mij staat Fortuna daar met stipt op 1! En bezettingsgraad zegt niet veel, als je maar een capaciteit hebt van 5000 man en een ander een capaciteit van 10000 man in dezelfde divisie dan krijg je nogal een krom beeld.

Maar respect voor de Eagles en hoop dat ze het leuk doen in de ere, dat ze Roda er maar uitgooien :P maar besef dat Fortuna in 99 nog 15000 man naar de Bekerfinale mee had, en dat doen clubs zoals AZ en Twente niet echt beter ;-) daarbij was in de ere ons stadion zeer vaak uitverkocht.

3 juni 2013 om 10:28

10.000 man haalt Go Ahead makkelijk. Ze kunnen de vraag nu al niet aan. Go Ahead is van oudsher een voetbalstad. Ik weet ook wel dat het in de Jupiler League anders is. Echter is het nou eenmaal zo dat de stad Deventer veel slapende supporters heeft, die zijn nu wakker geworden en willen nu plots allemaal een seizoenskaart. Als je wint heb je vrienden zeggen ze dan toch?

3 juni 2013 om 10:32

Leuk verhaal maar het probleem bij GAE is de strenge kaartverkoop uit en thuis. Veel thuiswedstrijden clubcard verplichting en dan 1 op 1 verkoop. Alle uitwedstrijden zijn combi's (al 2 jaar lang). Buscombi's waren alcoholvrij, tegenwoordig wel bier verkoop op de terugweg. Veel mensen zijn hierdoor afgehaakt helaas.

3 juni 2013 om 10:36

Bij ons is het ook al 2 seizoenen lang bijna alles buscombi, achterlijk. Vraag me echt af waarom, maar jullie hebben er blijkbaar ook al last van.

3 juni 2013 om 11:58

@ funkyg

"veel slapende supporters", , mooie zin om het woord successupporters te verbloemen.

3 juni 2013 om 14:59

Ik wist niet dat Go Ahead een stad was/is. Heb trouwens liever fans/mensen op de tribune zitten, dan een hond of andere dieren. Aan Schroyen kunnen jullie veel plezier beleven, maar hij moet wel zijn koppie erbij houden. Verder gun ik het de GAE om erin te blijven, speelde leuk voetbal, mooie achterban, en stadion wat me enigzins aan de Baandert doet denken.

3 juni 2013 om 17:39

Waar waren al die "supporters" tijdens de huldiging dan? Er stond nog geen 10.000 man! Jullie blijven maar roepen dat gae zo'n grote achterban heeft. Maar waar de fuck waren ze de afgelopen seizoenen dan. Jullie krijgen dat stadion al jaren niet meer vol, wat gezien de capaciteit best triest is. Tevens is het nogal een poos geleden dat je cluppie sportief gezien succesvol is geweest. Als die mensen überhaupt nog leven, zul je ze terug vinden in bejaardentehuizen of thuis achter de garaniums.

3 juni 2013 om 17:58

Er waren tussen de 15.000 en 20.000 man/vrouw bij de huldiging. En dat waren niet allemaal GAE supporters, maar ook dagjesmensen net zoals dat bij de huldiging van jullie ook zo was. GAE heeft een trouwe achterban en voor JL een grote achterban. En kom niet aan met bij jullie zitten er wel 11.000, want die zaten er een aantal jaren geleden ook absoluut niet. Succes en een nieuw stadion brengen nou eenmaal veel successupporters met zich mee. Je moet niet vergeten dat we in 17 jaar JL weinig hoogtepunten hebben gekend en nooit voor de titel hebben gespeeld.

Ach...we zijn na 17 jaar weer terug in de Eerdivisie en staan weer positief in schijnwerpers en blijkbaar kunnen veel Blauwvingers daar niet tegen gezien de reacties op diverse sites. Bij mij staat nog steeds een grote glimlach op mijn gezicht. Daar kan geen negatieve reactie van een Blauwvinger wat aan veranderen! Guess who's back!!!

3 juni 2013 om 21:49

@forzasittard

Met alle respect voor jou cluppie, maar ga je nou Fortuna Sittard met FC Twente en AZ Alkmaar vergelijken?
AZ had een paar weken terug nog ruim 17.000 man naar Rotterdam toe.
Dat is de capaciteit van het hele stadion van Az.
Twente zou in 2011 ook wel met alle mogelijke kaarten die beschikbaar waren, gegaan zijn.
Dus supporters aantallen met sup top clubs vergelijken uit de Eredivisie is onzin.
Verder heeft Fortuna wel een Eredivisie waardig stadion. het blijft in mijn ogen een club met toekomst. Sowieso hebben alle Limburgse clubs Eredivisie waardige stadion, op die van VVV na.
Maar de Koel en de Aadelaarshorst hebben ook weer zijn speciale kanten.
Go Ahead Eagels is heel erg sfeervol, bij iedere wedstrijd.
Dan maakt toeschouwers aantallen niet eens veel uit.

3 juni 2013 om 11:05

vergeet je er 1'tje de "echte" derby van het noorden. Heerenveen - Cambuur. voor de mensen die deze niet of nooit meegemaakt hebben. Dit is strijd en passie op en buiten het veld.
Dit is Friesland tegen leeuwarden (tenminste cambuur fans willen niets met friesland en de vlag te maken hebben)

3 juni 2013 om 13:09

Je vergeet hier Heerenveen - Cambuur

Jahoor daar waar Kowet de spelers al binnen haalt laat Cambuur wachten.

Reimerink, goede vleugelspeler die bij VVV te weinig kansen kreeg, Lambooij was 1 vd beteren bij Veendam!

3 juni 2013 om 10:02

Reimerink is ook veel geblesseerd geweest. Maar los daarvan is Lokhoff niet de trainer er na geweest om dit soort jongens goed te gebruiken. Zelfde verhaal met Wildschut, die zit daar ook maar weg te kwijnen op de bank.

3 juni 2013 om 11:23

En Schroyen. Een van de betere linksbacks van de JL afgelopen seizoen. Reimerink is nog niet vrijgegeven.

Gerucht gaat dat het Joeri Schroyen betreft

3 juni 2013 om 09:21

Liever niet . Wil Yoeri nog niet kwijt.

3 juni 2013 om 11:15

Die is het dus inderdaad, zoals net bekend is gemaakt, samen met Lars Lambooij.
Reimerink volgt later deze week

Tom Oostinjen van Topklasser Gvvv gaat naar Go Ahead. Hij heeft dit nieuws onlangs al in de locale media bevestigd (zie website van de Veenendaalse Krant).

Tom is een back die ook stage heeft gelopen bij Sunderland. Deed het uitstekend bij Gvvv en kon naar verluid ook bij de halve Jupiler League aan de slag.

Ben benieuwd, leuk adt zo'n sympathiek clubje weer terug komt in de Eredivisie. Erg blij dat Volendam het niet gered heeft, want elke zondag naar dat stadion met dat irritante deuntje zitten gluren word ik niet bepaald vrolijk.
GAE heeft natuurlijk qua begroting niets te zoeken op het hoogste niveau, maar ach, het stadion brengt sfeer, ze spelen momenteel heel leuk voetbal en als ze het niet redden degraderen ze toch weer. We zullen wel zien hoeveel punten ze gaan halen, ik voorspel toch dat menige ploeg het daar erg lastig gaat krijgen.

Kan ook gaan om Niek Marsman. Mag weg bij Twente en is goed bevallen bij de Eagles.

3 juni 2013 om 11:24

Die zit in Israël met Jong Oranje. Kans dat hij een contract in Deventer gaat tekenen is groot maar het is nog afwachten.

Het betreft Schroyen (fortuna) en Lambooy (veendam). De kans dat Reimerink (vvv) ook komt is zeer groot.

3 juni 2013 om 11:35

Mooi om te zien dat de Eagles zo druk bezig zijn voor volgend jaar. Ik hoop dat ze zich kunnen handhaven.

3 juni 2013 om 12:17

Kan Go Ahaed het salaris van Reimerink betalen? Hij verdiende in Cottbus al niet weinig, en zat bij VVV ook op minimaal 250.000 euro. Weet ook niet of VVV hem gratis zou laten gaan.

3 juni 2013 om 13:16

dat ligt aan wat Reimerink wil. 250k kan hij vergeten denk ik. vergeet niet dat hij bij gae is doorgebroken en graag wil terugkomen.

Het is natuurlijk goed dat de eagles zich versterken is ook wel nodig.maar het is minstens zo belangrijk om de smaakmakers zoals antonia te behouden. Ik zou als in hun was snel praten met twente, promes zal waarschijnlijk teruggaan naar twente maar misschien kun je wel andere spelers huren. Gyasi bijvoorbeeld of misschien wel pelupessy

Eagles moet zich zeker versterken maar vrees dat dit soort aankopen niet voldoende zullen zijn. Dit gaat mits er geen fatsoenlijke versterkingen komen een zwaar en lastig seizoen worden. Wie weet wat huren bij grotere clubs.

Schroyen is een fantastische verdediger. Ik heb het al vaker in een topic gezegd dat een Eredivisieclub gewoon Schroyen moet kopen. Voor Fortuna is dit een hele aderlating maar voor GAE is dit een super aankoop. Ik denk dat FC Utrecht en SC Heerenveen over een paar jaar hem wel willen overnemen

Schroyen topaankoop!
aanvallend ingestelde LB met een lekker poeier in zn linker.

pijnlijk voor fortuna maar deze jongen was toe aan een stap hogerop.

Landzaat mag transfervrij vertrekken bij Twente. Ik denk dat hij een uitstekende speler kan zijn voor Gae.

2 goede aankopen, maar ik ben van mening dat je ook spelers moeten hebben met aardig wat Eredivisie-ervaring, die het team op sleeptouw moeten kunnen nemen.
Ik gun GAE een lang verblijf in de Eredivisie, al denk ik wel dat ze het best moeilijk gaan krijgen.

3 juni 2013 om 12:09

Ik kan dat hele woord "eredivisie-ervaring" eigenlijk niet meer horen. Als je spelers met genoeg talent haalt en met genoeg kwaliteiten, dan maakt het helemaal niks uit dat ze geen ervaring hebben. Wat heb je aan een speler met een hoop ervaring, zonder enkele kwaliteiten.

Ik moet me echt inhouden niet te gaan lachen. Aderlating voor Fortuna? Fantastische verdediger? Hmm ik heb toch eht iets gemist. Als Schroyen zijn huidige houding blijft handhaven dan zal het echt nooit een goede verdediger worden.

Spelers van het niveau juliper halen voor de eredivisie. Lijkt me niet zo slim

3 juni 2013 om 12:10

Is dat zo ja, want jij volgt de Jupiler League zeker op de voet? Waarschijnlijk niet. Hoeveel spelers zijn er wel niet doorgebroken die uit de Jupiler League kwamen?

Chadli Agovv
De Zeeuw Go Ahead
Mertens Agovv
De Leeuw Groningen
Strootman Sparta
Hoesen Fortuna

En zo kan je nog wel even doorgaan. De Jupiler league is een kweekvijver voor talent.

3 juni 2013 om 13:01

Ja maar die hadden destijds naamsbekendheid. Dit zijn twee voetballers, waar een normale voetbalfan nog nooit van gehoord heeft. Haal dan huurlingen bij Ajax/psv/twente/feyenoord, zoals met Schenk dit jaar.

3 juni 2013 om 14:03

Een normale voetbalfan is geïnteresseerd in meer dan alleen zijn eigen club .
Zegt meer iets over jou helaas.

3 juni 2013 om 14:15

Go ahead moet proberen om overeind te blijven in het eerste jaar. Spelers die er staan. Talenten uit Jupiler League zijn leuk en aardig voor de toekomst. (ik weet niet of deze twee voor de basiself zijn). Tevens vind ik dat ze spelers moeten halen met aantal eredivisie wedstrijden achter hun naam. Spelers als Kromkamp b.v.

Ik hoop wel dat GAE zo slim is om hem niet als linksback te gebruiken zoals we bij Fortuna deden. Voor een linksback érg aanvallend ingesteld, en zou daardoor erg in de problemen kunnen komen in de Eredivisie.

3 juni 2013 om 12:15

Begreep dat hij in de jeugd altijd als vleugelaanvaller speelde. Zijn drang naar voren is dan ook wel te verklaren. Maar een opkomende back past wel bij ons. Los daarvan is Ten Hag een prima trainer gebleken die spelers beter maakt, ik heb daar wel vertrouwen in.

Wordt lastig om te handhaven, maar wie weet. Heracles zou volgens velen ook gaan degraderen, maar speelden direct de eerste wedstrijd tegen de kampioen PSV gelijk. Als het team er maar staat, dan komt het wel goed. GAE moet iig niet teveel geld gaan spenderen aan dure salarissen, dan komt het financiele plaatje van de club sneller in gevaar.
Gewoon lekker Go Ahead blijven en dan komt het allemaal goed!

Aderlating voor Fortuna...

Die Schroyen is best een leuk backje. Fysiek zwak, maar kan best ballen en is redelijk wendbaar en snel. Leuk voor dat ventje dat hij uitwedstrijden in de Kuip en in de Arena mag meepikken komend seizoen en een prima versterking voor Gae.

Vanuit GAE perspectief lijken het me logische keuzes die de club momenteel maakt met het aantrekken van de spelers.

Allemaal leuk en aardig, maar ook met deze twee spelers vlieg je er zo weer uit. Iedereen spiegelt GAE aan Pec, maar PEC werd kampioen, GAE werd slechts 6e. PEC haalde spelers als Mohktar en Pluim, dat waren buitenkansjes. Bovendien zie ik GAE geen spelers als Klich of Avdic huren. De Eagles hebben simpelweg veel minder geld dan Zwolle had vorig jaar. Bovendien loopt er bij GAE op Promes en Houtkoop na niemand die de ED aan kan, zeker Kolder niet. Bij PEC was dat wel zo met Boer, Achenteh, Lachman, Van Hintum, Slot, van den Berg en Narsingh. Samen met Cambuur gaan de Eagles stijf onderaan eindigen. De plekken 17 en 18 worden al door hen gevuld komend jaar.

3 juni 2013 om 13:16

Je haalt de woorden uit mn mond, eens alhoewel ik rkc ook niet uitvlak voor de 18/17e plek

3 juni 2013 om 14:15

Want de zomerse transferperiode wordt morgen alweer gesloten? Wacht toch eens eerst af welk team er op 31 augustus staat, en dan pas kun je er wat zinnigs over zeggen. In de afgelopen jaren golden PEC en RKC ook als zekere degradanten, en beiden hebben het met aantrekkelijk voetbal relatief makkelijk gered om geeneens nacompetitie te hoeven spelen.

3 juni 2013 om 14:21

De selectie is nog niet eens compleet en op eredivisie niveau. Maar goed, jij hebt vast en zeker een glazen bol thuis. We gaan het allemaal wel zien.

3 juni 2013 om 17:01

Wat ik wil zeggen is dat PEC veel meer financiele middelen had dan Cambuur en Gae. Ik zie GAE noch Cambuur een speler als Sno of Klich huren, die in hun eentje het hele team droegen. Die spelers kosten veel geld, en dat geld hebben de clubs onderaan niet. Puur vanwege het feit dat ze geen nieuw stadion hebben en daarom geen inkomsten eruit kunnen genereren. Zwolle kan dat wel, en RKC heeft de huur van Sno kunnen bekostigen uit de verkoop van Boerrigter, Benson en de Groot.

3 juni 2013 om 19:58

Wat hebben wij met Zwolle te maken dan? Die vergelijking de hele tijd. Wordt je echt simpel van. Wij varen onze eigen koers wel. Ik weet ook wel dat wij geen suptop spelers kunnen aantrekken. Wij zullen het moeten hebben van het collectief. En dat is de trainer ten Hag wel toevertrouwd.

Leuke speler die Schrooyen. Ik denk wel dat hij het niveau van de Eredivisie aankan. Speelt bij Fortuna al jaren erg sterk op de back positie. Ik had hem graag bij Roda gezien.

Sterk als Back? Als .oda eruit wil vliegen moet je hem zeker als back halen. Nu zeg ik niet dat hij niets kan of dat hij DE oorzaak zou zijn voor een degradatie maar als Back is hij ongeschikt

Ik hoorde dat Joey Suk ook terug zou komen, weet iemand hier misschien weer over? Zou goed zijn voor GAE

3 juni 2013 om 14:37

Hele kleine kans. GAE wel interesse maar Joey heeft zelf aangegeven dat hij meerdere opties heeft. Gerucht is dat hij bijna rond is met FC Utrecht.

Jammer had Schrooyen graag bij MVV gezien als opvolger van Labylle.
In potentie is het een uitstekende LB, maar er zal nog flink aan gewerkt moeten worden.

Men vergeet echter dat er ook spelers voor lange termijn gehaald moeten worden.. vlieg je eruit kun je het jaar erop weer hoge ogen gooien. Echter is dit in de praktijk meestal wat moeilijk gebleken voor de meeste clubs.

Het blijft met de beperkte middelen die Go Ahead heeft gokken op de juiste spelers. Maar ik zie Ten Hag spelers beter maken en ik denk dat hij deze spelers op niveau krijgt. Het positiespel van Go Ahead was vorig seizoen eredivisiewaardig alleen niet constant genoeg. Ik hoop dat deze en toekomstige spelers het positiespel van Go Ahead op een constant niveau kunnen houden.

3 juni 2013 om 21:31

Nou van deze versterkingen wordt je voor de Eredivisie geen plaaggeest. Maar wij wisten al dat ze met bescheiden middelen langzaam naar boven moeten kruipen.
Met spelers als Antonia hebben ze al leuke creatieve spelers in huis.
Go Ahead moet gewoon genieten van een jaartje Eredivisie. Niet te veel uitgeven, anders raak je alleen maar in de problemen.
Je moet er juist wat van opsteken.
Ik durf het haast niet te zeggen, maar omdat het stadion daar zeker weten vol komt in de Eredivisie. Kunnen ze haast aan uitbreidingen denken.
Al is de Aadelaarshorst wel eem openlucht museum opzich.
Zonde als je daar te veel aan gaat sleutelen.

Jammer dat het huurelftal van GAE niet intact blijft. Was een aardig ploegie. Had het Volendam meer gegund mede omdat daar 6 geboren Volendammers in de basis staan en gezond beleid voeren. Een echte club in plaats van elftallen huren. Verwacht ook wel problemen met het stadion van GAE in de Eredivisie qua veiligheid en uitsupporters. Buiten dat om wens ik GAE succes

3 juni 2013 om 23:20

Je zou haast gaan denken dat je een Volendamsupporter bent....

Je kunt natuurlijk pas over een tijdje zeggen of dit twee aanwinsten zijn voor Eagles, maar ik verwacht eigenlijk van niet.

Deventer zal zich behoorlijk moeten versterken, want als je zesde wordt in de Jupiler League, heb je volgens mij niets in de Eredivisie te zoeken..

De selectie moet voldoende kwaliteit hebben, anders telt een sfeervol stadion en een behoorlijk aantal supporters niet mee!

3 juni 2013 om 23:19

En de nummer 2 heeft ook niets in de Eredivisie te zoeken net als de rest! Gewoon de terechte winnaar van de play-offs en daardoor terecht naar de Eredivisie. We gaan na 17 jaar schijt JL volgend seizoen lekker genieten. Aan de supporters zal het niet liggen!

Als Go Ahead denkt met dit soort spelers zich te kunnen handhaven, dan kunnen ze wel eens bedrogen uitkomen en gaan ze zelfde weg volgen als Willem II. Routine, en het liefst met eredivisie ervaring zijn ze nodig. Leuk voor de opvulling van de selectie dit soort spelers, maar daarmee ga je voor de bijl.

4 juni 2013 om 00:50

Ten Hag weet wat hij doet. Die doet niks zomaar. Het zullen wel overwogen beslissingen zijn. Met Turuc, Vriends, en Schenk zat hij ok goed.

4 juni 2013 om 17:25

Deze namen zijn goed voor de eerste divisie, realiseer je wel dat Go Ahead een nivo hoger gaat spelen en als ze (nogmaals) geen routine inkopen is het na 1 seizoen weer afgelopen.

4 juni 2013 om 20:23

De club moet creatief zijn. Aan routine hangt een prijskaartje die geen enkele garanties biedt. Dus wat is wijsheid voor mijn club? Go Ahead zal alleen spelers contracteren die in de toekomst zowel sportief gezien als financieel gezien een meerwaarde hebben. Ik sta zeker achter zo'n beleid, het getuigd wel van visie vind ik. De club verantwoord opbouwen. We zijn al jaren stabiel en willen dat ook graag blijven en toch groeien wij als club. De promotie heeft alles nu in een stroomversnelling gegooid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren