Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Genoa twee thuisduels zonder publiek na vreemde taferelen

Laatste update:

Fans van Genoa hebben op een wel heel opmerkelijke manier te kennen gegeven dat zij niet tevreden zijn met de prestaties van hun spelers. Tijdens het Serie A-duel met Siena stormde een deel van de fanatieke fans het veld op met de eis dat de spelers hun shirts uit zouden trekken. Op dat moment stond de thuisploeg al met 0-4 achter.

Genoa, dat nog maar net boven de degradatiestreep staat, had zondag moeten winnen om zichzelf wat lucht te verschaffen. Siena, toch ook bepaald geen hoogvlieger, had echter geen enkele moeite met i Rossoblu en gooide de wedstrijd al vroeg in het slot. Dit leidde tot reacties vanaf de tribune. Allereerst werd er vuurwerk op het veld gegooid en vervolgens kwamen de fans zelf verhaal halen.

Volgens de fanatieke supporters zijn de spelers van Genoa het niet waardig om het tricot van de club te dragen. De meeste spelers gaven gehoor aan de oproep om het shirt uit te trekken. Nadat de gemoederen enigszins waren bedaard werd de wedstrijd weer hervat. Het werd uiteindelijk 1-4.

Update 23 april 18:31 uur - Genoa twee thuisduels zonder publiek na vreemde taferelen
Genoa moet de komende twee thuisduels zonder publiek spelen, zo meldde de Italiaanse voetbalbond (FIGC) maandag. Woedende fans klommen zondag over de hekken en betraden het veld toen de ploeg met 0-4 achter stond tegen Siena. Ze droegen de spelers op hun shirts uit te trekken en aan aanvoerder Marco Rossi af te geven. Al met al duurde het oponthoud 45 minuten.

Bekijk hier beelden van het opmerkelijke incident:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Haha dat is wel een goeie actie van de fanatics. Ze zijn gewoon heel teleurgesteld in hun team. Dat ze vuurwerk gooien vind ik in tegenstelling van de shirtjes actie wel dom want dat kan gewoon gevaarlijk zijn.

Ze zijn aardig ver afgezakt, maar hebben nog steeds aardig veel kwaliteit.

En de actie, tja, randdebielen.

Hoezo protesteren? Ze willen gewoon niet betalen voor het shirt. Bezuinigingen mensen, bezuinigingen

23 april 2012 om 00:59

Wat een lolbroek ben jij zeg "ha-ha-ha"
Je kan er wel lollig over gaan doen, maar dit wordt een serieus probleem in Italië, dat zulke achterlijke figuren maar gaan bepalen wat er moet gebeuren. En dan nog zo'n achterlijke captain als Marco Rossi die serieus nog alle shirts gaat verzamelen om ze daadwerkelijk te geven.
Ach laten we er maar om gaan lachen he!

Deze club gewoon straffen door er flink wat af te trekken. Dan heb je deze randdebielen het hardst.
Dit hoort niet op het voetbalveld. Dit wangedrag verpest het voor de normale fans.
Ik hoop dat de bond met flinke sancties komt, zowel sportief als financieel.

22 april 2012 om 17:32

Dan straf je elke supporter. Gewoon 3/4 wedstrijden zonder de fanantieke aanhang waar deze debielen vandaan komen en een boete.

22 april 2012 om 18:56

De goede lijden altijd onder de kwaden. Maar hier zijn altijd onschuldige de dupe. Het is helaas niet anders.

22 april 2012 om 23:13

Wat een onzin kraam jij uit zeg, in Italië is het gewoon een feit dat ultra's heel veel invloed hebben, men weet vaak donders goed wie die gekken zijn, maar uit angst doen ze er niks tegen. Puntenaftrek tref je hen totaal niet mee, want juist de harde kern is een groep die er altijd zal zijn, maar die het zo wel verpest voor de meerderheid, de goede meerderheid die je het hardst raakt en de mensen van de club.

Dit gaat te ver.

Allereerst werd er vuurwerk op het veld gegooid

Dit kan je toch niet maken dit heeft niks met voetbal te maken, ik kan begrijpen dat de spelers zich niet veilig voelen door deze idiote dingen die niks met voetbal te maken hebben.

Als club zijnde zou ik hier hard tegen op treden.

Hahahaha. Best een grappige actie als ze dat zonder geweld hebben gedaan

Man wat gaat het slecht met Genoa terwijl ze een goede kwalitatieve selectie hebben. Frey, Gilardino en Miguel Veloso zijn een paar van die spelers die Genoa op een veel hoger niveau moeten brengen.
Jammer dat de supporters dit doen maar gelukkig valt het allemaal wel mee. Ze hebben recht om hun onvrede te uiten en zijn bang dat hun liefde volgend jaar in de Serie B te bewonderen zal zijn.

22 april 2012 om 17:34

net als hun stadsgenoot sampdoria vorig jaar. Kan het wel begrijpen.

Ik kan de frustratie van de supporters deels wel begrijpen. Het is onacceptabel dat je gezien de kwaliteiten wat je bij de ploeg hebt zo laag in de rangschikking staat. Ik bedoel maar, met spelers zoals Frey (doel), Rossi, Granqvist, Kaladze, Veloso, Kucka, Jankovic, Sculli, Gilardino & Palacio moet je toch wel in staat zijn om bij de eerste tien te eindigen. Maar voetballend is het echt triestig gesteld met de club, eigenlijk wel jammer. Echter krijgen die supporters van Genoa nu echt wel een koekje van eigen deeg. Vorig jaar rond deze periode danste deze zelfde supporters nog door de straten omdat Sampdoria degradeerde. Nu overkomt hun ploeg het, dan weet je hoe pijnlijk dat is.

22 april 2012 om 18:31

Konden ze beter tennisballen op t veld gooien

Het veld op gaan is niet slim, maar snap hun frustratie wel

23 april 2012 om 19:10

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar voor de Sampdoria supporters voelt dit vast als gerechtigheid. Bah wat vond ik dat walgelijk met die doodskist.

23 april 2012 om 22:37

Vond ik ook belachelijk. Ze lijkte meer bezig te zijn met hun afgunst naar sampdoria dan hun ''liefde'' voor genoa.

Hahah ongelofelijk. Dan voel je je toch echt klote als speler. Tijdens de wedstrijd gewoon fans die het veld bestormen en eisen dat je je shirt uittrekt. Om hem vervolgens weer aan te doen en verder te spelen. Ze moeten er wel erg met de pet naar hebben gegooid dan als ze de fans zo boos hebben gekregen dat ze dit doen.

Ik vind deze actie geheel begrijpelijk, en geef de ultras van Genoa ook geheel gelijk. Het is volgens mij zonder enig geweld verlopen, dus daar valt niks over te zeggen. Het is misschien wel een erge maatregel, maar als je zo hard word vernederd door promovendus Siena, dan is er iets mis. Er staat trouwens ook een filmpje al op internet, waar je ziet dat captain Rossi gaat 'onderhandelen' met de ultras, dat Mesto in tranen rondloopt, net zoals Rossi en andere spelers. Sculli wou overigens zijn shirt niet uitdoen, was naar de ultras toegelopen om te vertellen dat hij alles gaf voor Genoa. Respect hiervoor, dit durf je niet zomaar als een groep van duizenden ultras staat te koken. Wel mooi om te zien dat de ultras en Rossi elkaar troosten, en Mesto. Dit geeft maar eens aan hoe gepassioneerd het eraan toe gaat in Italia

En 'onze' Gilardino wou een nieuwe uitdaging, nou die kan die krijgen! Volgens jaar in de Serie B dus. Jammer voor Alberto, hele sympathieke jongen.

Ik snap niet dat Genoa met zo veel kwaliteit zo laag staat.

Net als Sampdoria die een goed team had en degradeerde, nog uit dezelfde stad ook.
Heel raar.

Begrijpelijke reactie van de ultras. Deze mensen geven echt om hun club. Vergeleken met dit was onze aanhang tijdens de vernedering tegen Juve maar kalmpjes.
De degradatiestrijd wordt met de week spannender. Lecce dat maar punten blijft halen.
Dit jaar zijn minimaal 42 punten nodig voor lijfsbehoud.
Denk dat Genoa of cagliari de klos gaat worden.

23 april 2012 om 17:30

ja maar dat was ook tegen juventus heh, dat is wat anders dan tegen siena, fiorentina heeft eigenlijk hetzelfde probleem als genoa, een ploeg die qua spelersselectie thuishoort in de subtop van de serie a en ze staan beide vlak boven de degradatiestreep.
Vind dat de supporters van fiorentina zich eigenlijk nog aardig rustig houden want die hebben ook een aantal wedstrijden gespeeld waar je niet goed van wordt, terwijl ze dat met deze selectie gewoon makkelijk hadden kunnen winnen

Nog maar net boven de degradatie en 0-4 achter tegen Siena, dan kan ik de frustratie wel begrijpen. Genoa hoort normaliter in de subtop te spelen. Het zou zeer zonde zijn als deze ploeg degradeert.

Opzich wel grappig dat de Genoa fans, kan ik me nog herrineren, vorig jaar toen Sampdoria degradeerde met een doodskist met de kleuren en het logo van Sampdoria erop door de stad liepen. En nu gaan ze zelf het bootje in

Een club waar supporters aan de bel trekken wanneer het echt genoeg is.... gebeurd te weinig helaas tegenwoordig.

Wat een stom gepraat van sommige mensen !! Nu vecht de fanatieke aanhang niet slopen niks ! Ze eisen alleen de shirts op van de spelers omdat ze hun niet waardig genoeg vinden om in het shirt van genoa te spelen !! Diepe respect voor deze mensen om zo hun gram te halen voor de wanprestaties die hun spelers leveren !! Weg met het geweld !! En op naar ludieke acties !!! Vond die van de tennisbalen ook wel een aardige actie van sevilla !!

Vind het wel grapig, vorig jaar het degraderende Sampdoria flink voor het lachen zetten met de supporters en kijk ze nu eens.

ik hoop dat Genoa naar de serie b gaan omdat veloso goedkoper word en kucka
en farfan hallen hij is toch gratis
ederson
maduro
isla
daniel carrico
kalou
José Bosingwa
Antoine Griezmann
M'vila
de jong
kolarov
higuain
tabanou
Moussa Sissoko
ik hoop dat inter word gekocht door een top zakeman

Cesar
isla
kolarov
carrico
jaun
veloso
alvarez
de jong
farfan
higauin
millito
23 april 2012 om 19:50

En dat die 'top zakenman' jou maar niet als trainer aan zal nemen, je opstelling getuigt niet echt van spelerskennis!

On: Genoa heeft best een aardig elftal maar ze lopen allemaal naast hun schoenen daar. Wat wil je ook met een Alberto Gilardino in je elftal. Een juiste coach zou overigens een véél hogere klassering moeten kunnen halen als ie de jongens bij elkaar kan houden.

Helemaal terrecht wat de supporters hebben gedaan, ik weet niet wat er met deze club is gebeurd, maar net als fiorentina horen ze gewoon in de subtop van italie thuis, zoveel kwaliteit in de selectie en dan zulke dramatische wedstrijden. Veel supporters steken heel veel geld in deze club en dan wordt je gewoon thuis met 0-4 afgedroogd tegen siena, die een veel slechter team hebben.
Denk niet dat genoa gaat degraderen, hoop het ook niet want het zou nergens op slaan, maar er moet duidelijk een nieuwe coach komen, want deze groep kan blijkbaar door deze coach geen enkele wedstrijd goed spelen

Terechte schorsing.

Wel opmerkelijk hoe ver Genoa is afgezakt trouwens. Voor dit seizoen gaf iedereen ze een grote kans om mee te strijden in de subtop van Italie, kijk wat er nu van geworden is. Ze hebben ook gewoon best een aardig team. 0-4 van Siena thuis kan ook gewoon niet, ik begrijp de emotie van de supporters maar dan hoef je niet het veld op te gaan rennen. Genoa hoort absoluut in de Serie A thuis en het is te hopen dat ze niet degraderen.

raar van de bond om genoa zonder thuispubliek te laten spelen ze kunnen toch wel een beetje respect hebben voor de situatie, het was gewoon terrecht was de supporters deden, 0-4 achter tegen een degradatieploeg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren