Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Galatasaray bevestigt gesprekken met beoogde nieuwe coach

Laatste update:

Galatasaray heeft hoofdtrainer Cesare Prandelli ontslagen, zo melden diverse Turkse media. De coach was niet populair bij de supporters en de resultaten van de Turkse grootmacht vielen flink tegen. In competitieverband is de achterstand op lijstaanvoerders Fenerbahçe en Besiktas weliswaar gering (een punt), maar de Champions League is dit seizoen een kansloze exercitie. De verwachting is dat de officiële bevestiging van het ontslag spoedig zal volgen.

/

Galatasray kreeg in een aantal dagen tijd twee flinke tegenslagen te verwerken. In competitieverband was Trabzonspor met 0-3 te sterk, in de Champions League konden de Turksen geen vuist maken tegen Anderlecht (2-0). Door die nederlaag is Galatasaray kansloos voor overwintering in Europa.

De 57-jarige Prandelli werd in de zomer aangesteld als opvolger van zijn landgenoot Roberto Mancini. Prandelli was voor zijn komst naar Istanbul bondscoach van de nationale ploeg van Italië. Hij vertrok als bondscoach na het teleurstellend verlopen WK in Brazilië. Hikmet Karaman en Tugay Kerimoglu worden in de Turkse media getipt als opvolger van Prandelli.

/

Update 28 november 12.43 uur - Galatasaray klopt bij Turkse bond aan voor nieuwe hoofdtrainer
Hamza Hamzaoglu wordt waarschijnlijk de nieuwe trainer van Galatasaray. De club heeft het ontslag van Cesare Prandelli nog altijd niet officieel kenbaar gemaakt, maar die mededeling laat vermoedelijk niet lang meer op zich wachten. Als de 44-jarige Hamzaoglu toestemming krijgt van de Turkse voetbalbond, waar hij assistent-bondscoach is, dan kan hij zaterdagavond al langs de lijn staan bij de uitwedstrijd tegen Gaziantepspor. De overige kandidaten voor Galatasaray zouden Bülent Korkmaz, Hikmet Karaman, Mustafa Denizli, Tugay Kerimoglu, Hasan Sas, Abdullah Avci, Mircea Lucescu en Eric Gerets zijn.

Update 28 november 17.04 uur - Galatasaray bevestigt gesprekken met beoogde nieuwe coach
Galatasaray is inderdaad van plan Hamza Hamzaoglu aan te stellen als opvolger van Cesare Prandelli. De Turkse topclub ontsloeg de Italiaan deze week en wil dat de assistent-bondscoach van Turkije naar Istanbul komt, als nieuwe sterke man. De club bevestigt de onderhandelingen met Hamzaoglu vrijdag officieel aan de beurs. Met wat geluk zal er vrijdagavond al witte rook komen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beter laat dan nooit!

Prachtig nieuws op een donderdagavond

Btw ik denk dat Galatasaray Hikmet Araman binnen gaat halen

Iemand enig idee hoe hij is ? Ik hoor wel goede dingen alleen ken hem zelf niet, heeft ook nooit een topclub gecoacht

27 november 2014 om 20:02

Veel Galatasaray fans (waaronder ik) willen Hikmet niet, omdat hij ook meedeed met de omkooppraktijken van paar jaar geleden.

27 november 2014 om 20:07

Zullen Terim wel weer aantrekken denk.. Zelfde als met het nationale elftal van Turkije.. Die man komt altijd terug :P

27 november 2014 om 21:06

Ik denk dat ze misschien wel voor advocaat gaan. Die hebben ze al eerder gepild. Of luscescu

27 november 2014 om 20:54

Vind dat ze Kerimoglu gewoon de kans moeten geven, veel slechter dan nu kan het worden..

28 november 2014 om 08:31

Hamza hamzaoglu...

Misschien moet Galatasaray eens bij zichzelf te raden gaan, is de filosofie en met name de spelersgroep wel goed genoeg om aan de verwachtingen te voldoen? Ze sturen regelmatig topcoaches de laan uit maar ik denk niet dacht het aan hen ligt.

27 november 2014 om 19:45

Dat het aan het ligt*

27 november 2014 om 19:46

Hen*

27 november 2014 om 19:52

Het is GS de afgelopen 2 jaar wel gelukt om door te gaan in CL onder leiding van Fatih Terim. Spelers waren toen gemotiveerder, streden voor elke meter en wouden winnen. Op een paar spelers na deed niemand wat...

27 november 2014 om 19:53

Op een paar spelers na doet niemand wat meer lijkt het. Een trainer hoort ze te motiveren en dat lukt Prandelli niet zo te zien. En tactisch is hij ook niet super. Misschien is het beter zo.

'perongeluk op 'verstuur' gedrukt 😝 en geen editknop op mobiel.'

27 november 2014 om 19:58

Lekker bezig Jasper, haha

27 november 2014 om 20:16

Je moet ook wel even realistisch zijn, Drogba is vertrokken was toch wel belangrijk als persoon, hield toch altijd twee spelers bezig dankzij zijn naam.

Sneijder is totaal uit vorm, Burak is niet meer de speler van zijn eerste seizoen bij Galatasaray, je haalt Pandev maar dat is ook al vergane glorie sinds een paar jaar en nooit top geweest.

Chedjou die nooit de speler van Lille is geweest in Istanbul, Eboue die wegvalt uit je basis.

Dan heb je kort heel je as van een succesvol elftal wat of niet functioneert, er niet meer is of totaal uit vorm is. Dit Gala word gewoon enorm overschat.

Al deze problemen waren er al voor dat Prandelli kwam, hij zat al met een spelersgroep die totaal niet meer gemotiveerd was, volgevreten en voldaan. Dan kan je nog zo'n goeie trainer zijn dan werkt het niet, enige oplossing is een grote schoonmaak.

Spelers als Sneijder, Chedjou, Inan, Burak en Pandev lekker laten vertrekken en gemotiveerde spelers terughalen, die echt willen nog. Maar in de top word men enorm opgewonden van grote namen dus het probleem lost zich nooit op omdat er gezond beleid en visie ontbreekt.

27 november 2014 om 20:39

Motivatie ontbreekt. Het lijkt wel alsof de buitenlanders en turken verdeeld zijn. En dat is drama.

27 november 2014 om 20:54

Maar dat is geen nieuw probleem, Prandelli is gewoon opgescheept met een uitgebluste selectie van Mancini maar ook Terim, dit probleem speelt al veel langer.

28 november 2014 om 00:41

Goed gezegd, ik wil er eigenlijk alleen maar aan toevoegen hoe slap het beleid en hoe sterk de media zijn... Laat die man tenminste een halfjaar zijn ding doen, God weet dat de opstelling van gister door wat mensen is ingefluisterd...

28 november 2014 om 18:58

Mooi gezegd. Er hadden een paar spelers al moeten vertrekken op hun toppunt

29 november 2014 om 00:25

Ben het grotendeels met je eens. Maar zeg nou eerlijk, de jonge spelers die we hebben, hebben niets laten zien. Tarik camdal heeft woensdag geen enkele goede voorzet gegeven. Er mogen er een paar echt direct vertrekken van mij, maar Sneijder echt niet. Sneijder mist goede spelers om hem heen. Sneijder staat achter een spits die niet begrijpt wat buite spel is.

29 november 2014 om 01:03

Nee de jonge spelers ook niet maar als je als club geen visie hebt kan je ook geen talenten ontwikkelen.

Eigen jeugd is in de Turkse top blijkbaar taboe en alleen de exceptionele talenten als een Arda Turan breken daar door, de rest begint altijd ergens anders. Veel van de grote Turkse voetballers zijn niet begonnen bij de grote clubs uit Istanboel.

Nu word er talent gehaald en dat krijgt de kans niet, en dan krijgt het de kans en verwacht men dat ze direct de sterren van de hemel spelen, dat is onrealistisch.

Ik zou als Galatasaray supporter veel liever jeugd zien falen als dat ik overbetaalde volgevreten vedettes zie falen, deze jongens leren er nog van en die andere zullen nooit meer beter worden integendeel juist.

27 november 2014 om 20:37

Prandelli en mancini zijn keihard door het ijs gezakt.. de zelfde spelers zijn voor het italiaanse tijdperk om het zo maar te zeggen, twee jaar achter elkaar met twee vingers in de neus kampioen geworden. In de CL hebben ze ook heel goed voetbal laten zien. En nu gewoon zware drama seizoenen

27 november 2014 om 23:28

Hele beleid bij Galatasaray klopt niet. Er is geen club in Turkije die zoveel miskopen doet als Galatasaray. Zoveel miljoenen zijn er uit gegeven aan spelers die gratis zijn vrijgelaten of nu verhuurd zijn aan clubs.
Laat staan spelers die nu onder contract staan en geen eens spelen (zie pandev).
Niet de trainer... 1/2 selectie en bestuur mag de weg vrij maken.

28 november 2014 om 17:40

Hoor wie het zegt , hahahaha en besiktas fan kijk eerst naar je eigen club . Zogenaamd jullie doen wel goede transfers,

28 november 2014 om 18:59

Hahaha grappenmaker.. jullie betaalde 10 miljoen voor die rare braziliaanse chinees van antepspor. Weet zijn naam even niet meer

28 november 2014 om 23:00

Rodrigo tabata,

28 november 2014 om 00:35

Vooral geen geduld, alles moet binnen 4 weken gebeuren... zwaar teleurstellend dit..

Altijd lastig om in dat soort landen (Turkije, Rusland, Portugal) te coachen voor een coach uit een land waar de voetbal cultuur anders is. Taal is vaak de grootse barrière. Denk dat dit wel ene coach is die wat kan maar in welke taal doe je dat? Lastig. Daarbij verwacht men dat Galatasaray ff naar de 2e ronde gaat... Verwachtingspatroon is gewoon te hoog.

27 november 2014 om 19:50

Galatasaray hoef niet naar 2de ronde alleen als je elke wedstrijd weggespeeld wordt en een doelsaldo van -12 hebt kan je concluderen dat er iets niet klopt.

Vooral als een trainer spelers zomaar buiten selectie zet en elke week met andere elftal aan wedstrijd begint.

27 november 2014 om 20:24

Vooral als je het dan vergelijkt met Besiktas. Fenerbahce heb ik al een goed jaar niet meer zien spelen, dus daar kan ik niet over oordelen. Want eerlijk is eerlijk, Arsenal had het twee keer heel moeilijk tegen Besiktas, terwijl het tegen Galatasaray nou niet heel moeilijk ging.

27 november 2014 om 19:51

Tweede ronde hoefde zelfs niet. Als er werd gewonnen van Anderlecht was dat genoeg geweest, maar zelfs dat lukte niet.

27 november 2014 om 20:25

Ik denk vooral de manier waarop. Verliezen van Arsenal en Dortmund is voor Galatasaray geen schande, maar de manier waarop is een ander verhaal.

Vind het zielig voor Prandelli hoor.

Spelers doen niet hun best
Hij krijg niet de spelers die hij wilt
Hij krijg overal de schuld van en hij is steeds de pispaal.

ze mogen meteen ook een hele schoonmaak bij de spelers maken.

en die mediageile man van een Albayrak mag ook meteen weer opdonderen.

27 november 2014 om 20:37

Zielig? Hij krijgt een paar miljoen mee naar huis.

Misschien zijn de spelers niet goed genoeg en wordt hij nu als schuldige aangewezen maar hier is niks zielig aan.

27 november 2014 om 23:42

Wooww zielig? Die man wilt zelf geen ontslag indienen omdat hij anders zijn miljoenen misloopt (oprotpremie)

Welke italiaan gaan ze nu aanstellen als trainer ze moeten gewoon een turk zetten als trainer

27 november 2014 om 21:30

Precies ik denk hetzelfde

28 november 2014 om 13:31

Wat heeft het daar mee te maken?desnoods stellen ze een Chinees aan als het maar een goede trainer is.

Italiaanse trainers zijn daar niet populair,hoeveel krijg hij mee van gala?

27 november 2014 om 19:57

3 miljoen geloof ik

Ik vraag me toch altijd af hoe het kan dat grote coaches die zich bewezen hebben in allerlei competities, niet kunnen aarden in Turkije?

Ik volg het Turks voetbal niet goed, maar heb Mancini en Prandelli wel een tijdje gevolgd. Beiden gaven niet echt de indruk weg dat ze zin hadden in het coachen van Galatasaray.

Is geld dan de enige motivatie om naar Turkije te verkassen?

27 november 2014 om 20:05

In Turkije is het altijd het beste om een Turkse trainer aan te stellen. Niet-Turken mislukken meestal in Turkije.

27 november 2014 om 20:22

Ligt eraan. Het echte grote geld zit in de topcompetities, maar voor spelers die te groot zijn voor het tafellaken en te klein zijn voor het servet is Turkije een goede competitie.

Mooi zo, kan Prandelli mooi weer terug naar Italie komen. Misschien wel naar Fiorentina, als Montella naar Napoli gaat. Ik weet het fijne niet van de situatie van Gala, maar het lijkt me momenteel geen geweldige club om trainer van te zijn. Zeker niet als Italiaan in Turkije. Het is toch weer een andere taal, cultuur, etcetera.

Moeten ze ook nieuwe spelers halen en meer in jeugd investeren, want een nieuwe trainer alleen halen is niet genoeg

Lijkt me moeilijk om daar coach te zijn. De heren bovenin hebben een flinke vinger in de pap, supporters die veeleisend en lijp zijn, Fenerbahçe dat goed draait en een spelersgroep dat gewoon niet top is. Niet een fijne werksfeer en daarom denk ik dat de resultaten niet echt door Prandelli komen. Een gentleman op de verkeerde plaats. Buiten een goede coach heeft Gala ook wat betere spelers nodig. Typerend dat Besiktas Demba Ba kan halen en Galatasaray niet. Ik vrees dat die club op te grote voet heeft geleefd de afgelopen jaren, niet bijzonder goed heeft ingekocht en te groot begroot. Ja, dan is het voor geen enkele manager fijn werken.

27 november 2014 om 20:40

Ik ben het helemaal met je eens. Alles wordt op Prandelli afgeschoven, maar de spelersgroep is ook om te janken. Allemaal spelers die hun beste tijd hebben gehad. Van zo'n ploeg wordt dan verwacht dat ze kampioen worden en door gaan in de CL, dat is onmogelijk. In plaats van de trainer hadden ze een groot deel van de selectie eruit moeten gooien, bespaar je ook nog eens miljoenen aan salarissen.

27 november 2014 om 21:59

Inderdaad!!

27 november 2014 om 22:12

Ik denk dat doorgaan in deze poule gewoon niet haalbaar is voor Gala. Met Arsenal en Dortmund heb je toch twee hele sterke tegenstanders. Ik denk ook niet dat ze heel boos zijn dat er van Arsenal en Dortmund verloren is, want dat kun je eigenlijk gewoon incalculeren. Maar de manier waarop is misschien niet alles.

28 november 2014 om 13:33

Maar dat is bijna. Altijd zo

Coaches. Zijn. De schuldige
En niet de spelersgroep. Die heel ongeïnteresseerd. Kunnen zijn. Of. Wat dan ook

Eindelijk!!!! Na 7 nederlagen en 28 doelpunten tegen in 15 wedstrijden (ja ik heb het geteld) snappen ze bij het bestuur dat Prandelli niet de juiste man is. Als je deze prestaties zou zien, zou je niet verwachten dat deze van een subtopclub is in Europa en een topclub in Turkije, Maar Prandelli heeft dit echt voor elkaar gekregen. 28 goals tegen in 15 wedstrijden!! Dat betekent 1,8 goal tegen per wedstrijd!! Alleen de statistieken spreken al voor zich, laat staan het veldspel dat ze speelden onder Prandelli. Geen inzet, geen positionering, geen beweging, geen snelheid in het spel etc etc. Nu hopen dat het bestuur een trainer kiest die bij de club past en goed om kan gaan met spelers. Het liefst een turkse trainer die ook andere talen spreekt en tactisch sterk is: Muhsin Ertugral, Tugay Kerimoglu of als laatste keuze Yilmaz Vural.

27 november 2014 om 23:44

Ik blijf pleiten om Yilmaz Vural! Geloof me, hij laat ze beter voetballen dan Prandelli of Mancini.

Ik weet niet waarom...
Maar vind het jammer voor Prandelli,
Goede coach maar pastte niet bij Galatasaray.
Wens het beste voor um, misschien dat onze wegen later nog eens met mekaar kruisen..

Jammer mann.. van mij mocht hij nog lang blijven. Heel erg lang haha Gala nog eens een bedrag van 2,5 / 3 mil. kwijt. Macini ookal..

27 november 2014 om 21:49

Voor Mancini is nooit een oprotpremie betaald, hij besloot zelf te vertrekken.

28 november 2014 om 13:44

Fbmussasow Waar lach jij nou om ??? Deze prandelli heeft wel jou DRAMA fener geklaard. Ismail kartal is nog erger dan prandelli. Kwa voetbal zijn jullie ook om te janken. Buiten bjk doet geen een grote club in Turkije het goed

28 november 2014 om 15:36

Haha oke jullie hebben gewonnen. Maar hoe? Dat is natuurlijk geen excuus.. Prandelli heeft niemand geklaard. Het was puur op individuele kracht van Sneijder. Ow en we staan 2e met evenveel punten als de 1e... just saying.

28 november 2014 om 16:59

Wooow 1 punt. Maken dit week wel goed, wij winnen van antep en jullie maken geen kans tegen eskisehir.

Weet je, er zijn uiteraard meerdere goede kandidaten maar het probleem in Turkije is dat de trainers geen tijd gegund krijgen om iets op te bouwen. Zowel het bestuur, toeschouwers maar vooral de media eisen succes op korte termijn. Ook met het oog op de strengere financiele regels van de UEFA lijkt het mij verstandig dat CimBom een lange termijnplanning op zet met de nieuwe trainer en met een juiste opzet van een jeugdopleiding voor de doorstroming van onderaf maar ook met jonge buitenlanders. Dus doorgaan met vooral Bruma.

Ik zeg het niet graag, maar alleen Fatih Terim kan ons nog de 4e ster brengen.
Ik heb gehoord dat Riera clubloos is, verder zou ik Telles verhuren en Eboue vergeven.

Bruma zal blij zijn, en zeker als we Terim binnenhalen (volgens diverse media).
Moest het een buitenlander zijn, dan toch die gekke oude Gerets hehe

Ik vind het erg jammer voor Prandelli, hij kwam als held binnen en moet nu vanuit het achterdeur Galatasaray verlaten. Het spel wad niet om aan te zien en hij heeft niet zijn balans kunnen vinden in het team. Maar voor mijn gevoel kreeg hij niet genoeg steun van het bestuur en heel veel spelers en transferd hebben hum verwachtingen niet kunnen waarmaken. De structuur moet gewijzigd worden en dit geldt niet alleen voor Gala maar ook voor de andere clubs in Turkije. Galatasaray is 4 jaar terug begonnen aan een nieuwe project en de eerste 2 jaar was het geweldig en de 2 jaar daarna ging het alleen maar bergafwaards en nu al helemaal slecht. We zullen alleen succesvol worden met een lange termijn plan. Maar dat zie ik niet komen in het Turkse voetbal.

Ik hoop niet op Hikmet Karaman. Iemand die betrokken is geweest bij de omkoopschandaal is niet welkom. Als we kijken naar de beschikbare kandidaten hoop ik op Denizli. Hij heeft de meeste ervaring en kent bovendien de Super Lig als weinig anderen. Hij krijgt denk ik ook onze Turkse spelers weer aan de praat. Gewoon een contract tekenen tot mei. Echter herinner ik mij dat Denizli niet wou komen, al helemaal niet tussen een seizoen.

Lucescu is natuurlijk met open armen welkom. Alleen denk ik dat ook hij niet zal komen tijdens een seizoen. Ik heb me twijfels betreft Kerimoglu. Hij is al assistent geweest in 2009 dacht ik, toen Hagi de trainer was. Dat was geen succes. Ook was hij er bij toen Mancini onze trainer was. Qua spel was het toen ook niet goed.

Al en al, die gene die gaat komen moet de ballen hebben om bijvoorbeeld Selcuk en Burak te laten banken, en spelers uit de jeugd een kans geven, zoals Sinan Gumus.

Ik heb contacten die vertellen dat galatsaray dus prandelli's oprotpremie heeft betaal rond 2-3 millioen euro.

Hamza Hamzaoglu is aangestelt,, stond net op fanatik

28 november 2014 om 13:54

Fanatik als bron

28 november 2014 om 15:47

Haha Fanatik weet sommige dingen wel eerder dan andere bronnen dat wel. Maar qua transfers moet je ze niet geloven

Juiste trainer tussen de andere keuzes die ze hebben.

Jammer dat hij weg is man..

Met deze trainer ff een goede schoonmaak houden binnen de selectie.
Burak, selcuk, hamit, semih, emre colak, pandev, dzemailli, kunnen allemaal weg. Sneijder en Muslera alleen weg doen voor een goed bedrag.

Amrabat, Bruma en Eboue weer laten spelen. Paar transfers doen tijdens de winterstop.

Dit kost wel weer tijd. De 4e ster is dit jaar voor ons lijkt het.. misschien dat jullie volgend seizoen weer beter spelen.

28 november 2014 om 17:07

Semih weg,wat een grap !
Eboue komt imo tekort voor Gs

29 november 2014 om 10:47

Ahh kom op man. Heb je niet gezien hoe hij de laatste tijd speelt? Maakt alleen maar fouten. Hij kan weg voor een redelijk bedrag. Voor Semih hoef je niet te wachten op een hoog bedrag, want dat komt niet.

Eboue deed het anders wel goed in de CL vind ik.

28 november 2014 om 17:38

Fener krijgt zeker geen 4e ster. Eerder Galatasaray of besiktas

29 november 2014 om 10:48

Rustig aan champ. Laat bjk eerst ff de 3e ster pakken

@ Redactie

Het is officieel. Op de aandelenbeurs (K.A.P) is gemeld dat het contract van Prandelli ontbonden is en de gesprekken met Hamza Hamzaoglu gestart zijn.

Ze moeten gewoon een grote bezem door de hele selectie zetten

Je gunt een gerespecteerde Galatasarayli als Hamza niet de huidige situatie binnen Galatasaray. Aan de andere kant is dit een vacature die jouw carrière in een rap tempo kan maken. Slagen bij Galatasaray betekent hoofdcoach van Turkije kunnen worden, een Europese subtopper kunnen trainen en altijd een open deur hebben bij Galatasaray.

Galatasaray heeft een duelwinnaar nodig op het middenveld, een type Drogba in de punt en een gevaarlijke half speler.

28 november 2014 om 18:18

Denk je dat Hamza ons weer aan de praat kan krijgen Gangstarr? Ik heb totaal geen idee van de speelstijl wat Hamza toepast.

28 november 2014 om 18:48

Eerlijk gezegd heb ik weinig vertrouwen, maar dat heeft weinig met Hamza te maken. Galatasaray is conditioneel echt beneden peil. Zowel in verdedigend als aanvallend opzicht schakelen we langzaam om. Conditie bouw je niet zomaar op tijdens het seizoen. De zomerkamp is eigenlijk alles bepalend en blijkbaar heeft Prandelli dit niet goed benut. Alleen een tactisch sterke coach zou er nog iets van kunnen maken, maar daar staan onze Turken nou niet bepaald bekend om.

We zullen moeten afwachten.

28 november 2014 om 18:45

Vooral door gaan met kopen kopen kopen, misschien eerst eens kijken wie je kan laten vertrekken en dan pas kijken waar je versterkingen nodig hebt.

Nu lopen er gewoon veel te veel vedettes rond die al lang volgevreten zijn en dat is niet Prandelli zijn schuld maar het bestuur dat geen visie heeft maar alleen op basis van naam koopt.

28 november 2014 om 18:55

Huh ? Waar heb jij het nou weer over ?

Ik heb het over spelersprofielen, jij komt met een aanname dat ik wil dat ze spelers gaan kopen, zonder te verkopen. Gewoon een technische opmerking ten opzichte van onze gebreken.

28 november 2014 om 22:41

Hamza Hamzaoglu is naar mijn mening de beste optie. Ik zie hem als een tactisch sterke Fatih Terim. Ik volg hem al sinds dat hij bij Akhisar was en wat hij heeft bereikt met akhisar in 3 seizoenen is gewoonweg onvoorstelbaar. Binnen 3 jaar van degradatieklant in de 1. Lig naar middenmotor/subtop in de "super"lig met een heel klein budget. Dit waren zijn verdiensten, Hij heeft de ambitie om prijzen te winnen, is een echte clubman (4 jaar voor Galatasaray gespeeld) en heeft bepaaldr principes, wat ik miste bij Prandelli. Dan zei hij weer dat de Superlig belangrijk was, en dan was de CL weer belangrijk. Ik hoop dat hij Galatasaray uit dit dal kan halen en onze nieuwe "Fatih Terim" wordt.

29 november 2014 om 00:58

Die spelers zijn er toch niet dan moet je toch weer gaan kopen of wil je die uit de jeugdopleiding halen die er niet is?

Je zal eerst eens je huidige selectie moeten doorlichten en goed kijken wie er weg moeten, jij kijkt alleen maar waar er nu gebrek aan is maar dan los je het huidige probleem niet mee op.

Je kan wel een nieuwe Drogba halen, een extra middenvelder en een flankspeler maar dan zit je alsnog met deze zooi ongemotiveerde volgevreten vedettes.
Enige wat ik wil zeggen is dat je eerst moet kijken wat er moet vertrekken voor er gekeken word wie er gehaald moet worden.

Ik denk dat je een trainer de tijd moet geven maar aan de andere kant er zit genoeg kwaliteit bij galatasaray zodat hij naar behoren ken presteren maar ze houden zich elke jaar vast aan dezelfde basisspelers. Helemaal van het gekke! Mentaliteit van Turkse spelers kloppen gewoon niet zoals Selcuk en Burak. Je ziet heel vaak dat ze nooit jaren dezelfde vorm kunnen houden. Op dit moment heeft selcuk helemaal geen enkel waarde voor het team. In het veld doet hij niks nuttigs een beetje rond rennen en de bal komen halen op je eigen helft maar opbouwen lukt hem niet meer Vrije trappen scoren lukt hem niet meer dan is hij gewoon een zwakke schakel in het team. Burak in vorm is snel en effectief. Dat is hij allang al niet meer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren