Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Fiorentina baalt enorm van Salah en eist miljoenen van Chelsea

Laatste update:

Internazionale heeft met verbazing gereageerd op de tweets die Paolo Panerai zondag de wereld in slingerde. De vicevoorzitter van Fiorentina is boos omdat de club uit Milaan Mohamed Salah voor de neus van la Viola weg wil kapen en zei zelfs dat i Nerazzurri vanwege een gebrek aan transparantie eigenlijk teruggezet zou moeten worden naar het tweede voetbalniveau.

/

Internazionale laat via een officieel statement weten ‘gechoqueerd’ te zijn door de tweets van Panerai: “Niemand zou onze eerbaarheid en transparantie op die manier ter discussie mogen stellen. Niemand zou onze club en daarmee ook onze fans mogen beledigen met statements die nergens op gebaseerd zijn”, valt er in het communiqué te lezen.

“Fiorentina praat over een probleem dat helemaal niet bestaat. Onze club zal te allen tijde ons imago en onze integriteit blijven verdedigen.” Fiorentina heeft een optie gelicht waarmee men Mohamed Salah nog een jaar zou mogen huren van Chelsea. De Egyptenaar moet hier echter wel zelf mee instemmen en het is nu de vraag bij welke club zijn voorkeur ligt: Internazionale of Fiorentina.

Update 6 juli 21.45 uur - Veelbesproken Salah sluit aan bij voorbereiding van Chelsea
Chelsea begint donderdag aan de voorbereiding op het seizoen 2015/16 en Mohamed Salah zal zich dan ook laten zien op het trainingsveld, zo heeft zaakwaarnemer Ramy Abbas maandag laten weten aan Sky Italia. Fiorentina heeft een optie gelicht waardoor de aanvaller normaal gesproken ook komend seizoen op huurbasis in Florence zou spelen, maar hij moet daar volgens een contractbepaling zelf wel mee instemmen. Dat is nog niet gebeurd, omdat Salah zijn zinnen zou hebben gezet op een overstap naar Internazionale. De 23-jarige Egyptenaar heeft bij Chelsea overigens nog een contract tot medio 2019.

Update 8 juli 21.42 uur - Fiorentina baalt enorm van Salah en eist miljoenen van Chelsea
Mohamed Salah lijkt geen trek te hebben in een terugkeer naar Fiorentina en dat kan Chelsea duur komen te staan. De Italiaanse club sloot in januari een deal met de Londenaren, waarin stond dat het huurcontract van de aanvaller voor één miljoen euro met een jaar kon worden verlengd. Daar maakte la Viola gebruik van, maar Salah meldde zich doodleuk in Engeland. Hij hoopt op een transfer naar Internazionale. Ter compensatie eist Fiorentina vier miljoen euro: de reeds betaalde één miljoen en drie miljoen omdat Salah gedurende zijn periode in Florence meer waard zou zijn geworden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
5 juli 2015 om 19:40

De tweets gingen natuurlijk te ver, maar de manier waarop Inter Salah wegkaapt voor Fiorentina's neus vind ik ook niet netjes.

5 juli 2015 om 19:42

We moeten nog zien of hij komt.

6 juli 2015 om 08:55

Tja wat is niet netjes. Wat heeft inter met fiorentina te maken en het is uiteindelijk de speler de zelfde keuze maakt.

6 juli 2015 om 22:19

Kaapt!? Heeft Salah ook wat te zeggen? Ongelofelijk, mensen droppen hier berichten zonder ook maar de hersenen te gebruiken. Het is niet leuk voor Fiorentina dat begrijp, maar moet Salah dan tegen z'n zin in blijven? Heb daar begrip voor aub, dat maakt je ook een goed mens.

Een kinderachtige ruzie op professioneel clubniveau

5 juli 2015 om 19:40

Het is kinderachtig hoe Panerai reageert, de reactie van Inter is terecht en zelfs nog erg beleefd en volwassen.

5 juli 2015 om 19:43

Het zou Inter sieren als ze niks zeiden. Vind het inderdaad van beiden kanten kinderachtig.

5 juli 2015 om 20:31

Kinderachtig van beide kanten? Inter doet hier helemaal niks verkeerds, in tegenstelling tot de vicevoorzitter van Fiorentina. Ook wordt er helemaal niks verkeerds gezegd door Inter, hetzelfde kan je niet zeggen over Fiorentina. Dus niks van beide kanten, Fiorentina is hier kinderachtig bezig en niemand anders.

5 juli 2015 om 20:51

Somagunner

Hoezo? Inter word hier zwart gepraat op een niet erg respectvolle manier, dan moet er een statement komen. Ze doen dit ook nog eens beleefd, zonder steken uit te delen, enkel Panerai doet hier kinderachtig en gooit met termen die hij blijkbaar zelf niet erg hoog in het vaandel draagt, zoals respect.

5 juli 2015 om 22:19

Inter heeft volkomen gelijk en geeft hier een keurige reactie af Ze zouden een schadevergoeding moeten eisen voor de schade aan het Imago door de bullshit van panerai

9 juli 2015 om 02:04

Het zou Inter sieren als ze niks zeiden? Wat moeten ze dan? zich wijselijk stil houden? Terwijl ze als zondebok worden gebruikt?

Nee, in mijn ogen hebben ze dit op een correcte manier aangepakt. Ze laten alle partijen in hun waarde en maken nog maar eens goed duidelijk dat hetgeen waar Fiorentina moeilijk over doet zij volledig buiten staan.

Logisch dat Salah voor Inter wilt kiezen, daar is er denk ik meer uitzicht op prijzen en ze betalen normaliter ook beter.

5 juli 2015 om 21:46

Dan zal Inter met een jaarsalaris van een kleine 4 miljoen moeten komen
Prijzen? Komend seizoen lijkt me sterk. Misschien de Coppa. Maar op termijn heb je wel gelijk natuurlijk. Wel boeiend niet zinvol zo'n gevecht tegen de 'gevestigde' orde. Fiorentina is toch een beetje de luis in de pels de laatste drie jaar in de sub(top) van Italie

6 juli 2015 om 17:36

Inter eindigt anders wel vier plaatsen onder Fiorentina

9 juli 2015 om 06:25

Maar Inter heeft veel meer potentieel dan Fiorentina.

Mooi dat Inter meteen met een statement komt. We laten ons niet beledigen en al helemaal niet onterecht zoals nu het geval is. Fiorentina moet gewoon op zoek naar een andere winger. Accepteer gewoon dat deze man niet wilt komen en move on with your life.

Salah heeft een sterk halfjaar gekend waarin hij de interesse gewekt heeft van nog grotere clubs dus is het niet meer dan logisch dat hij hogerop wil.
Dat hij naar Inter komt is ook allerminst zeker dus dat wordt ook gewoon afwachten.

Ik begrijp het probleem van Fiorentina niet, Inter heeft zich gemeld bij Chelsea omdat Salah feitelijk bij hun onder contract staat en bij de speler zelf. Zou dit niet mogen dan neem ik aan dat Chelsea dit zou laten weten aan Inter omdat zij net als Fiorentina en Salah de details van het contract kennen.

Wat een verschrikkelijk vent zeg die Panerai. Fiorentina moet zelf maar zorgen dat de contracten die zij aanbieden in orde zijn. En niet achteraf boos worden op andere clubs die daarop inspelen. Ik kijk er wel naar uit hoor om Salah bij Inter te zien spelen.

Fiorentina kan de pot op! Eerst willen ze Salah houden tegen zijn wil in en dan boos worden tegen Inter omdat ze hem eerlijk kopen.

Sterren komen, sterren gaan, alleen Batigol blijft bestaan.

Salah gaat zich melden bij Chelsea, dat de vraagprijs naar verluidt al opgeschroefd heeft naar 28 miljoen. ben benieuwd of FC Internazionale Milano bereid is zoveel neer te leggen.

Hoop dat Fiorentina wel eens lering trekt uit deze situatie. Gaat wel vaker mis met contract(verlenging)en.

28 miljoen voor deze speler is echt veelste veel geld. Zoveel heeft hij nog niet laten zien hoor.

Ik verwacht dat hij naar Inter gaat zelf. Waar op de lange termijn toch meer kans is op prijzen.

Inter reageert hier inderdaad nog netjes. Kan Panerai nog van leren.

Chelsea kan goed cashen voor Salah denk ik. Heeft zich het afgelopen half jaar in de kijker gespeeld van de complete subtop. Het liefst zal Chelsea hem natuurlijk verkopen aan een club als Atletico of Inter. Zolang het maar in het buitenland is.

De houding van Fiorentina is ook belachelijk in mijn ogen. Inter staat volledig in zijn recht om zich te melden bij Chelsea. Het is aan de speler zelf om te beslissen waar hij zichzelf het beste kan ontwikkelen.

8 juli 2015 om 21:49

Is helemaal niet belachelijk. Als je een optie tot koop hebt ga je er ook van uit dat jij de speler als eerste mag aantrekken. Een optie als huur betekent dus in principe dat jij voorrang op alle andere clubs hebt. Dus als Fiorentina deze optie ligt verdienen ze in ieder geval compensatie.

8 juli 2015 om 21:55

Het is wel belachelijk aangezien Chelsea wel akkoord gegaan is, maar daar koop je niets voor als de speler niet wil. Er is ook contractueel afgesproken dat de speler ja/nee moet zeggen tegen de optie.

Het valt verder Chelsea dan ook niet te verwijten wat er nu gebeurd, zij zijn de ongelukkige derde.

8 juli 2015 om 22:06

Het maakt allemaal niet uit als de speler niet wil.
En zo te zien is dit in het contract mee genomen.

8 juli 2015 om 22:16

Inter staat inderdaad volledig in zijn recht. Als ze daar doorkrijgen dat hij niet naar Fiorentina terug gaat/wilt, is het begrijpelijk dat ze een bod willen doen.

De houding van Fiorentina vind ik echter ook heel erg logisch. Je huurt een speler voor een jaar, met een optie voor een tweede, maakt daar gebruik van en dan komt de speler doodleuk niet. Je mag as Fiorentina zijnde toch verwachten dat zowel de verhurende club als de speler in kwestie van tevoren akkoord zijn gegaan met die optie. Als dat zo is, is Salah degene die zich onbehoorlijk gedraagt. En als alleen Chelsea heeft getekend, is dat gewoon dom van Chelsea uit.

8 juli 2015 om 23:00

Chelsea fiorentina hebben een akkoord over verhuur met optie van een jaar salah heeft ook de optie om te kiezen.

8 juli 2015 om 23:14

Nou, in dat geval is het zo klaar als een klontje. Salah gaat niet akkoord met een langer verblijf, Fiorentina krijgt die 1 miljoen van die optie terug als ze die al betaald hebben en daarmee zou dan de kous af moeten zijn.

Rare situatie.
De clubs hebben een overeenkomst dat het huurcontract kan worden verlengd voor 1 jaar.
Maar de speler heeft hier geen zin in.

Iemand meer informatie hoe dit waarschijnlijk gaat aflopen?

8 juli 2015 om 22:05

"maar hij moet daar volgens een contractbepaling zelf wel mee instemmen"
Nou als dit gewoon letterlijk in het contract staat, hoeft Chelsea niks te doen. Speler heeft de keus en hij wil niet dan kan Fiorentina dus ook niet de optie voor nog een jaar huren gebruiken.

Dat ene zinnetje maakt een verschil tussen een hoop onrust met een miljoen tot miljoenen schuld of helemaal niks

Hoezo zou Fiorentina geld moeten krijgen omdat hij beter is geworden? Dat zal de UEFA toch ook niet als serieus argument aannemen?

8 juli 2015 om 21:56

Nou zal wel als serieus argument gezien worden, maar er wordt wel weinig mee gedaan. Wat wel zwaar zal tellen is het feit dat er een contract is getekend met een optie voor nog een jaar, maar ondanks dat hun dit doen de speler zelf niet meer wil. Als het in het contract staat dat de speler nog wel zelf mag beslissen gebeurd er dus helemaal niks.

8 juli 2015 om 23:15

Lijkt me gewoon een wanhoopsdaad

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren