Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Fernandez na paar maanden alweer vertrokken bij Perth Glory

Laatste update:
/

Guyon Fernandez trekt naar Australië. De aanvaller gaat daar aan de slag bij Perth Glory, dat dinsdag melding maakt van de komst van de 29-jarige aanvaller. Wanneer de ex-speler van onder meer Feyenoord de medische keuring doorstaat, tekent hij een contract bij de Australisch landskampioen van 2003 en 2004.

Coach Kenny Lowe is blij met de naderende komst van Fernandez. “Hij brengt veel kwaliteit met zich mee en zal een toegevoegde waarde zijn voor onze voorhoede”, zegt hij. Voorzitter Peter Filopoulos vult aan: “We willen spelers aantrekken om het publiek enthousiast te krijgen en met Fernandez doen we dat. Ik weet zeker dat hij dit seizoen bij veel van onze fans een glimlach op het gezicht zal toveren.”

Fernandez was het afgelopen halfjaar actief voor NAC Breda, dat hem transfervrij inlijfde na zijn vertrek bij Feyenoord, in de zomer van 2014. De Rotterdammers verhuurden hem het jaar daarvoor aan PEC Zwolle. Daar kwam Fernandez tot 10 doelpunten in 24 wedstrijden. Ook was hij twee keer trefzeker in de bekerfinale tegen Ajax.

Update 7 januari 08.30 uur - Fernandez na paar maanden alweer vertrokken bij Perth Glory
Guyon Fernandez gaat op zoek naar een nieuwe club. De aanvaller tekende in augustus een contract bij Perth Glory, maar na een halfjaar is deze verbintenis alweer ontbonden. Dat meldt FOX Sports. De 29-jarige Fernandez speelde slechts vijf competitiewedstrijden voor Perth Glory, dat nu zijn pijlen heeft gericht op de terugkeer van de Ierse spits Andy Keogh.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Benieuwd wanneer hij naar Cambuur komt om zijn carrière af te sluiten. Want dat was wel de laatste club waar hij wilde spelen

11 augustus 2015 om 10:51

denk dat dat niet meer gaat gebeuren

als je als europeaan naar down under vertrekt om daar te voetballen betekent het eigenlijk dat je met pre-pensioen gaat

je verdient een aardig salaris, woont in een prachtig land wat voor veel nederlanders/eurpoeanen te boek staat als een soort avonturenland

en de competitie is de laatste jaren ook sterker geworden door de buitenlanders, maar wel nog van het niveau dat je als fatsoenlijke eredivisiespeler niet al te veel moeite moet hebben om een bepalende speler van je ploeg te worden

11 augustus 2015 om 11:08

Ik wil alleen maar aangeven dat hij zichzelf te goed voor Cambuur vond, maar sinds die tijd geen fatsoenlijke club meer gehad heeft. Beetje last van zelfoverschatting.

11 augustus 2015 om 12:22

denk niet dat hij zichzelf te goed voor cambuur vond, eerder dat cambuur hem niet goed genoeg vond afgezet tegen de kosten

maar qua niveau is het een competitie die nog zwakker is dan de eredivisie

en wellicht wilde fernandez gewoon graag eens buiten nederland spelen en wonen, wat ik me ook wel voor kan stellen en dat kan ook de reden zijn dat hij net naar cambuur is vertrokken

Een hele mooie stap! Deze jongen komt gewoon wat te kort voor de Eredivisie. Dan is dit gewoon een hele mooie optie. Leuk geld verdienen in een mooi land!

11 augustus 2015 om 13:59

Tekort voor de eredivisie? Hoe kom je daarbij? Hij is vaak genoeg beslissend geweest.

Denk dat hij juist in de Jupiler league goed zou zijn voor Nac. Dat is gewoon zijn niveau, maar hij kan daar veel meer verdienen dus ik snap wel dat daarheen gaat prima land ook.

Ook was hij 2 x trefzeker tegen ajax in de door zwolle gewonnen bekerfinale.
Totaal overbodige info...

Fijn voot deze jongen dat hij een mooi buitenlands avontuur aan kan gaan.
Toch een scorende spits die in mijn ogen makelijk bij een Nec of een Heracles had gepast.
Misschien wel geen makelijke jongen in de groep omdat hij dus niet in de picture stond bij NL clubs.

11 augustus 2015 om 13:07

Ik kreeg anders wel weer even een glimlach op mijn gezicht

Ik moet zeggen dat ik de Australische competitie altijd een beetje vervalst vind overkomen... altijd scoren ze in de 90-91ste of 93ste minuut. Heb denk ik ook al meer dan 15 bets geplaatst en dan nog scoren in de laatste secondes of dan word er opeens extra, extra tijd gegeven zo ook bij Perth glory...

Maar voor de rest prachtig land en Fernandez zal het daar vast aardig gaan doen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren