Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FC Dordrecht laat ongemotiveerde aanvaller spullen inleveren

Laatste update:

Erixon Danso maakt weer deel uit van de selectie van FC Dordrecht. De aanvaller was vorige week uit de spelersgroep gezet nadat hij een interview had laten weten dat hij het wel gezien had bij de Dordtse club. Trainer Harry van den Ham verzekert dat de lucht is geklaard.

/

Van den Ham heeft een goed gesprek gevoerd met Danso. “Hij heeft zijn excuses aangeboden aan de supporters en aan de spelers. Wat mij betreft is hij dus weer welkom”, vertelt de oefenmeester in gesprek met RTV Rijnmond. Volgens Van den Ham is de kans echter groot dat de aanvaller vrijdagavond in het uitduel met Telstar op de bank begint.

Danso was tot dusver goed voor dertien treffers in dertig Jupiler League-duels. In de laatste 2,5 maand was hij echter maar tweemaal trefzeker en werd hij regelmatig voortijdig naar de kant gehaald. FC Dordrecht staat met nog drie competitiewedstrijden te gaan tweede, met twee punten achterstand op koploper Willem II, dat vrijdagavond thuis FC Emmen ontvangt.

Update 8 mei 22.10 uur - FC Dordrecht laat ongemotiveerde aanvaller spullen inleveren
FC Dordrecht heeft Erixon Danso weggestuurd. De aanvaller hoeft zich niet meer te laten zien aan de Krommedijk, zo meldt RTV Rijnmond. Danso maakte een ongemotiveerde indruk en dat zat de spelersgroep en directie van de Jupiler League-club dwars. Hij leverde woensdag zijn spullen in en zat zodoende donderdag niet bij de wedstrijdselectie voor het duel met VVV-Venlo.

Promoveert FC Dordrecht dit seizoen naar de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom zou die niet mogen zeggen dat die weg wil?

17 april 2014 om 17:45

Dat hij weg wil prima, maar ga niet in de media roepen dat je klaar bent met FC Dordrecht.

9 mei 2014 om 00:33

Ben jij Danso?
Als je dit niet begrijpt

Hopelijk heeft Danso van zijn domme uitspraak geleerd en heeft hij beseft dat hij zonder Dordrecht in de vergetelheid was geraakt. Dat hij deed die uitspraak deed viel me tegen van hem, maar ik ben blij dat Harry dit snel heeft opgelost, want een fitte Danso kan Dordt nog altijd kampioen maken.

8 mei 2014 om 22:29

Ondertussen is hij weggestuurd. En komt hij niet meer terug. Dordrecht speler af.

9 mei 2014 om 00:17

Dan is het niet meer dan terecht. Jammer dat zo'n jongen niet beseft dat hij enorm veel aan Dordt te danken heeft. Zonder Dordrecht zat hij nog steeds in de anonimiteit ergens te voetballen en nu zijn carriere een boost heeft gekregen interesseert het hem allemaal niet meer.

Helaas is hij een goeie voetballer en heeft Dordrecht hem nodig! Anders had hij van mij part lekker op de tribune naast mij kunnen zitten! Domme woorden, maar goed bijna iedereen verdient een tweede kans!

8 mei 2014 om 22:22

Pff zeker goeie voetballer, vroeger met hem gevoetbald in de jeugd, zonde dit, hij kan veeeeel beter

8 mei 2014 om 22:25

Als je goed speelt en je bent een drijvende kracht kan je van alles maken dan iemand die weinig speelt.. Zo als blijkt heeft het het slecht gedaan de laatste maanden.

Tja, heb je de mogelijkheid om te promoveren en dan verpest je het door je motivatie. Je mag Dordrecht op je blote knieën bedanken dat ze je een kans hebben gegeven...

Terechte maatregel, zoals de motto luid niemand is groter dan de club.... Het is geen bepalende kracht van Dordrecht wat de keuze van hem wegsturen makkelijk maakt....

Haha...lijkt wel een tekst van Bløf .

9 mei 2014 om 00:05

Edit: Blof

Het knapt daar in Dordt nu wij kampioen zijn geworden. De spelers zullen toch mentaal sterker moeten zijn willen zij alsnog promoveren.
Vorig jaar bij FC Volendam zag je het ook, op de laatste speeldag geen kampioen worden en vervolgens in de Play Offs er met je koppie niet bij zitten.
Nu staan ze in de middenmoot van de Jupiler League te ballen.

9 mei 2014 om 11:06

Wat praat jij raar.... volg jij het wel? Gisteren hebben we VVV in Venlo van de mat gespeeld.

1-3 winst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren