Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dramatische start zorgt voor trainersontslag in Keuken Kampioen Divisie

Laatste update:

FC Dordrecht neemt per direct afscheid van hoofdtrainer Harry van den Ham, zo maakt de club uit de Keuken Kampioen Divisie dinsdagochtend wereldkundig. Hiermee komt een einde aan het derde dienstverband van de ervaren coach bij de Schapenkoppen. Assistent-trainer Ben Kinds zal voorlopig de honneurs waarnemen bij de A-selectie van FC Dordrecht, dat momenteel hekkensluiter is. Maandagavond zat Van den Ham voor het laatst op de bank, tijdens de 5-1 nederlaag tegen FC Eindhoven.

De clubleiding van FC Dordrecht komt na elf competitieduels tot de conclusie dat een verdere samenwerking met Van den Ham niet langer wenselijk is. "De omstandigheden hebben ook niet echt meegezeten, maar op deze manier verder gaan bood ons inziens te weinig perspectief. Natuurlijk is het nooit leuk om een dergelijk besluit te moeten nemen. We zijn samen aan het seizoen begonnen met de bedoeling er iets moois van te maken. Harry heeft zelf een grote inbreng gehad in de samenstelling van de selectie en zag potentie in zijn spelersgroep. Om welke reden dan ook, het komt er niet uit. Dan komt het moment dat je een beslissing moet nemen", zo verklaart algemeen directeur Hans de Zeeuw in een persverklaring.

Van den Ham was sinds februari van dit jaar de hoofdcoach van FC Dordrecht, dat destijds Claudio Braga ontsloeg vanwege de tegenvallende resultaten. De Dordtenaren kenden een dramatische start van deze jaargang. De club staat na elf duels in de Keuken Kampioen Divisie onderaan, met slechts vijf punten. Daarnaast wist FC Dordrecht pas 8 keer te scoren en werden al 33 treffers geïncasseerd. Over de opvolging van Van den Ham kan het bestuur nog geen mededelingen doen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zat eraan te komen, stijf onderaan en gister weer een dikke nederlaag geleden tegen FC Eindhoven. Blijft overigens bizar om te beseffen dat deze club 5 a 6 jaar geleden nog in de Eredivisie speelde.

Kan dit er niet mee te maken hebben dat Dordrecht kennelijk verkocht gaat worden of zal het echt alleen door de prestaties komen?

10 november 2020 om 11:41

Dit is voor mij een nieuw verhaal, enig idee wie het overkoopt?

10 november 2020 om 12:22

Er werd gisteren bij Veronica Inside gezegd dat er 4 potentiële kopers zijn. Ik weet niet meer hoe die man heet die dat zei maar die man heeft het behoorlijk vaak bij het rechte eind.

10 november 2020 om 12:44

Dat was Chris Woerts, heeft het idd vaak goed! Aanwinst voor VI mijn inziens

Tja, ik heb de bekerwedstrijd tegen Dordrecht en afgelopen week tegen Jong U gekeken en de kwaliteit van de spelers van Dordt is niet om over naar huis te schrijven. ik betwijfel of de volgende trainer hier nog een ommekeer in gaat krijgen. Heeft Harry trouwens niet al vaker Dordrecht uit de brand geholpen? beetje jammer dat hij dan zo aan de kant geschoven wordt.

Met dit materiaal ga je ook met andere trainers niet hoger eindigen

Dordrecht zou ook beter in de tweede divisie kunnen gaan spelen. Heb je wat minder eisen qua accommodatie en spelersgroep.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren