Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Diarra mag jaar langer aan boord blijven bij Fulham

Laatste update:

Mahamadou Diarra zette afgelopen week zijn handtekening onder een contract bij Fulham voor de rest van dit seizoen. De dertigjarige Malinees zat een tijdje zonder club nadat zijn contract bij Real Madrid ten einde liep, maar krijgt nu de kans zich te laten zien in Engeland. Trainer Martin Jol prijst zich bijzonder gelukkig met de komst van Diarra. De Nederlander zegt dat hij werd getipt door iemand, die zei dat Diarra nog altijd beschikbaar was.

/

Diarra verkaste in 2006 voor 26 miljoen euro van Olympique Lyon naar Real Madrid en was daar aanvankelijk basisspeler, maar kreeg naarmate de tijd verstreek minder kansen. “Iemand tipte me, daarna belde ik Diarra en hij bleek fit, dat was voor mij voldoende. Meer hoefde ik niet te weten”, geeft Jol nu aan. “Er zijn altijd redenen waarom een speler op den duur clubloos raakt.”

“Mahamadou was een grote speler en een zeer goede speler tijdens het trainerschap van Fabio Capello bij Real”, weet Jol. “Soms kijkt een speler anders aan tegen bepaalde zaken en stelt hij andere eisen dan de club. Bovendien wees hij clubs die kleiner waren dan Real al af. Ik ben blij dat hij ons niet afwees, misschien kan hij zondag al een rol van betekenis spelen.” Fulham speelt zondag thuis tegen Wolverhampton Wanderers.

Update 17 mei 16:35 uur - Diarra mag jaar langer aan boord blijven bij Fulham
Het tijdelijke verblijf van Mahamadou Diarra bij Fulham is club en speler bevallen. De dertigjarige middenvelder tekende in februari een contract in Londen tot het einde van dit seizoen. Donderdag maken the Cottagers kenbaar dat de Malinees nu een contract heeft gekregen tot medio 2013. Diarra, die eerder uitkwam voor OFI Kreta, Vitesse, Olympique Lyon en Real Madrid, speelde sinds hij naar Fulham kwam elf wedstrijden en scoorde een keer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja als je clubs afwijst die kleiner zijn dan Real Madrid, dan wordt het lastig om iets te vinden.
Een Barca, Manchester of Milan, die qua naam iig wereldtop zijn, staan niet om hem te springen....

Gelukkig belde Jol, want Fulham komt nog enigsinds in de buurt van het niveau Real Madrid.

Zonder gekheid, het lijkt mij nog een geweldige speler, zeker voor Fulham.

Het is toch ongelooflijk dat je daar als trainer na 7 maanden moet achter komen. Je mag toch aannemen dat clubs gewoon gebruik maken van een database met daarin de contracten van spelers e.d. ? Zo niet dan zou ik zeggen, koop football manager en klik op transfervrije spelers en aflopende contracten dan zou je er 7 maanden geleden achter zijn gekomen dat hij transfervrij was. Ik maak niet graag vergelijkingen met computerspelletjes maar ik vind dit wel schrijnend.

Trouwens ook erg opmerkelijk dat hij blindelings vertrouwt op de kwaliteiten van Diarra. Als trainer moet je toch eerst wel een klein beetje op de hoogte zijn van specifieke kwaliteiten d.m.v. scouting.
Ik schrijf Diarra zeker niet af maar begin zo langzamerhand wel te begrijpen hoe Ajax aan spelers als Atouba en Tainio kwam.

3 maart 2012 om 08:26

Onzin... Voor Diarra heb je geen scouting nodig, alleen je geheugen...

3 maart 2012 om 08:32

Onzin... Anders had een andere club hem wel gecontracteerd de afgelopen 14 maanden. Kan nog wel een rijtje spelers opnoemen van 30 die vroeger een stuk beter waren als nu. Zeg niet bij voorbaat dat hij het niet gaat redden maar een klein beetje onderzoek kan toch geen kwaad?

3 maart 2012 om 10:15

Heb je het artikel niet gelezen. Er staat duidelijk in dat hij heel veel clubs heeft afgewezen. Hij kon allang als hij dat wilde naar clubs uit de PD, en andere compitities, maar deed dit niet. Zo kan je ook concluderen dat hij nog steeds kan voetballen.

3 maart 2012 om 10:32

Ik moet toegeven, Topics voor 09:00 op zaterdagochtend zijn niet mijn sterkste punt haha. Je hebt gelijk. Desondanks blijf ik wel van mening dat een klein beetje scouting o.i.d. van Jol geen kwaad had gekund gezien zijn reputatie.

3 maart 2012 om 13:19

Scouting is onnodig... voor bekende spelers. Het verhaal Diarra betekend niets meer dan dat zijn zaakwaarnemer (als hij die al heeft) niet goed is (zacht uitgedrukt)
het betekend verder ook dat alle clubs hebben zitten slapen. Het verhaal verteld dat hij vele clubs heeft afgeslagen, maar als er in de winterstop geen goede club is langsgekomen, dan zou zelfs een Nederlandse club de kans moeten aangrijpen om hem te benaderen. ik kan me niet voorstellen dat hij na 5 maanden (in de winterstop dus) zomaar alles zou afwijzen. ik begrijp wel dat hij in de eerste maand na zijn contract beeindiging niet zomaar overal op in ging...

Ik ga niet zeggen dat het een superspeler is, maar wel een hele goede die zich staande heeft gehouden bij Real Madrid en dat is niet niks. voor alle clubs die europees voetbal als doelstelling hebben zou hij een hele interessante speler zijn geweest...

3 maart 2012 om 14:48

In je eerdere posts had je helemaal gelijk joelovic, jammer dat je er nu aan toegeeft ;

Hoe groot een speler ook is, of was, je moet altijd blijven berusten op je scouting en een speler grondig keuren. Jol lijkt hier de zoveelste speler binnen te halen waarvan nog maar afwachten is of hij het niveau nog aankan. Dat scouting onnodig zou zijn is absoluut niet waar. Toen Atouba naar Ajax kwam was ik erg blij, gezien zijn prestaties in het verleden, die waren helaas allang vervlogen. Zo zijn er nog wel meer voorbeelden van Jol's sctouting die niet altijd deugen.

3 maart 2012 om 19:05

Atouba was niet fit...
En hoe wil je scouten als een speler geen club heeft ? De training bekijken ? Dat kan je ook als je hem uitnodigd...

Diarra hoef je echt niet te scouten hoor...

Eerst zien dan geloven, zo heeft hij er ook een paar nasr Ajax gehaald, allemaal waren een groot succes...

Denk niet meer dat hij de speler is die hij was, heeft de afgelopen maanden met het 2e van Lyon meegetraind, maar geen contract aangeboden gekregen, ze zijn daar natuurlijk ook niet blind, als hij nog wat van zijn glans had, was hij wel bij Lyon onder contract gekomen.

zal wel een gevalletje "leeftijdsmokkel" zijn..... op papier 30 jaar maar in werkelijkheid wellicht al 35 en dus aan het einde van zijn latijn , zoals opvallend veel Afrikaanse spelers op hun 30e uitgeblust zijn.........

3 maart 2012 om 13:24

noem eens voorbeelden van die spelers... en wie zegt dat de leeftijd de oorzaak is van het uitgeblust zijn? ik vind jouw reactie niet kunnen.. het is vooringenomen, generaliserend, niet onderbouwd door feiten of argumenten...

3 maart 2012 om 15:32

Babangida , Finidi , Trabelsi , grote Kalou , Atouba en nog véél meer spelers , het is algemeen bekend dat er veel met leeftijd is gerotzooid in die landen dus doe aub niet zo verbijsterd!

3 maart 2012 om 19:16

het wordt algemeen aangenomen! het is geen vasstaand feit.

er is ooit gerommeld (bewezen) met een paar spelers en gelijk is heel afrika verdacht..
In het buitenland denken ze ook dat er in Amsterdam alleen maar druggebruikers wonen en alleen maar hoeren zijn... dat vooroordeel past precies in dat straatje en ja we lopen hier ook allemaal op klompen...

17 mei 2012 om 17:36

ik denk dat Pecho 1947 hier best gelijk in heeft veel afrikaanse spelers worden in een keer slechter. Neem nou die musa van vvv ik geloof dat die 18 was maar ik vond hem er veel ouder uit zien. Ik vind het ook niet erg van die spelers als dit een manier is om je familie te onderhouden zeker als je zo arm bent.

17 mei 2012 om 19:24

drogba is 34 nog altijd onmisbaar voor Chelsea. Ronaldinho was anders ook maar 28 ofzo toen hij opeens minder werd. heeft dit met leeftijd te maken? denk het niet. want Puskas was tot zijn 40ste top, George weah was pas top na 28! spelers evolueren anders in hun spel. Wil je me nog beweren dat alle niet afrikaanse spelers niet uitgeblust zijn op hun 30ste?

18 mei 2012 om 09:19

als je goed leest heb ik t niet over alle maar over opvallend veel en betreft Drogba: geweldenaar maar niet meer top , Ronasldinho : puur kwestie van levensstijl . Puskas: wat doet die in dit rijtje wat over donkere/afrikaanse spelers gaat????

18 mei 2012 om 23:05

Ik wou gewoon aangeven met het geval puskas dat spelers gewoon anders zijn. ambities ook. sommige spelers zijn snel voldaan na behaald successen op korte termijn!

Goede tranfer voor Fulham. Diarra kan zeker iets toevoegen. Ik weet niet wat voor salaris hij eist en in wat voor conditie hij verkeerd, maar ik snap niet dat hij al zolang transfervrij is. Goede speler.

Waarom had Jol deze speler niet meegenomen in plaats van die Tainio.

Typisch Jol, altijd op zoek naar nog meer spelers en bij deze zoektocht uitkomend bij spelers die een mooi verleden hebben. Of het ook werkelijk versterkingen zijn beoordeelt hij wel als ze al een contract hebben en is het niks dan betaalt de club de prijs.
Zo te zien is hij nog geen spat veranderd sinds hij bij Ajax weg is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren