Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Derijck in winterstop om tafel met FC Utrecht

Laatste update:
/

FC Utrecht is niet van plan op korte termijn afscheid te nemen van Timothy Derijck. De verdediger is zijn basisplaats in de Domstad kwijtgeraakt en werd zondag in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag (3-0 winst) uitgefloten door de eigen supporters. Na afloop dreigde de Belg, die in de zomer op huurbasis overkwam van PSV, met een vertrek.

Volgens Wilco van Schaik ligt een transfer van de 26-jarige Belg niet in het verschiet. “Ik draai het liever om. Het zou problematisch zijn als Timothy het prima vindt dat hij op de bank zit. Een vertrek in de winterstop is totaal niet aan de orde”, zegt de algemeen directeur tegen Voetbal International. Derijck speelde dit seizoen tot dusver twaalf competitiewedstrijden; tegen ADO viel hij dertien minuten voor tijd in voor Elroy Pappot. Tijdens die wissel werd hij uitgefloten in Stadion Galgenwaard.

“Zo heeft het voor mij geen zin om te blijven. Ik heb niks aan bankzitten. Misschien dat er in de winterstop wat kan gebeuren”, sprak Derijck na afloop. Zijn contract in Eindhoven loopt nog tot volgend jaar zomer door.

Update 19 december 16.30 uur - Derijck in winterstop om tafel met FC Utrecht
Timothy Derijck wil weten waar hij aan toe is. De verdediger ging met hoge verwachtingen naar FC Utrecht, maar is zijn plek in het elftal van Jan Wouters kwijtgeraakt. In de winterstop gaat hij met de technische leiding van Utrecht praten over hoe nu verder, meldt het Eindhovens Dagblad. Een terugkeer naar PSV in de winterstop is niet aan de orde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

grote huilebalk

heel veel fouten gemaakt en loop er bij of hij de man is heel snel weer enkele reis naar eindhoven
kan die daar ook lekker op de bank zitten

mond dichthouden, wachten op je kans en dan goed spelen, dat zal meer werken dan je galg uitspuggen tijdens een interview

28 november 2013 om 22:58

Ik vind het wel gwn belachelijk dat ie word uitgefloten door eigen aanhang.
Zo vind ik dit als SC-H supporter ook belachelijk dat je bij raijv van la Parra gebeurd...

28 november 2013 om 22:58

*je=het

Die Derijck vind ik maar een matige en nare voetballer. Volgens mij heeft hij het idee dat hij overal goed genoeg voor is, maar die gozer heeft zich alleen bij ADO waargemaakt. Heeft ook een nare uitstraling vind ik. Hij wilt ook niet eens knokken voor zijn plek. Niet mijn favoriete verdediger.

Lekkere inzet toont ie zelf ook zeg. Zo kom je zeker niet weg, probeer dan het beste ervan te maken.

Derijck maakt er een heel drama van, ben zelf bij de wedstrijd aanwezig geweest, maar heb het fluiten niet gehoord, denk dat dat hij een vertrek probeert te forceren.
Zou zich beter als een prof kunnen opstellen en zich terug knokken, zegt wel iets over zijn mentaliteit!

Tjeh, uitgefloten worden is nooit leuk, maar ik kan me ook niet voorstellen dat die Utrecht supporters nou zo ontzettend veeleisend zijn. Ik neem aan dat deze Derijck er gewoon wel erg weinig van gebakken heeft wanneer hij speelde.

29 november 2013 om 08:59

ach weinig van gebakken hij koste utrecht maar 9 punten in vier wedstrijden door zijn domme fouten en dat zou dan de nieuwe leider achterin moeten zijn

als derijck niet weg mag zal lachman ook niet komen verwacht ik zo anders had utrecht hem wel laten gaan utrecht heeft totaal niets aan die jongen

Hij is van harte welkom bij Ado!

19 december 2013 om 16:56

Ja hoor , laat hem maar terug komen .

Is gewoon gebleken dat hij ver tekort komt. Toen hij naar PSV kwam had ik nog enigszins vertrouwen dat het een goede aankoop was en dat hij had geleerd van zijn periode bij Feyenoord. Bleek dus totaal niet waar te zijn en komt nu bij een Utrecht dat ook nog eens centrale verdedigers kwijt is geraakt op de bank. Hij zou dat niveau, gezien zijn tijd bij ADO aan moeten kunnen of hij moet toevallig bij Ado gepiekt hebben en nu weer op zijn normale niveau spelen.

Als hij zo blijft spelen als hij gisteravond deed mag hij van mij gerust blijven.
Volgende keer moet ie alleen uitkijken met wat ie zegt

Ik denk niet dat het een gebrek aan kwaliteit is, maar een mentaal dingetje. Bij ADO was hij niet te verslaan. Bij PSV en FC Utrecht is het een mentaal wrak. Gooi er een mental coach bij en je ontdekt z'n plekje.

Misschien kan iedereen die niet in de basis staat bij Utrecht aanschuiven bij dat gesprek. Kunnen ze allemaal gaan debatteren over waarom ze niet op de bank zouden moeten zitten. Dit is niet bepaald promotie voor Derijck. Willen spelen is normaal, dat door middel van praten proberen te bewerkstelligen niet.

Heb meneer Derijck nog niet 1x horen zeggen dat het aan hem zelf ligt, het ligt aan iedereen maar niet aan hem, slechte professionele instelling zeg!

Derijck is een arme sloeber. Hij rekende zich te vroeg rijk met een basisplaats bij FC Utrecht. Ook bij ADO stond hij bekend als een geldwolf. De Belg bewoonde een kast van een huis en maakte regelmatig de Geleenstraat onveilig. Al denk ik dat hij prima past in het nationale elftal van Vlaanderen.

19 december 2013 om 19:29

alsof een speler van een bvo naar de geleenstraat zal gaan daar geloof ik helemaal niets van een clubje ja maar de geleenstraat echt niet hoor

19 december 2013 om 20:38

nou wel hoor, ik heb zo vaak voetballers gezien in bordelen, of Zandpad Utrecht of Geleenstraat

overigens zitten in de geleenstraat mooiere dames dan menig club en zijn daar ook grote kamers met jacuzzi

kijk maar eens op www.geleenstraat23.nl

Niet praten oprotten met die gast wat een verwend vervelend ventje is dat zeg. denk dat ie messi is maar kan totaal niet verdedigen

Messi kan ook niet verdedigen

Hij best wel voetballen , maa rop 1 of andere manier komt het er niet uit

Niet voor niets zagen PSV en Feyenoord het in hem zitten en bij ADO was ie gewoon goed

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren