Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Club Brugge verdient tien miljoen aan verkoop voormalig NEC'er

Laatste update:

Abdoulay Diaby verruilt Club Brugge voor Sporting Portugal, zo maakt de Belgische club via zijn officiële kanalen bekend. De 27-jarige aanvaller tekent in Lissabon volgens verschillende Belgische media een vierjarig contract, al is dit nog niet door de Portugese topclub bevestigd. Club Brugge houdt naar verluidt circa vijf miljoen euro over aan Diaby.

Club Brugge en Sporting onderhandelden afgelopen twee weken over Diaby, die zijn zinnen had gezet op een transfer. Om die reden trainde de achtvoudig international van Mali al niet meer mee bij de kampioen van België. Diaby landde maandagavond al in Portugal. “Ik hoop met deze club kampioen te worden. Dit is alvast een grote stap in mijn carrière”, zei de aanvaller in gesprek met Het Laatste Nieuws.

Diaby speelde sinds 2015 in het shirt van Club Brugge, dat hem destijds voor twee miljoen euro overnam van Lille OSC. In drie jaar speelde de Malinees 108 wedstrijden voor de Belgische club, waarin hij tot 36 doelpunten en 20 assists kwam. Diaby, die eerder voor Moeskroen en CS Sedan speelde, werd met Club Brugge tweemaal kampioen van België. Naast Diaby, lijkt Club Brugge ook afscheid te gaan nemen van Anthony Limbombe. Voor de ex-aanvaller van NEC is Nantes momenteel in de markt.

In Lissabon wordt Diaby ploeggenoot van Bas Dost. Bij Sporting vonden deze zomer de nodige mutaties plaats. Onder meer William Carvalho, Gelson Martins, Rui Patrício en Cristiano Piccini verlieten de Portugese topclub. Sporting wist zich tot dusver te versterken met onder meer Raphinha, Bruno Gaspar, Emiliano Viviano, Nani, Stefan Ristovski en Stefano Sturaro.

Update 21 augustus 13.05 uur - Club Brugge akkoord over miljoenentransfer Limbombe
Club Brugge en Nantes zijn akkoord over een transfer van Anthony Limbombe, zo meldt de Ligue 1-club dinsdagmiddag. Als de ex-aanvaller van NEC de medische keuring succesvol doorloopt, kan hij een contract tekenen bij Nantes. Volgens Het Laatste Nieuws is er ongeveer tien miljoen euro met de transfer gemoeid.

Update 23 augustus 15.52 uur - Club Brugge verdient tien miljoen aan verkoop voormalig NEC'er
Anthony Limbombe vertrekt naar Nantes, zo meldt Club Brugge woensdagmiddag via de clubkanalen. Nantes meldde eerder al dat een akkoord is bereikt en nu maakt ook de Belgische club melding van de transfer. Met de overgang is naar verluidt tien miljoen euro gemoeid.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Normaal gesproken wordt je met deze club geen kampioen. Dat is toch al 20 jaar geleden.

Onn: goede versterking voor SCP. Hebben ze nodig.

Groot gemis voor Brugge natuurlijk.. en als straks limbombe ook nog eens vertrekt.. maar dat is nog even afwachten.. ben overigs benieuwd of hij het waar kan maken bij sporting. Maar ook dat gaan we zien.. wss wel goede aanvoer voor Bas!

Als ie zo belangrijk is voor je team... dan laat je hem toch niet voor zo'n fooitje gaan?

Ff off-topic heb nu net een data ding op mn tel geplaatst om te kijken waarom ik telkens zoveel verbruik. Nu zie ik tot mijn verbazing dat Voetbalzone 1,5 gig verbruikt bij mij in 1,5 uur tijd!!!! Hoe kan dit en wat kan ik er aan doen om dit te verkomen? Heb hier nooit last van gehad en in eens dit extreme! Vind het een leuke site en wil hier ook blijven, dus mocht iemand me kunnen helpen dan zou dat fijn zijn.

21 augustus 2018 om 10:43

Dit heb ik dus ook en met ons heelveel anderen. Zet gebruik op achtergrond uit en het scheelt al..

21 augustus 2018 om 11:18

Ja echt belachelijk! 4 dagen geleden heb ik op de achtergrond 4.5gb gebruikt! Lijkt wel alsof voetbalzone je in de gaten aan het houden is

Iedereen moet toch even het aankondigingsfilmpje bekijken. Een aanrader! Echt doen. Ongelooflijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren