Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: City bevestigt zware blessure en voorspelt einde seizoen

Laatste update:

Manchester City houdt rekening met een langdurige absentie van Claudio Bravo. De doelman raakte maandag op de training geblesseerd en volgens Goal kan de kwetsuur zich maandenlang voortslepen. Na de blessure van Kevin De Bruyne betekent dit het tweede slechte nieuws in korte tijd voor de ploeg van manager Josep Guardiola.

De Bruyne nam vorige week woensdag eerst deel aan een trainingssessie in het fitnesscentrum van zijn club, waarna hij met zijn ploeggenoten naar buiten ging voor oefeningen op het veld. Daarbij raakte hij geblesseerd aan zijn knie. De verwachting is dat De Bruyne, die vorig seizoen een van de sterspelers was onder Guardiola, ongeveer drie maanden niet inzetbaar is.

Naar verluidt wordt er voor een langere absentie voor Bravo gevreesd en wordt er gesproken over een revalidatieproces van een halfjaar. Door de lange afwezigheid van de Chileen dreigt de Engelse topclub verder te moeten gaan met slechts één volwaardige doelman, namelijk Ederson, zo klinkt het. Angus Gunn en Arijanet Muric zijn vertrokken naar respectievelijk Southampton en NAC Breda.

Update 21 juli 8.22 uur – Manchester City bevestigt zware blessure en voorspelt einde seizoen
Claudio Bravo heeft maandag op de training van Manchester City zijn achillespees gescheurd, zo is gebleken uit onderzoek. De club meldt dat zijn seizoen er zo goed als zeker op zit. De keeper reist donderdag af naar Barcelona, waar hij verder onderzocht wordt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Gelukkig hebben ze daar nog een ene Ederson rondlopen, lijkt mij geen slechte keeper 😉. City zal pas vrezen als Ederson ook geblesseerd raakt.

21 augustus 2018 om 08:59

Precies, omdat ze dan een jeugdspeler op goal krijgen aangezien Hart ook is vertrokken. Het is nu minder makkelijk om Ederson even rust te geven.

Met Gunn achter Ederson moet dat gewoon lukken hoor. Wel enorm zonde voor Bravo zo’n lange blessure.

20 augustus 2018 om 22:55

Gunn is dus naar Southampton gegaan. Ederson is de enige volwaardig ingeschreven doelman die fit is

20 augustus 2018 om 23:35

Oh ik dacht dat hij er nog was. Ah dan kan het wel een probleem zijn.

20 augustus 2018 om 23:36

En de tekst een beetje te snel gelezen.

21 augustus 2018 om 08:50

Ze hebben nog Grimshaw

Niet leuk voor hem, maar is geen top keeper. Lijkt me voor City loos alarm.

Nu missen ze dan toch een Joe Hart.

21 augustus 2018 om 00:53

Zit hij nog bij Torino?

21 augustus 2018 om 01:02

West Ham United dacht ik.

On: geen verlies, mits Ederson fit blijft. De Bruyne is wel een zorg dat hij snel terug komt. Om zulke spelers draait Manchester City hun manier van spelen en KdB is niet te vervangen.

21 augustus 2018 om 01:50

Jow hart is naar burnley

Ah dus die geweldenaar van NAC zou een volwaardige keeper van City zijn geweest. Weet ik dat ook weer.

On: Hebben ze nu geen recht om een keeper te halen buiten de window? Volgens mij kan je daar in dit soort gevallen een beroep op doen. Maar weet ik niet zeker.

In ieder geval lijkt het mij een vreemd geval. Heeft een club als City geen fatsoenlijke 3e keeper? En ze hebben toch ook nog wel een talentvolle jongen in het 2e lijkt me?

21 augustus 2018 om 16:07

In de lagere divisies in Engeland mag je in zo'n geval volgens mij een 'emergency loan' doen, maar weet niet of dat in de PL ook mogelijk is

Waarom gaan alle gebleseerden van Man City naar Barcelona voor verder onderzoek? Vertrouwd Guardiola de medische zorg van Manchester niet, of de ziekenhuizen daar? Persoonlijk vind ik dit nogal gek. Kost ook meer dan gewoon in Engeland te blijven. Of zit er in Barcelona een wonderdokter?

21 augustus 2018 om 23:38

Het laatste. Ramon Cugat is een dokter in Barcelona waar Guardiola al jaren bevriend mee is en alle bebleseerde spelers van zijn elftallen heen gaan. Dat is dezelfde dokter als waar Mendy, Stones en Kompany heen gingen bij hun langdurige blessures en waar nu De Bruyne en Bravo heen zijn gegaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren