Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Chelsea en Atlético lijken alsnog akkoord over Filipe Luis

Laatste update:

Na een afwezigheid van een jaar keert Filipe Luis weer terug bij Atlético Madrid. De vleugelverdediger heeft een teleurstellend seizoen bij Chelsea achter de rug en José Mourinho bevestigde dinsdag al dat de Braziliaan binnen afzienbare tijd verkocht zou worden. Woensdagavond arriveerde Filipe Luis met zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes in het Vicente Calderón.

/

Chelsea heeft naar verluidt een bod van zestien miljoen euro op de 29-jarige verdediger geaccepteerd; zes miljoen euro minder dan het aankoopbedrag van een jaar geleden. Filipe Luis kwam in zijn eerste seizoen op Stamford Bridge maar tot 24 officiële optredens voor de Londenaren; Mourinho deed in de Premier League slechts 13 keer een beroep op de Braziliaan. César Azpilicueta kreeg steevast de voorkeur.

Nu keert Filipe Luis dus terug bij Atlético, waarmee hij in het seizoen 2013/14 kampioen van Spanje werd en de Champions League-finale mee haalde. De back, die op een blauwe maandag nog even bij Ajax speelde, stond al vier seizoenen onder contract bij Atlético en kwam in die periode tot 127 competitieduels in de Primera División. Zijn komst betekent waarschijnlijk slecht nieuws voor Guilherme Siqueira, die een jaar geleden als opvolger van Filipe Luis werd gekocht van Granada. Volgens de Spaanse media moet Siqueira nu vertrekken.

Update 25 juli 11.55 uur - 'Chelsea vraagt opeens meer geld aan Atlético voor back'
Filipe Luis is al een paar dagen in Spanje en zou zelfs al medisch zijn gekeurd bij Atlético Madrid, maar zijn terugkeer bij de club is nog altijd niet afgerond. Chelsea schijnt op het laatste moment toch nog meer geld te hebben gevraagd voor de linksback en de onderhandelingen zijn nu nog steeds gaande. Dat meldt AS. Atlético hoopt Filipe Luis voor vijftien miljoen euro terug te kunnen kopen, maar Chelsea wil dus wat meer. De Engelsen betaalden vorig jaar zelf 22 miljoen aan Atlético voor de verdediger.

Update 25 juli 15.22 uur - Chelsea en Atlético lijken alsnog akkoord over Filipe Luis
Chelsea vroeg op het laatste moment nog iets meer geld, maar Filipe Luis keert desondanks terug naar Atlético Madrid. AS claimt dat de deal zaterdag alsnog is afgerond en dat Atlético zestien miljoen euro zal gaan betalen. Het nieuws is nog niet bevestigd op de websites van de clubs.

Na een jaar keert Filipe Luis terug bij Atlético Madrid. #chelsea #miskoop #exajacied #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Filipe Luís is niet goed genoeg voor Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Miskoop zou ik het niet direct willen noemen. Was waarschijnlijk bedoeld als concurrent maar is meer een bankspeler gebleken. Toch enigszins nuttig gebleken.

22 juli 2015 om 22:58

Precies. Chelsea heeft gewoon een verdediging die zo goed als potdicht zit. Waarschijnlijk hebben ze hem daarom niet nodig/zo weinig gebruikt. Overbodig zou ik het eerder noemen.. prima verdediger natuurlijk.

23 juli 2015 om 08:15

Iemand na 1 seizoen met minimaal 6 miljoen (waar gaat het over!) verlies weer verkopen is een dikke miskoop. We leven helaas in een wereld waar mensen gebrainwasht worden door spellen als football manager etc.

25 juli 2015 om 12:41

nou dan vind ik de devaluatie in waarde van ballotelli veel erger en dat was nu eens echt een miskoop .....
felipe luis , een sterke flankverdediger is niet mislukt maar liep tegen een speler, azpilicueta, die ook zeer sterk is en de voorkeur kreeg ....
ballotelli liep tegen niemand , enkel tegen zichzelf en bleek nog maar eens een vallende ster .....dat is een regelrechte miskoop , luis niet , die behoudt zijn waarde en heeft niets van zijn kwaliteiten verloren ....

25 juli 2015 om 14:11

Hahaha, leer relativeren. Dikke miskoop was bijvoorbeeld Ibra die door Barca met een geschatte 45 mln verlies werd verkocht na twee jaar waarvan hij 1 seizoen werd verhuurd voor 6 mln. Dat heet dikke miskoop, dit was gewoon een dure gok, en een verlies van 6 mln is dan een redelijk gecontroleerde schade.

23 juli 2015 om 09:06

Nee alleen als Liverpool iemand verkoopt met 6 miljoen verlies is t een miskoop en typisch Liverpool.

25 juli 2015 om 15:28

Geen miskoop?! In 1 jaar tijd 6 miljoen verliezen... En dan hebben we het nog niet eens over het salaris wat betaald is. Atletico lacht de ballen uit z'n broek.

Dit zat er natuurlijk al een tijdje aan te komen. Logische transfer, hij speelde weinog omdat Azpilicueta gewoon beter is. Maar ik denk dat hij wel weer opbloeit bij Atletico Madrid. Ik verwacht ook dat hij een basisplaats zal krijgen. Die linksback die er dit jaar stond bij Atletico vond ik het prima doen, maar ik vind hem niet van het niveau dat Felipe Luis bij Atletico haalde.

Vond Filipe heel goed bij Atletico maar het is erg lastig om Azpilicueta uit de basis te spelen. Kennelijk gewogen en toch niet goed genoeg bevonden als eerste keus, dan is het mooi dat hij weer terug kan naar de basis bij Atletico en dat Chelsea bereid is 6 miljoen verlies te nemen. Alle partijen min of meer tevreden.

Ik had hem graag bij ac Milan gezien samen met coentrao , ik vond het heel erg jammer dat Gallini geen moeite deed om hem aan te trekken

22 juli 2015 om 23:38

Of Coentrao bedoel je?

23 juli 2015 om 07:14

Samen met Coentrao nog wel.... Wereld wordt steeds gekker :s

Gayà, Alex Sandro of Rodríguez ervoor terughalen en Chelsea heeft de backpositie voor de komende jaren goed bezet

22 juli 2015 om 23:30

Die is sowieso al goed bezet man met Azpilicueta... Gaya of Rodriguez gaan echt niet komen de bank verwarmen.

22 juli 2015 om 23:34

Dave kan dan naar rechts verhuizen!

23 juli 2015 om 07:15

Baba komt al

Jammer voor hem, zag er nochtans allemaal goed uit voor hem tot Azpilicueta die linksbackpositie claimde en niet meer losliet. Persoonlijk vind ik Azpilicueta de beste linksback ter wereld, hij speelt met enorm veel energie en gezonde agressie. Geen schande dat Filipe Luis "mislukt" is. Had eigenlijk verwacht dat Mourinho veel ging switchen. Met vijf goede verdedigers kon je iedereen laten rusten aangezien Azpilicueta ook rechts kan en Ivanovic rechts centraal. Dat had ik gedaan, dan ging Filipe Luis wel tevreden zijn.

23 juli 2015 om 00:26

Oei, Azpi beste Linksback in de BPL zeker maar ik schat Marcelo,Alaba en Alba sowieso hoger in. En zij zijn nie de enige, Azpilicueta behoort zeker tot het top niveau maar de beste vindt ik het ook overdreven.

23 juli 2015 om 00:27

Maar ja persoonlijk. Het is Clubliefde. Mijn excuses ik las naast persoonlijk.

23 juli 2015 om 01:08

Ik schat Marcelo, Alaba en zeker Jordi Alba hoger in. Ik betwijfel of Azpilicueta in de basis zou staan in plaats van de genoemde spelers, om heel eerlijk te zijn. Ach, persoonlijke voorkeuren. Jij zult hem wel de beste vinden omdat je ook voor Chelsea bent, en dat is natuurlijk prima.

23 juli 2015 om 01:58

Die drie die jij opnoemt zijn aanvallend wel beter, waarschijnlijk omdat ze ook rap zijn en marcelo is gewoon erg technisch. Verdedigend vind ik Dave echter een van de beste backs, zo niet de beste. Vooral 1 op 1!

25 juli 2015 om 12:29

Alaba schat ik wel hoer in, die andere twee niet. Die zijn aanvallend danwel erg sterk, maar defensief? Dan kunnen ze bij lange na niet tippen aan Dave. Niet voor niets werd Marcelo ook altijd gewisseld voor Coentrao wanneer het defensief wat sterker moest staan.

25 juli 2015 om 21:49

Jordi Alba is defensief ook ijzersterk. Heeft de longen van een paard, en brengt ook in aanvallend opzicht ontzettend veel. Hij heeft dat ook bewezen in de uiterst succesvolle Champions League campagne.

Azpilicueta is defensief sterk, maar niet veel beter dan Jordi Alba. Ik schat ook hem dus hoger in.

Atletico gaat weer een sterk seizoenen draaien ben ik bang. Eigenlijk alleen Turan als belangrijke speler verkocht en daarvoor grote aankopen als Luis, Jackson Martínez, Vietto en Savic ervoor terug gehaald. Zullen ze weer mee spelen om het kampioenschap?

23 juli 2015 om 08:08

Verstandige keuze. Luis is een tdegelijke verdediger met een over mijn lijk mentaliteit! Zo heeft Simeone ze graag, het trio( Godin,Juanfran,Luiz) is weer herenigd en nu met een versterkte aanval zie ik ze zeker als kanshebber!!

En de chelsea fans vorig seizoen maar roepen dat het de beste linksback ter wereld was. (Wat ze nu weer gaan ontkennen natuurlijk). Wens hem succes bij Atletico, je wordt ook niet zomaar basisspeler waar de verdediging al zo solide is.

25 juli 2015 om 14:11

Wie dan als ik vragen mag? Wat is het tegenwoordig toch zo makkelijk om iedereen over één kam te scheren.

Was niet per se de beste linksback ter wereld maar was zeker wel de beste linksback in Europa dat seizoen met Atletí.

25 juli 2015 om 14:58

Hij was ook ontiegelijk goed bij atletico. Dan is het logisch dat Chelsea denkt de beste linksback te hebben. Zelfde als nu met Danilo bij Real. Of het ook zo is, moet achteraf blijken.

Benieuwd hoe voetbalzone aan deze informatie komt. Volgens Skysports heeft Chelsea een jaar geleden 16 miljoen pond voor Filipe Luis betaald en kunnen ze hem nu verkopen vior 15,8 miljoen pond. Dat is dus 'slechts' een verlies van 200.000.

Filipe Luis is gewoon een uitstekende speler en je kunt een speler die de Spaanse titel heeft gewonnen en een CL finale heeft gespeeld moeilijk tevreden houden op de bank. Filipe Luis is een van de betere linksbacks ter wereld maar hij heeft de pech dat Azpilicueta verdedigend gezien misschien wel de beste linksback ter wereld is.

Het zou voor alle.partijen beter zijn als Chelsea Baba van Augsburg haalt. Van Augsburg naar Chelsea gaan is een hele grote stap en zo'n jongen weet zelf ook wel dat hij niet (meteen) bij de eerste elf van Chelsea hoort.

25 juli 2015 om 16:15

Voetbalzone heeft het omgerekend naar euro's en de info die jij hebt is in ponden, denk dat dat het grootste verschil is

Goed nieuws voor Flip (zo noemen ze Nederlandse vrienden hem). Hij heeft veel te veel kwaliteit om op de bank te spelen.

Dure gok... Precies mijn punt over de brainwash.

Ik ben blij dat Atlético Madrid er (zo goed als zeker) in slaagt om Filipe Luís terug te halen. Het afgelopen seizoen voldeden Cristian Ansaldi en Guilherme Siqueira niet helemaal aan de verwachtingen om Filipe Luís te vergeten en ja, Filipe Luís heeft vaak op de bank gezeten bij Chelsea, maar dat was omdat César Azpilicueta het prima deed als linksback en er geen reden was om hem uit de basiself te halen.

Atlético heeft voor aankomend seizoen weer een selectie waarmee ze weleens kunnen verrassen. Ze hebben zich prima versterkt met Stefan Savić, Yannick Ferreira Carrasco, Luciano Vietto, Jackson Martinez en nu dus zo goed als zeker de terugkeer van Filipe Luís.

Zie opstelling: ik denk dat Jackson Martinez de eerste spits zal worden bij Atlético en dat Vietto rustig gebracht zal worden en ja, Vietto zal genoeg wedstrijden meepikken.

Oblak
Juanfran
Giménez
Godin
Filipe Luís
Ó.Torres
Koke
Gabi
F.Carrasco
Griezmann
Jackson

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren