Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Buysse vertrekt bij FC Twente en keert terug naar België

Laatste update:
/

De wegen van Bart Buysse en FC Twente scheiden zeer waarschijnlijk. De Belgische linksback, die in Enschede totaal niet meer in het stuk voorkwam, maakt binnenkort de overstap naar een club in zijn vaderland. Buysse mag transfervrij vertrekken uit Enschede, waar hij afgelopen seizoen tot vier competitieduels kwam.

"Ik ga ervan uit dat het goed komt", vertelt Buysse dinsdag in gesprek met TC Tubantia. "Die club heeft in elk geval momenteel mijn voorkeur boven FC Twente." Tegenover het dagblad wil Buysse niet zeggen om welke club het gaat. "Maar we hopen snel tot een akkoord te komen", zegt ook zaakwaarnemer Evert Maarschalck.

Volgens De Telegraaf gaat het om Club Brugge, dat een nieuwe linksback zoekt vanwege de slepende achillespeesblessure van voormalig FC Groningen-speler Fredrik Stenman. De 25-jarige Buysse liet het afgelopen anderhalf jaar interesse van Standard Luik, RC Genk en Zulte-Waregem schieten.

Update 12 juni 13:05 uur - Buysse vertrekt bij FC Twente en keert terug naar België
Aan de samenwerking tussen Bart Buysse en FC Twente is een einde gekomen. Club Brugge maakt op de officiële website van de club bekend dat zij de linksback, die twee jaar in Enschede speelde, transfervrij heeft binnengehaald. Buysse heeft voor twee seizoenen getekend bij Club, waar hij tussen 1996 en 2004 al in de jeugdopleiding speelde. Zijn contract bij Twente liep nog tot de zomer van 2014 door, maar de Tukkers gunden de vleugelverdediger een kosteloze aftocht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Onderschatte speler, dit seizoen geen kans gekregen ondanks de matige prestaties van Tiendalli. Desondanks heeft hij zich altijd heel correct opgesteld richting de club. Ik hoop dan ook dat hij in Brugge wel een basisplaats af kan dwingen.

12 juni 2012 om 10:39

Inderdaad, zeer bruikbare speler die door meer speeltijd op dit moment gewoon een prima back voor Twente had kunnen zijn.

12 juni 2012 om 13:46

Helemaal mee eens, toch onvoorstelbaar dat hij maar 4 wedstrijden heeft gespeeld??!!

Hij deed absoluut niets onder voor tiendalli, sterker nog ik vondt hem beter. Ik denk dat Twenter nu beter op zoek moet gaan naar een nieuwe linksback en tiendalli maar laat vertrekken.

Ongelofelijk hoeveel spelers Twente de afgelopen jaren heeft verkocht die ze uiteindelijk weer transfervrij of tegen een lage vergoeding weer hebbenlaten gaan zonder dat ze gespeeld hebben.. Allemaal weggegooid geld.. Daar moeten ze mee oppassen, want als een of twee seizoenen de grote transfers uitblijven zitten ze met een groot probleem.

12 juni 2012 om 09:47

Is dat zo? Noem er eens een paar op dan?

Volgens mij heeft Twente alleen dit seizoen al tientallen miljoenen aan transfers verdiend en meer spelers transfervrij aangetrokken dan laten vertrekken.

Daarbij heeft Twente geen transferopbrengsten nodig om de begroting rond te krijgen, hoe je er bij komt dat het een groot probleem zou zijn wanneer grote transfers uitblijven is mij een raadsel. Ben je niet in de war met FC Groningen?

12 juni 2012 om 09:49

Javadov, Akram, Carney zo maar een paar namen

12 juni 2012 om 09:58

Carney is niet transfervrij vertrokken (wel transfervrij aangetrokken), van Javadov en Akram zijn de contracten inderdaad ontbonden (over oude koeien gesproken) maar daar staat alleen dit seizoen al ruim 30 miljoen aan transferinkomsten tegenover

12 juni 2012 om 10:08

''maar daar staat alleen dit seizoen al ruim 30 miljoen aan transferinkomsten tegenover''

Wie zijn er dan allemaal verkocht bij FC Twente? allen John volgens mij? Douglas, Chadli, De Jong, Rosales enz zijn allemaal nog niet verkocht bij mijn weten, en ik denk niet dat er andere spelers zijn die bij elkaar ff 20 miljoen op hebben geleverd voor Twente

12 juni 2012 om 10:10

Wat dacht je van Ruiz en Janko?

12 juni 2012 om 10:27

Ruiz, Janko (+ bonussen), Janssen, Guidetti en Preud'homme brachten het afgelopen jaar ook allemaal geld op, daar komen de eventuele inkomsten uit de doorverkoopclausules van Tiotë en Guidetti misschien nog bij.

Kan wel naar SC Heerenveen. Die zijn ook nog op zoek naar een linksback. Als vervanging voor Breuer, waarom niet! Maar jammer genoeg gaat hij terug naar Belgie.

12 juni 2012 om 10:09

Volgens mij heeft Heerenveen net een Finse LB aangetrokken

12 juni 2012 om 10:11

Ze hebben toch Raitala al gehaald?

12 juni 2012 om 13:45

neen, Rajtala is een rechtsback. Vervanger van Janmaat dus en geen linksback.

12 juni 2012 om 14:13

Finse international naar Heerenveen Heerenveen - SC Heerenveen heeft zich versterkt met de Finse international Jukka Raitala. De 23-jarige linksback van TSG 1899 Hoffenheim tekent een contract voor 4 jaar in het Abe Lenstra Stadion. Hij speelde het afgelopen seizoen voor het Spaanse Osasuna, dat hem een jaar huurde van de Duitse club. (http://www.telegraaf.nl/telesport/voetbal/scheere...
Dacht dat het om een linksback ging die ook op rechts uit de voeten zou kunnen. Hoe dan ook zal er nog wel een back bij mogen bij Heerenveen en Buysse zal het (gelukkig) dus niet worden. Ik dacht dat ze met een Noorse jongen bezig waren.

Begrijpelijke keuze. Buysse heeft van beginaf aan te weinig krediet gehad. Verdedigend niet altijd goed, maar liet in ieder geval een goede drive naar voren zien. Tevens goede pass en schot in huis. Had wat mij betreft mij veel meer speeltijd moeten krijgen, ik vind het jammer dat ie gaat. Club is een mooie club.

Jammer! heeft te weinig tijd gehad om zich te bewijzen denk ik!

Ik zelf ben niet zo'n fan van Buysse. Ik blijf het apart vinden hoe Preudhomme naar versterkende backs keek. Zijn visie aangaande een Rosales en een Buysse heb ik nooit begrepen. Neemt niet weg dat Rosales wel weer bepaalde kwaliteiten heeft en Buysse zich altijd zeer correct bij Twente opstelde en zelfs lang nog vurig hoopte een basisplaats te verdienen.
Buysse enorm veel succes in het mooie Belgie.

Heeft geen kans gekregen bij Twente, had misschien wel een bruikbare Lb kunnen zijn nu, heeft paar aardige wedstrijden gespeeld.

Jammer dat hij dit jaar geen kansen meer heeft gekregen.
Was vorig seizoen best aardig, vond hem in ieder geval beter dan Tiendalli en Kuiper.
En heeft zich bovendien altijd loyaal opgesteld.
Bart, veel succes bij Club Brugge!

12 juni 2012 om 13:23

Beter dan Kuiper? Kuiper heeft nauwelijks gespeeld? Geen wonder nee dat hij beter was...
Maar Kuiper is in potentie en zowiezo al een klasse beter. Verdedigend sterk en aanvallend ook gewoon goed. Buysse heeft inderdaad te weinig kansen gehad, jammer vond hem echt veel beter dan Tiendalli!

12 juni 2012 om 13:26

Van Tiendalli snap ik helemaal niets. Die jongen heeft zich in drie jaar Twente 0,00 ontwikkeld. Buysse was mogelijk niet minder maar wel een ander soort verdediger.

12 juni 2012 om 13:34

Vond Tiendalli in zijn eerste seizoen nog verrassend goed, speelde toen een goed seizoen met zelfs een geweldig afstandsschot tegen Nac volgens mij? Maar daarna is hij een stuk minder gaan spelen en maakte domme onnodige overtredingen, liet zijn man lopen of gaf domme ballen breed recht in de voeten van spelers (onder andere Fulham in de El). Maar Buysse was ook niet altijd de sterkste verdediger en had ook zeer slechte wedstrijden, maar haalde vaak wel gewoon een nette voldoende. Is ook een veel aanvallend ingestelde verdediger met een geweldig afstandsschot.

Ook deze Tukker gaat naar de top, den belgische top. Ben blij voor deze sympathieke kerel.

Slechter dan Tiendalli kan toch niet.

Trouwens was Kevin Conboy de eerste keus,maar onbetaalbaar voor Brugge. Het alternatief is dan wel een stuk minder

Ik vond Buysse absoluut geen enkele meerwaarde voor Twente. Vond het een bijzonder zwakke speler, die waarschijnlijk beter tot zijn recht komt als linkshalf dan linksback, want verdedigende kwaliteiten heeft hij nauwelijks, want in de Europese wedstrijden die ik hem heb zien spelen, was hij veruit de zwakste schakel.

12 juni 2012 om 13:48

In de wedstrijden tegen Ajax en PSV was hij vorig seizoen dan weer 1 van de beste spelers.

12 juni 2012 om 13:48

Hebben wij dan heel veel meer aan een Tim Breukers dan Bart Buysse ?????

12 juni 2012 om 14:01

Breukers is een rechtsback.

12 juni 2012 om 14:07

dat weet ik , maar is Breukers een in potentie een veel betere back ??
Ik vond hem altijd wel een "lekkere etter" als hij tegen Twente speelde.
Buysse komt gewoon tekort. jammer maar zo gaat dit éénmaal. Hij was wel een positivo.

Hoe kan jij Buysse slecht vinden als je zelf voor heracles bent en Marc Looms als linksachter hebt ?

12 juni 2012 om 14:04

Omdat Twente toch een begroting heeft die 5 keer zo groot is. Zij als jaren Europees voetbal spelen. Looms is ook geen wereld-linksback, maar Buysse is gewoon niet van het niveau dat twente zou moeten nastreven.

12 juni 2012 om 14:09

voor een Heraclied heb jij er wel kijk op !! :-)

We zijn het erover eens; Bart Buysse , het ga je goed.

Verdedigend degelijk en opbouwend matig. Denk niet dat hij bij Club in de basis zal staan.

Veel succes in België, Bart!

De grote schoonmaak is begonnen. Nu Bajrami, Tiendalli en Brama nog. Guitires en Dos Santos en Wendt hier naar toe gaan met die banaan!

Ik kan me de woorden nog herinneren van de Bart zijn fysio na zijn blessure:
DAT KAN Sneller Bart!

Ga je goed!

Jammer , hoopte dat hij een basisplaats kon krijgen. Bij Zulte nooit slecht , gewoon degelijk. Wie weet ging het hem goed af bij Twente en was al 1 back van de Rode Duivels zeker.

Buysse vind ik een speler die beter is dan Tiendalli. Hij zou denk ik een verbetering zijn vergeleken met Tiendalli. Wat ik ook raar vind is dat FC Twente hem koopt voor 4 miljoen en hem nu gratis weg doet, voor de rest hoop ik dat hij het goed gaat doen bij Club Brugge.

Buysse is geen slechte speler maar vind niet dat je zoveel van hem hoeft te verwachten ,ik hoop wel dat hij het kan laten zien in Belgie en Twente te kijk moet zetten.om te zien wat voor fout ze hebben gemaakt

Succes Buyssie!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren