PR-man
Algemeen
Vrienden (32)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 3 november 2009
  • PR-man
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 1.678
  • 31 jaar (25-12-1989)
  • Lanaken
  • 32
Persoonlijke berichten
22 november 2009 om 02:07
#1

Ik ben dus Bert , op het forum geheten Pr-man . Deze naam heb ik gekozen omdat ik graag Pr-manager zou worden als u nadacht over mijn gebruikersnaam . Verder ben ik groot fan van België en Frankrijk , maar toch iets meer voor België :). Als je iets wil weten stuur je maar een berichtje en ik zeg altijd ja als je mijn vriend wil worden . En nog bijna vergeten : ik ben ook fan van Genk en ben voor de rest neutrale supporter .

Aangepast op 22 november 2009 om 02:07 door PR-man.

25 mei 2010 om 23:25
#2

Hoi,

Laat die Mourinho zich maar bewijzen daar. Ik ben Barcafan en gun het Real dus niet echt.
Sneyder moet zijn cariere niet kapot laten maken door een trainer dat naar Real gaat.

Als hij niet presteerd bij real zit ie gewoon weer op de bank.
Hij moet echt aan zichzelf en zijn cariere denken, het is een te goede voetballer vind ik.

Gr. Angelo.

9 juni 2010 om 22:32
#3

Pr-man (naar aaneiding van jouw reactie op het artikel over Spanje en het Wk)

Ik kijk er niet meer zo van op hoor dat een belg heel hypocriet zegt dat ie sympathie heeft voor nederlanders, maar vervolgens in hetzelfde bericht ongegeneerd laagdunkend over nederland uitlaat.

Maar ik moet hier toch echt even reageren.
- Jij zegt ''''arsenal het makkelijk hield zonder een V.persie.''''
Waar haal je het vandaan?????
Ik ben ervan overtuigd dat Arsenal met van Persie het veel beter had gedaan. Of wou je zeggen dat Bendtner dezelfde kwaliteiten heeft als van Persie? Hij kan alleen beter koppen, voor de rest is van Persie in alle aspecten een paar klassen beter.
- Jij zegt: ''''villa heeft ieder seizoen al meer dan 15 goals gescoord !
Wie zie ik dat doen van Nederland !'''' Mag ik je eraan herinneren dat onze wisselspits Huntelaar (ongeveer hetzelfde type, nl een pure goalgetter) als je zijn goals per speelminuut in de primera division bekijkt het misschien wel beter heeft gedaan dan Villa? En van Persie? Denk je niet dat hij boven de 15 was uitgekomen wanneer die italiaanse houthakker hem niet een half jaar eruit trapte?
- Jij zegt ''''vd Vaart en Sneijder zijn samen niet eens goed genoeg als Xavi !''''
Maar jij hebt waarschijnlijk niet naar inter gekeken in de Cl......
- Jij zegt: ''''iniesta is zoals Robben ongeveer en en kan paasjes geven , nog nooit gezien bij Robben.'''' Je hebt gelijk: Robben is bovenal een individualist. Maar Iniesta kan niet zo goed dribbelen als Robben, en al helemaal niet op die snelheid. Verder is het scorende vermogen van Robben beel beter.

Je mag best vinden dat de aanval van Spanje beter is. Maar door zulke dingen te zeggen maak je je echt belachelijk. En dan daarbij te zeggen dat je sympathie voor nederland hebt? Jij praat hiermee enorm denigrerend over onze spelers. Er kan echt geen compliment vanaf. Dus doe niet zo hypocriet aub!!!!

(en moontje gaat het niet over het belgisch voetbal hebben en ook niet over jou beweegredenen.....)

14 juni 2010 om 17:15
#4

@ moonen :

Get a life man ! Over V.persie heb je misschien nog gelijk , dat is waar , dat geef ik toen . Maar over Villa heb je zoals vaker ongelijk ! Ten eerste heeft die Huntelaar 8 goals gemaakt en Villa veel meer en had er ook minder tijd voor nodig . Die volgende opmerking maakte me echt aan het lachen , hele goeie grap , beter dan Hans Teeuwen ! Sinds wanneer zit Vd Vaart bij Inter ? Zit toch bij Real Madrid ? En Sneijder heeft constant moeten verdedigen tegen Barcelona , maar over het algemeen als we Xavi vergelijken met Sneijder geef iedereen toe dat Xaci goed is buiten als je subjectief bent . En Iniesta en Robben zijn allebei dribbelaars en Iniesta kan nog eens een beslissende pass geven om andere in scoringspositie te brengen terwijl Robben het altijd alleen doet en Iniesta gecontroleerder , ik heb heel weinig assists gezien van hem . En logisch dat ik sympathie heb voor Nederland , ik woon aan de grens tegen Maastricht aan :) En iedereen zou gewoon toegeven dat Spanje zijn aanval beter is , ik bekijk het objectief , iets wat jij ook zou moeten doen !:)

15 juni 2010 om 19:48
#5

Omdat er trainers zijn die ofwel een andere formatie spelen of trainers er niet veel van kunnen. Onder Ferrara speelde hij maar toen geraakte hij geblesseerd. Toen kwam Zaccheroni en toen was hij op de bank eh..

Ohja, je niets aantrekken van die Moonen. Allemaal gezever dat heel erg Chauvinistisch getind is. De helft is gewoon dikke onzin.

16 juni 2010 om 12:11
#6

Moeilijk he, begrjipend lezen... Sneijder speelt bij inter en hij heeft een hele belangrijke bijdrage geleverd aan de CL winst. Als jij dan gaat zeggen dat Xavi beter is dan Sneijder en van der Vaart samen dan is dat gewoon dom. Iets anders kan ik er niet van maken.

Over Huntelaar. Ja hij heeft 8 goals gemaakt en Villa meer. Maar Villa had daar dus echt wel heel veel meer tijd voor nodig. Waarom? Omdat Villa altijd in de basis stond en Huntelaar bijna niet. Wanneer jij zegt dat Huntelaar daar veel meer tijd voor nodig had, dan bevestigd dat maar weer eens dat jij niet weet waar je over praat en je meningen gekleurd zijn door een afkeer van alles wat met nederland te maken heeft. En zeg dan vervolgens niet dat sympathie voor nederland hebt, want mensen die jou reacties lezen die weten wel beter...

Verder kun je spelers als Robben en Iniesta eigenlijk niet met elkaar vergelijken. Doe je het toch dan heb je gelijk door te zeggen dat Iniesta een beter overzicht iheeft. Maar Robben kan natuurlijk veel beter dribbelen. Dat weet iedereen. Dus doe niet zo raar.

19 juni 2010 om 19:09
#7

Het lijkt me juist leuk als je het wel doet, ik lees graag Clubexperts.

1 juli 2010 om 01:03
#8

Ey bedankt voor je reactie

Ik ben het ook heel vaak me jouw eens en zie dat jij een nuchtere kijkt hebt op een aantal zaken waar zowat de rest van VZ vollop is aan het haten..

Ook leuk dat jij een stuk schrijft over Belgie.. ik zal het zeker lezen als het klaar is :) En ja ik ben idd Bosnier.. al denkt de meerderheid dat is Duitser ben omdat ik ze vaak verdedig.. maarjah ik vind het gewoon een goed team en ik gun het hun ook het ergste.. Triest is het al mensen gewoon blijven ontkennen dat ze het goed doen.. terwijl het tot nu toe toch een super prestatie was van Duitsland maarjah zo zijn sommigen mensen..

Wat Bosnie betreft ja ze zouden wel eens op een eindtoernooi moeten spelen.. Ze hebben echt een aantal goede spelers rondlopen en veel tallentjes maar dat beleid daar is zo achterlijk dat ik het niet echt snel zie gebeuren dat ze zo ver zullen komen.. Dit x was het ons bijna gelukt.. Ik ben nu wel benieuwd wat het gaat worden voor het EK daar zie ik ons wel een grotere kans op maken dan op het Wk.. Ik hoop dat het ons wel lukt.. maar makkelijk wordt het niet.. Het samenspel is gewoon een puinhoop.. De mensen in Bosnie denken dat Dzeko een ''''voetbalgod'''' is en dat hij het allemaal alleen alle ballen komen lang op hem in de hoop dat hij hem 1x goed onder controle krijgt en dan scoort.. Terwijl ze beter de bal laag kunnen houden en een beetje rond kunnen tikken en zo de kansen kunnen creeren.. Maarjah waarom dat niet wordt gedaan is voor mij een raadsel.. Maar we zullen het wel zien over een aantal maanden beginnen de EK kwalificaties al.. Dus voor mij is het hopen.. Hoop ook voor jou dat Belgie het EK haalt maar dat gaat ze vast wel lukken.. :)

19 augustus 2010 om 15:25
#9

Bedankt voor je compliment man! Ja, ik heb ook veel bans gehad, vandaar dat ik met weinig punten zit. Maar ik moet nu oppassen, voor ik een def-ban aan me broek heb zitten.

7 september 2010 om 22:52
#10

Laat je niet gek maken door mijn mede land genoten. Zij zijn gewoon erg blij dat Turkije eindelijk weer is punten pakt tijdens kwalificaties.

Het komt goed met Belgie!

Kop op

11 oktober 2010 om 22:24
#11

Mooi plaatje van jou, die Vlaamse leeuw! Je ziet zelden echte fans van het Belgisch voetbalteam hier op voetbalzone!

12 oktober 2010 om 22:48
#12

Kijk ik wil eigenlijk niet provoceren.. en dat meen ik. Maar als ik zie hoe belgen reageren op Turkije.. Dan krijg ik ook een beeld over Belgen. En daarom wou ik ff mijn frustraties hier uitten. Begrijp me niet verkeerd, ik heb helemaal niks tegen Belgie. Ik gun het ze van harte als ze toch nog de EK weten te bereiken. Alleen zitten er een paar Belgische Vz''ers hier die het gewoon verpesten. Vandaar mijn wangedrag.

Maar ben blij dat je mij op een volwassen manier benaderd.

12 oktober 2010 om 22:59
#13

Ik wou dat ik u ook kon feliciteren mja, België hé. Ma toch mercikes voor de felicitaties

5 november 2010 om 15:59
#14

Bedankt voor je compliment, je hebt inderdaad gelijk dat de meeste gewoon meelopers zijn op deze site en er weinig verstand van hebben. Bedankt

8 november 2010 om 18:23
#15

Bedankt voor de compliment! Waardeer ik graag. En leuke profiel heb je, heb het een beetje staan lezen.

Groeten

5 december 2010 om 10:55
#16

Je doelt zeker op het feit dat ik Belgen af en toe een lachwekkend volk vind? Ik heb wel respect voor de vele talenten die jullie hebben hoor maar
soms kunnen ze hen vreselijk overschatten. Maar als je je aangesproken voelt bied ik bij deze m''n excuses aan. Het was absoluut niet mijn bedoeling om jullie te kwetsen oid.

6 juli 2011 om 09:47
#18

en dan vraag je mij of mij iets dwars zit omdat ik al op voorhand reageer op de arrogantie van de belgen tegenwoordig.

kijk eens wat hier staat, de plank voor je kop en de balk in de oog zorgen ervoor dat je niet objectief naar Belgie en niet objectief naar Nederland kunt kijken.

18 juli 2011 om 00:27
#19

Haha thnx man:)

19 juli 2011 om 09:20
#20

nav een mailtje een tijdje terug, moet je misschien je dikke nekken landgenoten bekijken.

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=,142671

lol en dan nog ontkennen.

27 november 2011 om 21:38
#21

die clubs horen er ook niet thuis. de Belgische competitie is erg zwak geworden de laatste tijd. eigenlijk kan geen één club in België meer potten breken in de Champions League.
zelfs Anderlecht en Luik niet. kom je uit je België ofzo? ik heb niks tegen jullie hoor. alleen ik vind Genk gewoon niet van het Niveau CL

21 december 2011 om 13:54
#22

Eerlijk die 'aantal granaten' is goeie he

21 december 2011 om 21:25
#23

Waar heb jij het over?

21 december 2011 om 23:35
#24

Oh, ik weet al waar dit over gaat!!!! Jij bent zo supporter die serieus denkt dat Anderlecht tegen Ajax is opgewassen. Ajax was vorig jaar tegen Anderlecht niet eens in hun beste doen, en toch wisten onze godenzonen vrij simpel te winnen. Het is gewoon geen schande om van Ajax te verliezen, Ajax is veel beter.

25 mei 2012 om 22:55
#25

Tja ik heb het met je te doen man. dat België moet een keer presteren.

26 mei 2012 om 08:49
#26

Hoe ik over onze kansen denk staat allemaal in mijn CE. Veel leesplezier alvast!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 18 juni
Manchester City wil een bod uitbrengen op João Félix. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren