Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Bruins krijgt contractaanbieding van nummer zestien uit Turkije

Laatste update:
/

Luigi Bruins is al acht maanden clubloos, maar mogelijk vervolgt hij zijn loopbaan in de Turkse Süper Lig. Elazigspor heeft de 25-jarige Rotterdammer uitgenodigd voor een proefperiode: hij mag zich in Antalya laten zien aan de technische staf van de club. Elazigspor staat momenteel zestiende in de nationale competitie.

Bruins mag zich samen met andere spelers bewijzen en hoopt op zijn minst een contract tot het einde van dit seizoen te verdienen. De zevenvoudig jeugdinternational speelde het laatst voor Excelsior, de club die hij ook in de beginjaren van zijn carrière diende. Na zijn promotie richting Feyenoord liep het minder met Bruins.

In de zomer van 2011 ging hij een eerste buitenlands avontuur aan, maar al snel hield de samenwerking met Red Bull Salzburg op. VVV-Venlo deed hem later twee aanbiedingen, maar die legde de middenvelder naast zich neer. In augustus dook Bruins op bij Olympique Nice: daar maakte hij echter te weinig indruk.

Update 11 januari 13.56 uur - ‘Bruins krijgt contractaanbieding van nummer zestien uit Turkije’
Luigi Bruins lijkt indruk te hebben gemaakt op de clubleiding van Elazigspor, de nummer zestien in de Turkse Süper Lig. Bruins ging onlangs op stage in Antalya en hij heeft een contractaanbieding gekregen, zo meldt het Algemeen Dagblad. Bruins beraadt zich nu op zijn toekomst, want volgens zaakwaarnemer Sietje Mouch heeft de aanvallende middenvelder ook aanbiedingen van andere clubs gekregen. De 25-jarige Bruins is alweer acht maanden clubloos.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo leeft die nog joh? Die moet zich richten op een maatschappelijke loopbaan. Het word niets met m. Terwijl hij zo getalenteerd was.

10 januari 2013 om 15:06

Hij had gewoon lekker bij VVV opnieuw kunnen beginnen met het opbouwen van zijn carrière, meer helaas is dit zo'n jongen die een veel te hoge pet van zichzelf opheeft.

11 januari 2013 om 14:15

Idd, hij zou wel weer terug naar Feyenoord kunnen!

11 januari 2013 om 14:47

wat moet ie bij Feyenoord doen? daar is ie juist te licht bevonden zoals bij meer clubs

misschien niet iets voor heracles als overtoom weggaat ?

10 januari 2013 om 16:16

Eerlijk gezegd hoop ik niet dat een Nederlandse club dit soort speler gaat halen. Deze jongen had na het debacle bij Feyenoord twee stappen achteruit moeten zetten, naar een club moeten gaan waar hij een basisplek zou hebben en van daar uit zijn carrière weer uit het slop moeten trekken. Nu bleef hij te lang bij Feyenoord, daarna ook nog eens met Salzburg een verkeerde keuze gemaakt en ook bij Excelsior bakte hij er niks van. Dan klopt er mentaal iets niet bij die jongen.

Heracles kan beter zich richten op jonge talenten in de JL en spelers die bij de topclubs net buiten de boot vallen. Jongens die wel de juiste mentaliteit hebben en zich willen ontwikkelen als profvoetballer.

10 januari 2013 om 17:28

@ruben100:
Je zegt het zelf "misschien Niet iets voor Heracles".

Bruins is niets meer van zich zelf. Misschien doet hij er wijs aan om een aantal stappen terug te zetten wbt niveau. Als hij nog goed genoeg is vindt hij de weg naar boven vanzelf weer.
Bruins in zijn goede periode bij Feyenoord was geen verkeerde voetballer...

10 januari 2013 om 17:39

Nou je het zegt... Ik denk dat Heracles er goed aan doet om hem binnen te halen. Hij kost niets. En ik zou hem iig zo snel mogelijk binnenhalen, zodat hij aan zijn conditionele/fysieke - en weet ik veel wat voor achterstanden voetballers tegenwoordig hebben - wegwerken. Van de zomer is ten slotte er ook eens een grote kans dat Lerin Duarte vertrekt.

Haha, hoe erg berg afwaarts kan het gaan zeg.
Helemaal aan zichzelf te danken.

Edit: Spelfout

10 januari 2013 om 15:06

ik vond dit een prima voetballer , hoezo aan zichzelf tedanken?

10 januari 2013 om 15:09

Als je niks accepteert is het logisch dat je geen club krijgt. Genoeg kansen en aanbiedingen gehad lijkt me.

10 januari 2013 om 15:13

Deze jonge vraagt en verlangt te veel. Hij wilde niet naar lage clubs in Neerland (door het salaris).

Hij had een jaar voor minder kunnens pelen bij degradatie teams om zich in de kijken te spelen. Maar meneer wilde meer geld (te veel).

Blijf dood en dood zonde was met zijn techniek echt een geweldenaar. Jammer dat het zo gaat met hem nu, mede door eigen doen.

10 januari 2013 om 15:48

Eerlijk010

Hij wou niet naar VVV i.v.m. het salaris dat hij daar zou verdienen. Dit vooral omdat ze wel allemaal exotische spelers aantrekken waar ze zonder moeite de portemonnee voor trekken.
Ergens begrijp ik het wel, als ik in de WW zat, zou ik ook niet ineens voor 40% van mijn huidige salaris gaan werken!

10 januari 2013 om 17:35

Wel als iets beter is dan neits he? Hoeveel salaris verdient die nu? 0,0

10 januari 2013 om 17:53

Ik snap Bruins wel dat hij geld wilde. Hij zit op zo een punt dat hij zich niet financieel onafhankelijk kan spelen.
Kom op zeg! Hij moet vrezen voor zijn profcarriere, dan zou ik ook eerder voor het geld kiezen. Het is niet meer het talentje die rustig zijn stappen kan maken, helaas maar jammer!

11 januari 2013 om 14:49

verkeerde instelling en lui daarom kwam ie nergens aan de bak, dus aan zichzelf te danken

11 januari 2013 om 21:01

Het is ook een prima voetballer met talent. Clubs stonden voor hem in de rij toen hij nog bij Excelsior speelde.

Hij is nu al 8 maanden clubloos. Aangezien hij best wel het talent heeft, betekent dit dus inderdaad dat hij het helemaal aan zichzelf heeft te danken.

10 januari 2013 om 15:22

Als je toch spelfouten eruit aan het halen bent, haal dan ook de taalfouten eruit: aan zichzelf te danken moet zijn aan zichzelf te wijten.

On: Was veelbelovende voetballer nog toen die naar Feyenoord kwam, maar daarna helemaal geflopt. Raar dat die VVV afgeslagen heeft, had die misschien weer terug kunnen komen in eigen land, nu moet hij het in Turkije gaan zoeken.

10 januari 2013 om 15:53

Daar moet ik je dan in verbeteren, te wijten gebruik je inderdaad bij negatieve dingen waar tegenwoordig vaak ook te danken wordt gebruikt, dit is incorrect. Maar als het betekent door eigen toedoen mag wel te danken worden gebruikt.

10 januari 2013 om 16:15

"Hij heeft het aan zichzelf te danken" is onjuist. Het moet zijn "Hij heeft het zichzelf te danken" of "Hij heeft het aan zichzelf te wijten.

Klein taallesje.

Snap echt niet dat deze kerel niet gewoon gaat spelen bji Excelsior/vvv/willem 2 of weet ik veel in de topklasse.

Dus VVV deed hem een aanbieding, maar die sloeg meneer in de wind, begrijp ik het dan goed???

10 januari 2013 om 15:46

Begrijp je inderdaad goed. Waar meneer het lef vandaan haalde om die aanbieding neer te leggen, is mij een raadsel. In zijn situatie had hij elke kans op een Eredivisie-club aan moeten grijpen. Ik denk dat hij voor een club als VVV echt wel een versterking zou zijn!

10 januari 2013 om 16:07

Fey95,

Nou weet je, hij was ooit een uitstekend talent, en dr moet nog iets van in zitten. Dus zou hij eenmal bij VVV lekker gaan spelen, dan kan hij zou nog maar is in de subtop belanden, maar ja als je zo een instelling hebt....

Leeft hij ook nog, wist niet eens dat hij nog zoekende was. Galatasaray zoekt ook nog een middenvelder volgens mij

10 januari 2013 om 16:18

Wat voor een onzin reactie is dit.

10 januari 2013 om 16:59

Shaktar heeft gelijk. Maar Bruins vroeg te veel dus nu gaat Galatasaray voor Sneijder

11 januari 2013 om 16:17

Top reactie haha

Zo jammer dat hij gewoon niet de aanbieding van VVV accepteerde. Het was zo groot talent.... Zeer jammer om te zien dat hij een proefperiode gaat afwerken bij Elazigspor een nummer 16 uit de super lig.

Zo jammer dit... Het is echt een fijne voetballer met een goed techniek. Zonde van zijn talent.

gaat het niet meer redden in het prof voetbal, zal een wonder voor nodig zijn om zijn carriere nog te redden.
vvv venlo had een mooie club voor hem geweest, want als je naar de nummer 16(!) van de nationale league van turkije gaat dan speel ik liever in de jupiler league...

11 januari 2013 om 14:50

dan speel ik liever in Turkije, heerlijk land om te wonen en prima competitie waarin je zomaar een transfer kanmaken als je opvalt, en meer geld dan in de Jupiler league

Ik wilde gaan typen dat Bruins wel een toevoeging kan zijn voor clubs als Vvv, Nac, Zwolle Willem 2...maar da lees je dat ie VVV heeft afgewezen. Ik snap niet dat hij ook nog eisen gaat stellen aan de club als je al zo lang zonder zit. Dan moet je je toch eens achter de oren krabben denk ik zo. Misschien wil hij bij grotere clubs voetballen ofzo maar als je al 8 maanden zonder club zit zou ik toch denken van laat ik VVV een kans geven en proberen via hun weer hogerop te komen maar goed...mss dat het in Turkije wel wil lukken voor hem.

11 januari 2013 om 14:51

nee bij die clubs moet ie meer werken en dat is juist zijn zwakke plek, hij moet het van zijn techniek hebben en niet van zijn inzet

Omdat hij bij Feyenoord er gewoon met de pet naar heeft gegooid en er nooit voor geknokt heeft. Ja, dan sta je lekker als je niet in De Kuip je best doet. Dat kan er niet in.
Nou daarna dacht meneer dat hij zoveel voetbaltalent (wat hij ook wel degelijk heeft) had dat een VVV of iets dergelijks te min voor hem was. Tevens vroeg hij veel te veel salaris.... Dan heb je het aan je eigen te danken dat je nu proef moet gaan lopen bij de nummer 16 in Turkije....

10 januari 2013 om 15:51

Ik vind dit zo kortzichtig met niet zijn best doen. Die jongen heeft een lakse uitstraling, zijn probleem werd op den duur juist dat hij te graag overal op het veld wou helpen waardoor hij voetballend het niet kon bij benen. Een speler met zo'n techniek, daar moet je een team om heen zetten die voor hem wil werken en dan komt hij er zeker weten!

De techniek en het inzicht van Bruins zijn perfect, echter omdat hij nogal lakoniek oogt, kreeg hij een beetje de schuld als het niet draaide in het elftal. Ik denk dat Bruins onder Koeman nog een hele andere speler had kunnen worden!

11 januari 2013 om 15:29

Ja maar daar heb je juist het probleem te pakken Harmjan1983. Welke spelers willen er nou graag voor een speler hard werken als Luigi Bruins. Met alle respect hoor, maar hij heeft zich nergens bewezen en dan bouw je er ook niet echt snel een team omheen.

11 januari 2013 om 21:03

Die jongen is ook gewoon laks, dat is niet toevallig zijn uitstraling. 8 maanden clubloos zegt wat dat betreft genoeg. Als jij echt je best doet dan had je bij VVV gaan voetballen om je via die club weer omhoog te spelen.

Pfoe, deze jongen is wel ver weggezakt zeg. Vreemd dat hij zelfs bij een leuke Jupiler League-club niet aan de bak komt.

Hier speelt ook nog een ander verguist Nederlands "talent" Marvin Zeegelaar (voormalig Ajax linksbuiten) Ooit gedebuteerd onder van Basten. (beker tegen Volendam - 1-0 verlies)

Hij is pas 25 jaar ga je carriere weer oppakken bij een jupiler club en probeer je weer in de kijker te spelen.

Jammer dat het zo is gelopen met Bruins , misschien zou hij Feyenoord moeten opbellen omk te vragen of die gratis mag mee trainen . toch goed om hem achter de hand te hebben ipv van immers of vilena .

bleek een hele goede te zijn, maar had kuip vrees.. jammer

Ik vond hem het grootste talent in de Eredivisie toen hij nog bij Excelsior speelde.
Maar hij is echt ver afgezakt
Misschien dat hij via de Turkse competitie nog in Duitsland of Engeland eindigt

11 januari 2013 om 14:42

Of de weg van Amrabat volgt. Aissati is ook aardig op weg. Zeegelaar staat ook vaak in de basis, maar blinkt niet echt uit ofzo. Biseswar is wel op de bank beland, wat best zonde is.
Wel opvallend dat er veel 'talenten' uit de Eredivisie in Turkije spelen.

Da's toch wel lekker, spelen bij een club in Antalya. Het kan erger, haha. Hopen dat dit niet té veel afleiding is voor Luigi.

10 januari 2013 om 21:12

Haha ze spelen niet eens in Antalya, maar in oosten van Turkije. Is wel een groot verschil, Rotterdam is zelfs mooier....

11 januari 2013 om 14:52

Rotterdam is lelijk en rotklimaat hoor, in Turkije lekkerder, meer salaris en minderbelasting

als opvolger voor overtoom lijkt me dit een uitstekende speler, hoewel veijnovic ook goed is.

Ik denk dat Bruins al blij is als hij straks met een of ander Bulgaars team mee mag doen.
Als het in Turkije nu ook niets word dan moet hij eieren voor geld kiezen en er mee ophouden. Al 8 maanden zit hij thuis op de bank tevergeefs wachten op dat ene belletje van mr. zaakwaarnemer. Hij was een toptalent die het niet gaat redden. Jammer

Bruins kan beter schilder worden.
Die gozer kan er werkelijk helemaal niks van
Ps: Twente nieuwe Feyenoorder voor mij de selectie.

Deze jongen voelde zich een vedette, gooide er met zijn pet naar, ja dan is dit het hoogst haalbare voor jou.

Veel succes Bruins daar in het zuiden!!

Jammer dat er niet meer voor hem in zat.

Dat ging wel erg snel...

11 januari 2013 om 14:23

Haha, wilde ik ook net zeggen. Gister kwam het bericht dat hij op stage ging, en vandaag krijgt hij al een contractaanbieding.

De reacties over Bruins drukken ons weer eens met de neus op de feiten in welk land wij leven
Haal je de top wordt je de hemel ingeprezen
Gaat het niet goed, wordt je tot de grond toe afgemaakt
Deze jongen is in de tijd dat hij nog een talent was, door bijna iedereen over het paard getild
En zoals iemand hier boven het ook over zijn uitstraling had
Inderdaad leek het door zijn nonchalante uitstraling, dat het hem niets kon schelen als er weer iets niet lukte
Voetballen kon en kan Bruins prima, maar hij had meer op zijn donder moeten hebben
Nu is hij 25 en komt nergens aan de bak, of moet hij blij zijn met een contractaanbieding van de nummer 16 uit Turkije
Super jammer voor hem dat het zo moest lopen

De Nederlandse competitie is iets te hoog gegrepen voor hem, hij kon nooit echt potten breken hier, wellicht dat hij het in de Turkse competitie wel redt. Ik wens je veel succes Luigi!

Ik geef hem 3 maanden dan is hij daar ook weer weg.

Overschatte flapdrol die dacht dat hij wat voorstelde.

ik vind het raar, hij stond bijna elke week basis bij Feyenoord ineens is hij clubloos? wat is hier de oorzaak van zo slecht vond ik hem helemaal niet, hij was juist een van de strijders, hoop dat hij het in Turkije wel maakt ik vind het enorm zonde.

Hij is gek als hij die aanbieding gaat afslaan. Moet blij wezen dat er nog clubs zijn die hem willen.

Verkeerd begeleid groot talent (geweest). Jammer van zon mooie technische speler. Die moet je idd niet achter een tegenstander aan gaan laten lopen, dan gebruik je dat talent niet. Verdiende kennelijk teveel om naar eenvvv te gaan; , idioot eigenlijk dat een Ww-uitkering dan meer oplevert dan bij een andere eredivisieclub....hopelijk pakt ie de draad weer op, maar ja in Anatolie? Er zijn mooiere plekken in Turkijje....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren