Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Braziliaans international rondt transfer van tien miljoen euro af

Laatste update:

Carlos Gilberto Nascimento Silva, kortweg Gil, gaat aan de slag in China. Corinthians heeft volgens Braziliaanse media een bod van tien miljoen euro van Shandong Luneng geaccepteerd. Bij die club is de Braziliaan Mano Menezes de hoofdtrainer.

/

Gil begon zijn carriere bij Americano en kwam via onder meer Cruzeiro in de zomer van 2011 bij Valenciennes terecht. Na anderhalf jaar ging hij verder bij Corinthians en met die club pakte de vijfvoudig A-international van Brazilië afgelopen seizoen de titel. Net als onder anderen Jádson, Renato Augusto, Ralf en Vágner Love verlaat Gil dus ook de kampioensploeg uit São Paulo.

Gil, die ook wel Gamarra Negro wordt genoemd, levert Corinthians overigens niet het gehele transferbedrag op. Tien procent vloeit namelijk naar zijn vorige werkgever Valenciennes. Gil werd in februari nog nadrukkelijk met VfL Wolfsburg in verband gebracht.

Update 25 januari 10.00 uur - Braziliaans international rondt transfer van tien miljoen euro af
Gil is officieel speler van Shandong Luneng. De club uit Jinan heeft via de officiële kanalen de komst van de 28-jarige centrale verdediger uit Brazilië bekendgemaakt, maar over de contractduur worden geen mededelingen gedaan. Corinthians ontvangt tien miljoen euro voor Gil.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is toch een gerespecteerde speler in Brazilië en nog wat interlands meegepakt. Leul voor hem dat hij effe die miljoenen nog gaat pakken in China kan die daarna rustig zonder zorgen aan de copacabana liggen ;p

18 januari 2016 om 22:48

Die Chinezen blijven maar met miljoenen strooien eerder ging Tjiote al naar China voor ruim 14 miljoen,het Chineze voetbal niveau gaat nu aardig omhoog.

18 januari 2016 om 22:52

Kan je zeker stellen. Die chinezen hebben de samba route wel gevonden met al die Brazilianen.

19 januari 2016 om 00:49

Ik geef Gil groot gelijk.. Gaat een fortuin verdienen en daarna weer terug naar Brazilie. Wel echt dood en dood zonde, een speler als hij zou direct de beste CB in de eredivisie zijn en bij veel teams in Europa een versterking. Heel het topteam van Corinthians valt zoals verwacht uit elkaar.. Wordt helemaal niks dit seizoen.

Na Everton Ribiero, Tardelli en Goulart de zoveelste die in de vergetelheid gaat raken, maaar voor dat geld kan je het ze niet eens kwalijk nemen. Het zou niet de spelers waar de Bayerns en Real op zitten te wachten namelijk.

19 januari 2016 om 06:50

Vergetelheid in Europa ja, in Azië zijn die gewoon internationale sterren. Continent met de meeste inwoners. Ligt eraan bij wie je herinnert wilt worden

Zonde dat deze spelers naar China gaan. Zouden het goed doen in Europa. Toch veel Brazilianen richting China de laatste tijd. Begint een opkomend voetballand te worden

18 januari 2016 om 23:02

Vergis je niet zijn toch vaak voetballers aan het eind van hun latijn die er heen gaan. Maar geld gemoeg daar daar ligt het niet aan

18 januari 2016 om 23:25

Hebben ook een goede tvdeal dacht ik

19 januari 2016 om 07:09

Veel kijkers hé.

18 januari 2016 om 23:53

Zonde voor jou misschien maar niet voor de Aziaten

19 januari 2016 om 01:17

Inderdaad en in een land waar meer mensen wonen dan heel Europa.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren