Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Besiktas vergeet Van Gaal en geeft oude bekende vast contract

Laatste update:

Besiktas heeft na onderling overleg besloten te scheiden met trainer Carlos Carvalhal, zo laat de club maandagavond weten. Zes van de laatste elf competitieduels gingen verloren en de nieuwe raad van bestuur, onder leiding van de kersverse voorzitter Fikret Orman, heeft het vertrouwen in de Portugees opgezegd. Volgens diverse media is Louis van Gaal een kandidaat om het stokje over te nemen.

/

Tayfur Havutçu neemt de honneurs voorlopig waar. Na komend weekeinde speelt de top vier tweemaal tegen elkaar. Het totale aantal punten van het reguliere seizoen wordt gehalveerd en naar boven afgerond. Op dit moment zou Besiktas, dat vierde staat, dan 27 punten hebben. Trabzonspor (28), Fenerbahçe (33) en koploper Galatasaray (37) staan op het virtuele podium. Met nog zes duels te gaan zouden De Zwarte Adelaars dus nog kampioen kunnen worden.

De aanstelling van Havutçu is in die zin opmerkelijk, omdat hij in augustus nog moest wijken voor Carvalhal. Volgens de geruchten is Van Gaal echter een gegadigde om vanaf komend seizoen de nieuwe eindverantwoordelijke te worden in Istanbul. Ook Slaven Bilic, de bondscoach van Kroatië, en Sivasspor-coach Riza Calimbay worden genoemd. Vorig seizoen eindigde bekerwinnaar Besiktas op de vijfde plaats.

Update 4 april 21:30 uur - Besiktas vergeet Van Gaal en geeft oude bekende vast contract
Louis van Gaal kan een baan in het Turkse voetbal uit zijn hoofd zetten. De Amsterdammer was naar verluidt bij Besiktas in beeld om de opvolger te worden van Carlos Carvalhal, maar Tayfur Havutçu heeft woensdag een contract tot medio 2013 getekend. De Turk was vóór Carvalhal al de coach van de Zwarte Adelaars, maar moest vertrekken toen hij geruime tijd in voorarrest zat wegens het omkoopschandaal. Havutçu maakt het seizoen voor een salaris van 250.000 euro af en volgend jaar strijkt hij 635.000 euro op bij de huidige nummer vier van de Süper Lig. Dat maakt Besiktas via de officiële kanalen bekend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Turkse media is gewaarschuwd mocht hij er komen. Dat worden weer leuke beelden als van gaal er zit.

2 april 2012 om 21:21

Ik begrijp dat het leuke beelden oplevert, maar wat moet heb je nu te zoeken in de Turkse competitie behalve dat het waarschijnlijk goed betaald.. Dat is net als Hiddink die nu alleen maar het geld achterna gaat. Ik hoop dat van Gaal kiest voor het voetbal.

3 april 2012 om 00:57

We hadden Schuster vorige seizoen, die doet wat dat betreft niet onder Van Gaal Was ook een raar gozer, maar daar houden wij Besiktas supporters juist van!

Ik zou als grote Besiktas fan die naar veel Europese uitwedstrijden gaat (stoke,kiev,braga en Madrid dit seizoen), graag willen dat Van Gaal naar Besiktas zal komen.. We hebben een goede coach nodig en niet alleen een goed mens als Carvalhal die totaal geen voetbal kennis had!

Van Gaal is gek als hij dat doet!!
Er valt sportief niks te behalen voor hem, hij kan moeilijk door 1 deur met al die mafioso bestuurders en dan weet je hoe laat het is. Al moet ik zeggen dat ze bij Besiktas de trainer veel vrijheid geven.
Maar ik zie het al voor me.. De Turkse pers en Van Gaal hahahaha )))

Van Gaal naar Turkije, haha ik hoop het echt
Zeker weten dat dat voor spektakel gaat zorgen!

Maar eerlijk gezegd denk ik niet dan Van Gaal hier zin in heeft. Ik denk dat hij wacht op een Europese top/subtop club of op een groot land waar hij al tijden van droomt. 1 ding is zeker; ik zou hem maar wat graag terug zien als trainer, dat levert weer een boel entertainment op xD

Ik zie het al helemaal voor me haha van Gaal in Turkije geniaal!!

Desalniettemin is van Gaal een goeie trainer die wel weet hoe je moet omgaan met spelers met vedette-trekjes ( Q7 )

3 april 2012 om 00:26

Van Gaal kan juist niet met vedettes overweg als jij kijkt naar het verleden. Bij Barca schopte hij toen alle brazilianen er zo´n beetje uit, bij Bayern gezeur met Ribery, en van Bommel.

Besiktas en ploegen als Fenerbache, Galatasaray vindt ik echt goeie ploegen. Deze ploegen horen minstens thuis in de Champions League. En zeker als je ziet wat voor onbekende ploegen laatste jaren meedoen aan de Champions League. Geef mij dan liever een wedstrijd Galatasaray vs Chelsea dan een wedstrijd zoals Bratislava vs Bayern Munchen. Hoop voor Besiktas dat ze een goeie coach zullen vinden. Succes Besiktas. En ohja nog een raad. Misschien voor tot het einde van het seizoen de beloftetrainer pakken van Besiktas? En dan na het seizoen misschien Van Gaal. Dat zou top zijn voor Besiktas.

3 april 2012 om 07:43

Champions betekent kampioenen: dus van elk land doet de kampioen mee. Meerdere clubs van 1 land kunnen ook meedoen omdat ze veel punten halen in Europese wedstrijden: daarom heb je dus zo weinig Turkse teams in de CL en er is nog nooit een Turks team dat de CL gewonnen heeft...

Ik zie het al helemaal voor me he, van Gaal die gek wordt van al die club bestuurders, pers en zal zeker weer dagelijks in het nieuws komen van een gekke akkefietje, heeft de pers er weet wat bij te lullen.

Van gaal wacht denk op Inter,chelsea of Liverpool. Of hij wilt bondscoach worden maar hij gaat echt niet werken bij de subtop. Hij wilt de CL graag winnen.

2 april 2012 om 23:29

De vraag is of die ook op hem wachten. Chelsea ziet denk ik het liefst Hiddink (en als we de wandelgangen mogen geloven Guardiola), bij Inter smeekt iedereen om Mourinho en Liverpool is op dit moment een zinkend schip. Daarmee win je op dit moment geen Champions League.

3 april 2012 om 03:08

Ä°nter chelsea liverpool.
Never nooit meer voor van Gaal!

Haha, dit toont weer het belachelijke beleid van Turkse clubs aan. Carvalhal moest het doen met een Quaresma die zich hoger dan Besiktas zelf voelt en de -A- fans accepteren het. Daarnaast met een middelmatige selectie, op Fernandes en de centrumverdedigers na.
Over twaalf maanden hetzelfde bericht, maar dan is de nieuwe trainer weer ontslagen!

2 april 2012 om 20:36

pff hou toch je mond man. Galatasaray is de team die vorig seizoen 3 trainers ontsloeg en niet wij? Wij hadden Carvalhal eigenlijk als coach genomen door de omkoopschandaal als 'tijdelijke' vervanger van Tayfur Havutcu, maar een tijdje toen het goed ging(16 wedstrijden ongeslagen, waaronder 6 gelijkspellen of zo), wat ik zelf geen goede tijd vond, want 6 gelijkspellen is niet goed en hierdoor kreeg hij toch de baan als coach. Ik denk dat Slaven Bilic de vervanger wordt van Carvalhal.

2 april 2012 om 22:00

Haha, leer begrijpend lezen jongetje. T U R K S E C L U B S, waaronder ook Fenerbahçe en Galatasaray.

Door ineens over Galatasaray te beginnen brengt je nergens, je bevestigt juist mijn woorden. Want ook wij hebben jarenlang wanbeleid gevoerd. Nu met Aysal aan het roer beginnen die tijden te veranderen. Hetzelfde wens ik Besiktas ook toe met jullie nieuwe voorzitter.

Maar toch, Carvalhal deed het goed, met matig materiaal. Besiktas moet die Portugeze garde op Fernandes na wegdoen! Typisch Turks, zestien wedstrijden ongeslagen, je komt in de achtste finales van de Europa League. Maar toch moet je na een mindere periode weg.. Maar ik hoop dat het bestuur een goed plan heeft en een betere coach voor een lange duur aantrekt! Maar over twaalf maanden zien wij hetzelfde bericht toch wel weer!

2 april 2012 om 22:27

@ Semih Kaya

Je praat in dit geval echt onzin.

De cijfers van Carvalhal in zijn laatste 16 wedstrijden:

3 x winst 3 x gelijk 10 x verlies.

Naar Turkse standaarden heeft het bestuur alle geduld van de wereld gehad met deze sympathieke, maar incompetente Portugees. Dus is er absoluut geen sprake van wanbeleid. Het oude bestuur had Carvalhal gehaald, dus dat een nieuw bestuur een andere visie op na houdt is logisch, zeker met deze dramatische reeks. Zijn contract was zowiezo tot het einde van dit seizoen, dus is een vertrek niet echt nadelig voor Besiktas.

Wat ik niet snap is dat ze een vrijgelaten, maar niet vrijgesproken Tayfur voor de groep zetten, die Ersan Gülüm voor homo heeft uitgemaakt en Ismail Köybasi een prutser vindt. Daar zal je als BJK speler heel gelukkig mee zijn (not). Van Gaal is natuurlijk geen optie, dat is flauwe kul. Ik hoop dat ze een echte BJK man aan het roer zetten als Samet Aybaba of een Rasim Kara.

2 april 2012 om 22:38

Ik heb het niet over zijn laatste zestien wedstrijden. Ik ga er vanuit dat als Bjk-orhan aangeeft dat Besiktas een serie had van zestien wedstrijden ongeslagen, dat hij als Besiktas-fan die op de hoogte is van zijn club de waarheid spreekt. Als dit niet klopt, alvast mijn dank voor je aanvulling..

Naar Turkse standaarden zeg je, ik heb het ook over die Turkse standaarden die niet kloppen. De Turkse standaard is, een paar wedstrijden matig presteren is 99% de deur uit, de volgende verliespartij is contract afkopen en de zoveelste trainer wegsturen. Als ik zeg dat dit matig beleid is, vind je dat dan onzin? Zo ja, dan zou ik je adviseren om wat meer objectief te kijken dan door de bril van de gemiddelde té nationalistische Turk.

Daarnaast, Carvalhal heeft dit seizoen met matig materiaal in Europa uitstekend gepresteerd. Dat je dan tegen een sterker Atlético Madrid wordt uitgeschakeld is normaal voor een Turkse club. Tegen dit Fenerbahçe en Galatasaray was Besiktas sowieso niet opgewassen. Normaal speelt Besiktas altijd voor de titel. Maar met matige voetballers als Almeida, Simao etc. en de absolute vedette van Turkije, Quaresma, win je de oorlog niet. Enkel Fernandes had het in zich, ook de verdediging van Besiktas is erg solide!

Zelf hoop ik op een Turkse trainer. Het liefst Denizli als die nog kan werken, met oud-voetballers met een hart voor Besiktas als assistenten. Gewoon ongeveer hetzelfde wat Terim nu doet met Davala en Sas.

2 april 2012 om 22:54

Nou, dat valt wel mee. Hagi was een paniekaanstelling en zou plaats maken aan het eind van het seizoen. Maar door de druk van de fans werd hij ontslagen en Bülent Ünder werkte het seizoen af als coach.

Laten we het houden op 1 ontslag, die van Rijkaard. Want Hagi zou zowiezo geen vaste trainer worden.

2 april 2012 om 22:58

''ik heb het niet over zijn laatste zestien wedstrijden''

Waarom is ie denk je weggestuurd? Denk je dat een een seizoen ophoudt na een goede reeks van 16 ongeslagen wedstrijden? Juist vanwege de resultaten van de afgelopen 16 wedstrijden en het tactisch falen mag hij vertrekken. Als je een Edu, die bij Schalke niet aan de bak kwam, als vleugelaanvaller opstelt (meerdere malen) dan zal ik je tactische kennis zwaar bekritiseren. De man heeft een draaias van een vrachtwagen en ontbreekt enig snelheid. We hebben ook gezien hoe hij koppig vasthield aan een luie Almeida, die buiten dode spelsituaties en hoge voorzetten weinig bijdraagt aan het spel van het team, terwijl een beter voetballend Pektemek vaak als reserve zijn plaats moest afstaan aan hem. Hij heeft ook de ''sterspelers'' van Besiktas niet kunnen managen. Of heb jij dit allemaal niet meegekregen?

En het is grappig dat je aankomt met Denizli, terwijl veel BJK fans hem liever zagen vertrekken, zelfs nadat hij kampioen was geworden, vanwege lelijk voetbal.

2 april 2012 om 23:19

Karayalcin,

Noem mij een trainer die met hopeloze spelers als Simao, Almeida etc. die hun beste dagen al hebben gehad en waar het al een tijd zichtbaar was dat deze spelers Besiktas niet naar een hoger niveau zouden tillen.
Quaresma met zijn enorme vedettegedrag die overduidelijk vergeten is dat hij overal in Europa gefaald heeft en in Turkije ook niet aan de verwachten kan voldoen de club imagoschade toebrengt met zijn vreselijke gedrag en de gehypnotiseerde fans dit altijd bleven pikken. Wat kan de trainer er dan aan doen?
Over Pektemek heb je gelijk, die kritiek gaf ik Carvalhal ook altijd en 9 van de 10 mensen die ik erover sprak waren het met me eens. Besiktas heeft gewoon een Besiktas-onwaardig elftal waar de balans ver te zoeken is. Hoe wilt Carvalhal een team smeden van een zooitje Portugezen die door de eigen fans als absolute topsterren worden behandeld en die natuurlijk logischerwijs naast hun schoenen gaan lopen. Als je hele matige backs hebt en aanvallend speelt, maar het vervolgens wel heel raar vind dat je zoveel goals tegenkrijgt via de flanken en daardoor wedstrijden begint te verliezen.

Lelijk of mooi voetbal is Nederlands. Wij zijn Turken, toen Besiktas the double won hoorde ik geen één Besiktas fan zeuren over Denizli, pas als het slecht gaat komen die hopeloze figuren pas aankakken. Want Denizli deed goede aankopen, leverde het maximaal aantal prijzen op dat seizoen! Denizli is samen met Terim en Gunes een van de drie beste Turkse trainers en begrijpt precies hoe je in Turkije kampioen moet worden. En kampioen worden is natuurlijk iets wat bij een topclub als Besiktas past.

Carvalhal gaat elders successen boeken, daar ben ik van overtuigd. Dan krijgen we in Turkije spijt. Evenals we bij het wegsturen van vele andere trainers spijt hebben gehad die het later wel allemaal hebben gemaakt!

2 april 2012 om 23:40

@ Semih Kaya iedereen mag zijn mening hier uiten . Sommige doen het naar voorbehoud en sommige leden kunnen beter een andere sport uitkiezen ipv voetbal . Nu ga ik niet zeggen dat je bij de 2e groep mensen hoort maar ben verrast door jou kritiek op mijn team .

Je noemt bjk een matige team . Aan het begin van deze competitie toen we allemaal werden geschokt door het schandaal en al leek het voor mij en veel mensen die ik zelf ken dat Bjk de titelfavoriet was in deze competitie . Na een schandalige jaar van jou club werd terim aangesteld en iedereen kreeg weer hoop maar ook had iedereen net zoals mij in zijn achterhoofd dat de successen die terim boekte met Gs zeer moeilijk is ivm hagiloze hakanloze etc etc spelers. Toch heeft terim integendeel het goed gedaan met gs . Maar vindt je het niet raar dat nou juist de teams op 1 en 2 staan die dit jaar geen enkel europese wedstrijden hebben gespeeld zodat vele spelers zijn bespaard van vermoeidheid en eventuele blessures ?

Je hebt het overigens ook over het denizli periode , denizli werd kampioen met het aantrekken van ernst en yusuf . Vooral ernst heeft een belangerijke bijdrage geleverd aan de titel en beker . Het volgende seizoen was iedereen niet te spreken over denizli want het voetbal was defensief en om niet aan te zien . Dan is het toch logisch dat de fans hem niet meer willen ?? Denizli is samen met senol gunes en terim de beste coaches , maar ook terim werd toch uitgescholden door eigen publiek en was niet meer gewenst bij gs in zijn 2e periode ? Onder terim heeft gs zijn ergste nederlaag geleden tegen fb bijv.

Het is nu heel makkelijk te praten over dat bjk een matige team heeft wanneer bjk zijn kansen in europa en beker heeft verspilt en ver achter staat op de koploper . Simao is een en al drama , net zoals ekrem edu en cenk op zjn tijd . Maar ismail begon goed aan het seizoen en had al snel 4 assist op zijn naam staan , met hilbert had bjk eindelijk zijn rechtsback gevonden die ze al jaren zoeken. Q7 is als hij zijn spel speelt niet te vergelijken met een andere speler in turkije .over fernandes houd ik het kort, niet voor hem niet na hem zal er snel een speler als hem komen . Die man is te goed voor turkije . Je zegt ook dat bjk niet is opgewassen tegen gs en fener , gozer in inonu mochten jullie muslera bedanken voor een afstraffing . In tt arena tegen een vermoiede bjk die maar 2 dagen rust kreeg na europa en zonder fernandes hebben jullie niet kunnen domineren man . Laatse minuten kon zowel bjk als gs winnen , het geluk had gs en die scoorde !

Wat ik wil zeggen is dat deze team in 2 jaar meer dan 100 wedstrijden heeft gespeeld , dit jaar in turkije waarbij we al bijna 2 x in de week spelen speelde bjk er 1 extra . Geen enkel team kan dat op een gegeven moment nog volhouden . De ene speler is in vorm boem geblesseerd . Ik heb bjk dit jaar niet met zijn volle elf kunnen zien vanwege blessures .

Gs profiteert van teams als bjk en trabzon die veel hebben moeten inleveren qua kracht waar gs zelf alleen in de competitie speelt . Volgend jaar europees gaat gs het enorm moeilijk krijgen en heb ik eerlijk gezegt geen hoop voor jullie in de CL . Gs heeft geen breed elftal , de wissels zijn matig tot slecht . Valt er 1 uit is het hele team de dupe ervan . Kijk maar bijv hoe jullie spelen zonder een elmander , of toen eboue geblesseerd was .

Over pektemek heb je gelijk , die had meer zijn kansen moeten krijgen toen hij in vorm was . Carvalhal heeft veel fouten begaan vooral met edu die een paniek aankoop is door het plotselingen blessure van bebe . Ersan een killer van vorig jaar hebben we dit jaar ook niet gezien . We zijn gewoon ongelukkig in blessures dit jaar . Extreem veel wedstrijden in een korte tijd vermoeien de spelers en zorgt voor veel blessures . Hoeveel schoppen krijgt q7 niet te verwerken man , let je daar wel eens op ?

3 april 2012 om 03:12

Als tayfur niet vastzat was hij ook onslagen jongen. Schuster tayfur carvalhal. Dat zijn er dus ook 3. Echt waar : als hij niet in de bajes was beland, was hij ook foetsie! Nimmer nooit met GALATASARAY vergelijken. Eerst je mond spoelen voordat je GALATASARAY zegt.

3 april 2012 om 14:17

Mooi verhaal, alleen je verhaal over Denizli is een beetje onzin. Want Besiktas speelt om de prijzen te winnen, niet om prachtig voetbal te spelen. Als hij prijzen wint is het nog niet goed dus? Het voetbal was niet echt leuk om naar te kijken, maar who cares? Alleen Barça wint met prachtig voetbal alle prijzen, de rest moet kijken hoe ze op andere manieren prijzen pakken! Grotendeels van jouw verhaal komt overeen met wat ik zeg, dus of het een reactie is op mijn verhaal weet ik niet. Jouw laatste alinea ben ik het met je eens, jullie ziekenboeg is inderdaad een probleem. Maar die schoppen van Q7 krijgen de topspelers van andere clubs ook te verwerken, dat mag geen smoes zijn!

Ik citeer: 'semih Kaya iedereen mag zijn mening hier uiten . Sommige doen het naar voorbehoud en sommige leden kunnen beter een andere sport uitkiezen ipv voetbal . Nu ga ik niet zeggen dat je bij de 2e groep mensen hoort maar ben verrast door jou kritiek op mijn team.'

Licht dit eens toe. Wat bedoel je?

3 april 2012 om 17:05

@ Semih Kaya Toen denizli halverwege het seizoen kwam zat iedereen nog met het emotionele vertrek van Ertugrul saglam . Onze tupcu die altijd had gezegt dat de deur voor denizli gesloten was kwam met een interessante besluit en trok wie anders dan denizli aan ! Niemand werd er warm van en al snel veranderde dat meteen met de eerste wedstrijd tegen genclerbirligi uit die we wonnen met 0-3 . Ik d8 bij mezelf zit ik nu te kijken naar bjk of een andere team ? Denizli speelde niet defensief destijds en juist aanvallend waarbij de middenveld goed meedeed en we achterin weinig weggaven . Ernst en edouard cisse waren een goede koppel , begreep ook niet waarom we cisse weg lieten gaan toen hij nou juist begon te wennen aan het team . Het jaar daarop was bjk niet om aan te zien . Je kan zowel defensief als aanvallend spelen en toch de punten pakken . Maar denizli en bjk was een wel heel ander verhaal dan het jaar daarvoor . Niet alleen was het voetbal slecht maar we pakten geen punten . Hij werd veel bekritiseerd en uiteindelijk vanwege gezondsheidsproblemen verliet hij ons . We zijn denizli dankbaar voor het behalen van de duo , maar als denizli nou niet halverwege kwam maar aan het begin van het seizoen zouden we kampioen worden ?? Ik betwijfel het !

Je wilde dat ik jou iets moest toelichten .

Ik volg jou zo nu en dan en vind jou heel objectief over je eigen team en je durft de waarheid te zeggen . Helaas zie ik ook dat er fanatieken zijn die net zoals jou voor gs zijn en die soms het niet kunnen verkroppen hoe jij je mening deelt omdat jij niet hetzelfde zegt als hun zoals '' ja het ligt aan de scheids dat we hebben verloren , of nee we hadden een penalty verdiend etc etc ''
In tegenstelling tot hun zeg jij meestal eerlijk wanneer gs slecht heeft gespeeld en niet door de scheids of een andere smoes . Daarom vond ik het opmerkelijk hoe jij mijn team ging analyseren en dat von ik niet kloppen . Waarom ik dat vond heb ik je in een vorige comment uitgelegt Maargoed , iedereen mag zijn mening hebben , dus dat is wat ik bedoelde .

Iedereen krijgt schoppen , maar niemand krijgt schoppen als Q7 ! Nog de laatste wedstrijd tegen samsun werd hij kapot getrapt . Hij zat te hinken man , je moet de beelden eens terugzien , de scheidsrechters laten veel toe , en dat kan gewoon niet . Net zoals tegen manisa in de eerste helft van het seizoen toen hij juist in vorm was werd hij weer helemaal doodgeschopt . En dan zie ik bij veel wedstrijden van Gs waarbij de tegenstanders vaak een rode kaart krijgen zodat het simpeler wordt voor gs . Ik vind dat ze gewoon iedereen hetzelfde moetern behandelen en juist de spelers van de grote clubs een beetje moeten beschermen als er hard wordt uitgehaald !

Hahahahhaha Besiktas wilt volgensmij de zelfde fout weer in gaan net zoals elke jaar? Eerst Schuster foute keuze daarna Carvalhal en nu weer een buitenlandse trainer proberen? Ik gun eerder een kans aan Riza Calimbay, Mehmet Ozdilek, Hikmet Karaman dan een buitenlandse trainer die met vreugde word ontvangen door de fans en over 1 seizoen weer zijn koffers mag inpakken en niemand die hem aankijkt.
En ondertussen mogen Veli Kavlak, Ismail Koybasi, Simao Sabrosa, Mehmet Aurelio, Hugo almeida en Ekrem Dag ook vertrekken.

2 april 2012 om 21:08

Doen Simão en Almeida het zo slecht bij Besiktas dan? Simão vond ik bij Atlético altijd een erg goede speler. Heeft trouwens ook nog voor Barcelona gespeeld.

2 april 2012 om 22:25

Klop maar Simao is nu aan de ouwe kant en wordt met de dag minder en voor Besiktas is het de beste als hij vertrekt en nieuwe jongens de kans geven uit de jeugd.

2 april 2012 om 22:51

Simao heeft in zijn eerste 3-4 maanden goed gespeeld, daarna is het heel snel berg afwaarts gegaan

Onverwacht? Iedereen wist dat dit eraan zat te komen. Van Gaal zou een mooie optie zijn voor Bjk, maar het zou zonde zijn om een buitenlander aan te trekken met een hoog salaris die na een jaar weer verdwijnt. Misschien even naar de lange termijn kijken. Maar wie het ook wordt, die gene moet discipline in het team brengen en spelers weer met beide benen op de grond zetten.

Financieel is Besiktas aantrekkelijker voor Gaal. Ik zou het wel leuk vinden als hij zou komen. Of hij gaat slagen bij Besiktas zou ik niet weten, maar dit zal zeker wel een uitdaging voor hem zijn. Wie weet kiest hij voor een avontuur bij Besiktas. Ik denk niet dat hij het dan lang zal gaan volhouden, want de Turkse media is chaos en hij zal dan vaker in de krant gaan staan.

2 april 2012 om 22:46

Juist door het financiële denk ik dat hij niet naar Besiktas zal gaan. Ik weet niet of je het hebt gevolgd, maar de voorzitters wilden allemaal bezuinigen en de onnodige buitenlanders ons besparen, zowel spelers als coaches. Ik heb het gevoel dat Besiktas de goede weg is ingeslagen, en van Gaal aanstellen zou een verkeerde stap zijn. Besiktas wilde het zogenaamd Ajax-model overnemen, zich vooral richten op de jeugd.

2 april 2012 om 22:53

Financieel zit BJK in een dip, Demiroren wilt zijn geld nog ontvangen die hij de laatste tijd in de club heeft gestoken en daarom kunnen zelfs smaaksmakers zoals Fernandes voor een aardig bedrag verkocht worden.

2 april 2012 om 23:11

Demirören heeft beloofd dat hij zijn geld niet terug hoeft, op één voorwaarde. Dat al die andere bestuurders/voorzitters zijn voorbeeld nemen.

3 april 2012 om 14:28

Waar heb jij het over? Demirören wil zijn geld helemaal niet terug. Hij had zoveel miljoen in de club gestoken, maar heeft besloten dat hij het geld niet terug hoeft van Besiktas. Fernandes kan wel verkocht worden, maar ze zitten niet echt in nood. Fernandes zal wel naar een grote club gaan vertrekken.

3 april 2012 om 17:09

@league

Serieus, hoe kun je zo naïef zijn? Hoe kun je nou voorwaarden stellen aan een gift? Dit is klinklare onzin. Demirören heeft de club naar de afgrond gebracht en is weggerend en heeft zijn toevlucht gezocht als bondsvoorzitter. Hij heeft de schuld gigantisch laten toenemen en nu komt hij met een gift waar hij absurde voorwaardes aan stelt en ineens is hij dé man? Jij zou hem zelfs bedanken? Als Besiktas niet vanwege het omkoopschandaal Europa in kan dan zal dat waarschijnlijk wel door het niet voldoen aan de financial fairplay zijn. Waarom denk je dat er zo weinig serieuze kandidaten waren voor het voorzitterschap? Zelfs voor een man als Fikret Orman wordt het een hele moeilijke klus om Besiktas financieel gezond te krijgen en daar heeft alle hulp van de echte rijke Besiktas multimiljonairs voor nodig.

Nederlanders aan de stuur . Dat zegt niets goeds . Niet discriminerend bedoelt maar ALS je kijkt naar het overladen dan heeft de nl coaches niet veel bereikt maar wel een ongelooflijk salaries gehad . Ik ben er tegen . Gelukkig Is dit nog maar een gerucht

2 april 2012 om 22:04

Hiddink, bij Fenerbahçe en het nationaal elftal gefaald.
Rijkaard, bij Galatasaray hopeloos gefaald.
Van Gaal, drie maal scheepsrecht?

2 april 2012 om 22:54

Rijkaard heeft het niet zo slecht gedaan met een zeer matige team, na Rijkaard ging het met de andere trainers helemaal waardeloos.

2 april 2012 om 23:04

Dat zegt toch echt meer over het niveau van het nationale elftal dan over hiddink, een coach is zo goed als zijn materiaal.

2 april 2012 om 23:09

Inderdaad. Maar ik doel meer op zijn gehele verandering binnen de club. Als onze Paf-takim al jaren achtereen kampioen wordt en met 4-4-2 speelt zoals het systeem van Terim destijds hanteerde en wat ons al die successen opleverde. De jeugd begon daarmee te spelen en het plan was de goeie jeugdspelers langzaam dor te laten stromen naar het eerste, waar deze te spelen kwamen met alle kennis en skills die ze in de jeugdopleiding hebben geleerd. Maar als die idioten die geen kennis hebben van het Turks voetbal en onze clubcultuur het verpesten met zijn idiote 4-3-3 die in Nederland W E L werkt en in Turkije N I E T (voor mensen die niet kunnen lezen beginnen met zeuren). Noem ik dat falen. De overige trainers hebben ook gefaald. Maar vergeet niet dat Rijkaard een enorme puinhoop achterliet. Een Mourinho of een andere toptrainer fixt dat. Maar een Hagi etc. die hebben dat vakmanschap (nog) niet.

Lekker hoor turkije , lekker weertje ,huis op een berg en huis aan zee en nog is een competiite die hij niet gehd heeft

eerst afwachte of het wel zo ver gaat komen... misschien doet havutcu door tot einde van seizoen.
ma als van gaal komt, moet die wat her structurering brengen in de ploeg. besiktas beschikt over een goeie ploeg... maar ze staan wel 20 punten achter op galatasaray.

carvalhal vriendelijke man, maar niet de coach voor besiktas naar mijn mening. te veel rare beslissingen etc

Oh.. Opluchting.. Eindelijk.. Hoezee!

Wat ben ik blij zeg, dat deze amateuristische trainer eindelijk weg is, mijn dag kan niet stuk!
Elke wedstrijd weer de zelfde fouten: spelers als Ernst 90 minuten laten spelen terwijl hij doodop is na 50 minuten, Edu meerdere malen opstellen, rare wissels dus kortom; dat hij weg is is een plus voor Besiktas.

Natuurlijk is het waar dat er in Turkije trainers veel te snel ontslagen worden, maar met carvamal ( of carnaval zoals de supporters hem wel eens noemden) zouden we niets maar dan ook niets bereiken op lange duur. Besiktas heeft een van de beste, zoniet beste selectie van Turkije, maar meneer staat maar liefst (14) (!) punten achter op Galatasaray.

De aanstelling van Tayfur vind ik, net als velen, ook vreemd aangezien ook hij de trainerscapaciteiten niet beschikt welke Besiktas waardig zijn. We zullen moeten afwachten, want dit nieuwe bestuur is denk ik een voortzetting van het bestuur van 'tupcu', maar we zullen zien.

Van Gaal staat bekend om zijn voorkeur voor de jeugd, dus dat past perfect in de visie van het nieuwe bestuur. En een man als van Gaal zal binnen 1 seconde kunnen inzien dat mensen als Ekrem, Veli en Toraman geen voetballers zijn voor op het hoogste niveau.

Enige knelpunt zal zijn salaris worden. Een man als van Gaal zal geen genoegen nemen met 500 duizend euro per jaar. Die gaat minstens vragen om 3 miljoen per jaar.

Zonde, daar gaat de carriere van de volgende Nederlandse trainer. Het zijn dus allemaal geldwolven.

2 april 2012 om 21:23

Een Turkse topclub coachen is gewoon een uitdaging hoor, of was AVB ook een geldwolf omdat hij 15m per jaar verdiende bij Chelsea?

3 april 2012 om 00:00

Nogal een verschil of je een topclub uit de beste competitie ter wereld gaat trainen, of een - met alle respect - subtopper in Turkije.

2 april 2012 om 22:02

Jij bent niet de slimste zo te zien. Van Gaal wordt benaderd, er is (nog?) geen akkoord tussen de trainer en de club. Eigenlijk wel lachwekkend dat jij notábene als Vitesse-fan geldwolf durft te zeggen met die Georgiér aan het roer bij jullie waarvan niet bekend is hoe hij aan zijn geld komt!

2 april 2012 om 23:59

Het gaat hier om een trainer, niet om een club. Ik vind het jammer dat iemand met zo'n reputatie niet voor een grote(re) klus gaat. Met alle respect voor de Süper Lig.

3 april 2012 om 01:03

Ach hou je mond man Shaktar, hij heeft toch Az ook getraind en kampioen gemaakt.. De eredivisie is zeker van het niveau Premier League?

3 april 2012 om 03:16

Prachtig comment, valt niets aan toe te voegen.

3 april 2012 om 10:46

Hij ging naar AZ vanwege Scheringa, anders werd hij daar nooit trainer.

3 april 2012 om 14:13

@shakthar,

Nou zeg, draaikont..
Ik citeer: 'zonde, daar gaat de carriere van de volgende Nederlandse trainer. Het zijn dus allemaal geldwolven.'

Na mijn reactie: 'het gaat hier om een trainer, niet om een club. Ik vind het jammer dat iemand met zo'n reputatie niet voor een grote(re) klus gaat. Met alle respect voor de Süper Lig.'

Eerst noem je hem geldwolf, ik dien je van repliek. Dan is Besiktas ineens Van Gaal-onwaardig? Gast neem jij jezelf nog wel serieus, want de rest doet dat zeker niet meer!

Van Gaal kan z'n lol op met de pers daar.
Als ie maar wel de clausule op laat nemen dat ie weg kan als bijvoorbeeld Engeland of Spanje hem als bondscoach willen. :-)

2 april 2012 om 21:19

Ik zou ook graag iemand als van gaal willen zien maar je kent van gaal en je kent onze smerige media ?!

Binnen 2 weken zullen ze ook weer aanvallen op Besiktas en bullshit verspreiden dat ze van gaal tot vroeg in de ochtend met fernandes en co zagen feesten in dico etc etc

Plus het feit dat van gaal niets pikt van andere zou hij veel mensen op zijn plaats zetten waarbij hij vijand nummer 1 wordt in turkije . Pff das lastig

2 april 2012 om 21:31

Weet je wat het is . Kan je je nog herinneren toen we tegen trabzon speelden vorig jaar in de beker . Sergen was analiticus tijdens die wedstrijd , door zijn commentaar op guti en quaresma werd hij gehaat door bjk supporters en riepen ze nog wat lelijke dingen tegen hem tijdens die wedstrijd . Alles wat sergen zei kwam uit ! Werkelijk alles !!

Ook met carvalhal , sergen is iemand die BJK heeeeeeeeel goed kan gebruiken . Mensen zoals sifo mehmet riza en sergen zou een sterk team worden . Dit zijn allemaal mensen met een bjk achtergrond , het zijn ook legendes die weten hoe het eraan gaat bij bjk . Ik lees ook altijd news 1903 . De beste ivm met bjk nieuws !

2 april 2012 om 23:09

@ Devilsown

Het is altijd goed om trainers aan te stellen die bekend zijn bij de club. Fatih Terim? Verleden bij Galatasaray, staat 1e. Aykut Kocaman? Heeft een verleden bij Fenerbahçe, staat 2e. Senol Günes, heeft een verleden bij Trabzonspor, staat 3e. Dit kan allemaal geen toeval zijn. Besiktas moet geen Van Gaal aanstellen, liever Mehmet Özdilek/riza Çalimbay/tayfur Havutçu. Maar ik hoor nog net dat Bilic op #1 staat, Samet Aybaba op #2 en Van Gaal op #3. Het beste zal toch Samet Aybaba zijn, die kent tussen deze 3 het Turks voetbal en Besiktas het best!

Desnoods halen ze Deli Ibo als assistent

2 april 2012 om 23:55

@ Cengiiz moet eerlijk zeggen dat jij best een irritant mannetje bent die vooral alles door een gekleurde bril ziet en zijn eigen team opjemelt en de andere teams altijd negatief in het daglicht zet .

Ben dan ook verrast door dit comment van jou . Zou normaal gesproken niet willen reageren ivm wat ik zojuist hebt uitgelegt over je gedrag maar je hebt een punt in dit comment .

Het is zowieso goed om mensen aan te stellen die de club goed kennen en weten waar het om draait bij zo'n team . Sergen is een legende net zoals dat sifo en riza is . En indd zet eventueel onze '' Deli '' erbij en je hebt een sterk team van trainers , helpers die weten wat er gedaan moet worden bij een team die momenteel helaas in de hoek zit waar veel klappen vallen Je hebt gelijk , met terim een oud gediende en held met 2 ex spelers aan zijn zijde en taffarel als coach voor muslera gaat het goed ..

Ben zowieso geen voorstander van samet aybaba , vindt hem geen goede trainer en mijn gevoel zegt van nee . Ook al is het een oud bjk speler die ook naam en faam heeft bij ons .

Niemand zegt zomaar nee tegen van gaal , maar zoals ik het al uitgelegt heb zou de relatie met de media een chaos worden en word van gaal gestoord in turkije . Maar het hoeft per se niet zo te zijn , alleen kennen we van gaal omdat jij en ik hier zijn geboren en weten dat het ook een vervelende irritante man kan zijn . Maar genieen hebben soms een ego zie mourtinho bijv

We zullen zien wat er gaat gebeuren , denk toch dat ze tayfur tot het einde van de Play offs zullen laten staan en daarna beslissen met hoe of wat .

Dit is onzin . Van gaal word opgenoemd net zoals vele mensen de zullen worden gelinkt aan besiktas . De meest serieuze kandidaat is slaven bilic . Niemand kan wat over van Gaal en zijn voetbal intelligentie wat zeggen maar met die smerige media in turkije zullen ze deze man helemaal gek maken !

Carlos we bedanken jou voor de mooie tijden . Je was de trainer die het minst verdiende van alle trainers . Als ik het goed heb was zijn salaris maar 500.000 . Toen er geen blessures waren zoals die van hilbert en vooral quaresma die in een wereldvorm creerde zag het er goed uit en was iedereen positief over carvalhal . Maar vooral het uitvallen van hilbert en de langdurige blessure van quaresma werd het moeilijk voor carvalhal . Met amateurs als ekrem en het uitvallen van spelers die steeds geblesseerd raakten toen ze in vorm waren kon deze man moeilijk wat doen . We hebben Bebe die we van Man U hebben gehuurd pas sinds vorige week gezien , die in het begin van de competitie zijn kruisbanden scheurde .

Deze man heeft het onder zware toestanden waarbij besiktas zelfs 3 x in 1 week een wedstrijd moest spelen het team proberen te begeleiden .De turkse voetbalbond heeft geen 1 x iets gedaan om besiktas effe wat ruimte te gunnen om de schema aan te passen ivm europees voetbal .

Carvalhal je bent de meest sympatieke meest eerlijke man die ooit in turkije is geweest . Zijn liefde voor turkije en de turkse mensen zal nooit worden vergeten . Alleen raakte het team de laatste 3 maanden aan wal , en de confrontatie met quaresma was de uiteindelijke druppel dat er beslissingen moesten worden genomen . Deze man heeft bijna 2 a 3 maanden moeten wachten op een nieuwe voorzitter . Niemand stond deze man bij en verleende de hulp of vertrouwen die hij had moeten krijgen helaas .

Het ga je goed kleine portugees . Tayfur Havutcu zal het overnemen tot na de play offs , en waarschijnlijk zal er een nieuwe coach worden aangesteld .

Het wordt voorlopig nog Tayfur, ook een rare beslissing iemand die maanden in de bak heeft gezeten. En dan meteen als trainer aanstellen, ik denk toch dat ze voor mehmet ozdilek gaan, anders toch voor villas boas. We zullen zien, jammer dat carvalhal weg is, sympatieke man was het ook. Maargoed daar heb je niks aan in de voetbalwereld. Ik had toch liever die Quaresma weggedaan, want volgens berichten speelt hij de baas daar.

2 april 2012 om 22:48

Tayfur zat niet zo lang hoor. Hij is al een tijdje terug en had andere functies bij Besiktas omdat men dacht dat Carvalhal wel succesvol kon zijn, niet dus. Havutcu moet gewoon de kans krijgen volgend seizoen, vind ik.

Haha ik hoop het ! BJK mist discipline en met Van Gaal zie ik ze weer de oude succesvolle BJK van 03/04 worden.

2 april 2012 om 22:58

Begrijp me niet verkeerd hoor, maar in het team van 2003 was discipline ver te zoeken. Als je nog kan herinneren welke spelers er toen allemaal speelden. Een klein voorbeeld is een wedstrijd van de seizoen erna (samsunspor).

Discipline is niet alles wil ik zeggen, maar je hebt wel gelijk dat er op dit moment discipline ontbreekt bij bjk.

2 april 2012 om 23:00

Ik wil vooral de succes benadrukken. Dat ze toen ook weinig discipline hadden wist ik niet, al was Sergen een feestbeest :P Fantastische voetballer

3 april 2012 om 01:05

Wat zeg jij nou? Besiktas had in 2002-2003 alle derby's gewonnen zonder 1 tegendoelpunt te incasseren, ze waren ook kampioen geworden met een record aantal punten en een kwart-finale in de Uefa cup..

Van gaal zal 100000% niet komen, het materiaal dat er dit jaar is wordt aan het eind namelijk verkocht. Niemand maakt mij wijs dat Van gaal bij besiktas komt en vervolgens met jeugdspelers en een paar goedkope buitenlandse voetballers een weg ziet naar succes. Tuurlijk is hij een tactisch genie, maar zonder enig materiaal? Gaat em niet worden.

In de tekst staat dat het verassend is dat Havutcu is gekomen omdat juist hij diegene was die voor Carvalhal plaats moest maken. Voetbalzone, dit is niet helemaal juist. Havutcu was in de cel beland en daarom had besiktas een nieuwe trainer nodig en daarom kwam carvalhal. Niet omdat carvalhal een grote trainer is of iets dergelijks.

Ik denk dat havutcu gewoon blijft, ook na de zomer

Kan er niet gewoon eens een Turkse trainer aangesteld om lekker snel via de achterdeur te verdwijnen?
Ze krijgen daar nog een afkeer van buitenlandse toptrainers en dat is jammer.

2 april 2012 om 23:21

Ach, valt mee. Carvalhal, Arveladze [kayserispor] en Hector Cuper [orduspor] waren de enige buitenlandse trainers in de Süper Lig. Nu blijven alleen Arveladze en Cuper over.

Daar gaan die journalisten nog een hoop lol aan beleven als hij echt gaat. Vraag me alleen wel af of ze daar bij Besiktas van Gaal de tijd geven om iets op te bouwen, want de waan van de dag regeert nogal eens bij de voorzitters in landen als Turkije en Griekenland.

Waarom gaat Van Gaal niet weer naar Barcelona? Guardiola wilt toch weg?

Onzin, Besiktas heeft Tayfur Havutcu aangesteld, de coach die voordat Carvalhal kwam al aan roer was bij Besiktas maar door omstandigheden niet meer de trainer kon zijn. Besiktas had hem niet weggestuurd dus, het kwam door het omkoopschandaal. Bovendien heeft Besiktas veel vertrouwen in Havutcu. De financien van Besiktas zijn ook vrij slecht, gaat ´m niet worden dus! Er moet al flink bezuinigd worden.

''de aanstelling van Havutçu is in die zin opmerkelijk, omdat hij in augustus nog moest wijken voor Carvalhal.''

Havutçu werd opgepakt wegens het omkoopschandaal. Daarna werd Carvalhal aangesteld als hoofdtrainer en toen de zaken goed liepen, waren ze niet van plan om Carvalhal de laan uit te sturen. Nu ze teleurstellend 4e staan, moest hij wel het veld ruimen, dit zag Turkije weken geleden al aankomen dus echt nieuws is dit niet.

Ik zou vooral eerst afwachten hoe het afloopt met het onderzoek naar match fixing. Het lijkt op een structureel probleem in Turkije en Besiktas zit ook in het verdachtenbankje. Weet niet of geld op kan tegen de mogelijke repercussies hiervan. Bovendien heeft het Turkse voetbal z'n geheel behoorlijk veel krediet verloren door alle problemen.

2 april 2012 om 23:16

Met Yildirim Demirören als bondsvoorzitter en Recep Tayyip Erdogan als premier, zullen er geen straffen uitgedeeld worden door de Turkse voetbalbond.

Resultaat? Turkse teams worden uitgesloten voor Europees voetbal. We zaten al in een zinkend schip, maar het Turks voetbal is officieel dood door sommige figuren die proberen de macht over te nemen.

Niet doen !!! We hebben genoeg overschatte trainers gehad , schuster,del bosque,tigana etc . Tijd voor iemand die bjk aan kan . LUCESCU WE MISS YOU

2 april 2012 om 23:46

En waarom vind je van Gaal overschat dan?

Als het 1 man lukt om boerenkool met worst te introduceren bij de Turken is het Louis wel. Heel Istanbul over 1 jaar 1x per week aan de boerenkool met worst.

Mensen die zeggen dat turkse competitie niks voorstelt, moeten effe hun hoofd tegen muur aangooien. Om te beginnen wat de Turkse lige mist is trainers met discipline! Het ligt echt niet aan de spelers zelf, kijk maar naar Galatasaray, Fenerbahce,besiktas en Trabzonspor
Kijk effe heel goed naar deze teams de spelers, welke spelers deze teams allemaal hebben, je gaat je dood schrikken maar toch kunnen deze teams niks bereiken in Europa en waarom is dat? ER IS Geen verdomme Discipline. En over Besiktas, Van Gaal is precies wat Besiktas zoekt, een trainer met lef iemand die bereid is om in vuur te gaan. En als Galatasaray suporter zeg ik dit en ik meen het ook, ik hoop dat Van Gaal echt naar Besiktas komt en dat Fenerbahce ook een nieuwe trainer gaat zoeken zodat Turkse teams volgend jaar kunnen uitblinken in Europa. Wat Turkije nodig heeft is gewoon discipline zoals dat Fatih Terim heeft. Superlige wordt vaak onderschat, maar in mijn inzicht is het hoger en moeilijker dan Eredivisie of Ligue 1.

Van Gaal is gek als hij daar naar toe gaat. Ik denk dat hij qua karakter daar niet goed aansluit, en met een Q7 in zn team zal hij het ook erg moeilijk gaan krijgen. Aan de andere kant betalen die clubs wel altijd veel te veel. En het weer zal er wel lekker zijn.

van gaal vs de turks media ,
kan iemand dat voorstellen? hahah

Het zou mij niet verbazen als hij komt. Moneyyy talkkss

Dat zou extreem dom zijn van Besiktas.

Nederlanders snappen de Turkse mentaliteit niet en daarom falen ze in Turkije keer op keer, verdere onderbouwing lijkt mij overbodig na het noemen van de namen Rijkaart en Hiddink.

Voor van Gaal is het fantastische, hij kan de confrontatie aan met de pers en hij zal spelers tot zijn beschikking hebben, waar hij niet mee om kan gaan.

Het is niet mijn taak of rol om te adviseren, maar Besiktas moet een trainer halen die zich ondergeschikt maakt aan de clubbelangen.

Het wordt Slaven Bilic %100.

4 april 2012 om 21:59

Misschien in 2014 Efem. Maar ik denk dat je dat niet bedoelde....

'ik denk dat ik weg moet, want Quaresma wegdoen kost veel geld'

Dit zei de carvalhal toen hij onenigheid met Quaresma. En dat is precies wat er is gebeurd.

Ik geloof overigens niet dat van Gaal ooit aan de slag zal gaan in Turkije.

Het is al bijna zeker dat Slaven Bilic het wordt(volgend seizoen)

haha dit zou de grootste circus ooit worden ! :D

Van Gaal VS Turkse Media.

Sorry jongens hier moet een trailer van komen!

Onderkruipsel Tayfur. Na het uitlekken van zijn gesprekken hoef ik die kerel niet bij mijn club te zien.. Hopen dat begin volgend seizoen een normale coach die de competitie&verwachtingen kent als Ozdilek of Zico aan het roer komt te staan..

Lijkt me verstandiger om Van Gaal niet in Turkije aan te stellen, die krijgt gegarandeerd problemen met de pers. Van Gaal lijkt me het Turkse voetbal ook niet passen eerlijk gezegd, het Turkse voetbal is een bijzonder iets, niet iedereen kan dat zomaar aan.

Jammer dat we nu niet in het Turks ''ben ik nou zo slim of zijn jullie nou zo dom'' horen, wat is dat eigenlijk in het Turks?

4 april 2012 om 22:20

Volgens Google Translate is dat 'şimdi bu kadar aptal öylesine akıllı ya ben?' Maar dat klopt denk ik niet

4 april 2012 om 22:27

LOL @ Berdyev Google translater is niet altijd efficient helaas .

Ik zal jullie effe helpen : '' Ben mi ustun zekaliyim ya da siz mi aptal siniz '' Voila !

Bij het woord ustun moeten er wel puntjes op de u en bij zekaliyim moeten er geen puntjes op de i zelfde geldt voor het woord siniz

Bij deze heren !

4 april 2012 om 22:37

Dank je wel! Ik zal maar niet proberen het uit te spreken want als jij dat zou horen zou je vast in een deuk liggen, haha! ;

Denk niet dat Van Gaal serieus kandidaat is geweest.

Ja hoor, 2012/2013 is nu al gedoemd om te mislukken.
Tayfur is een slechte coach.

Tayfur is in ieder geval beter dan Carlos Carvalhal. Door Carlos Carvalhal is Guti weg, echt zonde om zo een speler kwijt te raken. Daarmee was de hele middenveld in elkaar gestort. Wel hoopte ik dat Slaven Bilic, de bondscoach van Kroatië de team in handen nam.

Havutcu deed het opzich niet zo slecht maar ik denk niet dat hij Besiktas naar een hoger niveau haalt met zijn kwaliteiten. Met hem zal Besiktas gewoon in de top 3 moeten eindigen maar kampioenschap of Europese succes zie ik niet zo snel gebeuren. Ik heb niks tegen Tayfur Havutcu persoonlijk ik heb het alleen maar over zijn kwaliteiten als trainer.

Deze contract betekent niet dat Tayfur Besiktas volgend jaar ook automatisch zal coachen.. Hij was vorig seizoen assistent van Schuster, vervolgens opvolger van Schuster en daarna Technisch directeur en nu weer opvolger van Carnaval..

Ik hoop op Bilic of toch Van Gaal! Die man kan opnieuw bouwen met een elftal!

Ik vraag me echt af of hij Ersan onder ogen durft te komen. Na die misselijk makende gesprekken over die jongen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren