Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Ben Arfa komt op bezoek bij trainingscomplex Barcelona’

Laatste update:

Jean-Pierre Rivière, de voorzitter van Olympique Nice, heeft bevestigd dat Hatem Ben Arfa in contact staat met Barcelona. Het bericht van L’Équipe van vrijdagochtend dat de aanvallende middenvelder aan het onderhandelen is met de club uit Catalonië, lijkt dus op waarheid te berusten.

/

“Ben Arfa moet nu een beslissing nemen, maar als Barcelona mij als speler een aanbieding zou doen, dan zou ik niet aarzelen en direct vertrekken. Je kunt Barcelona simpelweg niet afwijzen. Ik zou erg blij voor hem en voor Olympique Nice zijn als de deal doorgaat. Maar er is nog niets rond, voor zover ik weet”, aldus Rivière in een interview met France 3.

De 29-jarige Ben Arfa kwam in dienst van Nice tot achttien doelpunten en vijf assists in 35 wedstrijden en heeft een aflopend contract. Hij werd ook al gelinkt aan Liverpool, Chelsea, AC Milan, Internazionale, Besiktas, Fenerbahçe, Villarreal, Atlético Madrid, Paris Saint-Germain, Olympique Lyon, Borussia Dortmund en Bayern München.

Update 8 mei 14.00 uur - ‘Ben Arfa komt op bezoek bij trainingscomplex Barcelona’
Hatem Ben Arfa heeft gesproken met Barcelona en brengt volgens L’Équipe en Nice Matin maandag een bezoekje aan het trainingscomplex van de Catalaanse club. De Frans international van Olympique Nice zei zondagavond nog dat hij nog geen keuze heeft gemaakt.

Zou Hatem Ben Arfa een goede aanwinst voor Barcelona zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat hij een goede back-up voor msn kan zijn, alleen het is wel een voetballer die vertrouwen en speeltijd nodig heeft, dus misschien voor hem geen goede keuze. Maarja, het is wel barca..

Haha, een jaar geleden nog niet goed genoeg voor Newcastle, en nu naar Barcelona.

6 mei 2016 om 18:04

Kwaliteiten van deze jonge was altijd al uitzonderlijk!

Ging vooral om zijn slechte houding/karakter. Dit is wel best apart als hij naar Barcelona zou trekken..gun het hem van harte, dat zeker

6 mei 2016 om 18:05

Premier league voetbal past misschien niet bij een type Ben Arfa, het is een enorm technische speler en qua profiel past hij bij Barca. Misschien is het de club die hij nodig is.

6 mei 2016 om 21:24

Hij is nooit niet goed genoeg geweest voor Newcastle. Als hij fit was was hij daar altijd basis. Hij was dat alleen bijna nooit, dat was vooral het probleem. Na die gruwelijke overtreding van De Jong heeft hij jaren nodig gehad om weer fatsoenlijk, zonder angst, zonder pijn en met volle overtuiging te kunnen voetballen.

Het kan verkeren, technisch één van de beste spelers op de Europese velden, ik ben dan wel bang dat hij dat niet vaak meer gaat kunnen tentoonspreidden aangezien hij 2de viool gaat moeten spelen achter Messi, Neymar en Suarez. Zou zonde zijn dat zo'n voetballer niet wekelijks te bewonderen valt, ik zou dan persoonlijk eerder voor clubs net onder Barcelona gaan, grote clubs in mooie competities waar je ook goed geld verdient en als basisklant word beschouwd, zeker op zijn toch al 29 jaar.

6 mei 2016 om 18:22

Ik snap sws niet wat barca met ben afra wil?, ze hebben arda tog als reserve voor MSN?

6 mei 2016 om 19:53

Nee, Munir speelt altijd als reserve voor MSN. Maar zo te zien is hij niet goed genoeg (iedereen overdrijft met t bashen van Munir)

7 mei 2016 om 10:45

arda is veel te traag (geworden) - die kan enkel nog op het middenveld voortsjokken

6 mei 2016 om 18:23

Technisch inderdaad 1 van de beste. Zou inderdaad ook zonde zijn, om hem te zien banken.

Hij beseft het zelf ook wel, maar op zijn 29 jaar kan het ook zijn dat hij dit als een kans zit om misschien wel bij zijn droomclub of 1 van zijn droomclubs te spelen, ook al zou hij daardoor minder spelen.

Ik zou het zeer jammer vinden, maar het wel begrijpen.

6 mei 2016 om 18:59

Ja ik ook wel, puur voor ons zou het jammer zijn moest hij amper spelen, maar voor hem is dit de kans van zijn leven.

6 mei 2016 om 20:05

Ik denk dat dat voor ons als kijker best wel mee zal vallen. Ik vermoed namelijk dat de meeste hier weleens een wedstrijdje van Barca kijken, maar een heel groot deel niet even naar Nice gaat kijken voor Ben Arfa, dus mooie overstap voor hem en de voetbalvolgers

6 mei 2016 om 20:20

Ik zoek altijd zijn wedstrijd hoogtepunten op bij Nice, en dat doen er vele, maar als hij niet van de bank komt bij Barcelona zullen er daar niet veel wedstrijd hoogtepunten van te vinden zijn en dan is het wel jammer voor ons liefhebbers.

6 mei 2016 om 18:30

Iedereen wil bij Barcelona spelen, desnoods als tribuneklant, maar je kan toch zeggen dat je bij Barcelona gespeeld hebt. Wat zou het meest indruk maken op je kleinkinderen? Uitblinker bij Nice (of een iets betere club) of invaller bij Barcelona?

Het is ook zijn laatste kans, op zijn 29e.

6 mei 2016 om 18:58

Ja ik heb uiteraard makkelijk praten maar dit is inderdaad zijn laatste kans om te kunnen spelen voor zo'n club. Ik zou het ook wel begrijpen aan één kant, en wie weet valt er iemand langdurig uit of kampt de voorhoede afwisselend met kleinere blessures en voor je het weet speelt hij 25+ wedstrijden op een seizoen.

8 mei 2016 om 14:46

de meeste van jullie vergeten nog aleix vidal die ook is gehaald samen met arda voor de back up van de rechtervlank

Wel jammer dat zo'n geweldige speler nu op de bank zal belanden..
Ik had hem graag gezien bij een club dat CL speelt en Ben Arfa ook echt nodig heeft.

Had al jaren een wereldspeler kunnen zijn. Ongelooflijk veel techniek en puur talent. Jammer dat het zo met hem is gelopen, al is het natuurlijk mooi dat hij helemaal is opgeleefd. Lijkt me ook een goede speler voor Barca, alleen zonde dat hij dan niet vaak in de basis zal starten.

Tja, hele goede speler en een echte dribbelaar, maar wel al 29 jaar dus niet echt als toekomstige vervanging,

Weet iemand of hij ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan? Miss met Iniesta en MSN rouleren? Als back up zie ik hem graag komen. Brengt veel dreiging met zich mee!!

6 mei 2016 om 19:02

Misschien moet je het artikel nog een keer lezen?!

6 mei 2016 om 19:10

Oh je hebt gelijk man ik las t te snel en dacht dat er aanvaller stond. Thnx !

En wij lieten hem zomaar weglopen, met dank aan Pardew... Kill me now.

Heeerlijk dit , ik ben al jaren fan van hem en hoop al zo lang dat hij ooit voor Barca zou spelen. Die jongen heeft veel pech onderweg gehad in zijn carrière, heeft niet alles uit zijn carrière kunnen halen en is ook al op leeftijd. Maar alsnog denk ik dat deze nieuwe impuls voor hem, zo impactvol kan zijn, dat hij nog meer gaat openbloeien. Eindelijk iemand na Messi en Neymar die een actie kunnen maken een zo een kans kunnen creëren.

Dit wordt absoluut een geweldige en nuttige aankoop voor Barca, ondanks zijn leeftijd, mark my words.

Als barca zijnde kan je veel beter voor een Coutinho en Verrati gaan.

8 mei 2016 om 14:19

Deze jongen is transfervrij en als Back-up een goede keuze en die andere die je noemt kosten een kapitaal.

De eerste keer dat ik deze jongen zag was bij een wedstrijd van Frankrijk onder de 17 wat uitgezonden werd op Eurosport. Wist toen al dat dit een hele grote speler zou gaan worden. Toch klasse dat hij het dan flikt.

Zou mooi zijn als hij bij Barcelona gaat spelen. Ik vraag me alleen een beetje af of hij dan niet te vroeg op het hoogste niveau gaat spelen..

Snap niet waarom hij voor Barca zou kiezen, wordt daar sowieso geen basisklant en is een jongen met een karakter die een bepaalde vrijheid nodig heeft. Dit is exact de reden waarom hij in de PL is mislukt, hij was daar één van de velen en niet de absolute ster.
Kan beter bij Nice blijven spelen, wat is daar mis mee? Je bent de ster van het team, woont in Zuid-Frankrijk en verdient een mooi salaris....
Gaat een flop worden ben ik bang bij Barca.

Hahahaha, grappig dat hij een jaar geleden bij Hull City niet aan de bak kwam en FC Barcelona hem nu wilt contracteren!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren