Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Bayern moet het wekenlang doen zonder Thiago Alcántara

Laatste update:

De moeizame bekerzege op SV Rödinghausen (1-2) leidde bij Bayern München amper tot vrolijke gezichten. De nieuwe blessure bij Thiago Alcántara zorgde zelfs voor enige onrust in het kamp van de topclub. De Spanjaard, die in het verleden lange periodes in de ziekenboeg verkeerde, viel dinsdag een kwartier voor tijd uit met een blessure aan zijn enkel. Hij verliet het stadion op krukken.

“We moeten de diagnose nog afwachten, maar het ziet er niet goed uit. Hij heeft op dit moment veel pijn”, verzuchtte trainer Niko Kovac. Bayern miste in de bekerwedstrijd tegen de vierdeklasser al een flink aantal spelers. Arjen Robben ontbrak wegens rugklachten en ook James Rodríguez, Jerome Boateng, Mats Hummels, Kingsley Coman en Corentin Tolisso ontbraken.

“We komen met steeds minder spelers te staan”, erkende Kovac. Tegen Rödinghausen kwam Bayern via treffers van Sandro Wagner en Thomas Müller snel op voorsprong. Daarna geloofde de ploeg van Kovac het wel. Renato Sanches schoot in de 23e minuut uit een strafschop nog op de lat.

Kovac zag dat Bayern het zichzelf moeilijk maakte door de score niet verder op te voeren. “We moeten hier een derde en een vierde doelpunt maken, dan gaan we ook niet twijfelen. Nu brachten we onszelf in moeilijkheden”, zei de Kroaat. “Na de 0-2 stierven we in schoonheid. We verstuurden simpelweg te veel foute passes, waardoor we de tegenstander terug in de wedstrijd hielpen.”

Update 31 oktober 13.22 uur - Bayern moet het wekenlang doen zonder Thiago Alcántara
Thiago Alcántara is enkele weken uitgeschakeld, zo meldt Bayern München woensdag via de officiële kanalen. De middenvelder liep dinsdag in het bekerduel met SV Rödinghausen een enkelblessure op en moest met krukken het stadion verlaten. Het is onduidelijk of de middenvelder het Champions League-duel met Ajax op 12 december redt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Thiago is de laatste speler bij Bayern die zn mond hierover mag open trekken (ja zelfs Robben is minder lang/vaak geblesseerd) , die vent ligt al in de ziekenboeg als je een scheet in zijn richting laat.

31 oktober 2018 om 08:41

Ik zie Thiago niks zeggen hier?

31 oktober 2018 om 10:04

lol klopt.

Las het alsof Thiago onrust had veroorzaakt omdat ie zovaak geblesseerd is , dat dit dan de schuld van Bayern is ofzo.

8:11 jongens rustaaagh.

31 oktober 2018 om 09:08

Huh, wat zegt thiago.. of wat wordt er sowieso voor raars gezegd hier?

31 oktober 2018 om 09:14

Iedereen heeft ook maar internet tegenwoordig en mag alles zomaar de wijde wereld in slingeren!

31 oktober 2018 om 09:45

De coach Kovac wordt hier geciteerd en niet Thiago zelf. Zou helpen als je de topic eerst goed doorleest en daarna pas iets schrijft.
Dat een speler geblesseerd raakt hoort er nu eenmaal bij, het is en blijft een contactsport.

Deze speler is nog wel te vervangen voor Bayern, wel duidelijk dat het daar op alle fronten wat minder gaat dit jaar.

31 oktober 2018 om 09:53

Bayern heeft beetje hetzelfde probleem als Real, te laat aan het doorselecteren waardoor het nu allemaal wat stroever loopt. Daarbij ben ik ook niet overtuigd van die coach. Dan heb je iemand als James tot je beschikking en dan maak je die niet belangrijk. Straks loopt ie zo terug naar Real als ze niet uitkijken.

Ondanks dat het niet lekker loopt en Thiago zelf ook niet de sterren van het dak speelt, blijft het natuurlijk een speler die het spel kan maken. Zou zeker niet erg zijn als hij de wedstrijd tegen Ajax zou missen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren