Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Badibanga mag na keuring trainen bij De Graafschap

Laatste update:

De Graafschap staat op het punt om twee nieuwe spelers te begroeten. Algemeen directeur Henk Bloemers van de laagvlieger uit Doetinchem bevestigt maandagavond tegenover het ANP dat enkel de medische keuring Sander Keller en Ziguy Badibanga nog scheidt van een dienstverband op De Vijverberg. De verdediger en aanvaller zullen op huurbasis binnengehaald worden.

De 32-jarige Keller en de twintigjarige Badibanga komen over van Neuchatel Xamax en Anderlecht en worden beiden dinsdag medisch gekeurd. Mogelijk trainen beide aanwinsten op dezelfde dag al mee met de selectie van trainer Andries Ulderink. De Graafschap hoopt met de twee nieuwe spelers nacompetitie te kunnen ontlopen.

Badibanga was afgelopen zomer ook al in beeld bij De Graafschap, als opvolger voor Steve De Ridder. De Belgische aanvaller bleef echter in Brussel en speelde dit seizoen nog drie duels voor Paarswit. Keller kwam dit seizoen nog niet in actie voor Neuchatel Xamax, maar was vorig seizoen nog basisspeler. Hij speelde eerder voor FC Utrecht en RBC Roosendaal.

Update 3 januari 17:30 uur - 'De communicatie met het andere kamp valt zeker niet mee'
De Graafschap hoopt de komst van Sander Keller van het Zwitserse Neuchâtel Xamax en Ziguy Badibanga van Anderlecht aan het eind van de week af te ronden. Coach Andries Ulderink verwacht vrijdag witte rook over Keller. "Maar de communicatie met het andere kamp valt zeker niet mee, dat maakt het wel lastig", citeerde Omroep Gelderland. De komst van Badibanga zal mogelijk donderdag worden afgerond. "We gaan hem dan huren voor een half jaar. En beide spelers moeten natuurlijk ook nog worden gekeurd. Maar als het lukt hebben we ook met Anco Jansen erbij veel meer mogelijkheden, ook bijvoorbeeld om in wedstrijden te wisselen."

Update 4 januari 13:16 uur - Badibanga mag na keuring trainen bij De Graafschap
De overgang van Ziguy Badibanga naar De Graafschap is nog niet afgerond, maar de aanvaller van Anderlecht heeft van zijn club toestemming gekregen om aan de trainingen van De Graafschap deel te nemen. Badibanga heeft met succes de medische keuringen doorlopen. "We hopen zijn komst aan het eind van deze week te formaliseren", zegt Andries Ulderink op de website van de Superboeren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws! Hopelijk dat ze wel door de keuring komen in tegenstelling tot Vaclik, de doelman.
Denk dat beide een versterking kunnen zijn, Badibanga is een type de Ridder/sreckovic.
Keller is ervaren en ook niet de minste.

@ronaldo.cr, wat een onzin reaktie, nu is er nog niets beslist, Ook niet omdat zowel Saijes als Muslu terug komen van blessuren, & A. Jansen...

Excelcior en De Graafschap hebben al wat aanwinsten binnen. Het is nu toch aan VVV om te reageren.

4 januari 2012 om 13:43

En dat doen ze: Centrale verdediger Jeffrey Leiwakabessy heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend, hij heeft bij N.e.c. gespeeld, en in Cyprus met Anorthosis Famagusta zelfs Champions League gespeeld. Natuurlijk is dit nog niet genoeg, maar VVV zal zich vast wel meer gaan versterken...

4 januari 2012 om 17:30

Ik ben benieuwd of het wat met hem gaat worden, ondanks dat hij geen vaste basisspeler meer was voor Anorthosis, is het toch een vrij ervaren voetballer. Met een beetje geluk kan hij zich herpakken bij VVV en de club een stap verder helpen.

4 januari 2012 om 23:53

Centrale verdediger ? Kan me herinneren dat hij bij NEC altijd linksback stond. Vind hem bovendien wel erg klein voor een centrale verdediger. Denk bovendien niet dat VVV zich niet echt spectaculair gaat versterken naar ik begrepen heb hebben ze daar totaal geen geld voor.

5 januari 2012 om 00:00

Dat kan ook, hij zat nog bij N.e.c. toen ik nog totaal niet geïnteresseerd was in voetbal. Ik weet niet of het echt een versterking is. En als VVV Musa verkoopt, dan hebben ze wat geld, en kunnen ze zich op een hele hoop positie's versterken.

Keller kan zeker een aanwinst zijn. In Badibanga heeft men veel vertrouwen als ze zo volhardend zijn. Ben benieuwd. 2e seizoenshelft D'ran

2 januari 2012 om 22:12

Geloof me, Badibanga is een heerlijke voetballer om naar te kijken. Toffe dribbelkont die ook goed kan combineren en de bal op tijd weet af te staan. Enkel is er in Anderlecht een luxeprobleem, anders zou hij veel meer mogen spelen. Maar je zal er nog van genieten.

2 januari 2012 om 22:18

Ziguy is geen slechte voetballer, maar moet nog veel leren.
Oogt altijd zeer kwiek, is vrij klein, maar heeft veel techniek en snelheid.
Ik heb hem al leuke wedstrijden zien spelen bij Anderlecht en al vrij slechte.
Maar hij is nog jong, mss dat meer wedstrijdminuten hem helemaal doet ontbolsteren.

Veel succes in elk geval, maar Ziguy wel teruggeven!

4 januari 2012 om 13:31

Hij speelde toch al 14 wedstrijden vorig jaar voor Anderlecht? Als dat zo is, is het écht een versterking voor de Graafschap!

4 januari 2012 om 13:39

Ik mag hopen dat er geen optie tot koop in dat huurcontract van Badibanga staat, want deze jongen heeft inderdaad veel potentie.

Tioté hebben we ook veel te gemakkelijk laten gaan, en zie wat er van hem geworden is.

4 januari 2012 om 23:58

Terwijl Roland Lamah wel terug mocht komen, en daar is niks van terecht van gekomen. Die voetbalde vorig jaar onderin de League 1 als ik het goed begrijp? En nu in Spanje of zoiets?

Dus die Badibanga gaat toch naar de Graafschap? Dacht dat die transfer al helemaal was afgeketst. Fijn om te horen dat hij waarschijnlijk toch kan komen, hoor daar veel positieve verhalen over.

Ik mis in dit stukje die buitenspeler die overkomt van Dordrecht (ben ff zn naam kwijt) of ging die naar Excelsior?

3 januari 2012 om 00:26

Moussa Kalisse toevallig ? Die gaat naar Excelsior. Zou voor de graafschap ook geen versterking zijn waarschijnlijk.

4 januari 2012 om 13:34

Nee, voor Excelsior ook niet. Ze hebben Janga ook gehaald en Deekman komt misschien ook nog. En Kalisse heeft voor FC Dordrecht gespeeld, en is al bijna 30, beetje raar dat ze hem hebben gehaald.

4 januari 2012 om 13:47

Ja inderdaad. Vind Kalisse voor dordrecht zeker geen verkeerde voetballer maar erg opvallend vond ik hem ook niet. Bovendien is hij de jongste niet meer inderdaad. Deekman wist nog helemaal niets van de interesse van Excelsior zei hij vandaag. Janga is wel een talent maar het is toch een beetje vreemd dat een speler die het bij een club in de JL league zich niet in de basis kan spelen het verschil moet maken een niveau hoger.

Ik ben wel heel erg blij met deze versterkingen!!br Hopen dat ze snel hun draai gaan vinden in doetinchem.

Dr'an en hopelijk niet Dr'uut !!!

Goed nieuws, nu Bruins nog en ik krijg al ieetsje meer vertrouwen in handhaving dit seizoen.

ik denk dat de graafschap zich hiermee zeker zal handhaven, ze hebben nu een goed team en genoeg kwaliteiten om te overleven.

off: ik hoop dat willem II wat spelers kan aantrekken op deze manier want ik ben ontevreden over de gang van zaken

3 januari 2012 om 00:20

Te handhaven misschien wel maar directe handhaving denk ik niet. We staan minimaal 5 punten achter op de clubs boven ons. Nec, Utrecht en co gaan we vrees ik niet meer inhalen. Die hebben ook na het halen van deze jongens nog steeds wel wat meer kwaliteit. Ik zie niet gebeuren dat we de 2de seizoenshelft 6 punten meer gaan halen dan NEC of Utrecht of nog meer op Rkc. Maar goed de wonderen zijn de wereld nog niet uit gelukkig.

3 januari 2012 om 00:26

ik gun het de graafschap wel, ik denk dat rkc nog veel punten gaat verspelen dus wie weet!

3 januari 2012 om 00:31

Ik hoop het. Ik heb De Graafschap-rkc gezien en het niveauverschil was echt schrikbarend.ik ben bang dat de Graafschap dat niet snel goed kan maken. RKC word nog wel aardig onderschat. Ik zie elke wedstrijd op de vijverberg maar ik vond RKC veel en veel beter dan bijvoorbeeld Roda en Nec. Voetballen veel makkelijker en ze hebben een Sno een man die echt een wedstrijd naar zijn hand zet. Veel meer voetbal op het middenveld dan bij de Graafschap. De laatste wedstrijden ervaarde ik het bijna als een straf om naar de wedstrijd te gaan. Zo onthutsend zwak heb ik het in jaren niet gezien. Keller en Badibanga moeten echt goed zijn willen ze de Graafschap uit het dal trekken.

3 januari 2012 om 00:57

Klopt je hebt helemaal gelijk met wat je schrijft. Daarnaast heeft Brood ook altijd een tactisch plan klaar met RKC waardoor hij kan stunten in vrijwel elke wedstrijd (nadruk op kan). Dat vind ik wel een van de sterktes in Waalwijk. Ik hoop dat door deze aankopen de Graafschap het nog wat spannender kan maken in de onderste regionen. Klinkt als mooie aanwinsten voor de Eredivisie in ieder geval!

sander keller is de verlosser! hij scoorde eerst een mooie hakje in de jupiler competitie
en ik hoop dat baligalia het ook goed gaat doen dat gun ik hem wel

heijblock
frankerl
paverd vd
evers
kellyer
kaak
baligalia
MIJER
poepon
rose
messi

Gast. Was jij dronken toen je dit typte?

On: Sander Keller was volgens mij wel een prima verdediger in zijn tijd bij Utrecht. Badibanga ken ik niet zo goed. Hoop dat hij van toegevoegde waarde kan zijn. Dan zal er veel dreiging kunnen komen vanuit de flanken met Sreckovic en hem

Ik krijg er al weer iets meer vertrouwen in ! Nu met Sander Keller, Ziguy Badibanga en Anco Jansen erbij en nog 1versterken moet directe degradatie kunnen ontlopen ! Als Luigi Bruins komt laat hij zien dat hij het niet om het geld doet maar om het spelletje voetbal net zoals Sno bij RKC doet !

Als Luigi komt moet je nog even wat gaan schuiven in de opstelling ...

de Winter
Muslu
Wormgoor
Keller
Frankel
Badibanga
Janssen
Meijer
Screkovic
de Leeuw
Poepon
3 januari 2012 om 19:17

Je weet dat Anco 10 weken uit de roulatie is. Dus die zien we voorlopig nog niet op de Vijverberg rondlopen.
Maar wat je zegt, ik heb er ook wat meer vetrouwen in.

3 januari 2012 om 23:22

ik zou van de pavert altijd basis zetten, frankel is een beetje over zijn top met alle respect voor die man. Geweldige speler en talent die van de pavert, zie hem nog wel in de top van de eredivisie terecht komen. Net als Evers.

Denk dat de graafschap nog wel een middenvelder kan gebruiken, kijk eens rond in jong ajax, jong psv, jong twente. Ajax wil denk ik de Kamps (vm) best verhuren, misschien wel met een optie tot koop of terugkoop, heb je er een beetje een voetballend type bij.

Hopelijk blijft de graafschap in de eredivisie. D'ran ;

Mooi voor Graafschap, ze kunnen prima wat extra spelers gebruiken

ik zou nog het liefst 2 spelers erbij willen hebben....
een extra spits kan nog van pas komen...
we hebben nu genoeg verdedigers nalbantoglu,keller.saeijs,wormgoor,frankel,vd pavert,abdulla
middenvelders zat .. de leeuw,janssen,kujala,rose,meijer,scekovic,badibang... aanvallers : poepon,el hasna, scekovic(jah kan ook in de aanval)

dus ik zou er nog 1 aanvaller erbij nemen als er nog geld voor is.
heel miss bruins erbij?

ben benieuwd hoe de graafschap uit de winterstop komt
denk dat de opstelling ong zo zal zijn...
miss dat rose vervangen word door badibanga
linksback frankel is niet meer goed genoeg dus miss vd pavert of keller...

de winter
muslu
wormgoor
keller/saijs
pavert/keler
rose
meijer
janssen
screkovic
de leeuw
poepon
4 januari 2012 om 08:40

Denk dat dit de opstelling word. Eventueel nog vd Pavert voor Frankel maar denk dat Ulderink nu eerst voor ervaring gaat kiezen. Vind dat Frankel dit seizoen nog wel mee kan. Als Anco Jansen weer fit is zal hij met Badibanga en De Leeuw moeten concureren. Voor Rose geld hetzelfde. El Hasnaoui zal dan de stand in voor Poepon worden. Breinburg niet in de basis zetten vind ik sowieso geen optie want dat is een potentieel goudmijntje. Vind hem nou al erg goed maar zal binnen 2 seizoenen onbetwist de beste speler van de Graafschap zijn.

P.S Ulderink zal sowieso niet van 4-2-3-1 afwijken.

De Winter
Muslu
Keller
Wormgoor
Frankel
Meijer
Breinburg
Badibanga
De Leeuw
Sreckovic
Poepon

Eerst zou Keller maandag gekeurd worden. Toen zouden Badibanga en Keller allebei dinsdag gekeurd worden en daarna eventueel al meetrainen. Nu verwacht Ulderink dat het met Badibanga donderdag rond komt en Keller vrijdag en dan staat er " En beide spelers moeten natuurlijk ook nog worden gekeurd"
Ik hoop niet dat het het weer afketst want dan hebben we echt een enorm probleem. Ik word er nou niet bepaald geruster op van deze berichtgeving. Had begrepen dat het al min of meer rond was bij beide spelers.

Badibanga is een goede speler, hij kan hoge slaan in de Eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren