Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: AS Roma ontvangt achttien miljoen euro voor vertrokken Gervinho

Laatste update:

Gervinho is niet langer speler van AS Roma. De aanvaller heeft dinsdagochtend een contract getekend bij Hebei China Fortune, een club uit de stadsprefectuur Qinhuangdao die dit seizoen voor het eerst in de historie uitkomt in de Super League. Hebei heeft de Ivoriaan reeds gepresenteerd.

/

Directeur Mauro Baldissoni bevestigde zondagavond bij Mediaset al dat er werd onderhandeld over een vertrek van Gervinho. De voorhoedespeler leek naar Jiangsu Suning te gaan, maar heeft dus getekend bij Hebei. “Ik ben tijdens mijn bezoek aan het Olympisch Stadion van Qinhuangdao enorm onder de indruk geraakt”, aldus de 28-jarige Gervinho.

“Ik herkende het stadion nog van de Olympische Zomerspelen van 2008 waarop ik met Ivoorkust de kwartfinale haalde. Het stadion is erg mooi en met dat uitzicht op zee, is het helemaal fantastisch”, besluit de 75-voudig A-international. Roma heeft de transfer van Gervinho overigens nog niet bevestigd.

Update 27 januari 18.25 uur - AS Roma ontvangt achttien miljoen euro voor vertrokken Gervinho
Gervinho werd dinsdag al gepresenteerd bij Hebei China Fortune, maar pas woensdag heeft AS Roma het vertrek van de aanvaller bevestigd. De Italianen maken bekend dat Gervinho voor achttien miljoen euro is verkocht en dat deze transfersom door bepaalde bonussen nog met een miljoen euro extra kan oplopen. Roma heeft met Stephan El Shaarawy van AC Milan reeds een vervanger aangetrokken, maar schijnt ook Diego Perotti van Genoa nog te willen halen.


Ga jij wedstrijden uit de Chinese Super League volgen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit soort spelers had ik liever in de eredivisie gezien om hun laatste jaren te slijten

26 januari 2016 om 09:05

Het probleem is dat we hier geen miljoenen aan salaris willen en kunnen betalen.

26 januari 2016 om 09:09

Hij is 28, die voetbalt nog wel 7 jaar ongeveer dus zijn laatste jaren slijten is een beetje vroeg te noemen en daarnaast zou er nog genoeg interesse zijn van sportief en financieel betere clubs.

Nu kiest hij puur voor het financiële.

Zonde, 28 en draait persoonlijk wel een goed seizoen heeft in zijn tijd bij Arsenal en nu ook bij Roma toch wel dermate verdiend dat hij niet nu al op zijn top een puur financiële keuze hoeft te maken.

Snap wel dat hij uit niks komt en dan de zekerheid wilt dat hij nooit meer ergens aan hoeft te denken en de generaties daarna ook niet maar dat had hij ook 2 jaar later kunnen doen.

Binnen twee jaar is die weer weg uit China.

Het schijnt dat ramires ook al richting het Oosten is vertrokken.

Waarom de clubs het doen spreekt voor zich, je krijgt elders nooit hetzelfde geld voor je middelmaat. Maar ik snap niet als je al een fortuin vergaard hebt, je al zo vroeg vertrekt richting China. Naast de cultuurshock is het sportief gezien gewoon een aderlating op menig Europese competities.

26 januari 2016 om 10:54

Cultuurshock valt wel mee hoor, steden zoals Nanjing (jiangsu Suning), Shanghai, en Guangzhou zijn gewoon vele malen moderner dan bijvoorbeeld Amsterdam of Parijs; het zijn echt wereldsteden.
Nou is Qinhuangdao niet zo'n geweldige stad maar het geld zal wel goed zijn, en als ik mocht kiezen tussen Qatar/Saudi-Arabië of China zou ik naar China gaan. Gibril Sankoh van Roda JC is ook teruggegaan naar China waar hij al eerder speelde omdat het leven hem daar zo goed beviel.

26 januari 2016 om 13:39

Cultuurschok valt mee ? Hahah geloof mij het is net alsof je op een andere planeet bent zo groot zijn de verschillen met het westen.

Tot op heden ken ik eigenlijk geen Europese speler die naam heeft gemaakt in China zoals bijvoorbeeld een Beckham of Henry recentelijk in VS. Benieuwd of deze trend zich echt zal doorzetten

26 januari 2016 om 15:13

@rhino89, op het platteland wel ja; maar steden zoals Shanghai, Peking en Guangzhou zijn gewoon hele moderne wereldsteden. Vooral Shanghai, dat is een combinatie van Dubai, New York en Parijs.

26 januari 2016 om 15:29

Ik ben destijds in Peking geweest, weet niet waar jij het vandaan haalt dat het geen cultuurshock is, maar voor mij was het echt wel een wereld van verschil. En ik kom dan uit Leiden, heb mijn roots in Turkije (waar ik elk jaar kom), dus ik ben ook wel wat anders gewend dan New York of Parijs.

Het verschil is echt absurd groot en dan heb ik het nog niet eens over de taalbarrières en het verschil in eten.

26 januari 2016 om 19:11

Ligt er aan waar je in Peking komt, Peking is 'oud-China' omdat het de hoofdstad is en de communistische partij is er gezeteld. Maar Shanghai is zeer modern, misschien wel moderner dan Istanbul, Parijs en New York.

27 januari 2016 om 19:13

Net was het nog velen malen moderner een cultuur shock is anders dan modern zijn het gaat over normen en waarden, eten en taal en het is een comunistisch land het is gewoon anders en daar moet je maar net tegen kunnen net als het midden oosten

Jongens jongens wat een geld weer hè, die Chinezen zijn lekker bezig. Hoe lang gaat het nog duren voordat de echte wereld toppers daar heen trekken?

Gervingho .... Ramires .... Zucht

Gervinho is wel een speler waarvan ik dit had verwacht. Even cashen in China en na twee/drie jaar weer terug naar Europa.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren