Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: AS Roma haalt nieuwe hoofdtrainer uit Ligue 1

Laatste update:

Didier Deschamps, bondscoach van Frankrijk, wist het zeker: Laurent Blanc zou de nieuwe hoofdtrainer van AS Roma worden. Deschamps zei dat hij op de hoogte was van de onderhandelingen tussen de Italianen en Blanc en feliciteerde zijn voorganger alvast met zijn nieuwe baan. Het lijkt er nu echter op dat Roma helemaal niet voor Blanc kiest, maar voor een andere Fransman.

/

I Giallorossi zijn in gesprek met Rudi Garcia, de huidige hoofdtrainer van Lille. "We zijn daarvan op de hoogte", zei technisch directeur Frederic Paquet van de Franse club. "Rudi heeft ons geïnformeerd over de onderhandelingen en wij hopen op een positieve uitkomst voor iedereen. Rudi heeft aangegeven graag naar Roma te willen en wij zijn bereid om hem te laten gaan."

De 49-jarige Garcia staat al sinds 2008 voor de groep bij Lille en won in het seizoen 2010/11 de Franse landstitel en de Coupe de France. "Of de zaak binnen 48 uur kan worden afgerond? Dat weet ik niet. Er zal meer duidelijk worden als we Rudi weer spreken", besloot Paquet. In het Stadio Olimpico moet Garcia de opvolger worden van Andrea Andreazzoli, die Roma naar een teleurstellende zesde plek in de Serie A gidste.

Update 12 juni 17:40 uur - AS Roma haalt nieuwe hoofdtrainer uit Ligue 1
Twee dagen nadat technisch directeur Frederic Paquet van Lille had laten weten dat Rudi Garcia vermoedelijk naar AS Roma zou gaan, heeft de Italiaanse club dat nieuws bevestigd op de officiële website. Garcia zal een tweejarig contract gaan tekenen en wordt de opvolger van Andrea Andreazzoli. "We zijn ervan overtuigd dat Rudi Garcia de juiste man is voor Roma", zei clubeigenaar James Pallotta. "Hij is een echte winnaar en we denken dat hij uitstekend in onze visie past."

Rudi Garcia zou een goede coach zijn voor AS Roma

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rudi Garcia is een prima coach die bij Lille o.a. de landstitel won in 2011. Onder meer Rami, Cabaye, Sow, Hazard, Chedjou braken door onder hem. Hij zit er al vier jaar nu dus is zeker rijp voor een stap hogerop.

Het lijkt mij dat ze het bij AS Roma wel weer eens tijd vinden worden voor Europees voetbal en meestrijden om de titel. Of dat alleen met een nieuwe trainer gaat lukken, weet ik niet.

Garcia heeft het natuurlijk twee seizoenen terug uitstekend gedaan, maar dit seizoen was het een stuk minder. Zal voornamelijk aan het materiaal liggen, maar toch. Laurent Blanc is een grote naam, maar die heeft met het nationale elftal toch ook niet veel goeds laten zien.. Ik zou nog even doorzoeken Roma.

10 juni 2013 om 23:10

(bijna) Alle trainers hebben een minpunt of mindere periode in hun loopbaan..

10 juni 2013 om 23:12

Uiteraard, maar een goede trainer moet met elke selectie een goed resultaat kunnen behalen. Wat ik van Lille gezien heb dit seizoen was zeker niet goed, al vind ik wel dat ze meer hadden moeten doen met de transferinkomsten.

12 juni 2013 om 18:13

Blanc is gewoon een uitstekende coach. Kan hij niet aan doen dat de mentaliteit van de Franse selectie gewoon echt super slecht is. Met Zidane in de ploeg had je tenminste nog iemand naar wie geluisterd werd maar nu echt niet meer. Ik weet dat een coach gezag zou moeten hebben over alle spelers anders is het geen goede maar ik denk dat daar echt een paar nare karakters in de ploeg zitten. Menez, Nasri, Evra enz... Je kan moeilijk 50% van je basis elftal uit de ploeg zetten

AS Roma zie ik volgend jaar echt schitteren hoor in de Serie A. Als ze spelers als Danielle De Rossi, Erik Lamela en Miralem Pjanic kunnen behouden zullen ze nog sterker zijn. Want ze zouden al Raphael Cabral (keeper van Santos), Mehdi Benatia al binnen hebben.

Hopelijk krijgen we deze week eindelijk te horen wie nou de trainer wordt. Garcia mag van mij wel komen, heeft het goed gedaan met Lille.

Het probleem bij roma ligt veel dieper.
Op het moment dat de familie Sensi roma had verkocht wist je dat het fout zou gaan.
De Amerikanen denken aan geld en niet aan de club, Dat is het probleem.
Nu willen ze zelfs icoonen als De Rossi laten gaan. omdat hij niet in de pas loopt maar dat heeft hij nooit gedaan dus moet je nu ook niet zeuren.

11 juni 2013 om 10:26

Neem het van mij aan, de nieuwe eigenaren zullen Daniele De Rossi en Francesco Totti nooit van de hand doen. Ze hebben de laatste tijd meer dan ooit beseft dat de fans van Roma de dragende kracht van deze club zijn. Een vertrek van een van onze clubiconen zou dan ook zeker in slechte aarde vallen en dat zouden ze heus wel voelen in Rome. Denk maar terug aan het feit dat ze het clublogo hebben veranderd. De meeste fans reageerden furieus en er zou volgens de geruchten al iemand zijn aangesteld om het logo terug te veranderen. Maar niet alles wat de eigenaren hebben verwezenlijkt, is slecht. Ze hebben jonge, talentvolle spelers gehaald die op termijn voor veel miljoenen zullen vertrekken uit het Stadio Olimpico. Denk maar aan Marquinhos, Erik Lamela en Miralem Pjanic. Daarnaast is de communicatie en bereikbaarheid van de club verbeterd, bijvoorbeeld door de Facebook-pagina die elke dag wordt geüpdatet, de vernieuwde home-page van AS Roma, etc.
Hetgeen AS Roma nu het meest nodig heeft is stabiliteit en continuïteit. We moeten een coach aanstellen die enkele jaren bij ons blijft, die zijn systeem kan doorvoeren en een langere periode kan werken met de spelers. Rudi Garcia zou in mijn ogen een uitstekende optie zijn, want hij heeft toch goede resultaten behaald met Lille. We worden daarnaast ook volop in verband gebracht met kwaliteitsvolle verdedigers zoals Mehdi Benatia en Adil Rami om onze zwakste linie te versterken, dus in dat opzicht zie ik het ook wel goed komen.

11 juni 2013 om 13:02

@remelus. Het probleem van De Rossi ligt hem daar niet. De Rossi presteert al jaren onder zijn niveau. Voor mij mogen ze hem verkopen voor +- 30 milj. De nieuwe eigenaren denken volgens mij niet alleen aan geld. Ze hebben van in het begin duidelijk gemaakt dat er een nieuw stadion nodig was (ok brengt hen ook geld op, maar voor de fans is een nieuw stadion ook hartstikke nodig). Ze hebben een bepaalde visie voor ogen en daar hou ik van, net als van jonge talenten. En die heeft Roma de laatste jaren aangetrokken.

On: Ik had het liefst Blanc gehad, maar Garcia lijkt me ook een goede keuze.

Forza Roma !!!

11 juni 2013 om 14:11

Daniele De Rossi speelt bij het Italiaanse elftal wel nog op niveau, het is gewoon vreemd dat het bij Roma maar niet meer lijkt te lukken. Ik geloof nog in Daniele. En hem verkopen? Dat nooit. Nog voor geen 50 miljoen. De Rossi is van ons, en dat zal hij blijven ook. Een clubicoon.

11 juni 2013 om 19:54

IK zou het niet erg vinden als de rossi wegging hij presteerd nu al 3 seizoen zeer slecht op het niveau Novara-pescara. Hij speelt slecht nadat zijn vader dood is geagan zo'n 3 jaar geleden waar hij een hele hechte band mee had. En hij is ook nog een keer gescheden met z'n vrouw en ziet zijn dochtertje nu heel weinig, wel begrijpelijk dus maar voor veel geld zou ik het niet erg vinden maar hij kan Roma gewoon niet verlaten hij houdt teveel van Roma

11 juni 2013 om 20:28

@asr10totti. Sorry, maar als hij niet op een goed tot heel goed niveau speelt bij Roma is dat voor mij niet goed genoeg. Ik hou van Roma (en Brugge) en als Roma fan moet hij voor zijn club goed spelen. Natuurlijk zie ik het ook graag als hij goed speelt voor het Italiaanse elftal. Ik heb graag Italië, maar Roma (en Brugge) boven alles. Ik weet ook wel (ben al Roma gek sinds Balbo, Fonseca, Aldair, Carboni, Konsel, ...) dat De Rossi een echte Romanista is en heb er dan ook heel veel respect voor (hoewel ik zijn gemene/vuile overtredingen niet altijd goed keur). Maar ik denk dat het tijd is voor hem om andere oorden op te zoeken. Roma kan er een aardig bedrag aan verdienen (zijn salaris is volgens mij het tweede meeste bij Roma) en hij kan zich elders "herbronnen". Mijn respect heb je Asr10totti. Totti, overigens ook mijn voetbalheld. Roma Roma Roma !!!

Rudi Garcia zou een goede keus zijn, maar het belangrijkste is dat het nu gewoon eens snel rond moet komen met een coach.

De hele club mist stabiliteit, van het bestuur tot en met het elftal, het is één grote puinhoop. Er moet zsm een nieuwe coach komen, zodat we eindelijk kunnen gaan bouwen richting volgend seizoen. En als nou eindelijk eens die coach wat langer blijft zitten, kunnen we misschien wel gaan bouwen aan iets voor de langere termijn.

Wat een verschrikkelijk mannetje is het ook. Kennelijk was hij, zoals gewoonlijk, niet zo geblesseerd als dat hij voordoet. En dan nog een verzorger een trap geven... Dat is net zo erg als ambulance personeel mishandelen. Die mensen proberen jou alleen maar te helpen.

12 juni 2013 om 18:21

Verkeerde topic? xD

Prima keus, weet alleen niet of het de beste is. Heb altijd het gevoel dat Italiaanse clubs toch het best presteren onder een Italiaanse coach, maar wie weet zal Rudi Garcia mijn ongelijk bewijzen
Heb AS Roma altijd een mooie club gevonden die gewoon weer hoort te streven naar CL voetbal. Denk dat ze de minste kwaliteit hebben in de verdediging, ik hoop dus voor AS Roma dat Benatia zsm wordt vast gelegd, een geweldige verdediger en voor de prijs van rond 7 mil is het echt een koopje!

12 juni 2013 om 19:37

Inderdaad, we zouden zo goed als rond zijn met Mehdi Benatia voor een bedrag dat rond de 6,5 - 7 miljoen euro ligt, een echt koopje dus zoals je aanhaalt. Daarnaast zou ook Adil Rami van Valencia in gesprek zijn met ons, maar ook met Internazionale, en zou Rudi Garcia misschien Lucas Digne meenemen naar ons. Als minstens 2 van deze namen ons versterken, gaat onze zwakste linie er geweldig op vooruit.

Eindelijk een trainer en een uitstekende ook nog. Had Garcia dan ook veel liever dan Blanc.
Ben benieuwd of hij Payet en Digne mee kan lokken, de geruchten zijn er.

En nu AUB stabiliteit!

12 juni 2013 om 18:09

Inderdaad goede trainer voor AS roma, rustige man met een goed beleid.

Payet komt naar Olympique Marseille en Lucas Digne naar alle waarschijnlijkheid naar Psg. Misschien dat hij natuurlijk wel andere spelers meeneemt van Lille....

12 juni 2013 om 18:28

Ik denk niet dat Digne zo gebrand is om naar PSG te verkassen. Een basisplaats is daar allerminst zeker waarbij dit bij Roma haast een zekerheid is. (balzaretti had een dramatisch seizoen en Dodo is niet goed genoeg.)

Alweer een nieuwe? Wat een vreemd beleid bij dat clubje, Stekelenburg zal wel blij zijn dat hij weg is!

13 juni 2013 om 13:12

@none. Andreazolli werd gezien als een interim coach en is ook zo gebleken. Het woord clubje heb ik een hekel aan. kben blij dat Stekelenburg weg is. Een geen topkeeper (blunders) past niet bij een topclub. Avanti Roma !!!

13 juni 2013 om 13:54

Ik kan me voorstellen dat je je schaamt, maar je kunt bijna niet anders dan erkennen dat Roma bergafwaards gaat, ondanks het vele geld waar ze over kunnen beschikken.
Clubs als Feyenoord, Psv, Vitesse, noem maar op doen het simpelweg gewoon een stuk beter.

14 juni 2013 om 10:12

@none. Jonge toch. Ik schaam met helemaal niet voor Roma. Ben altijd fier geweest Roma fan te zijn. Natuurlijk zouden ze het een stuk beter moeten doen. Maar zoals ze zeggen: "rome is niet op één dag gebouwd". Ga je de Nederlandse competitie vergelijken met de Italiaanse ?? Wat een lacher. Heb je ooit een blauwtje opgelopen met Roma ? Je kan er werkelijk niets positief over zeggen. Is nochtans de mooiste club in de wereld. Forza Roma !!!

Prima trainer voor Roma, ik ben benieuwd naar volgend seizoen. Roma heeft heerlijke spelers, vooral Lamela is echt geweldig. Ze gaan het sowieso beter doen dan dit seizoen verwacht ik!

Hmm ik krijg tot nu toe niet echt het gevoel dat Garcia iemand is die lang bij de club zal blijven. Stabiliteit is op dit moment erg belangrijk voor Roma, want als ze weer een jaar geen Europees vietbal halen is dat gewoon desastreus.

Het blijft afwachten maar het lijkt een prima keuze. Rudi Garcia heeft het prima gedaan bij Lille en is een trainer met een lange termijn visie. Hij heeft in Frankrijk aardig wat ervaring op gedaan en met Lille natuurlijk de dubbel gepakt in 2011. Roma had een nieuwe trainer nodig en ik ben ook blij dat Andeazzoli weg is. Nu is het afwachten en hopen dat Garcia automatismen gaat neerzetten en een duidelijke voetbalinstelling, want dit is Roma de laatste tijd kwijt. Het moet weer een collectief worden.
Een spannende zomer volgt.

Daje Roma Daje!

12 juni 2013 om 18:34

Tsja, maar toch maar toch maar toch. Het blijft experimenteren met die trainers die je uit het buitenland haalt. Waarom proberen ze het nou niet gewoon met een trainer die zich (en dan bij voorkeur vrij recent, beste Zdenek Zeman) in Italië bewezen heeft? God ik zou er wat voor over hebben om Montella voor deze groep te kunnen zetten. Guidolin voor mijn part, Roberto Mancini desnoods (haha nou ja, als je een collectief wil, misschien beter van niet)... Dan weet je toch in ieder geval wat je in huis haalt. Natuurlijk is Garcia minder een gok dan bijvoorbeeld Luis Enrique, maar toch is het een gok die me niet lekker zit.

12 juni 2013 om 18:45

Montella wilt niet, Allegri tekende bij, bij Milan, Mazzarri ging naar Inter, Guidolin wilt niet weg bij Udinese, Mancini is simpelweg een No-go, Capello is ook al bezet, Spaletti blijft bij Zenit en zal zolang Totti er nog zit, zal hij nooit meer trainer van Roma worden etc etc.

Het is niet zo makkelijk als je denkt daarbij is dit labsoluut geen gok zoals bij L. Enrique het geval was.
Dit is een trainer met een visie die graag ook met jonge voetballers werkt daarbij ook beter maakt.
Ik ben er iig tevreden over.

12 juni 2013 om 19:31

Nadat het nieuws bekend werd dat Marcelo Bielsa en Athletic Bilbao uit elkaar gingen, dacht ik, ondanks de geruchten omtrent Rudi Garcia, dat hij weleens de nieuwe coach ging gaan worden. Maar goed, ik ben tevreden met Garcia. Nu een paar goede, gerichte transfers realiseren en bouwen aan de ploeg en het seizoen kan hoopvol van start gaan.

12 juni 2013 om 21:56

@perugia
Hoe bedoel je, zolang Totti er zit?

Is de verstandhouding tussen Totti en Spalletti zo slecht dan? Daar kan ik me dus echt niks van herinneren...

13 juni 2013 om 12:10

@ Giallorosso89:

Toen Spaletti vertrok heeft hij een open boekje gedaan over Totti's macht binnen de club en dat dat lastig werken is.

Ik citeer:

"'iedereen die naar Roma gaat, weet dat hij te maken krijgt met Totti', kijkt Spalletti terug 'francesco plaatst zichzelf nu eenmaal graag in het middelpunt van de belangstelling. We hadden allebei het beste voor met Roma, maar als ik een bepaalde richting in wilde, ging Francesco bijna automatisch de andere kant op.'

Het is in Italië een publiek geheim dat Totti soms eigenhandig spelers benadert om voor Roma te komen spelen, buiten medeweten om van de clubleiding. 'ik heb hem wel eens gezegd, dat als hij het allemaal beter weet, hij het dan zelf maar moet doen. De rolverdeling klopte niet altijd.'

Daarom dus

@ Geeronimo:

Perugia verwoordt het al prima, de andere opties waren niet geïnteresseerd of onhaalbaar. Dan moet je wel verder kijken dan Italië. Het is een gok inderdaad, ik hoop alleen dat hij het zelfs volhoudt en ook niet na een periode zelf opstapt. Een lange termijn visie was het plan, maar dan moet je ook een trainer hebben die ook een tijdje blijft zitten.

13 juni 2013 om 13:17

@geeronimo. Garcia heeft zich bewezen bij Lille met mooi voetbal en het winnen van de titel en beker. Dus een gok vind ik het niet. Voor mij moest het geen Italiaanse coach zijn. Mancini wou ik absoluut niet hebben.

12 juni 2013 om 19:34

Volgens mij had Aurelio Andreazzoli nog een contract voor 3 jaar, weet jij meer over hem? Blijft hij aan als assistent-trainer?

13 juni 2013 om 23:04

@ Asr10:

Wat ik heb begrepen is dat Andreazzoli een gesprek zal hebben met de nieuwe coach (garcia), daarna zal worden bepaald wat zijn toekomst is. Hij heeft inderdaad nog een contract voor drie jaar. Waarschijnlijk zal hij nog een rol in de technische staf krijgen. Hij heeft aangegeven dat hij graag bij Roma wil blijven. Maar hij staat ook open voor aanbiedingen van andere teams, blijkbaar is hoofdcoach hem wel bevallen (ondanks het slechte spel onder hem).

Binnenkort zullen we meer duidelijkheid hierover krijgen.

Spelen ze een beetje Goed Koni

Goede keuze van het bestuur. Ik hoop gewoon dat er eindelijk eens wat stabiliteit komt bij Roma. Hij moet zijn visie nu kunnen overbrengen op de spelers en daar dan vooral ook de tijd voor krijgen. Er zal een grote druk op zijn schouders liggen, maar dat wist hij op voorhand. Ik ben heel benieuwd naar de transfers die hij nu zal realiseren en hoe we het volgend seizoen zullen doen. Wij als vurige Giallorossi zijn nu al enkele seizoenen op rij gebrand om heel Italië eens te laten zien dat we nog leven, na de zovele ontgoochelingen. Hopelijk lukt het nu eindelijk ook eens met deze coach aan het roer.

Rudi Garcia is zeker geen slechte trainer, integendeel. De manier hoe hij Lille kampioen maakte was indrukwekkend. Maar toch heb ik het gevoel dat hij niet de trainer is die Roma nodig heeft. Het is gewoon een gevoel. Garcia houd van aanvallend voetbal, daar heeft Roma geen probleem mee want ze hebben een goede aanval. Naar mijn mening heeft Roma een coach nodig die wat meer aandacht geeft op de verdediging maar die toch mooi aanvallend voetbal kan spelen, een type zoals Mazzari. Maar ik kan het mis hebben hé, eerst afwachten hoe hij het daadwerkelijk doet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren