Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Almere City reageert adequaat en bezorgt NEC kopzorgen

Laatste update:

NEC heeft nog altijd geen nieuwe hoofdtrainer aangesteld. Technisch directeur Remco Oversier stelt dat de zoektocht naar een geschikte trainer in volle gang is. Volgens de Gelderlander is Jack de Gier topkandidaat, maar Oversier benadrukt dat er meer kandidaten op zijn lijstje staan.

“We naderen nu de fase van handelen”, laat Oversier weten. De degradant start de voorbereiding op het nieuwe seizoen zonder nieuwe hoofdtrainer. De Gier is naar verluidt de persoon die NEC terug naar de Eredivisie moet zien te leiden. De 48-jarige coach staat nog tot 2018 onder contract bij Almere City. “Er zijn momenteel meerdere scenario’s”, aldus Oversier. “Niet alle kandidaten zijn te spreken. Die hebben vakantie. En sommige trainers werken in het buitenland. Zoals het er nu naar uitziet halen we de eerste training niet.”

Op maandag 3 juli gaat de voorbereiding op het nieuwe seizoen van start. Ron de Groot en Patrick Pothuizen zullen naar alle waarschijnlijkheid de eerste training leiden. “Natuurlijk willen we de nieuwe trainer zo snel mogelijk aanstellen. Maar dat doen we met beleid en geduld.”

Update 1 juli 2017 16:52 uur - Almere City reageert adequaat en bezorgt NEC kopzorgen
Almere City heeft adequaat gereageerd op de vermeende belangstelling van NEC in Jack de Gier. De nummer acht van de Jupiler League laat zaterdag op zijn officiële website weten de eenzijdige optie in het contract van de 48-jarige hoofdtrainer te hebben gelicht, waardoor De Gier nu tot de zomer van 2019 vastligt in Almere. De oude verbintenis van de oud-spits liep nog één jaar door. "Aanstaande maandag gaat met de eerste training het nieuwe seizoen officieel van start. Dit doen we met een sterke selectie, onder leiding van onze succesvolle trainer Jack de Gier", aldus algemeen directeur John Bes. Voor NEC is het nieuwe contract van De Gier mogelijk een flinke streep door de rekening. De Nijmeegse club is na de degradatie uit de Eredivisie nog altijd op zoek naar een nieuwe coach en zou in de oefenmeester van Almere de ideale kandidaat zien.

Denk jij dat NEC komend seizoen direct weer promoveert naar de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik ken de trainingscapaciteiten van Jack niet zo goed, maar is natuurlijk wel een echte clubman en zal zeker goed bij de fans liggen, als hij ook nog eens de resultaten kan behalen dan zal dit een goed huwelijk gaan worden.

27 juni 2017 om 10:52

Ik denk dat hij bij Almere meer dan behoorlijk gepresteerd heeft. Ben benieuwd of hij onder grotere druk hetzelfde kan.

Beste keuze die ik heb gehoord. Gudelj zou zich ook gesolliciteerd hebben maar ben daar minder enthousiast over.

27 juni 2017 om 11:34

Inderdaad, zei het al vaker dat De Gier de beste keuze zou zijn, daar zijn ze bij NEC gelukkig nu ook achter. Hij wilde niet NEC in de eredivisie trainen omdat die stap misschien te groot zou zijn. Nu zou het natuurlijk een mooie kans zijn voor Jackie. Nu nog een rechtsback, linksback en scorende spits en nog wat ervaring op het middenveld erbij en ik denk dat we dan een heel eind zijn.

27 juni 2017 om 12:10

Ik ben benieuwd wat Nijmegen ervan gaat bakken dit seizoen.

27 juni 2017 om 14:35

Hopen dat we grot kunnen slijten net als ofosu, rayhi, delle oa. Larsson liet ook niks zien

1 juli 2017 om 19:03

Grot, Larsson en Delle mogen van mij gewoon blijven. Grot is niet de meest sierlijke speler, maar heeft op achttienjarige leeftijd bij een degradatieteam toch gewoon zijn doelpunten meegepakt. Delle is voor JL-begrippen ook gewoon een uitstekende doelman en Larsson heeft zijn kans niet gekregen afgelopen seizoen, terwijl hij in het 5-3-2 systeem, wat Hyballa op een gegeven moment gebruikte, perfect paste. Rayhi is een harde werker, maar vaak een blind paard in zijn actie en verdedigend onbezonnen. Ofosu breng ik hoogstpersoonlijk nog weg.

Denk niet dat Jack naar NEC gaat heeft namelijk net zijn contract verlengd.
Leuke trainer wat hij bij Almere City FC laat zien, hopelijk dit seizoen onder Jack de Gier een periode titel pakken en hopen op een plek bij de eerste 5 dan sla je een rondje Play offs over

1 juli 2017 om 19:05

Wat ik er uit begrijp is dat de optie in zijn contract is gelicht. Hij heeft dus niet bewust getekend en 'nee' gezegd tegen Nec. Ik zie hem graag bij NEC komen. Hij heeft Almere leuk, aanvallend laten voetballen en bovendien resultaten geboekt. Ik heb nog stille hoop dat hij komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren