Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Den Bosch is hekkensluiter af na ruime zege in derby op TOP Oss

Laatste update:

FC Den Bosch heeft zaterdagmiddag een comfortabele zege in de Keuken Kampioen Divisie geboekt op TOP Oss. In de Vliert liepen de manschappen van trainer Jack de Gier na rust uit naar een overtuigende 4-1 overwinning. Door de zege is FC Den Bosch hekkensluiter af met zes punten uit acht duels, terwijl TOP Oss met zeven punten blijft steken op een veertiende plaats.

De bezoekers wisten de ban al voor rust te breken via Toshio Lake, die vanuit de rebound kon binnenschieten. Den Bosch stelde echter al snel orde op zoeken, toen Anass Ahannach met een afstandsschot van een meter of twintig doelman Thijs Jansen kansloos liet. Beide ploegen dachten vervolgens met een gelijke stand de kleedkamers op te kunnen zoeken tot Joey Konings op slag van rust de 2-1 voor de thuisploeg tegen de touwen kopte.

Den Bosch had in het tweede bedrijf ook het betere van het spel en wist het overwicht na 68 minuten opnieuw in de score uit te drukken. Danny Verbeek zag zijn doelpoging in de verre hoek binnenvallen nadat Jansen het zicht door drukte in zijn zestienmetergebied werd ontnomen. Het slotakkoord kwam een kwartier voor tijd op naam van Ryan Leijten, die na goed voorbereidend werk van Evan Patoulidis overtuigend raak schoot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leeft deze derby nog zo zoals een jaar of 10-15 geleden?

17 september 2022 om 21:36

Yep. Was gezellig

17 september 2022 om 23:10

Zeker

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren