Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Ajacied Gudelj krijgt direct uitnodiging voor nationale ploeg

Laatste update:

Het vertrek van de omstreden bondscoach Radovan Curcic bij de nationale ploeg van Servië opent deuren voor een aantal spelers. Nemanja Gudelj en Dusan Tadic stellen zich bijvoorbeeld weer beschikbaar voor interlandvoetbal, meldt Goal. De twee bedankten in maart nog voor de nationale ploeg, omdat er ‘politieke spelletjes’ gespeeld werden door de bondscoach.

/

Gudelj en Tadic waren van mening dat spelers uit de Servische competitie werden voorgetrokken ten opzichte van spelers in de grotere Europese competities. Gudelj laat weten dat hij al heeft gesproken met de nieuwe bondscoach Slavoljub Muslin. “Ik heb met de trainer gesproken, de nieuwe bondscoach. Hij heeft me laten weten dat hij veel vertrouwen in me heeft en dat hij me de komende tijd nodig zal hebben.”

De Ajacied kijkt uit naar de komende interlandperiode; Servië begint de WK-kwalificatiereeks op 5 september tegen Ierland. “Ik hoop dat ik erbij zit, maar ik sta er in ieder geval open voor. Ik heb een goed gesprek met de bondscoach gehad en ik ben vooral blij dat ik een slechte periode heb afgesloten.”

Update 23 augustus 11.48 uur - Ajacied Gudelj krijgt direct uitnodiging voor nationale ploeg
Ajacied Nemanja Gudelj weigerde zich onder bondscoach Radovan Curcic beschikbaar te stellen voor de nationale ploeg, omdat Curcic spelers in de Servische competitie voor zou trekken. Nu Curcic is vertrokken wil Gudelj weer in actie komen en de nieuwe keuzeheer Slavoljub Muslin heeft de middenvelder direct opgeroepen voor het WK-kwalificatieduel met Ierland op 5 september. Ook andere in Europese topcompetities acterende spelers, onder wie Dusan Tadic, zijn weer opgeroepen, zo melden de Servische media.

Denk je dat Nemanja Gudelj een basisplaats krijgt bij Servië?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sorry hoor,maar zo belangrijk is gufelj voor servië toch niet ?

17 augustus 2016 om 10:20

In principe al bijna 2 jaar international, dus onbelangrijk is is ook niet.

17 augustus 2016 om 10:22

Hoezo niet, is gewoon een goede middenvelder die veel werk verzet.
Jammer dat sommige komedianten die zich voetbalkenners noemen hem belachelijk maken.

23 augustus 2016 om 11:52

Dat klopt, daarom wordt hij ook teruggehaald. Dat beleid ook he.... misschien moet jij eens aan het roer gaan staan dan komt het vast goed. Man man man, zet je bril eens af en kijk eens objectief.

23 augustus 2016 om 14:34

Jawel, zijn spelhervattingen zijn goud waard.

Goed teken dat deze jongens zich beschikbaar stellen.
Zo kan Servië zich op zijn sterkst blijven presenteren

Hoop dat Muslin de potentie van Servie kan waarmaken is toch een uistekend team wat zeker op elk ek en wk zou kunnen (moeten) horen met de kwaliteiten de ze hebben.

Gudelj is het zo'n beetje de enige voetballer van Ajax met een goed stel hersens, echt ontzettend belangrijk in de coaching, en ook spreekt ook nog eens zijn talen. Bij Servie zal hij ook die rol op zich nemen waarschijnlijk. Het is echt een aanvoerder in het veld.

23 augustus 2016 om 12:44

Je maakt een grapje? Gudelj is niet meer dan een wannabe leider in het veld die denkt dat ie het wel even laat zien. Ik ben nog steeds van mening dat Ajax de fout heeft gemaakt Gudelj te kopen. Het is hetzelfde soort speler als een Bazoer en brengt aanvallend weinig. Ajax is gewoon erg dom geweest om Propper niet te halen. Gudelj viel erg tegen afgelopen seizoen.

23 augustus 2016 om 14:45

Wat een onzin. Gudelj is juist ontzettend belangrijk voor Ajax. Vooral in de grote wedstrijden echt zooo goed vaak.
Met hem erbij hou je overmacht en grip op het middenveld. Aanvallend voegt ie ook genoeg toe hoor. Heeft een uitstekende lange (cross) pass en ook een goed afstandsschot, en durft soms ook een man meer situatie te creëren door in te dribbelen

Nee, hij heeft geen splijtende steekpass maar 90% hier valt wat dat betreft sowieso niet serieus te nemen. Als je geen uitstekende techniek en steekpass hebt ben je volgens hen al snel nutteloos.

Maar dat zijn kwaliteiten die het meest aan de oppervlakte liggen en in samenvattingen naar voren komen, en alle simpele, kortzichtige gebruikers hier op VZ daarop afgaan. Als Ziyech bijv 20 keer naar voren speelt maar het gaat 19 keer fout, dan zie je in samenvattingen alleen die ene keer dat het goed gaat en vind men Ziyech direct een geweldenaar.

De kwaliteiten die wat minder aan de oppervlakte liggen (en dus voor de 'massa' minder snel opgemerkt worden) zijn voor een middenvelder echt vele malen belangrijker. Kwaliteiten van spelers als Gudelj worden zo onderschat hier.
Je kan wel Ziyech neerzetten en gokken op zijn aanvallende impulsen, maar 1. wie weet kom je daar niet eens aan toe omdat je de grip op het middenveld dan verliest, bij Twente is dat geen ramp want daar ben je toch niet het 'dominerende' team, bij Ajax wel 2. hij kan dan af en toe een goede pass geven, maar als het de overige 19x fout gaat lijdt je ook vooral balverlies, wat je je bij een club als Ajax (die hoog staat te verdedigen) niet kan veroorloven ivm counters, en 3. die zogenaamde uitstekende passes zijn lastiger te geven bij een club als Ajax, omdat je dan tegen een muur speelt. Denk je dat die pass van Ziyech afgelopen weekend ook succesvol was geweest tegen een team dat met een blok tegen Ajax zat te verdedigen? Die was daar nooit aangekomen.

En Gudelj met Propper vergelijken sowieso dom want Propper is veel aanvallender ingesteld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren