Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitgelekte foto verraadt transfer van Arsenal naar Manchester United

Laatste update:

De transfer van Alexis Sánchez wordt zo goed als zeker maandag wereldkundig gemaakt door Manchester United en Arsenal. Op internet circuleert een foto waarop te zien is hoe de aanvaller in een tenue van Manchester United op Old Trafford is.

De 29-jarige Sánchez doorliep zondag zijn medische keuring op trainingscomplex Carrington en daarbij lijken er geen problemen aan het licht te zijn gekomen. Hij gaat naar alle waarschijnlijkheid een contract tekenen tot de zomer van 2022 en Henrikh Mkhitaryan van the Mancunians zal de omgekeerde weg bewandelen.

Sánchez speelt sinds de zomer van 2014 voor Arsenal en maakte in 166 wedstrijden 80 doelpunten. De 115-voudig international van Chili won twee FA Cups en één keer de Community Shield. Op Old Trafford gaat hij naar verluidt 300.000 tot 550.000 euro per week verdienen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo, daar zijn we dan ook klaar mee. Heb wel genoeg berichten van dit circus gezien. Vraag me wel af of Aubameyang echt rond is en wie BVB als zijn vervanger gaat halen.

22 januari 2018 om 00:11

3 mannen van Arsenal zijn momenteel voor onderhandelingen in Dortmund. Dit zijn onder andere Gazidis en die scout van Dortmund die naar Arsenal is gekomen. Aubameyang is dus nog niet rond, maar het lijkt dichterbij te komen.

Dat is die soap voorbij, Arsenal zou hem sowieso.verliezen maar krijgt er met Mkhitaryan een prima speler voor terug.

22 januari 2018 om 00:47

Maar waar komt hij te spelen? Links buiten spelen martial en of rashfort toch? Hoop niet dat hij hun in de weg gaat staan

22 januari 2018 om 00:55

Hij gaat hoogstwaarschijnlijk rechtsbuiten spelen, ik denk niet dat martial buiten de basiself wordt gelaten

22 januari 2018 om 03:11

Mhiktaryan in ruil voor sanchez...

Dus hoogstwaarschijnlijk zal die de plek van mikitaryan overnemen. En dat is rechtsbuiten of achter lukaku.

Maar denk toch dat rechtsbuiten.

Martial links en sanchez rechts het kan moeilijk mislukken wat een genot op de vleugels.

22 januari 2018 om 08:55

Mkhitaryan zat de laatste tijd op de bank. Hopelijk neemt hij inderdaad zijn plek over. Ik denk eerder dat Sanchez een vrije rol in de aanval krijgt.

22 januari 2018 om 09:02

Oh ja, zo voelt het anders niet.

Is 100% rond want ik was vanmiddag op Old Trafford en de kleedkamer werd al aangepast.

Wat een schok dacht dat hij naar Torino zou verkassen. Maar hopelijk krijgen Rashford en Martial ook nog genoeg kansen. 3 Linksbuitens is wel veel ookal kunnen ze alle 3 op verschillende posities uit de voeten.

22 januari 2018 om 00:18

Sanchez gaat natuurlijk vooral op rechts of achter Lukaku spelen. Zal meer ten koste van Mata en Lingard gaan.

Prima deal en uiteindelijk zal het salaris naar mijn verwachting ook gewoon rond dat van Pogba liggen.

22 januari 2018 om 00:23

Dan zal het vooral achter lukaku zijn denk ik. Bij Arsenal speelde hij volgensmij bijna nooit op rechts.

22 januari 2018 om 00:29

Maar bij Udinese en Barcelona zeker wel. Hij kan prima op rechts uit de voeten.

22 januari 2018 om 01:29

Kan je me uitleggen hoe Marouane Fellaini en een Juan mata die zijn beste tijd achter de rug heeft een goede bezetting is voor een club als Manchester United? Zlatan speelt nooit. En als hij speelt loopt hij alleen maar in de weg zakt veelste te diep mis(koop) van het seizoen.

22 januari 2018 om 01:38

Fellaini is inderdaad nooit United waardig geweest. Mata kan echter wel goede wedstrijden hebben, maar speelt nu vooral vanaf rechts. Ik hoop dan ook dat Ozil in de zomer Alexis volgt en aansluit bij United. Dan zou je Ozil met als backup Mata hebben.. dat is wel een United waardige bezetting voor de '10'. Zlatan kun je niet echt een miskoop noemen.. hij kwam namelijk transfervrij. Vorig seizoen was hij ook goed op dreef tot die akelige blessure.. sinds hij is teruggekeerd nog weinig laten zien. Blessure bleek ook nog niet helemaal verholpen, dus daar ligt waarschijnlijk de oorzaak. Verwacht dan ook dat Zlatan deze zomer afscheid neemt.

22 januari 2018 om 08:59

Bij Arsenal heeft hij een tijdje op rechts gespeeld. Wedstrijd of 4-5 achter elkaar. Speelde daar uitstekend.

22 januari 2018 om 09:01

Zlatan heeft zich vernederd dit seizoen. Kwam met een hele PR hype met zijn zelf bepaalde te vroege terug keer om vervolgens als een natte krant tegen bristol te spelen en weer geblesseerd raken. Sorry maar dat salaris dat er voor hem betaald is ook niet niks. Ozil zie ik zelf liever niet komen. Haal liever het beste uit pogba met een 3 mans middenveld. Savic van Lazio speelt de sterren van de hemel en is echt een typische mourinho speler maar heeft ook hele sterke technische kwaliteiten.

Denk dat Arsenal hier toch echt een goede zet heeft zeker als Aubemyang erbij komt en hij gemotiveerd kan spelen.
Arsenal moet in de zomer goed kijken wat ze met hun selectie wil doen, mbv een Nieuwe Coach.

Blij dat dit eindelijk voorbij is. Dankbaar voor alles wat hij ons gebracht heeft. Tijd voor een nieuw hoofdstuk.

Haha ofwel ze hebben geen idee wat die gaat verdienen, schatting tussen 300 en 600k😂

Zonde Mkhitaryan.. Deze speler had een machine kunnen zijn in het centrum. Waarde voor het team. Sinds Fergie weg is, is United alleen maar aan het zoeken en kopen. Waar is het oude United gebleven. Neville, Butt, Becks, Keano, Giggs and Scholesy.. Alleen maar kopen kopen kopen en niks presteren. PL is helemaal naar de klote!

22 januari 2018 om 01:41

Het oude United is met pensioen.. die gasten zijn inmiddels in de 40. En wat betreft het kopen, noem mij 1 topclub die met voornamelijk eigen jeugd speelt.. zelfs het grote Barca, met zn beroemde La Masia, koopt tegenwoordig zn elftal bij elkaar. Is dus zeker niet alleen de PL!

22 januari 2018 om 02:46

Er is een verschil tussen spelers vervangen en elk jaar een paar nieuwe spelers kopen voor 100 miljoen...

22 januari 2018 om 03:08

Grappig dat United maar 1 speler heeft die meer dan 100 miljoen heef gekost.

Barcelona koopt gwn 2 spelers tegen de 300 miljoen.

😂😂😂

22 januari 2018 om 06:59

Ajax.....

22 januari 2018 om 03:09

Maat, jij hebt gelijk...


Denk je echt dat spelers als giggs en neville of scholes elke jaar zomaar te vinden zijn in de jeugdopleiding.

22 januari 2018 om 03:09

Maat, jij hebt gelijk...


Denk je echt dat spelers als giggs en neville of scholes elke jaar zomaar te vinden zijn in de jeugdopleiding.

22 januari 2018 om 08:02

Een gouden lichting komt maar zelden voor. Laat staan bij absolute topclubs waar het vereiste niveau natuurlijk hoger is.

Je ziet nu dat clubs als Barcelona en Bayern ook simpelweg de boel bij elkaar kopen nu spelers van hun gouden lichtingen rond hun pensioen komen.

Buiten dat heeft Mkhitaryan gewoon zijn kansen gehad maar nimmer weten te imponeren. Goede wedstrijden gespeeld, maar ook gewoon veel waarin hij veel te weinig bracht.

Nu heeft United de kans om hem te ruilen tegen een bewezen topspeler. Logisch dat ze het doen natuurlijk.

Daarnaast is het nogal onnozel om te roepen dat United niets presteert. Vorig seizoen 3 prijzen, waaronder een Europese. Nee, het is geen PL titel of Championship League, maar ze zijn duidelijk veel verder dan een paar jaar terug.

22 januari 2018 om 09:05

Het oude United kocht ook flink. Spelers als Ferdinand gingen voor 30 miljoen. Ze hadden een Britse kern, maar ook hun zijn op een gegeven moment vervangen. Of ze werden aangevuld door grote aankopen.

22 januari 2018 om 09:36

Enige grote verschil is dat ze toen de selectie op orde hadden en ook hielden door jaarlijks 1 of 2 grote transfers te doen.

De afgelopen jaren hebben ze in moeten halen en dus veel grote transfers in korte tijd moeten doen, terwijl ook de nodige transfers mislukt zijn en er diverse managers met natuurlijk allen hun eigen visie zijn geweest.

22 januari 2018 om 09:36

Enige grote verschil is dat ze toen de selectie op orde hadden en ook hielden door jaarlijks 1 of 2 grote transfers te doen.

De afgelopen jaren hebben ze in moeten halen en dus veel grote transfers in korte tijd moeten doen, terwijl ook de nodige transfers mislukt zijn en er diverse managers met natuurlijk allen hun eigen visie zijn geweest.

Ja maja dat wisten we wel dat ie naar United zou gaan. Dan was nog de enige geïnteresseerde (top) club.

Voetballers zijn al zo rijk maar toch zo gierig. Clubliefde is nergens te bekennen in het voetbal. Alexis had al veel eerder weg moeten gaan. Geen 1 speler is groter dan de club!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren