Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitblinker bij Feyenoord is openbaring voor ESPN-analisten: ‘Twee vinkjes’

Laatste update:

Marciano Vink heeft genoten van het optreden van Thomas Beelen in de Conference League-wedstrijd tegen AS Roma (1-1). De centrale verdediger van Feyenoord, een van de uitblinkers tegen de Romeinen, mocht opnieuw starten bij afwezigheid van Gernot Trauner en vulde dat naar behoren in.

"Ik vind echt dat hij het hartstikke goed doet", begint Vink zijn analyse over Beelen bij ESPN. "Bij Trauner is er vaak kritiek vanwege zijn snelheid en beweeglijkheid. Beelen vult dat heel goed in. Hij heeft heel goed gespeeld tegen een van de beste spitsen (Romelu Lukaku, red.) van Europa."

Vink had niet het gevoel dat Beelen onder de indruk was tegen Roma. "Hij liep continu goed mee en hield de ruimtes klein. We zeiden vooraf al dat hij ontzettend snel is en dat is iets wat je nodig hebt als verdediger. Je moet positioneel in de gaten hebben wat er gebeurt en waar het gevaar vandaan kan komen."

Beelen viel tegen AZ al na een half uur in en mocht de laatste twee wedstrijden in de basis starten. "Afgelopen zondag tegen Sparta deed hij het goed en nu weer. Twee vinkjes achter zijn naam", stelt Vink.

Kees Kwakman vindt het jammer dat Slot een extra verdediger wilde. "Dat is eigenlijk zonde voor Beelen. Dat is de derde centrale verdediger na Trauner en Geertruida. Hancko neem ik niet mee, die staat aan de linkerkant op eenzame hoogte."

"Als er dan nog een extra speler bij was gekomen, was Beelen niet aan de bak gekomen. Je moet hem ook aan het werk zien op een gegeven moment. Hij had tijd nodig, maar dat is heel normaal voor zo'n stap. Als hij zich ontwikkelt, moet hij ook minuten krijgen."

Door de blessuregevoeligheid bij Trauner komt Beelen dit seizoen al geregeld in actie tijdens zijn eerste jaar in De Kuip. Tot dusver staat de teller op elf wedstrijden in alle competities. Feyenoord nam Beelen afgelopen zomer voor een slordige drie miljoen euro over van PEC Zwolle.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beelen was echt heel goed. Bij die vroege kaart hield ik mijn hart vast, maar hij had Lukaku gewoon in de tang de hele wedstrijd. Helaas Hancko 1 moment niet en dan valt ie er ook nog zo gelukkig in.

Ik was wat twijfelachtig over Beelen, maar die bewijst wel echt het niveau aan te kunnen de laatste weken. Volgend jaar nog een jaartje genieten van Trauner en dan Beelen in de basis. Echt een hele bijzondere verdediger.

16 februari 2024 om 00:30

Helaas maat, maar onze apotheker gaat op deze manier (zoals Beelen speelt) echt niet winnen

16 februari 2024 om 08:22

Nee, ik denk dat we Trauner na de zomer nog maar weinig in actie zien.

Snap wat Kwakman zegt, maar met hoeveel Trauner geblesseerd is, het feit dat we veel kwaliteit inleveren op rechts als Geertruida naar t centrum schuift, en er geen back-up voor Hancko is, zou een extra verdediger geen overbodige luxe zijn.

Die kale kletser is strakjes denk ik z'n basisplaats kwijt. Beelen is op dit moment imo. gewoon 2 tot 3 klasses beter. Ik baal na vandaag nog meer dat hij voor Feyenoord koos en niet voor PSV.

Conference League VZ?
On : Beelen wat een verademing om deze jongen te zien... Speelde echt een goede partij en is de logische vervanger volgend seizoen van trauner.. Dat is een zekerheidje

Tja helaas dat onze talenten alleen de kans krijgen door te breken als er heel veel blessures zijn en Slot geen nieuwe spelers krijgt. Idem. met Wieffer, die had misschien nooit doorgebroken als Zerrouki al tijdens de winter gehaald was...

Volgens mij was dit niet de confrence league maar de UEFA Europa League.

Mijn enigste kritiek punt op Slot is dat hij zo weinig jeugd laat doorbreken. Hartman/wiefer/Beelen hebben alle de kans gekregen uit nood door blessures. Als Zeroukki die winter werd gehaald zou Wieffer dan de kans hebben gehad? Als er geen problemen op de linksback was met Lopez/die speler van Bolde die zwaar tegen viel had Hartman dan de kans gekregen? Als trauner niet zo vaak geblesseerd was had Beelen dan veel minder minuten gekregen? Het lijken meer op gelukjes dan en plan. Daarbij stroomt er heel weinig door kwa jeugd met Slot.

Deze vent komt er wel! Jammer dat Lukaku dan toch nog een goal weet te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren