Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitblinkende Tadic benadrukt: ‘Als we dat doen, kan Ajax iedereen pijn doen’

Laatste update:

Geen enkele speler van Ajax was tot dusver dit seizoen bij meer doelpunten betrokken dan Dusan Tadic. De zomeraanwinst was goed twee goals en twee assists in zijn eerste vijf duels voor de Amsterdamse club, die zich dinsdagavond ten koste van Standard Luik (3-0) wist te plaatsen voor de play-offs van de Champions League.

“We speelden heel goed”, vertelde Tadic na afloop, in gesprek met FOX Sports. De aanvaller zag dat Ajax 'goed stond' in tactisch opzicht. “Met én zonder bal. Dat was het grote verschil met de wedstrijd tegen Heracles Almelo van afgelopen weekend. Dit was een belangrijke les voor ons. In andere wedstrijden willen we ook domineren, maar dan rennen we soms alle kanten op.”

“Dan willen we te veel doen, terwijl het soms beter is om in je positie te blijven en zo ruimte te maken voor een ander”, analyseerde Tadic, die hoe dan ook onder de indruk van Ajax was. “We hebben heel veel kwaliteit, maar vandaag lieten we ook zien dat we het niet rustig aan wilden doen. We kwamen dicht bij ons topniveau, hebben laten zien dat we goed en mooi kunnen voetballen én de nul kunnen houden.”

“Als je een serieuze ploeg wil zijn, moet je dit niveau vasthouden. En als we dat doen, kunnen wij iedereen pijn doen”, benadrukte de Servisch international. Ajax speelt op woensdag 22 augustus thuis tegen Dinamo Kiev in de play-offs. Op dinsdag 28 augustus wacht in Oekraïne de return.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was heel veel belovend en zeker ook Tadic. Maar het is traditie in Amsterdam om met het thuispubliek erachter boven zichzelf uit te stijgen op dit soort avondjes. Ik wordt met name enthousiast als als het niet ten kosten gaat van tussenliggende competitiewedstrijden en die met dezelfde energie en agressie worden aangegaan. Normaal gesproken wordt het hangen en worgen zondag in Venlo. Als ze dat soort wedstrijden nu met een overmacht winnen lijkt er inderdaad een stap gemaakt.

15 augustus 2018 om 07:43

Helemaal mee eens. Met of zonder een paar wisselingen in de basiself.

15 augustus 2018 om 07:51

Ook mee eens gisteren hebben ze voor 't eerst dit seizoen een echte goede wedstrijd laten zien. Luik geen enkel moment ook maar recht op iets. Echter vorige week uit in Luik speelde Luik echt wel beter. Ben benieuwd hoe ze het dit weekend doen word toch gelijk een hele belangrijke pot door 't resultaat tegen heracles.

15 augustus 2018 om 11:05

@arnino Vond je met name de thuiswedstrijd tegen Sturm Graz niet net zo goed dan?

Dit Ajax heeft allang laten zien dat het inderdaad tot grootse dingen in staat is, maar Manodedios legt de vinger inderdaad op de zere plek: een paar dagen na zo'n kolkende Arena tijdens een Europese thuiswedstrijd wacht er weer een uitwedstrijd ergens diep in een uithoek van het land, en het is zaak om óók dan eens de tegenstander vanaf de eerste minuut bij de strot te grijpen en na 90 minuten beduusd achter te laten. Het is leuk dat Ajax met een vol stadion achter zich geregeld mooi voetbal laat zien, maar 50% van je wedstrijden zijn uitwedstrijden, en die hebben niet altijd zo'n inspirerende ambiance. Het wordt tijd dat Ajax ook in de minder aansprekende wedstrijden weer eens gaat domineren...

15 augustus 2018 om 08:37

Wij zijn verwend als publiek en daarnaast ook best kritisch. Loopt het niet da gaan we niet achter de ploeg staan, maar dan fluiten we ze uit. Soms zou het juist helpen om er zo achter te staan als dat ze gisteren bij 3-0 deden. Het heeft op een jonge groep denk ik veel invloed. Zo'n sfeer als gisteren is geweldig en hoort normaal te zijn!

Dusan Tadic was geweldig, maar wie niet. Schöne viel amper op en dat was eigenlijk heel goed. Tagliaficio was verdedigend geweldig en over Ziyech hoef ik helemaal niets te zeggen. De wil is er nu dit zo voortzetten, want die schaal en de groepsfase CL horen bij Ajax.

"Geen enkele speler van Ajax was tot dusver dit seizoen bij meer doelpunten betrokken dan Dusan Tadic." Huntelaar heeft er 4 in liggen, dat is volgens mij net zoveel..

15 augustus 2018 om 07:41

Maar niet meer 😆

15 augustus 2018 om 07:41

Inderdaad, net zoveel. Maar niet meer ;-)

Ik begrijp alleen niet waarom Ajax niet elke zo kan spelen 1 a 2 potjes in de week moet toch wel op de brengen zijn lijkt me ondanks dat het topsport is hebben ze genoeg tijd om te herstellen.
Er zijn genoeg mensen die fysiek zwaar werk doen van 7 tm 4 elke dag weer en hun missies moeten halen elke dag dus ook op hun tenen lopen en zwaar werk leveren 8 uur achter elkaar 1 uur pauze.
Ik heb genoten van Ajax gisteren eindelijk.

15 augustus 2018 om 08:16

De hele discussie over of een speler wel of niet fysiek sterk genoeg is om een X aantal wedstrijden te spelen laat ik maar links liggen. Ik vind dat wij daar als leken te weinig verstand van hebben, maar speculeren mag natuurlijk altijd. Het leven van een voetballer is bijvoorbeeld niet te vergelijken met een stratenmaker. De één heeft veel meer conditie nodig dan de ander.

Maar om in te gaan op jouw comment: ik vind dat Ajax ook met hun b-keus wedstrijden moeten kunnen domineren. Als je kijkt naar wat voor spelers er op de bank zitten, daar wordt je toch blij van? Van de Beek, Wober, Sinkgraven, Eiting, Labyad, Dolberg en Cerny. (Ik weet dat een deel van deze namen geblesseerd is).

15 augustus 2018 om 08:22

Dat is denk ik eigenlijk heel simpel: heb jij elke dag dezelfde topdag op je werk? Of heb je ook wel eens een off-day? Nou, doe dat x 11 en je weet dat, zeker dit Ajax in opbouw, niet elke keer een topwedstrijd kan leveren. Er hoeven maar 1 of 2 sleutelspelers niet 100 te zijn (om welke reden dan ook) en je hebt een andere dynamiek.

edit: Ik heb genoten van deze pot maar ben op voorhand niet verbaasd als het dit weekend of tegen Kiev niet lukt zoals gisterenavond.
Edit part II: Voetbal vergelijken met een reguliere baan gaat niet op.

15 augustus 2018 om 08:34

Mijn mening is dat ze niet moeten klagen en zeuren dat ze 1 a 2 x in de week 90 minuten een top prestatie moeten leveren.
Als ik voor me zelf spreek ja ik moet een x aantal missies halen op een dag en til gemiddeld 1200 kg ben 51 en ja elke x verbaas ik mezelf weer dat ik dit elke dag voor elkaar krijg dus ja ik vindt het degelijk wel dat ik moe maar voldaan naar huis ga en weer een topprestatie heb geleverd dus edit ll niet mee eens

15 augustus 2018 om 13:01

Ja maar daar gaat het niet om. Je hebt met een selectie te maken waarbij alles goed moet vallen en iedereen scherp is. Dan kun je zulke potjes op de mat leggen. Zijn er 1-2 sleutelspelers uit vorm of niet scherp is de dynamiek anders. Dan springt een bal net te ver van de voet, komt een speler net 1,1 seconde te laat bij een interceptie. Dus krijg je een moeizamere wedstrijd.
Een teamsport is dus ook niet te vergelijken met individuele prestaties.

Ik kan ook 1200 kilo op een dag versjouwen, elke dag weer. Hoef ik niet eens voor in vorm te zijn, zin in te hebben of scherp voor te zijn.
Maar als je dat niet kunt onderscheiden van topsport bedrijven dan weet je niet wat topsport en zeker in teamverband inhoudt.

15 augustus 2018 om 09:23

Nou dat zit gewoon in het hoofd ook qua fysiek kun je het niet opbrengen 34 x in de competitie zo diep te gaan.
opzich hoeft dat ook niet als je tegen een heracles thuis de eerste 30 minuten de duimschroeven even aandraaot kun je na een voorsprong wel wat gas terug nemen.

Wat was hij goed samen met Hakim. Hakim die strooide als een paashaas. Echt niet normaal. En Nico speelde als een beest. Won haast elk duel volgens mij. Fantastisch. Hoop dat ze deze vreugde in het spel ook kunnen doorzetten in competitiewedstrijden. Gelukkig is Dolberg alweer op de weg terug. Die schat ik een stuk hoger in dan Sierhuis.

Sorry jongens vind het fijn dat ajax gewonnen heeft hoor maar ik hekel die hosanna stemming.
Ajax speelde prima maar door het zwaar lage niveau van standard leek het fantastisch.

15 augustus 2018 om 09:02

Roy ga ergens anders azijnzeiken. Ajax speelde gister gewoon een geweldige pot en daar mogen wij als supporter van genieten. Vorige week werd er door zuurpruimen als jij geroepen dat Ajax sowieso ging verliezen wat blijkt we geven ze 3-0 op de broek. Ajax speelde gister gewoon in een super hoog tempo en erg fel waardoor Standard helemaal maar dan ook helemaal niks te vertellen had.

15 augustus 2018 om 10:46

Ik heb helemaal niet geroepen dat ajax zou verliezen
Integendeel ik ben blij dat ze gewonnen hebben.
Ik vond ajax gisteren ook prima spelen maar standard was gisteren niveau kkd zoooooo slecht.
En als je nergens weerstand krijgt dan is het natuurlijk geweldig voetballen

Tokken hakkie schaartje.
Maar dat hosannageslijm van iedereen zo geweldig was t ook niet.
En ja jij als supporter mag natuurlijk blij zijn

We gaan in 3 dagen van grote bak ellende naar gala-voorstellingen. We wachten even af wat de boventoon gaat voeren de komende tijd..

15 augustus 2018 om 11:23

Ajax een beetje kennende: meer grote bakken ongemotiveerde ellende, afgewisseld met galavoorstellingen, met matige potten die toch over de streep getrokken worden, dan weer een galavoorstellinkje, dan weer een grote bak ellende, repeat, repeat, repeat until infinity... Of ben ik dan te pessimistisch? We hebben het hier namelijk niet over een paar wedstrijdjes op rij waarin Ajax zo wisselvallig voor de dag komt - wanneer was het voor het laatst dat Ajax een serieuze onafgebroken reeks wedstrijden goed speelde? Wat dat betreft is het een goede zaak dat Ajax geïnvesteerd heeft in ervaring - nou nog hopen dat dat de gewenste stabiliteit wat meer brengt, maar ik houd m'n hart vast.

🤣🤣🤣🤣😂😂😂
Iedereen pijn doen,die is goed win eerst maar van Kiev dan praat je verder,je kan ook zeggen wat is Standard een drol van een ploeg helemaal geen idee wat ze aan het doen zijn, rennen van links naar rechts zonder een bedoeling
Standard was losse zand

Standard had meer uit kunnen halen als ze meer compact hadden gespeeld en dan op de counter(ala Mourinho achtig) luik speelde met zoveel ruimtes tussen de linies en de spelers in dezelfde linies het leek helemaal nergens op


Ben wel blij dat Ajax heeft gewonnen ,maar ga niet naast je schoenen lopen en meteen denken dat je van iedereen kunt winnen
Blijf met je beide benen op de grond

15 augustus 2018 om 10:49

Jij zegt precies zoals t is
Probeerde ik ook maar dan krijg je weer commentaar.
Maar idd denk dat een neutrale supporter andere dingen heeft gezien als de eigen supporters

Als Ajax zo fel in duels blijft als gisteren dan kunnen ze idd elke tegenstander pijn doen. Dat schortte er juist vorige week aan en is een goede reden waarom Standard gisteren zo weinig voor elkaar kreeg. Ajax gaf ze simpelweg de tijd/gelegenheid niet om wat met de bal te doen.

Daarnaast was het aanvallende spel van uitstekende kwaliteit, mooie snelle combinaties, passes en strakke voorzetten. Nu nog zorgen dat er meer kansen verzilverd worden.

1e helft van Tadic was zwaar ondermaats, hij was totaal niet zichtbaar en geen enkel actie lukt, dus op basis van een 2e helft met een tiptop op een afgeschreven verdediger een blinde voorzet geven, ben je al de uitblinker.
Dit getuigt niet echt van veel respect voor bijvoobeeld Hakim, dit was de uitblinker, Dusan was gewoon een deel van het team!

15 augustus 2018 om 11:32

Idd als ie echt zo goed was speede hij op deze leeftijd niet weer terug in de Mickey Mouse competitie

15 augustus 2018 om 12:03

Hou op hoor. In de eerste helft met zijn passing gewoon kansen gecreëerd. Jij kijkt puur naar mannetjes uitkappen. Tenminste zo lijkt het. Europees 4 keer direct betrokken bij een goal....

15 augustus 2018 om 13:56

O kansen van de voet van Tadic 1e helft. We zullen het strooien zien tegen Kiev en VVV

15 augustus 2018 om 15:33

Lee zegt ook niet dat Tadic zelf kansen heeft gehad. Hij zegt dat Tadic met zijn passing kansen gecreã«erd heeft, en dat klopt ook gewoon.

15 augustus 2018 om 16:36

0 assist ook die tot kansen geleid hebben in de 1e helft, hij was gewoon totaal onzichtbaar en zal zeker goed gaan renderen in een goed draaiend team, maar als het op vechtpartijen aan gaat komen zoals zondag tegen VVV en de wedstrijden tegen Kiev, zal meneer Tadic niet thuis zijn, net zoals de 1e helft het ggeval was.

Hij kan de andere spelers leren om wedstrijden slimmer uit te spelen. Daarom ook een slimme aankoop van Ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren