Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

UEFA legt absolute Champions League-kraker in Nederlandse handen

Laatste update:

De UEFA heeft Björn Kuipers aangesteld als scheidsrechter voor de return van de kwartfinale in de Champions League tussen Liverpool en Real Madrid, zo meldt de KNVB maandag. Het duel staat voor woensdag op het programma en wordt gespeeld op Anfield. Kuipers wordt in Liverpool geassisteerd door zijn vaste assistent-scheidsrechters Sander van Roekel en Erwin Zeinstra.

Pol van Boekel fungeert woensdagavond vanaf 21.00 uur als VAR, terwijl Dennis Higler is aangesteld als zijn assistent. Liverpool staat op eigen veld voor een zware opgave. Om de halve finale van het miljardenbal te bereiken dient de ploeg van manager Jürgen Klopp een 3-1 nederlaag goed te maken.

Afgelopen dinsdag was Real Madrid met die cijfers te sterk voor the Reds. De Koninklijke won het duel in het Estadio Alfredo Di Stéfano door twee doelpunten van Vinícius Júnior en een van Marco Asensio. Mohamed Salah tekende voor de Engelse treffer.

Het wordt voor Kuipers de achtste wedstrijd dit Champions League-seizoen. In de vorige ronde van het clubtoernooi had hij al de leiding over de wedstrijden Barcelona – Paris Saint-Germain ( 1-4) en Juventus – FC Porto (3-2 na verlenging).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk voor Kuipers. Al vind ik hem wel minder fluiten dan een aantal jaar geleden. Ging hij niet al bijna afbouwen???

12 april 2021 om 10:14

Volgens mij heeft hij nog altijd de ambitie om de WK finale te fluiten. In Rusland was hij er dicht bij, misschien dat hij in Qatar nog een poging wil wagen. Vind hem inderdaad langzaam minder worden. Laatst die wedstrijd tussen ik geloof Juventus en Porto maakte hij er ook een potje van. Hopelijk doet hij het nu wat beter.

12 april 2021 om 10:21

Elke scheidsrechter fluit wel eens mindere wedstrijden, over het algemeen vind ik hem nog steeds een van de betere scheidsrechters van de wereld. De wedstrijd Ajax - PSV dit jaar was hij bijvoorbeeld weer heel erg goed. Hopelijk krijgt hij meer van deze mooie affiches nog.

12 april 2021 om 10:23

Hij heeft de leeftijd dat hij moet stoppen, geen En hoor, denk laatsteEK

12 april 2021 om 11:00

Waarom stoppen? Ik denk dat we deze man zo lang mogelijk scheidsrechter moeten laten zijn omdat alle jongere scheidsrechters een veel lager niveau hebben. Dan gaat t niveau van de scheidsrechters echt een heel stuk achteruit.

12 april 2021 om 11:04

Hij moet niks want er is geen leeftijdsgrens meer voor scheidsrechters. Zo lang hij fit genoeg is en goed fluit kan hij gewoon blijven fluiten.

Kuipers gaat nog door tot en met het komende EK. Ergens las ik dat hij al wou stoppen maar dat hij door is gegaan op aandringen van de UEFA.

Leuk! Hij is een goeie scheids.

Neymar blij, dan staat Kuipers tenminste niet in Parijs midweeks zal hij denken. Wat hebben die een mot gehad met elkaar een aantal keer. Of liever: Neymar mot met Kuipers. Andersom wuifde Kuipers hem gewoon weg, ongetwijfeld lachend in zijn vuistje, ha ha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren