Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twijfels over rechterhand Van Gaal: 'Hij heeft eraan geroken en wil terug'

Laatste update:
/

Ryan Giggs wordt getipt om op den duur Louis van Gaal af te lossen als manager bij Manchester United, maar het is zeer de vraag of dat ooit gaat gebeuren. Volgens goede bekende en oud-ploeggenoot Paul Scholes is het niet ondenkbaar dat Giggs al veel eerder op eigen benen wil gaan staan in het trainersvak. "Vorig jaar heeft hij er al even aan mogen ruiken."

Scholes doelt op de vier wedstrijden na het ontslag van David Moyes. Giggs werd toen tijdelijk naar voren geschoven. "Hij wil hoe dan ook als manager aan de slag", weet de analist. "Dat kun je aan alles merken. Het is zeer de vraag of hij de komende twee jaar het geduld kan opbrengen. Ik durf het niet te zeggen." Ook Michael Owen heeft zo zijn twijfels. Het contract van Van Gaal loopt immers pas medio 2017 af.

"Ik denk dat Giggsy te graag wil", zegt hij op BT Sports. "Als hij vorig jaar niet die korte ervaring had gehad, was hij misschien geduldiger geweest. Nu hij eraan heeft mogen ruiken, wil hij terug." Giggs was vorig seizoen inderdaad zeer positief. "Ik heb ervan genoten", zei hij nadat zijn taak erop zat. "Ik heb het voetballer zijn helemaal niet zo erg gemist als ik had verwacht. Alles begint nu opnieuw", zei de Welshman.

Zie jij in Ryan Giggs een goede manager?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooiste titel ooit haha!

5 maart 2015 om 14:51

Hahahaha ik moest hem opnieuw lezen om hem te snappen.

5 maart 2015 om 14:52

hahah de eerste keer in mn leven dat ik lach om een voetbalzone reactie.

5 maart 2015 om 14:59

Haha inderdaad

5 maart 2015 om 15:14

Hahahahahha

5 maart 2015 om 16:07

Haha..

5 maart 2015 om 19:35

Ik had hem nog geen eens door totdat ik jouw opmerking las.. Geniaal!

7 maart 2015 om 00:06

Prachtige titel.

Waar een Gouden pik al niet goed voor is.

Nog gewoon even afwachten. Misschien stapt LVG zelf wel op of wordt hij ontslagen als top 4 niet wordt gehaald. Ook is de kans heel groot dat LVG volgend seizoen alweer weg is als er nog steeds weinig progressie wordt gemaakt.

Zal je net zien dat je net zelf ergens aan de slag gaat en United heeft niet veel later opeens een nieuwe coach aangesteld voor langere tijd.

Vind het nogsteeds geniaal dat hij zichzelf liet invallen haha

Hij moet zich ergens anders bewijzen, je kan niet verwachten dat hij ook successen kent net als Guardiola of FDB, hij moet zich bewijzen bij het reserve team of bij een andere club in Engeland, verder lijkt Neville me ook een kandidaat, die man ademt United en als analist ben ik erg positief over hem, slaat de spijker meestak op z'n kop en komt gewoon heel intelligent over op voetballend gebied. We zullen zien. Het is natuurlijk prachtig als Giggs een legende wordt als speler en coach bij United maar als een Guardiola of FDB het stokje overneemt zie je mij niet klagen.

5 maart 2015 om 15:53

Ik zou gewoon graag een trio langs de lijn zien, bestaande uit Neville, Giggs en Scholes. Dat zijn spelers die DE belichaming zijn van eigen jeugd en succes. Daarbij zijn ze allemaal gigantisch intelligent op voetbalgebied en zijn het spelers uit 3 verschillende linies, wat best een interessante toevoeging kan zijn.

5 maart 2015 om 16:05

Ja maar je moet ook wel echt een duidelijke leider hebber vind ik, een eindverantwoordelijke.

5 maart 2015 om 18:56

Dan zou ik voor Neville gaan. Heeft veel meer ervaring met de media, mede doordat hij zelf analist is, en was een tijd captain samen in het team met de andere 2. Daarbij is Scholes altijd al mediaschuw geweest, dus die is sowieso geen goede keus.

5 maart 2015 om 16:34

Ik vind dus persoonlijk Giggs het minste van die 3. Ik denk dat Scholes of Neville betere keuzes zijn. Scholes is het brein van united geweest en goud eerlijke man echter is hij iets te schuw om headcoach te worden. Neville is in mijn ogen de man.

Denk echter dat het nu beter is om LVG weg te sturen en een coach aan te stellen die de club weer in glorie herstelt en daarna het overdraagt aan Neville. Klopp/simeone of Koeman(ja koeman) zijn de ideale kanditaten in mijn ogen.

LVG was een groot trainer maar is compleet de controle en overzicht kwijt bij united. Spel is met de week slechter en dat ligt echt aan hem. Dit idioot winnen houdt een gegeven moment op en dan gaat het branden onder de stoel van van gaal.

Als je 200 miljoen heb geinvesteerd dan kan je niet zeggen van ja er had daar en hier in geïnvesteerd moeten worden. Dat ligt toch echt aan de coach.

Iemand die Fellaini op 10 zet ipv mata of falcao hoort in mijn ogen gewoon niet te winnen. je zag het gisteren weer. Fellaini duikt de 16 in waardoor alle ballen van blind of herrera moeten komen blind durft het dan niet aan waardoor er gewoon niks gebeurd en iedere keer dat herrera iets probeerde kreeg united een counter om de oren met mata had je het hem kunnen alten opbouwen of met falcao waren de voorzetten er ingekopt.

dus kortom van gaal out

5 maart 2015 om 16:37

ik zou dit jaar als united zijnde spelen met

Ddg
Rafa/valencia
Smalling
Rojo
Shaw
Dimaria
Herrera
Carrick
Januzaj
Falcau/rvp
rooney

442

en volgend jaar zie opstelling

DDG
Danilo/rafa
Godin
Rojo
Shaw
Herrera
Bender
Di MAria
Mata
Arda
Rooney

Mijn gedacht: en meschien ook mijn hoop.
Van Gaal zijn laatste dagen zijn geteld.
Er is tottaal geen eenheid op de bank,of beter gezegd : drie zuurpruimen naast elkaar.
Jongen,jongens,als ge de bobo's in de United tribunne ziet zitten tijdens een wedstrijd,vraag ik mij af hoeveel liters azijn die mensen gedronken hebben.
Hoelang gaat deze toestand nog duren ?

Ik vraag me ook echt af of de band tussen Giggs en van Gaal wel goed is. Ze lijken in elk geval niet al te veel te communiceren met elkaar tijdens wedstrijden. Misschien wordt Giggs het wel zat naast van Gaal te zitten.

Ja geweldige titel hahaha!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren