Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Twente rolt ’plan B‘ uit en meldt zich in de Premier League voor nieuwe spits'

Laatste update:

FC Twente heeft zijn interesse kenbaar gemaakt in Divin Mubama, zo weet de Daily Mail. De negentienjarige aanvaller moet op huurbasis worden overgenomen van West Ham United, maar de Londense club lijkt niet mee te willen werken aan een transfer.

Door het plotselinge vertrek van Manfred Ugalde moet FC Twente alles op alles zetten om in de slotdagen van de winterse transferwindow een nieuw spits aan te trekken. Myron Boadu is de belangrijkste kandidaat, maar in Enschede wedden ze op meerdere paarden.

De Daily Mail weet dinsdag te melden dat Twente in de markt is om Mubama te huren van West Ham United. Sheffield Wednesday zou eveneens hebben geïnformeerd naar de spits, maar West Ham overweegt de tiener binnenboord te houden.

De Londense club heeft een aantal aanvallers in de lappenmand zitten en voelt er niets voor om nog iemand kwijt te raken. Het huidige contract van Mubama loopt door tot komende zomer, met de optie op een extra jaar.

Mubama staat naar verluidt zelf wel open voor een vertrek, daar hij meer kans op speeltijd wil. Eerder informeerde Brighton & Hove Albion al naar de diensten van de jonge aanvaller. Transfermarkt schat zijn huidige waarde in op één miljoen euro.

Mubama is afkomstig uit de jeugdopleiding van West Ham en maakte in 2022 zijn profdebuut in het Conference League-duel met FCSB. Hij maakte tevens deel uit van het team dat vorig jaar de FA Youth Cup won door Arsenal met 5-1 te verslaan.

Als speler van de A-selectie kwam Mubama vorig seizoen tot drie wedstrijden in de Premier League. Dit seizoen staat de teller op vijf optredens, allen als invaller. Daarin wist hij nog niet te scoren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog niets gepresteerd. 5x ingevallen 0 goals. Denk niet dat hij er direct staat maar laat me graag verassen. Niet te graag aub, gewoon dat ze 3e worden en hij 8 goals maakt .

30 januari 2024 om 16:09

@deenb
Het klopt dat hij 5 keer in de PL is ingevallen, waarvan 1x in de 96e minuut, 1 x in de 87e minuut en tegen Fulham in de 64e minuut toen het al 4-0 voor Fulham stond. Die statistieken zijn dus niet echt representatief om hem te beoordelen op zijn doelputen.

Enige op op terug te vallen: vorig jaar in de PL2 13 doelpunten.


30 januari 2024 om 16:13

Mason, dus inprincipe maar 3x ingevallen. Denk niet dat hij er binnen een half jaar voor gaat zorgen dat Twente zich direct versterkt.

Twente moet zijn pijlen richten op een middenvelder.
Met Wolfswinkel heb je een goede spits in huis en Stein kan ook in de spits ballen. Moet hij in de spits dan heb je een vervanger voor hem daar nodig. Haye vind ik een topper voor die positie

Twente heeft wel alle fatsoennormen overschreden wat het zakendoen betreft met een land dat inwoners van een ander land afslacht, puur en alleen om meer land te bezitten vind ik en blijf ik beneden alle peil vinden
Bruggink kan wel komen zeggen; ja maar hij wilde weg. Hij heeft een contract.
Az zegt tegen een directeur ook je blijft tot maart
Bayern heeft jarenlang gezegd tegen zijn spits , jij gaat nergens
Psv houdt voorlopig? (voor meer geld?) ook voet bij stuk

30 januari 2024 om 16:15

Ik vind het ontvangen van geld uit Rusland toch wel anders dan geld daarheen sturen.

Daarnaast, zoals Affelay bij Studio Voetbal ook treffend zei, met Israëlische clubs worden ook zaken gedaan, en die zijn in oorlog met palestina en bezetten hun grondgebied. Heeft NEC ook alle fatsoensnormen overschreden door Chery te halen?

30 januari 2024 om 16:40

Het argument van Affelay vind ik grote Lulkoek
Wat elders gebeurd zal wel, mag zo fout zijn als wat, dat wil geenszins zeggen dat je daarom ook fouten mag maken
Het gaat niet alleen om geld hiernaartoe of daar naar toe. Het gaat niet alleen om geld. Zulke landen moet je isoleren

30 januari 2024 om 17:38

Maar waar ga je de grens trekken? Het is niet zo dat FC Twente aan tafel zit met Poetin of 1 van z'n oorlogsmisdadigers. FC Twente doet zaken met Spartak. Misschien ook niet de schoonste club als je nagaat dat ze een heuse crimineel onder contract hebben staan, maar Spartak is ook maar een voetbalclub.

Wel ben ik het met je eens dat een ander voorbeeld aanhalen niet per se iets afdoet aan dit. Wel begrijp ik dat mensen het aanhalen om de hypocrisie aan te tonen. Ik heb ook te vaak het idee dat men elkaar maar napraat en eigenlijk helemaal geen inhoudelijke onderbouwing voor hun mening hebben. Ze horen een statement en een argument op TV en blijven dat herkauwen.

Dat heb ik bij jouw argumenten in ieder geval heel erg, met name ook omdat je niet bepaald resoluut bent in jouw moraal kompas. Als je handel met Rusland afkeurt is dat prima, valt ook wat voor te zeggen. Echter ben je geloofwaardiger als je die lijn doortrekt. Dat betekent dus geen handel met Rusland, geen handel met Israel en ook zeker geen handel met de VS.

30 januari 2024 om 16:22

Cas, dat zijn toch 3 voorbeelden die totaal irrelevant zijn. Twente is geen PSV of Bayern. Wat voor Twente 15 miljoen is, is voor Bayern 100 miljoen en meer.

30 januari 2024 om 16:43

Gel mag niet je drijfveer zijn. Het leed dat de mensen in Oekraine wordt aangedaan is vele malen erger en niet in geld uit te drukken.
In 1956??? heeft Europa de Russen nies in de weg gelegd toen ze Hongarije innamen. Men heeft daarvan geleerd.
Ik zal het niet meer mee maken, maar wat is de volgende stap van de Russen.
GEEN enkel land dat oorlog gaat voeren puur voor landjepik kan op mijn mededogen rekenen

30 januari 2024 om 17:41

Dat leed wordt veroorzaakt door de regering van Rusland, niet door FC Twente. Betreft dat laatste; daarin gaat Nederland ook niet bepaald vrijuit, hè? Nederland was ooit een land van kolonien en schuwde het niet bepaald om dat met geweld te doen. Ieder land heeft dergelijke zaken op hun kerfstok, zeker in het Westen. Als je achter een bepaald argument staat, moet je daar niet selectief in zijn. Mijn probleem is dan ook niet jouw standpunt, maar de selectieve lijn die je trekt.

30 januari 2024 om 16:30

We hebben Kjolo, Sadilek, Regeer, Vlap, Steijn, Besseling, Eiting en ook Taha kan op het middenveld. Steijn is m.i. zeker geen spits, maar iemand die met een goed schot juist rendeert als aanvallend middenvelder.
Ricky is nog de enige spits. M.i een perfecte invaller maar met zijn 35 jaar heeft hij ook moeite een wedstrijd vol te houden.

30 januari 2024 om 16:44

Ja, inderdaad veel middenvelders. Stein als het moet, als Wolfswinkel het niet redt. Zo had ik het in gedachten

30 januari 2024 om 16:51

Jij volgt Twente niet echt denk ik. Twente heeft met Regeer, Steijn, Vlap, Kjolo, Eiting en Sadilek al een vol middenveld. Er moet juist echt een aanvaller bij.

Daarnaast vind ik jouw tweede alinea veel te simpel. Psv heeft notabene Guus Til gekocht uit Rusland. Buiten dat ik ook liever zie dat Twente geen zaken doet met Rusland, is het bedrijf achter Spartak (Lukoil) wel volledig aan de handel in Nederland. Beetje gek dat Twente dan als enige niets magm

30 januari 2024 om 16:58

We hebben al genoeg middenvelders zoals Jansen Joenite al aangaf hieronder. Ik snap dan ook totaal niet hoe je erbij komt dat FCT een middenvelder moet halen.

En over die fatsoennormen. Wat een overdreven gedoe allemaal:
1) ten eerste haalt Twente geld weg uit Rusland, niet andersom.
2) Twente overtreedt geen wet. Het is aan de overheid om de kaders aan te geven van wat wel en niet kan.
3) met Israel wordt nog wel gewoon zaken gedaan. Weliswaar een oorlog die niet volledig te vergelijken is aangezien Rusland het vooral voor landjepik doet, maar toch.
4) overigens werken de meeste sancties / isolementen voor geen meter. Het heeft (helaas) een averechts effect. Ook al gun ik Rusland een keiharde nederlaag, het is helaas niet anders...
5) Twente had weinig keuze gezien houding Ugalde. Zat er zelfs geen afkoopsom in het contract?

30 januari 2024 om 17:03

Cas we hebben Sadilek, Regeer, Kjolo, Steijn, Vlap, Eiting, Besselink en Taha die daar ook kan spelen. Geloof me; we hebben allesbehalve een middenvelder nodig.

Flankspelers zijn nodig en een spits.

30 januari 2024 om 17:30

Hoezo een middenvelder? FC Twente heeft met Vlap, Steijn en Eiting drie aanvallend ingestelde middenvelders die alle drie andere types zijn en controlerend hebben ze met Sadilek, Regeer en Kjolo ook drie prima krachten. Als er iets als een huis staat, is het 't middenveld wel. Dan is Taha 'van nature' eigenlijk ook nog middenvelder.

FC Twente heeft een extra spits nodig, terwijl de flanken ook behoorlijk matig zijn. Taha is nog niet zover, Rots doet het goed voor de kwaliteiten die hij heeft, maar daar wordt je ook niet echt vrolijk van. Vlap is gelegenheidsaanvaller en bakt er eigenlijk weinig van.

Het helpt ook niet mee dat Brenet en Smal werkelijk geen schim zijn van de spelers die ze tot afgelopen seizoen waren. Die zijn zelfs rijp voor een plaats op de bank en lijken allang met hun hoofd bij hun transfervrije uittocht te zijn. Daar heb je niets meer aan.

Betreft die ethische discussie lult iedereen elkaar ook maar na. FC Twente handelt overigens helemaal niet met Rusland, maar met een voetbalclub uit Rusland. Bovendien trekt de club daar juist geld weg, dus het is ook niet zo dat ze de oorlogspot spekken. Enfin; iedereen heeft recht op z'n mening. Ik kan eigenlijk iedere invalshoek begrijpen, positief of negatief.

30 januari 2024 om 20:08

Ben geen Twente supporter maar ik vind al deze haat op Twente maar pure onzin, ja ze doen zaken met een Russische club, maar wat dan nog? Ze halen er juist geld vandaan. Bijvoorbeeld een PSV bracht er juist geld naar toe door Til te kopen van dat zelfde Spartak en daar hoor je helemaal niemand over.

30 januari 2024 om 20:17

ik had beide zaken liever niet gezien

Mag toch hopen dat dit gewoon Boadu wordt, deze jongen heeft helemaal nog niets laten zien.
Opschieten Bruggink.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren