Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Twente ontvangt signalen uit Rosales-kamp en gaat voor Zuid-Afrikaan’

Laatste update:

FC Twente heeft belangstelling voor Anele Ngcongca, zo meldt De Telegraaf. De 24-jarige rechterverdediger van Racing Genk heeft volgens het dagblad bevestigd, dat behalve de ambitieuze club uit Enschede ook AS Monaco, Aston Villa en West Bromwich Albion voor hem in de markt zijn.

/

Ngcongca kan ook als centrale verdediger en defensieve middenvelder uit de voeten en staat bekend om zijn fysieke kracht. De vraagprijs van de Belgische Limburgers voor de Zuid-Afrikaans international bedraagt naar verluidt drie miljoen euro. Eerder versterkte FC Twente zich voor de rechtsbackpositie al met de transfervrije Tim Breukers van Heracles Almelo, maar hij is een breedteversterking.

FC Twente gaat ervan uit dat Roberto Rosales aan zijn laatste weken in Enschede bezig is. Het management van de Venezolaanse verdediger schermt met serieuze Spaanse interesse en FC Twente is bereid om mee te werken aan een transfer. Het contract van Rosales loopt immers volgend jaar zomer af.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd, maar eingelijk zou ik veel liever voor Verheagh gaan. Dat is een nederlandse betrouwbare back. Kan iemand meer vertellen over deze Ngcongca.

25 april 2012 om 08:01

Verhaegh, is dat niet een Belg?

25 april 2012 om 08:12

Paul Verhaegh is een nederlandse voetballer, heeft lange tijd bij Vitesse gespeeld en speelt nou bij FC Augsburg en is daar aanvoeder.

On: Heb niet al te veel wedstrijden van Ngcongca gezien, maar de wedstrijden dat hem heb zien spelen kwam die wel over als een goede voetballer, vooral fysiek heel sterk.

25 april 2012 om 10:41

Wil je na Breukers, Joshua John en Plet nog meer grauwe middelmaat binnenhalen. Ik ken deze Ngcongca verder niet. Maar één ding weet ik 100 zeker van Verhaegh worden we niet beter en dat is toch wel de bedoeling. En het is toch de bedoeling dat we doorgroeien en niet weer terugzakken. Ik word ziek van aankopen als Plet en Breukers en zie ons binnenkort weer om plaats 6 spelen als we zo doorgaan. Gelukkig zijn ook nog Tadic en Verhoek gehaald als spelers waar je wel wat mee kunt.

25 april 2012 om 12:09

Helemaal mee eens. Feit is wel dat Rosales die grauwe middelmaat ook niet ontstijgt dus veel slechter zal het niet worden.

25 april 2012 om 13:59

Ik zou eerlijk gezegd liever eens voor de jeugd gaan wat betreft backposities. Thijs Bouma is een grote belofte; hoezo niet hem erbij volgend jaar? Grote- sterke en snelle back, en afkomstig uit de jeugd, wat wil je nog meer? Het is een cliché maar ik vind ook echt dat backs sowieso zelf op te leiden moeten zijn.

Mijn gevoel zegt me overigens dat ze deze jongen meer als CV willen hebben wanneer Dougie pleite is.

NOg nooit van gehoord, maar ben erg benieuwd, zal maar eens kijken op youtube.. staat wel goed aangeschreven op osm..

Ja, een zuid Afrikaan hebben ze niet meer sinds het vertrek van die Parker. Een rechtsback hebben ze niet nodig, met Breukers en Cornelisse in de selectie voor komend seizoen. Neem aan dat ze hem dan voor centraal of middenveld halen.

25 april 2012 om 08:21

Zeg jij nu dat ze met Breukers en Cornelisse voldoende kwaliteit hebben voor die positie???

Cornelisse als stand in voor de stand in breukers. Dus we hebben echt nog wel een goede rechtsback nodig.

Beetje vreemd dat er wordt gezegd dat Breukers voor in de breedte is gehaald terwijl Mcclaren wel degelijk heeft aangegeven dat hij in Breukers een jongen met veel potentie ziet om de mogelijk nieuwe rechtsback te worden bij FC Twente.

Zal mij benieuwen of deze jongen ook daadwerkelijk naar FC Twente komt. Vind dat Twente de laatste tijd steeds meer met spelers in verband worden gebracht, maar ook nu is de concurrentie niet mis.

Ik heb deze jongen wel eens zien voetballen en zie hem meer als centrale verdediger dan rechtsback. Hier mist hij de snelheid en handelinssnelheid voor. Als centrale verdediger zou hij wel eens de opvolger van Douglas kunnen zijn, ik vind ze een beetje vergelijkbaar!

Ik ken de beste man niet, maar 3 mln euro voor iemand die ook naar Engeland en Frankrijk kan is niet veel.
Ik ben benieuwd of hij naar Twente komt, ik ben niet kapot van rosales dus een versterking kan niet verkeerd zijn.

Persoonlijk vind ik Anele toch een van de meest onderschatte voetballers in de Belgische competitie. Internationaal ook al behoorlijk wat ervaring voor zijn leeftijd, zou geen slechte aankoop zijn voor die prijs.

Hopelijk is het een zinvolle versterking voor onze FC

Wat een vage spelers allemaal in mijn ogen. Ajax is veel beter en duidelijker bezig. Ze halen straks die "kwajongen" van AZ op, Simon Poulsen. Dat noem ik nou nog eens een goede versterking !! Alleen Ajax heeft toch zijn eigen talentjes ?? Misschien moeten wij dan maar Daley Blind halen. Die jongen heeft bij Fc Groningen laten zien dat hij wel goed is maar dat er iets niet helemaal goed gaat met hem bij Ajax.
Edit; Tuurlijk Ajax heeft een fantastisch budget om zichzelf te versterken. Als Ajax europees gaat, hou ik van deze club. Alleen aankomende zondag heb ik moeite met de Amsterdammers :-)

Nja het zou jammer zijn voor ons mocht die vertrekken.
Hij is zonder twijfel de beste rechtsback in de Belgische competitie.

Anele heeft trouwens ook bij de jeugd van Arsenal gespeeld ; Alleen was zijn werkvergunning toen niet in orde.

Waarom???!!! Zo'n rechtsback ga je toch niet halen voor 3 miljoen euro? Die fout heeft Twente ook al gemaakt bij Rosales. Ook zogenaamd de beste rechtsback van Belgie destijds. Rosales doet het aardig maar ik ben niet kapot van hem en hij was de 3 miljoen niet helemaal waard vind ik. Twente heeft een groot talent rondlopen in Jong Twente op de rechtsback positie genaamd Thijs Bouma. Die kost niks.

Ben geen Twente suporter, maar ik denk dat ze hem niet missen. Het is een slechte back. Vind hem de slechtste back op Manolev na dan van de top 6 op dit moment.

off:
Laat ik maar zeggen Kww

rosales vind ik wel goed vooral de laatste tijd, en breukers is ook maar afwachten.
en opzich is paul verhaegh niet verkeerd.

nogmaals KWW

25 april 2012 om 14:00

He Lars?
Riep je mij?

Ik ben bang dat meer dan de helft van het basiselftal Twente de komende zomer de rug toe zal keren en hoop wel dat er iets van ' naam ' gehaald wordt.
WE moeten wel bovenin blijven voetballen.

KWW

25 april 2012 om 14:34

nee eigenlijk niet maar je er nu toch bent

Ik ben er helaas ook bang voor dan kunnen ze wel tadic halen, maar niemand weet
natuurlijk of die hier ook wel top is...

daarom KWW ;

Weet iemand welke Spaanse clubs er voor Rosales in de rij staan? In het begin van het seizoen was er namelijk sprake van belangstelling uit Madrid. Ben benieuwd.

Afrikanen zijn meestal fysiek sterk dus op dat vlak zit het wel goed lijkt me, verder ken ik deze speler niet echt maar lijkt het een matige speler en niet eentje die direct van waarde is voor de basis van Twente.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren