Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twente en Co

Laatste update:

Ruim twee weken geleden begon ik met het schrijven van een stuk dat in grote lijnen hetzelfde zou zijn als deze. Het was na de 5-2 overwinning van FC Twente op ADO Den Haag. Ik had mijzelf erop betrapt dat ik, dankzij het dramatische niveau, met tegenzin een wedstrijd van Twente aan het kijken was. De conclusie die ik toen wilde beschrijven liet ik uiteindelijk gaan door de gedachten van de positieve supporter in mij. Na Ajax (1-1), Wisla Kraków (4-1) en Excelsior (2-2) heb ik mijn conclusie wel helder.

Met de komst van Co Adriaanse zou FC Twente in mijn ogen weer een extra stap gaan maken om een vaste waarde te worden in de top van de Eredivisie. Adriaanse staat voor herkenbaar, dominant en aanvallend voetbal. Juist de ingrediënten die de club nodig heeft om te kunnen aantonen dat ze een topclub aan het worden zijn. En juist waar Adriaanse die ingrediënten altijd snel tot uiting kon laten komen bij de ploegen die hij onder zijn hoede had, lijkt hem dit bij Twente niet te gaan lukken.

Waar Steve McClaren en Michel Preud’homme veelal vast hielden aan een vast basisteam is Adriaanse constant bezig met wisselingen. Tim Cornelisse begon als rechtsback door afwezigheid van Roberto Rosales. Rosales moest echter als rechter vleugelaanvaller zijn plek in het team terugwinnen en wordt nu weer ingezet op de rechtsbackpositie. Aan de linkerkant bijna eenzelfde verhaal. Dwight Tiendalli en Bart Buysse hebben beiden geen moment zekerheid op een basisplek. Rosales, Wisgerhof, Douglas, Tiendalli. Die vier hebben laten zien dat ze voor Nederlandse begrippen samen solide kunnen verdedigen.
Met de komst van Leroy Fer is ook voor de rolverdeling op het middenveld een strijd gaande. Alleen Wout Brama lijkt zeker van zijn plek. Willem Janssen, Leroy Fer en Denny Landzaat lijken om beurten een kans te krijgen. Vooral voor Janssen en Fer een bron van onduidelijkheid waardoor beide nieuwelingen het wel eens moeilijk zouden kunnen krijgen om te gaan slagen in Enschede.

Ook in de voorhoede hakt Adriaanse geen knopen door. Wanneer Adriaanse denkt dat zijn ploeg veel in balbezit zal zijn speelt hij met zowel Marc Janko als Luuk de Jong. Denk daarbij aan de vier of soms zelfs vijf verdedigers van de tegenstander en de eigen buitenspelers die alsmaar naar binnen komen. Het resulteert in acht of meer spelers kort voor het vijandelijke doel met als middelpunt een 196 centimeterm lange hark met weinig techniek in de kleine ruimte die ook maar matig fungeert als aanspeelpunt en hiermee eigenlijk alleen maar De Jong in de weg loopt.

Na het vertrek van Bryan Ruiz zijn ook de Twentse vleugels maar bij vlagen spraakmakend. Ola John en Steven Berghuis zijn de talenten die nog tijd nodig hebben om een hele wedstrijd dreigend te kunnen zijn. Hierdoor mag ook Emir Bajrami momenteel proberen het ongelijk van de publieke opinie te veranderen totdat Nacer Chadli weer fit is. Dit lijkt echter een onmogelijke opgave voor hem.

Alleen Brama, Wisgerhof, Douglas en doelman Nikolay Mihaylov lijken een vaste basisplaats te hebben. Alle anderen moeten voetbalmeester Adriaanse blijkbaar nog overtuigen van hun kwaliteiten om een vaste waarde te kunnen zijn. De vele wisselingen in het team zorgen ervoor dat de ploeg niet op elkaar ingespeeld raakt. Nieuwkomers Janssen en Fer komen in een organisatie die niet loopt. De talenten John en Berghuis worden in het diepe gegooid. Er staat een ploeg waarbij de veel spelers niet honderd procent vertrouwen van de trainer voelt.
Herkenbaar, dominant en aanvallend voetbal is hierdoor een onmogelijk haalbaar doel. Misschien dat blessures en/of schorsingen voor Janko, Cornelisse, Buysse en Bajrami er voor kunnen zorgen dat Adriaanse gedwongen moet terugvallen op de basis van zijn voorgangers. Herkenbaar, dominant en degelijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben het met je eens dat er bij FC Twente nog geen duidelijkheid heerst in de opstelling. Dit is natuurlijk deels te wijten aan de afwezigheid van Chadli en het tegenvallende spel van Fer, maar op deze manier word je inderdaad geen landskampioen.

Ik denk echter dat Adriaanse zijn draai binnenkort wel weet te vinden en dan gewoon een solide elftal presenteert.

Zelf zou ik bij volledige fitheid het volgende elftal neerzetten. Graag had ik nog wel een extra vleugelspeler gezien, omdat Bajrami inderdaad niet goed genoeg is.

Myhailov
Cornelisse
Wisgerhof
Douglas
Tiendalli
Brama
Fer
Bajrami
Chadli
John
de Jong
4 oktober 2011 om 08:12

Landzaat op de plek van Fer, Fer op de plek van Chadli en Chadli op de plek van Bajrami. Dan is je probleem toch ook opgelost?

4 oktober 2011 om 16:43

Daar ben ik het niet mee eens dan krijgt eigenlijk de beste spelbepaler na Chadli geen basis plek. Ik zou altijd Janssen opstellen niet uit te putten en een goede inzet kijk maar vorig seizoen bij Roda en bij Twente ook al de nodige malen voorin.

Dat Janko een grote hark is ben ik het mee eens(ik ben ook zo onhandig ). Laat de Jong nou eens gewoon de gehele wedstrijd voorin spelen netzoals Bajrami, Bajrami is geen Chadli wendbaar met een goede actie naar binnen maar wel een degelijke buitenspeler, als hij gewoon 5 gehele wedstrijden kan spelen kan hij misschien zijn gelijk bewijzen want hij heeft nu al wonderschone goals gemaakt. Tegen Wisla Krakow speelde hij een zeer ongelukkige eerste helft maar een goede 2e.

Verder is het een goed stuk en leest goed weg met een duidelijke mening en een leuke inleiding, ga zo door, 5 sterren.

Michaylov
Rosales
Wisgerhof
Douglas
Tiendalli
Brama
Fer
Chadli
Janssen
Bajrami
De Jong

jammer dat steve mclaren nu weer zonder club zit,
had hem graag terug gezien bij twente maar nu zit die
wijsneus er weer.

nee ik mag co niet zo als trainer maar dat komt door mijn vooroordelen.

4 oktober 2011 om 23:00

Mochten Ernest en Philip niet mogelijk zijn zit Steve volgend seizoen bij ons ;

5 oktober 2011 om 18:01

Mc Laren heeft gebruik kunnen maken van de stijgende lijn bij twente en heeft er voor de rest weinig van gebakken. Bij Nottingham zeer slecht gepresteerd, Wolfsburg ondermaats en Engels team beroerd.

Je maakt een goed punt met je verhaal. Het enige probleem is eigenlijk dat Twente vorig seizoen bijna hetzelfde speelde als nu. Twente had toen Theo, Ruiz en in iets mindere mate Chadli om het verschil te maken. Af en toe kun je het vertrek van goede spelers opvangen, je moet ook wel geluk hebben met de nieuwe spelers. Twente heeft wel geluk met die twee late gelijkmakers tegen Ajax en Excelsior. En het zit ze natuurlijk erg mee dat de andere teams het ook nog niet geweldig doen.

Co is nog nooit geslaagd bij een topclub. Twente wil een topclub zijn...dan moet je geen Co Adriaanse aanstellen. Co is ook een overschatte trainer waarbij zijn kunstje alleen werkt bij kleinere clubs met welwillende spelers.

Fer mag je nog niet afstrepen. Geef hem is de tijd om te wennen aan de nieuwe club ect. Hetzelfde geld voor Willem Janssen.

Ik ben met je eens dat Twente een stap achteruit heeft gezet als je kijkt naar hun voetbal de afgelopen 3 jaar. Er zit ook nog totaal geen team meer in en dat is jammer want met een trainer als Adriaanse mag je dat toch wel verwachten, ik zeg laten we even wachten totdat ook Chadli weer speelt en dan een conclusie trekken ookal ben ik van mening dat Co veel meer aan een vaste 11 moet houden.

Quote:
Het resulteert in acht of meer spelers kort voor het vijandelijke doel met als middelpunt een 196 centimeterm lange hark met weinig techniek in de kleine ruimte die ook maar matig fungeert als aanspeelpunt en hiermee eigenlijk alleen maar De Jong in de weg loopt.

Volgens mij heb je tegen dit soort tegenstanders helemaal geen aanspeelpunt nodig. Je hebt namelijk toch veel de bal en staat veel op de helft van de tegenstander. Een makkelijk scorende spits (en dat is Janko) is dan wel handig.

Quote:
Misschien dat blessures en/of schorsingen voor Janko, Cornelisse, Buysse en Bajrami er voor kunnen zorgen dat Adriaanse gedwongen moet terugvallen op de basis van zijn voorgangers.

Moet ik concluderen dat je hoopt dat deze spelers geblesseerd raken? Vind dat op zijn minst onwerkelijk en niet fair naar de spelers toe.

Vind dat je verder een goede column hebt geschreven. Ik ben het inhoudelijk niet altijd met je eens maar dat maakt niet uit. Ik vind dat Co nog zoekende is en dat je best veel vaste patronen herkent. Tegen kleine ploegen speelt hij met de Jong en Janko en tegen grotere ploegen met de Jong en een versterkt middenveld. Bovendien kreeg hij een maandje geleden Fer tot zijn beschikking en is aan het uitproberen hoe die het beste rendeert in zijn elftal. Daarvoor moet je wel geregeld een andere opstelling maken. Dus om al te concluderen dat Co doorwisselt vind ik ietwat voorbarig.

In de opstelling staat hoe ik zou spelen. De keuze voor Buysse is vanwege het feit dat hij aanvallend meer brengt dan Tiendalli. Verdedigend vind ik beiden matig. Cornelisse mag op de bank omdat hij een breedtespeler is en niet van het niveau waar twente structureel naar toe wil. Niet dat hij niet goed genoeg is, maar het ontbreekt aan potentie.
Willem Janssen kan als loper in bepaalde wedstrijden erg nuttig zijn en kan dan op de plek van Fer spelen. Ook zou hij als stand-in voor de vleugelspelers kunnen fungeren.
John en Berghuis horen dit seizoen definitief gebracht te worden, maar nog niet als basisspeler. Je ziet dat ze vaak ook maar één helft goed presteren.
Ik zou Janko bijna altijd opstellen, hij scoort bijna elke wedstrijd en dat is waar een spits op afgerekend dient te worden.

Kortom: ook al ben ik het niet altijd met je eens, toch een leuke column!
****

Michaylov
Rosales
Wisgerhof
Douglas
Buysse
Brama
Fer
Bajrami
De Jong
Chadli
Janko
4 oktober 2011 om 16:02

Goede CE. Ben het idd met je eens dat het onder Adriaanse nog niet is wat het zou moeten zijn. Dit komt m.i. voornamelijk door de blessure van Chadli, de aankopen die nog niet presteren zoals verwacht en de buitenspelers die veel te grillig zijn.

Nog een kleine opmerking: Bij de vaste waardes noem je Mihayhlov, Douglas, Wisgerhof en Brama. Ik denk dat je de Jong daar ook wel bij kunt rekenen. En ik denk dat je daar als hij weer fit is Chadli ook bij mag rekenen.

Wat een rare opstelling maak je er van. Bajrami links op het middenveld? Janko Rechtsbuiten? de Jong linksbuiten? Chadli in de spits? Lijkt me heel sterk dat Twente ooit zo gaat spelen.

Over mijn opstelling: Tiendalli of Buysse maakt mij niet zoveel uit. Vindt Buysse aanvallend iets beter en Tiendalli verdedigend. Landzaat vindt ik veel meer rust in het spel brengen dan Fer of Janssen. Chadli op 10 omdat de Jong en Janko niet werken in de grote wedstrijden. Dan blijven de buitenposities over. Heb ik gekozen voor John en Bajrami omdat Berghuis het niveau nog niet echt aankan.

Michaylov
Rosales
Wisgerhof
Douglas
Tien/Buys
Brama
Landzaat
Bajrami
Chadli
John
deJong
4 oktober 2011 om 16:12

@bramhoax
Dat heeft Voetbalzone gedaan. Mijn opstelling was 4-2-3-1 met Janko in de spits, Chadli en Bajrami op de vleugels en de Jong op 10. Fer en Brama zijn dan de controleurs op het middenveld.

Over jouw opstelling:
Ik denk dat de Jong beter rendeert op de 10 en Chadli op de vleugel. In de grote wedstrijden zou ik beginnen zonder Janko en met Landzaat om het middenveld te verstevigen. Met name Benfica uit was dit nodig.

4 oktober 2011 om 16:24

Ah ok. Ik dacht al wat een vreemde opstelling.

Ik vind juist niet dat de Jong op 10 moet staan. In de wedstrijden tegen de mindere tegenstanders kan het, maar je kan duidelijk zien dat het geen spelmaker is. Als je met de Jong op 10 gaat spelen zal het gat met aanval en verdediging te groot worden, de Jong speelt veel te diep daarvoor, het is ook geen man van de (steek)pass. Ik zie daar dus liever Chadli of wellicht een aankoop (overtoom? Schone?) waardoor Chadli naar de zijkant kan.

Ik zeg altijd dat PSV met de coach van Twente kampioen zou worden maar dat het nu gewoon 25% Ajax 25% PSV 25% AZ 25% Twente is.

Al dacht ik aan het begin van het seizoen 33,3% Ajax 33,3% PSV 33,3% Twente..

Ben het er niet helemaal mee eens. Het zijn ook geen simpele keuzes die Adriaanse moet maken. Hij legde het Zondag bij studio voetbal heel duidelijk uit. Brama is zeker van z'n plek en als de Jong op 10 staat gaat het tussen Fer en Janssen voor het derde plekje.

Wat stel jij precies voor dan eigenlijk, wie moeten er dan precies altijd spelen? Dat word me niet echt duidelijk. Wat de backs betreft heb je wel gelijk, het stond in principe gewoon goed met Rosales en Tiendalli. Rosales op rechtsbuiten zetten is waanzin en is eigenlijk totaal niet ala Co Adriaanse. Berghuis zou een veel logischer alternatief zijn, zeker voor Co.

Ik denk dat Co nog steeds zoekende is naar een vast elftal waarbij hij accenten kan verleggen o.b.v. de tegenstander (zie vb Ajax). Daarbij heeft hij de pech dat hij creatieve en spelbepalende spelers kwijt is geraakt. Hij heeft blijkbaar iets gezien in Chadli, waardoor ook een extra aankoop is uitgebleven.

Van begin af aan van de competitie mis ik ook een dergelijke speler (ruiz was niet de man in vorm en zeker niet die spelbepalende die hij ooit was). Ik mis bij tijd en wijle een speler die met 1 pass of actie een wedstrijd kan openbreken.

Neemt niet weg dat ik toch ook vlagen van een FCT heb gezien waarbij ik het vermoeden tot het eind mee te kunnen blijven strijden om het kampioenschap..helaas echter heb ik dit niet vaak (genoeg) gezien.

Ik ben het eerlijk gezegd niet met je columm eens want Preud'homme deed vorig jaar namelijk precies hetzelfde ook vaak switchen in zijn basiself en dat pakte erg goed uit behalve dan Villarreal uit maar dat had ook te maken met de kracht van de tegenstander natuurlijk.

Des te min wel aardig geschreven ook al vind ik dat je vaak dezelfde aspecten herhaalt.

Leuke inhoudelijke Clubexpert.

Ik begrijp je ergernis wel een beetje, vooral de keuze voor Janko en De Jong samen vind ik ook niet de beste.

Echter vind ik wel dat je misschien Adriaanse meer tijd moet geven. Hij is inderdaad zoekende, maar heeft heel veel kwaliteit (vooral creativiteit) verloren door het verlies van Ruiz. Ik vind ook dat er niet echt een vervanger voor gehaald is. Dit hadden ze eigenlijk wel moeten doen.

Ik heb nu al paar keer de ce gelezen, maar kan nog niet echt zeggen wat ik ervan vindt.
Enerzijds heb je wel gelijk en zorgt Adriaanse niet voor houvast voor de spelers. Anderzijds zijn er wel hele duidelijke redenen waarom het niet werkt. Het vertrek van Janssen en Ruiz en de Blessure van Chadli is een aderlating die je op moet vangen. Dat Adriaanse niet in 1 keer goed 'gokt' wat de beste oplossing voor deze vertrokken speler is niet zo heel raar.

Daarnaast kan je, wanneer je wat verder nadenkt, de aanstelling van Adriaanse op dit moment betwisten. Als bestuur van Twente weet je 2 dingen. 1) Adriaanse houdt van aanvallend voetbal met pressie en wil spelen met veel ruimte achter de verdediging. 2) De verdedigers die Twente heeft kunnen prima verdedigen, maar niet met veel ruimte in hun rug.
Met deze kennis kan je als Twente 2 dingen doen, of een ander type trainer aanstellen die de focus op een gesloten verdediging legt (zoals Mcclaren), of je aanvallende coach aanstellen en investeren in verdedigers die wel de capaciteiten hebben om met ruimte in de rug te verdedigen.

Twente heeft geen van beide gedaan, waardoor Adriaanse nu of zijn stijl van voetbal moet uitvoeren met spelers die hij niet tot beschikking heeft, of een manier van voetbal spelen die hem eigenlijk zelf niet bevalt. Het is nu wat half-om-half wat voor het hele team lastig is. Het hele team is zoekende en Adriaanse is zoekende. Voor een nieuweling als Fer is het nog lastiger. Waar rollen bij Twente voor de komst van Preud''homme erg duidelijk waren en iedereen moeiteloos ingepast kon worden, zie je Fer nu zwemmen op het middenveld en doelloos in zijn zone lopen. Hij heeft geen flauw idee wat hij moet doen, waar hij moet vrijlopen, waar hij Brama niet in de weg moet lopen. Hij kan niets toevoegen.

Tel daarbij op dat spelers als John en Berghuis nog te licht zijn voor het eredivisie niveau, het geld van ruiz te laat binnen kwam om nog een vervanger te halen en twente veel eigen geld in het stadion stopte en je kan wel nagaan dat de prestaties van Twente dit jaar wat minder zullen zijn.

Een zogenoemd 'overgangsjaar' lijkt het te worden, wat weer niet strookt met de investering van 5,5 miljoen in Fer.

Samengevat heb jij een goed punt met je houvast, maar weet ik niet of dat wel DE reden is en of Adriaanse er op afgerekend kan worden.

Iedereen was tevoren enthousiast toen bleek dat Adriaanse naar Twente zou komen, ik vind nog steeds dat Preud'homme een geweldige trainer voor Twente was, hij maakte van Twente niet alleen een ploeg die lastig te verslaan was maar liet ze ook nog eens aantrekkelijk voetballen.

Dat hij dan door de meest publiciteitsgeile man van Nederland...nee, niet Joop Munsterman...maar Johan Derksen, wordt neergezet als een dorpsgek omdat hij zich 's een keer opwindt langs de lijn, nou nou..wat erg zeg. Maar dat incident heeft hem geen goed gedaan, omdat vanaf die tijd als het over Twente ging, het toch veel te vaak ging over bijzaken dan gewoon over het feit dat Twente vorig jaar gewoon goed voetbal liet zien. Deden aardig mee in de CL, deden het goed in de EL, wonnen de beker, laaste dag ging het kampioenschap dan wel mis, maar je kunt toch niet zeggen dat het vorig jaar allemaal slecht was.

Die jaren in de woestijn hebben van Adriaanse, en dat lijkt me toch wel duidelijk, geen betere coach gemaakt, misschien komt het allemaal nog goed, maar ik heb niet zo veel vertrouwen in Adriaanse. Ja hij heeft zijn teksten wel paraat, en natuurlijk staat Johan Derksen nog achter hem, toch niet geheel onbelangrijk in voetballand. Maar op een gegeven moment kan hij het met alleen dat ook niet meer redden, en zul je toch ook als trainer je elftal beter moeten laten voetballen dan het op dit moment doet.

Voor mijn gevoel is Adriaanse al met pensioen. Ik herken de fanatieke gepassioneerde Adriaanse die NL ooit verliet niet meer terug. Weken later aansluiten wegens fietsvakantie? Op fietvakantie 2 tijdens de laatste transferweek?
De verkoop van Ruiz is de grootste blunder uit de geschiedenis van Fc Twente, hier kan Adriaanse niks aan doen. Echter, geen enkele speler in je basis (selectie) die een spelhervatting kan nemen, terwijl je het langste elftal van NL hebt is wel iets wat adriaanse kon voorzien.

Fc Twente kon het NL voetbal nog jaren domineren , maar door mismanagement raakt Fc Twente veel eerder dan voorzien de aansluiting weer kwijt.

Je hebt zeker gelijk maar toch ben ik wel blij met Adriaanse. Heb toch nog een goed gevoel over hem.
Ik hoop dat 'wij' FC Twente het weer een keer gaan maken.

Jij hebt er duidelijk niets van begrepen.

Adriaanse heeft in de voorbereiding duidelijk laten weten dat hij graag met Chadli op 10 wil spelen, met Luuk de Jong ervoor. Chadli is geblesseerd, en dan moet je dus schuiven.

Op het middenveld speelt Landzaat alleen in wedstrijden waar zijn specifieke kwaliteiten, namelijk balvastheid en inzicht, extra nodig zijn. In andere wedstrijden stelt Adriaanse hem uitdrukkelijk niet op omdat zijn handelingssnelheid niet hoog genoeg ligt en hij moeite heeft met 90 minuten lang alles geven vanwege zijn leeftijd. Over het algemeen krijgt Willem Janssen de voorkeur bij wedstrijden waar Twente 4-3-3 speelt, zodat hij de ruimte kan benutten die ontstaat door bijvoorbeeld naar binnen trekkende vleugelspelers. Fer heeft een paar keer de kans gekregen om zich te bewijzen, maar dat is hem niet gelukt en nu is hij verhuisd naar de bank.

In de voorhoede is het eenvoudig. Steven Berghuis is nog niet klaar voor een basisplaats, Ola John is nog niet klaar voor een basisplaats in zware wedstrijden. In zware wedstrijden spelen Rosales en Bajrami dus, en in andere wedstrijden speelt Ola John met Bajrami. Luuk de Jong speelt altijd, en Janko speelt alleen in 'makkelijke' wedstrijden.

Jij zegt dat alleen Mihaylov, Wisgerhof, Douglas en Brama zeker zijn van een basisplaats. Daar ben je dus voorbij gegaan aan het feit dat De Jong altijd speelt, of het nou op het middenveld of in de aanval is. Waarschijnlijk ben je in de war geraakt doordat De Jong soms in de punt van de aanval staat en soms op '10', maar hij is er echt elke week bij hoor (en soms zelfs 2x per week).

Zodra Chadli terug is krijgt Adriaanse het elftal wel aan de praat, dan kan hij alles optimaal afstemmen op de as met Luuk de Jong, Chadli en Brama.

Twente heeft nog een zeer jonge selectie en missen idd creativiteit is ook niet zo gek als je chadli nu nog steeds mist en ik den dat ze in de winterstop nog een topper erbij als vervanger van ruiz dan heeft twente een hele goede en brede selectie.

Ik ben het niet helemaal met je eens.
Hoewel de opstelling vaak verschilt schept Co Adriaanse wel duidelijkheid.
Tegen zwakkere tegenstanders speelt hij met Janko en de Jong.
Ook krijgt Buyse dan de voorkeur boven Tiendalli omdat Tiendalli meer defensief is.

Op de vleugels lijkt het erop dat de volgorde John, Bajrami, Berghuis is.
Middenveld is idd onduidelijk.
Hoewel, als Co met Janko en de Jong speelt, speelt Janssen meestal niet maar Fer.

Mijn opstelling zou het volgende zijn (zie onderaan).
Dan hou je een sterke bank over (waarmee VVV om het linkerrijtje mee speelt of zelfs hoger).
Met chadli op 10 heeft twente iemand met creaftiviteit op het middenveld die in mijn ogen nu ontbreekt.
Met zijn steekpasjes en janssen loopvermogen heb je een groot wapen.
Buyse, Rosales, John en Bajrami kunnen met hun voorzetten de Jong goed bereiken.
Bajrami zal ik in de winterstop vervangen voor een aankoop (liefst Tadic, wat een voetballer).

Fer en Janko op de bank is wel capitaal vernietiging, maar in het geval van Janko zal ik het accepteren.
Fer kan een prima vervanger worden van Douglas.
5.5 miljoen vond ik al veel voor hem maar in deze manier van spelen is er net geen ruimte voor hem.
Dan maar opleiden tot een goede Cv

Terug naar je CE .
Hoewel ik het niet met je eens ben, het leest goed weg.
Je hebt een duidelijke visie en beargumenteert goed.
Ook zet je goed een discussie aan. kortom goed gedaan ;-)

****

Edit:
Nooit hopen op beslures.
1. Je kunt ze nog goed nodig hebben
2. Noem me een moraalridder maar ik gun niemand een beslure.
Nee ook Sigthorson niet met zijn vermoeidsheidbreuk.
Dat is in mijn inziens niet de moraalridder wilen uithangen maar gewoon gedrag dat je anderen geen pijn gunt ;-).

mihaylov
rosales
douglas
wisgerhof
buyse
brama
janssen
bajra
chadli
john
de jong

Ik ben bang dat Co niet de juiste man is voor Fct. Nooit een zelfde opstelling en Leroy Fer is voor teveel geld aangetrokken. De huidige linksbacks zijn te zwak.
De vleugels te jong . Ik verwacht een matig seizoen.

6 oktober 2011 om 17:12

je weet dat alleen dat het punt van 'nooit een zelfde opstelling' iets is waar Adriaanse iets aan kan doen?

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren