Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twente bereikt akkoord en betaalt bedrag van zes nullen voor Ajacied

Laatste update:

Youri Regeer gaat de overstap maken van Ajax naar FC Twente. Het Algemeen Dagblad weet dat de clubs op hoofdlijnen akkoord zijn over een transfersom van één miljoen euro voor de veelzijdige rechtspoot. Regeer wordt daarmee de eerste zomeraanwinst van Twente. Hij geldt in De Grolsch Veste als opvolger van de naar Feyenoord vertrekkende Ramiz Zerrouki.

Een akkoord over Regeer zat er al even aan te komen. Leon ten Voorde van TC Tubantia nam begin vorige week al een voorschot en een dag later bevestigde ook Twente-directeur Jan Streuer de interesse in Regeer. De negentienjarige rechtsback annex verdedigende middenvelder tekent voor vier jaar in De Grolsch Veste, maar keert mogelijk vroegtijdig terug in Amsterdam. Ajax heeft namelijk een terugkoopclausule bedongen, al is de hoogte daarvan niet bekend.

Twente troeft met de transfer onder meer sc Heerenveen af, dat in de persoon van Kees van Wonderen al contact had met Regeer. De geboren Haarlemmer geeft een overstap naar het oosten echter zijn voorkeur. Mogelijk wordt Regeer komend seizoen herenigd met ex-ploeggenoot Anass Salah-Eddine, die dit seizoen al op huurbasis voor Twente uitkomt. Salah-Eddine is naast onder meer Ruben van Bommel (MVV Maastricht) en Marouan Azarkan (Excelsior, gehuurd van Feyenoord) een van de spelers op het verlanglijstje van Twente.

Regeer maakte in december 2021 zijn debuut voor Ajax 1, toen nog onder hoofdtrainer Erik ten Hag. Onder noch Ten Hag noch diens opvolgers Alfred Schreuder en John Heitinga wist de tiener echter een basisplaats te veroveren. Regeer werkt zijn wedstrijden voor het merendeel af in Jong Ajax, waar hij dit seizoen 26 maal mocht opdraven (één goal, vier assists). De teller voor 'het grote Ajax' staat sinds zijn debuut op acht duels, waarin hij eenmaal scoorde.

Is Youri Regeer een goede aanwinst voor FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat vind ik nou helemaal geen bijzondere speler. Kon op rechtsback al nauwelijks indruk maken, maar moet het dan als 6 ineens wel kunnen? Lijkt me sterk, maar we gaan het zien. Denk wel dat Twente hier echt minder voor had kunnen betalen.

24 mei 2023 om 19:08

Vind het best veel geld voor een speler die zo weinig heeft laten zien. Maar goed, we gaan het zien.

24 mei 2023 om 22:13

Ik vind het ook veel, en vooral die terugkoopclausule bevalt me allerminst. We weten de details niet maar dit klinkt voor Twente niet als een hele goede deal.

24 mei 2023 om 19:11

Het is ook een middenvelder en geen rechtsback, staat op rb vanwege de armoede bij Ajax. Vond hem op de jeugdtoernooien van oranje altijd een van de sterkste, hoop voor Ajax dat zij een goedkope terugkoop som hebben bedongen, lijkt me wel anders laat je hem niet gaan voor ‘slechts’ 1 miljoen

24 mei 2023 om 19:15

Oke ik ben heel benieuwd naar deze speler, 1 miljoen is nog best wat geld voor een jeugdspeler.. ja het blijft gissen mag toch hopen dat Ajax hem voor €10miljoen+ kan overnemen.. en niet voor minder dan dat!

24 mei 2023 om 20:58

Terugkoop optie bedraagt 4 miljoen heb ik vernomen.

24 mei 2023 om 19:14

Je moet het maar zo zien. Ajax heeft hiermee het linkeronderbeen van Bassie terugverdiend. Wat dat betreft is het geen geld.

24 mei 2023 om 19:25

Nog twee benen te gaan..

Ik had hem als Ajax zijnde toch eerst verhuurd voor hem te verkopen. Maar wellicht wilde Regeer zelf weg. Ben iig erg benieuwd naar hem. Denk dat FC Twente er een goede speler aan heeft.

En slim dat Ajax een terugkoopoptie heeft opgenomen in het contract.

24 mei 2023 om 19:39

Ben ook wel altijd gecharmeerd van deze speler. Even extra volgen bij Twente.

Eindelijk bedingt Ajax eens een terugkoopoptie. Mooie stap voor regeer

Verstandig van Youri! Een team met perspectief👍!

Wel fijn dat er een terugkoop clausule in zit. Had Regeer er wel graag bijgehouden. Denk dat hij stabieler is dan Sanchez/Rensch.
Maargoed, onderlinge relatie met Twente ook weer op niveau gehouden.

24 mei 2023 om 19:19

De relatie met Ajax en Twente is onderling altijd wel goed geweest.. zowel bestuurlijk als de supporters onderling

Ben hier wel blij mee hoop ook dat we nog Salah-Eddine kunnen overnemen.. eventueel ook met een terugkoop clausule

24 mei 2023 om 19:40

Supporters onderling??? Volgens mij mis ik hier wat….

24 mei 2023 om 20:23

Ik woon in de regio Twente. Hier praat iedereen over Ajax als het grootste kwaad wat er in de voetbalwereld is. Vooral bij de jongens die wekelijks in de Grolsch veste zijn. Die juichen nog als ze in Europa falen.

24 mei 2023 om 21:41

Wat is dat dan toch altijd met die haat naar Ajax..

24 mei 2023 om 21:47

Bij Twente is over het algemeen veel meer haat naar Feyenoord. Dat je staat te juichen bij een verlies van een NL ploeg in Europa heb ik trouwens nooit begrepen.

24 mei 2023 om 22:04

Iedereen iedereen.... onzin natuurlijk, heus niet iederen heeft iets tegen ajax hier. Het is hooguit 'leuk' als de club die jarenlang alles wint een keer een minder seizoen heeft.

24 mei 2023 om 22:23

Meer richting de supporters, Ajax in Europa kan ik meestal wel van genieten, al was dat dit jaar minder

24 mei 2023 om 22:46

Nja, ik merk dat meer mensen hekel hebben aan Feyenoord..

Opvolger van Zerrouki? Salah-Eddine zul je bedoelen...

Jammer, had graag meer Regeer in Ajax willen zien zowel huidig als komend seizoen. Doet zeker niet onder voor Rensch en Sanchez. Wel een leuke stap voor hem en een mooie aanwinst voor Twente.

Ik ben benieuwd wat hij kan. Enerzijds natuurlijk leuk om zo'n talentvolle jongens aan te trekken, maar die terugkoop clausule staat me weer niks aan.

24 mei 2023 om 19:23

Denk eerlijk gezegd ook dat en komt omdat wij nog schulden hebben, en niet zoveel hebben te besteden.. waarschijnlijk over pak em beet 5 jaar heeft Twente dit soort constructies niet meer nodig.. haha hoop ik tenminste

24 mei 2023 om 19:28

Terugkoopclausule heeft vrij weinig met de schulden van Twente te maken. Lijkt me meer dat Ajax nog wel perspectief ziet in Youri

24 mei 2023 om 19:26

Twente zit nog steeds niet in een rooskleurige, financiële situatie. Die kunnen weinig investeren, dus de bal lag bij Ajax en Twente had het maar te accepteren.

24 mei 2023 om 21:49

Je zou haast denken dat je een functie bekleed binnen de club. Wekelijks strooien met insite informatie. Ga zo door!

Regeren is vooruitzien. Mooie eerst deal van de Brug?!

Regeren is vooruitzien. Slim gehandeld van Twente. Mooi deze speler ontwikkelen; Nederlander en kan van toegevoegde waarde worden of zijn. Ik kan wel genieten van het structurele beleid van Twente, hadden we dat bij Ajax maar…

Hoop geld, en eventuele winst als hij goed speelt zal ook relatief beperkt zijn met zo'n terugkoopclausule. Al moet Ajax dan natuurlijk wel geinteresseerd zijn, gedoe allemaal. In elk geval vroeg vervanging voor een belangrijke speler. Ik las dat er gesproken wordt over Ugalde, die lijkt me eerlijk gezegd een dergelijke prijs meer waard.

Eigenlijk niet heel blij mee maar met deze constructie kan ik wel leven. Zeker met het bedrag wat er is afgesproken (al is dat nog niet bevestigd, slechts geluiden) om hem terug te halen. Ik verwacht hem over 2-3 jaar wel weer terug, goede speler.

Als vervanger van Zerrouki vind ik het wel vreemd van Twente. Dan denk ik eerder aan iemand als Llansana, die heeft het ook goed gedaan bij ons.

Ik vind het een mooie transfer voor alle partijen. Ik vind Regeer helemaal geen slechte voetballer. Hij brengt veel rust aan de bal. Het is jammer dat hij bij het eerste enkel als rechtervleugelverdediger heeft mogen spelen. Hij komt op het middenveld beter tot zijn recht. Hopelijk weet hij zijn ontwikkeling bij Twente door te zetten. Ik wens hem alle goeds.

Twente heeft zo een beetje de allerbeste hoofd scouting van Nederland.
Als Regeer 10x goed speelt is hij gelijk het vijfvoudige waard.
Jeuring en Busby hebben de laatste 4 jaar voor heel relatief weinig geld een top selectie opgebouwd.

24 mei 2023 om 22:02

Wat heeft Jeuring precies gedaan?

Jammer dat hij weggaat, ook al had hij niet al teveel uitzicht op een basisplek in Ajax 1, waarschijnlijk omdat hij nergens echt in uitblinkt. Maar alsnog slim gedaan van Twente om hem te halen, is een stabiele en volwassen speler met overzicht en een prima techniek. Is geen wisselvallige speler die heel erg kan gaan tegenvallen, zal in het slechtste geval een betrouwbare wisselspeler zijn voor Twente, en in het beste geval kan hij verrassen en opbloeien en waardevol worden voor Twente.

Nog niemand die het grapje over een Regeerakkoord maakt..?

Ze hadden of kan nog beter van kaam ophalen voor de helft.Jong oranje international,100 wedstrijden op eredivisie niveau en pas 22.Kan aanvallende en verdedigende middenvelder speler.Was de beste bij cambuur

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren