Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twee Nederlanders haalden United-mijlpaal sneller dan Romelu Lukaku

Laatste update:

Manchester United staat na vier speelronden op zes punten. Het team van José Mourinho won twee duels en verloor van Brighton & Hove Albion en Tottenham Hotspur. Het Watford van Javi Gracía won tot dusverre alle wedstrijden. Opta blikt vooruit op het duel op Vicarage Road, zaterdagavond vanaf 18.30 uur.

O Watford verloor twaalf van de dertien competitiewedstrijden tegen Manchester United. De enige overwinning dateert van september 2016 (3-1).

O Van alle tegenstanders die Manchester United ten minste tien keer in de Premier League trof, won men enkel van Wigan Athletic vaker dan van Watford: 94 om 90 procent van de duels.

O Sinds Javi Gracía’s eerste thuiswedstrijd bij Watford in februari, pakten the Hornets thuis meer punten dan welke ploeg in de Premier League dan ook: 23 stuks.

O José Mourinho won vijf van zijn zes Premier League-ontmoetingen met Watford, inclusief de laatste drie wedstrijden.

O Watford heeft voor het eerst sinds december 1986 vier opeenvolgende thuiswedstrijden in de Premier League gewonnen. In oktober 1985 hield Watford het zeven zeges op rij vol.

O Het is de eerste keer dat Watford een Premier League-seizoen met vier zeges is begonnen. Het is tevens de vierde keer dat drie ploegen hun eerste vier duels in de Premier League hebben weten te winnen.

O Romelu Lukaku maakte in 38 Premier League-wedstrijden 19 doelpunten voor Manchester United. Als hij tegen Watford scoort, hebben slechts drie spelers minder duels dan Lukaku nodig gehad om tot de 20 goals te komen. Het gaat om Ruud van Nistelrooij (26 wedstrijden), Robin van Persie (32) en Dwight Yorke (34).

O Alexis Sánchez is in zijn vijf Premier League-ontmoetingen met Watford bij zes doelpunten betrokken geweest: drie treffers en drie assists. Hij scoorde in allebei de wedstrijden die hij op Vicarage Road speelde.

O José Holebas is dit seizoen bij vijf doelpunten (één treffer en vier assists) direct betrokken geweest in de Premier League, meer dan welke speler dan ook.

Watford - Manchester United eindigt in een ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie Watford tegen dit kwakkelende United thuis wel winnen, ben erg benieuwd wat erg gebeurt met Mourinho mocht dit duel verloren gaan, dan is de competitie hoe vroeg hij nog is toch wel gedaan voor United.
Moet het ook maar zien of ze Juventus en Valencia voor kunnen blijven in de CL

Wat een baas was dat zeg van Nistelrooy. Zie het nooit meer gebeuren dat een nederlandse spits naar een absolute topclub gaat en dan meteen 1 op 1 loopt.

13 september 2018 om 23:19

Ik wel hoor. Zulke talenten als Van Nistelrooij kunnen we in Nederland echt nog wel produceren. Joshua Zirkzee in de jeugd van Bayern bijvoorbeeld

14 september 2018 om 09:21

Of die redan van Chelsea. Dit soort talenten komen met enige regelmaat voor, hoop is dat ze elkaar lekker opvolgen en niet zo'n droogte zoals nu veroorzaken.

15 september 2018 om 16:26

@rasdago

zulke spelers worden geboren en niet opgeleid dus je weet het nooit. je moet hopen dat er een stelletje ergens is in Nederland die zo een geweldige spits weten te produceren

wel logisch ook. Lukaku is verder een uitstekende spits maar RvP en Van Nistelrroij waren wel een klasse beter. zeker qua balbehandeing

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren