Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Twee maanden geleden had ik nog helemaal niet aan Italië gedacht’

Laatste update:

De overgang van Hans Hateboer naar Atalanta kwam dinsdag rond. In eerste instantie leek de verdediger pas in de zomer te vertrekken bij FC Groningen, maar maandag kwam zijn vertrek in een stroomversnelling. Tot voor kort had Hateboer helemaal niet gedacht aan een overstap naar Italië.

/

“Twee maanden geleden had ik nog helemaal niet aan Italië gedacht, maar vooral aan Engeland of Duitsland. Hoe meer ik erover nadacht, hoe interessanter het werd en hoe meer zin ik erin kreeg. Nu is het zover”, zegt Hateboer op de website van FC Groningen. Begin januari was hij al op bezoek in Bergamo. “Toen heb ik al een rondleiding gekregen bij de club en gesproken met de president en de technisch directeur. De taal is overigens nog wel een barrière, omdat bijna niemand Engels spreekt.”

“De fysio, die zo’n vijftien jaar bij de club werkt, is een soort tolk. En ook een Franse jongen, die gelijktijdig met mij werd aangetrokken, spreekt Engels. We zitten samen in een hotel”, vervolgt de 23-jarige verdediger, die verwacht komend weekeinde al in de selectie te zitten voor de wedstrijd tegen Cagliari. Andere zaken moet Hateboer nog wel regelen. “Bankzaken, een huis, een auto. Nee, ik ga niet in een Ferrari rijden, haha. Het is ‘gewoon’ een Volvo geworden. Alles in en rond de club is perfect geregeld."

Vind jij dat Hans Hateboer de juiste keuze gemaakt heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou nou hateboer, volgens mij was er nouwelijks interesse dus koos je maar italie. Bij talentenfabriek Atalanta welteverstaan. Je mag in je handjes wrijven

4 februari 2017 om 11:04

Je doet net of het een grote club is van het kaliber Real of Liverpool maar het is gewoon een provincieclubje vergelijkbaar met Cambuur.
Iemand als de Roon speelt daar amper een jaar en hoort al bij de grootste spelers uit de geschiedenis. Ook Hateboer kan daar makkelijk een legende worden als ie ff zijn best doet

Hateboer moet nu veel zelfstandig trainen en geduld hebben. Andrea Conti heeft honderd procent zeker de voorkeur over Hateboer, maar ik verwacht dat hij in de zomer een transfer maakt. Verder heeft Atalanta geen degelijke back-up voor hem en Hateboer is nu dus stand-in.

Als Conti in de zomer vertrekt en Hateboer voldoende indruk achterlaat op de trainingen en in de speelminuten die hij krijgt dan gaat Atalanta geen vervanger halen en kan hij minuten maken. Atalanta en vooral coach Gasperini kijken erg veel naar de jeugd en er worden niet zomaar spelers gekocht, dus er is genoeg 'hoop' voor hateboer. Hopelijk wordt het een De Roon scenario.

Edit:
Mooi om te zien dat er steeds meer Nederlandse voetballers geen slecht beeld meer hebben van de Serie A en toch graag de stap nemen. Strootman, De Vrij, Hoedt, Letschert, De Guzman en nu Hateboer. Alleen Letschert wilt niet echt aan spelen toekomen.

3 februari 2017 om 16:04

Konko staat er natuurlijk ook onder contract, die zou ook nog op die positie kunnen spelen.

3 februari 2017 om 16:16

Daar willen ze vanaf en is dit seizoen alleen een aantal keer als centrale middenvelder gebruikt.

4 februari 2017 om 08:08

Letschert heeft zijn schouder gebroken en lag er 4 maanden uit

Toch een leuke club dat Atalanta, hebben de zaakjes dit seizoen weer goed voor elkaar. Hateboer zal het nog wel moeilijk krijgen om Andrea Conti uit de basis te spelen denk ik, dat is toch een eigen jeugdspeler die een basisplek heeft.

Volgens mij is Marten de Roon daar weggegaan als een held en heeft daar een mooie transfer aan over gehouden. Zie Hateboer daar wel slagen.

Wat heeft Groningen nog gekregen voor deze jongeman? Vond het jammer dat hij zijn contract niet wilde verlengen, was toch een jongen uit de jeugd die 2 a 3 miljoen op kon leveren.
Voor de rest vind in zijn transfer een verstandige keuze Atalanta laat een paar jaar toch zien om goed om te gaan met jongere speler

Atlanta is mooie stap voor Hateboer om zich verder te ontwikkelen op internationaal niveau. Als hij zich daar goed ontwikkeld, dan kan hij zo de overstap maken naar Bundesliga of Premier League. Wens hem daar veel succes!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren