Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Twee grote clubs hebben laten weten dat ze Mauro Icardi willen hebben’

Laatste update:

De laatste tijd wordt er veel gespeculeerd over de toekomst van Mauro Icardi. In de eerste vijftien dagen van juli zou zijn afkoopclausule bij Internazionale 110 miljoen euro bedragen en Manchester United en Real Madrid zien de komst van de Argentijn wel zitten. Volgens vrouw en zaakwaarnemer Wanda Nara hebben twee grote clubs reeds aangeklopt voor Icardi.

“In de afgelopen tijd hebben twee grote clubs laten weten dat ze Mauro willen hebben. Ik zorg voor zijn toekomst, ik moet naar hem luisteren en we bespreken de aanbiedingen en de situatie. Namen? Ik noem geen namen van clubs”, zegt Nara in gesprek met de Corriere dello Sport. “Ik ben al drie jaar verantwoordelijk voor de contracten van Mauro en in die tijd heeft zijn contract al twee keer verlengd bij Internazionale.”

“Hij is er blij mee hoe ik werk en denkt er niet over om van zaakwaarnemer te wisselen”, vervolgt de vrouw en zaakwaarnemer van Icardi. “Mauro is een topspeler, die ieder seizoen blijft groeien. Veel zaakwaarnemers zien hem als een potentiële cliënt, dus zij nemen dan contact op. Maar hij is rustig en zal met mij blijven werken: zijn begeleiding zal in de familie blijven.”

“Ik heb veel respect voor Mino Raiola en andere collega’s die graag met Mauro zouden willen werken. Maar laat ik duidelijk zijn: ik ben de enige die zijn contracten en zijn toekomst beheert. Alles komt langs mij. Zo is het al drie jaar en zo zal het ook voorlopig blijven”, besluit Nara. Het contract van Icardi bij Internazionale loopt nog tot medio 2021. Dit seizoen kwam de Argentijnse spits in 24 wedstrijden tot 18 doelpunten.

Denk jij dat Mauro Icardi volgend seizoen nog bij Internazionale speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat het beter is als hij voor Real kiest. Bij Man Utd heb je gek genoeg meer concurrentie. Bij Real Madrid alleen Benzema en met alle respect Borja Mayoral. Misschien kan Icardi er ook voor zorgen dat Benzema beter gaat spelen. Wanneer Benzema ziet dat er een concurrent komt, dan wordt hij gedwongen om te presteren. Win - Win situatie dus. Alleen ik weet niet wie ik liever bij Real heb: Werner of Icardi. Wat vinden mede Madrid fans?

22 februari 2018 om 09:27

Ik neig op dit moment meer maar Icardi omdat hij al een wat langere periode laat zien een echte spits te zijn. En dat is wat we nodig hebben, een spits die er meteen staat. Ben die Benzema met alle respect wel beetje zat. Een gretige spits die meteen garant staat voor goals is wat we nodig hebben.

22 februari 2018 om 09:29

Ik denk dat Kane meer een echte spits is dan Icardi maar ik neig ook meer naar Icardi dan Kane..

Kane is een echte klassieke spits.

22 februari 2018 om 09:42

Juist andersom, Icardi is pas een klassiek one, kaatst en gaat naar de eerste paal, kan koppen etc. Vind hem vrij statisch. Kane daarentegen is een moderne spits die ook kan meevoetballen ( zoals Benzema ) alleen verschil met Benzema is dat Kane in topvorm is en alles afmaakt. Maar ik hoop toch dat madrid voor een Latijnse spits gaat. Al is Kane crème de la crème op dit moment.

22 februari 2018 om 09:46

Icardi dat is het type wat Real mist, vooral al Ronaldo weggaat. Real heeft genoeg creatieve spelers, de balance zal weer terug moeten keren.

22 februari 2018 om 14:26

Ik zie ook graag Latijns. Die jongens hebben een bepaald temperament in zich, een bepaald vuur wat nooit dooft.

22 februari 2018 om 09:38

Mou zei onlangs geen aanvallende spelers meer te kopen, gaat enkel cm en verdedigers halen

22 februari 2018 om 10:13

Ik zat me ook al af te vragen. Ze hebben de laatste tijd zoveel aanvallende versterkingen gehaald dat het team helemaal uit balans is. Kun je veel beter op andere plekken concentreren.

22 februari 2018 om 10:36

Ik ben niet per se een Madrid fan (vind het wel een machtig mooie club waar ik veel respect voor heb, maar echt fan nee), maar denk inderdaad dat ze er bij gebaat zouden zijn om een echt goede spits aan te trekken. Weet niet of het per se icardi moet zijn. Cavani ofzo is natuurlijk ook wel een hele grote. Wel wat ouder (30 dacht ik?).
Maar denk dat dat bijv ook best een goede speler zou kunnen zijn.

Off: Ben ik trouwens de enige die dacht dat de titel ging over dat ventje van psv?

22 februari 2018 om 10:46

Absoluut Icardi. Liefst ook Hazard en dan in een 4-4-2 met een Icardi in de spits, Hazard daar in een vrije zwevende rol achter. Isco op de 10 en het blok Kroos - - Modric met daarachter weer Casemiro. Vervanger van Navas zal denk ik Courtois worden. Deze aanval is trouwens alleen maar mogelijk als Bale en Ronaldo beide gaan vertrekken, wat niet ondenkbaar is. Ben benieuwd deze zomer.

22 februari 2018 om 11:17

Begrijp me niet verkeerd maar ik zou het helemaal niks vinden als Icardi naar Real zou komen. De manier waarop hij de vrouw van zijn (toenmalig) beste vriend heeft afgepakt vind ik gewoon onacceptabel. Bij real zou ik dan zo'n speler moeten toejuichen?? Nee sorry maar dan heb ik hem er liever niet bij. Of hij nou van wereldklasse is of niet boeit mij echt totaal niks.

Die zit onder de plak zeg.

On: Waarom begint ze over haar toekomst als zijn zaakwaarnemer? In het artikel staat niet dat er zo een soort vraag aan haar is gesteld.

Verder kunne Real en United hem goed gebruiken, Benzema had vorig jaar al vervangen moeten worden en Lukaku hadden ze veel meer ban verwacht.

Hopelijk komt hij naar Real, de tijd van Benzema zit er gewoon op. De fans beginnen tegen hem te werken en lijkt wel of hij per jaar slechter worden. Dan is icardi een goede vervanger.

Ligt het aan mij of heb i mjet gevoel dat de vrouw van Icardi hem zwaar onder de duim heeft. Alles gaat langs mij em ik bepaal zijn toekomst

22 februari 2018 om 09:33

Dat is bij de meeste succesvolle machtige mannen.

Vrouwen hebben heel veel macht en vrouwen kijken vaak de zaak objectief en soms wel slimmer terwijl mannen vaak op gevoel iets doen.

Manchester United word ook gelinkt met elke speler haha niet te doen.

Voor Real Madrid zal het Kane of Icardi worden ik hoop op Icardi hij is goedkoper en een sluwere type voetballer, een type Suarez.

Kane heeft zich enorm goed bewezen maar ik heb een trauma met Britse voetballers in Spanje.

22 februari 2018 om 10:12

Wat je zelf al aan geeft, Icardi zal een stuk goedkoper zijn. Je kent de prijzen die gehanteerd worden in de PL, Kane gaat een record bedrag moeten kosten om die los te weken bij de Spurs. Vooral als een club als Real aan de deur klopt, weet je dat je kan vragen wat je wil, die hebben geld genoeg.

22 februari 2018 om 13:26

Mocht Real Madrid met Icardi aan de haal gaan dan doen ze er verstandig aan de hele voorhoede te veranderen. Met buitenspelers als Ronaldo en Bale vermoord je een spits als Icardi. Als hij één ding niet kan namelijk is het zijn eigen kansen creeëren. Hij is compleet afhankelijk van de aanvoer die hij krijgt. Dit is dan ook de reden dat ik als Interfan niet eens zo heel rouwig zou zijn als er een club komt die 110 miljoen voor Icardi op tafel legt.

Icardi zou mooi zijn, juich ik toe. Vergeleken met de andere topspitsten is hij relatief jong, ook is 'ie hoogstwaarschijnlijk wat goedkoper dan Kane. Alhoewel Werner zich in een zelfde prijscategorie bevindt, zou ik toch nog voor Icardi gaan. Ik ben benieuwd naar de zomerse transferperiode. Hazard, Dybala(?), De Gea, Icardi, Kane worden veelvuldig genoemd, hoop dat er minimaal 2 van hen worden aangetrokken. Misschien staan er ook nog middenvelders of verdedigers op de list.

Icardi is een fantastische spits, laat daar geen misverstand over bestaan.
Ik vraag me alleen af of t zou gaan werken bij Madrid, ivm de aanwezigheid van(op dit moment) Ronaldo en Bale. Die jongens maken veel doelpunten, wat ten koste gaat van de spits. Deze zal dus voetballend meer moeten brengen, om de flankspelers in stelling te kunnen brengen. Dat is nou niet iets waar Icardi om bekend staat.

Ik zou als Real zijnde gaan voor Kane of Firmino.
Waarbij ik de kans dat Firmino slaagt bij Real groter acht dan dat Kane slaagt bij Real. Dat heeft niets te maken met kwaliteit, maar de geschiedenis wijst gewoon uit dat mensen van het eiland het verdomde moeilijk hebben overzees.... Firmino zou daarnaast verwacht ik ook een pak minder kosten dan Harry. Al verwacht ik dat Kane ook wel kan slagen, die man is dodelijk voor het doel( ITT Benzema) en kan ook nog eens goed voetballen (zie hem soms crosspasses geven over 30/40 meter, dat kan je echt niet als je niet kan voetballen).

Icardi zou geweldig zijn voor Real, maar als je zo'n spits binnen haalt moet je Ronaldo toch langzaam aan achter je gaan laten. Ronaldo en Icardi gaat denk ik niet werken. Voor Real is het belangrijk om te bepalen wat je met Ronaldo doet; maak je hem je spits, laat je hem op de flank of neem je afscheid van hem? Dat laatste lijkt me onwaarschijnlijk, dus daar gaan we maar niet vanuit. Als je dan de keuze tussen spits en flank hebt gemaakt kun je verder gaan kijken. Het je een spits als Firmino, Lewa, Kane etc. nodig, of juist wingers a la Hazard.

Ik begrijp dat deze ploegen hem willen hebben, Benzema heeft het niet meer en Lukaku is een zeer beperkte spits die weinig toevoegt aan United.

Wanda haar zaak ziet er ook gewoon goed uit aan de voorkant. Kan wel een paar pluspunten bedenken. Op het eerste gezicht niets mis mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren