Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Twee clubs schrikken van vraagprijs voor Madueke

Laatste update:
/
Sassuolo kijkt naar Gremio-middenvelder Matheus Henrique om de aan Juventus gelinkte Manuel Locatelli te vervangen. Henrique is momenteel met het Braziliaanse elftal actief op de Olympische Spelen. (TMW)
/
Alleen een bedrag van rond de 175 miljoen euro kan Tottenham Hotspur overtuigen om Harry Kane te verkopen. Het is hoogst onwaarschijnlijk dat Manchester City een dergelijk bedrag deze zomer op tafel zal leggen. (The Athletic)
/
Noni Madueke heeft zich in de kijker gespeeld bij Crystal Palace en Leicester City. De aanvaller van PSV moet 23 miljoen euro opbrengen, meer dan de clubs uit de Premier League willen betalen. (The Sun)
/
Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti is niet van plan om Isco een nieuwe kans te geven. Voor beide partijen is het beter als de aanvallende middenvelder, die gevolgd wordt door Arsenal en Tottenham Hotspur, vertrekt.
(AS)
/
Arsenal is niet van plan om aan de vraagprijs van 47 miljoen euro voor Tammy Abraham te voldoen. De Londenaren kunnen de spits van Chelsea alleen proberen te halen als Alexandre Lacazette én Eddie Nketiah vertrekken. (The Express)
/
Everton mengt zich in de strijd om Joaquín Correa. Paris Saint-Germain leek op weg naar een ruilakkoord met Lazio over de Argentijn, maar Everton hoopt met een bedrag van dertig miljoen euro alsnog kans te maken. (Corriere dello Sport)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Reacties

23 miljoen ? Is dat voor zijn rechterschoen ? Ik hoop dat Psv wat hoger in gaat zetten.

25 juli 2021 om 00:17

Op basis waarvan? Hij heeft een paar leuke wedstrijden gespeeld bij psv in de eredivisie..

25 juli 2021 om 00:24

Alleen omdat ie Engels is zou hij al meer moeten kosten

25 juli 2021 om 00:32

Ja, daarin heeft hij zijn potentie laten zien. Als je zo jong bent als Madueke betaal je ook dik voor potentie + hij is Engels en heeft op het eerste oog exceptionele kwaliteiten.

25 juli 2021 om 00:53

Op basis van niet wilen verkopen. Hij is de toekomst voor PSV dus waarom zou je hem weg willen doen?

25 juli 2021 om 07:19

Omdat als we hem nu verkopen we het risico lopen om volgende week met 5-0 van Galatasaray te verliezen.

25 juli 2021 om 09:47

"op basis waarvan? Hij heeft een paar leuke wedstrijden gespeeld bij psv in de eredivisie.. ". Gold ook voor Dest en die heeft 26,5 miljoen opgebracht. De potentie spat er vanaf bij Madueke. Als je die als club wilt hebben, zal je hem nu moeten halen omdat je als hij wel de nodige wedstrijden in de Eredivisie heeft gespeeld, niet alleen veel meer voor hem zal moeten betalen, maar de concurrentie ook flink zal toenemen en de kans groot is dat je er naast zal grijpen. Dat is hetzelfde dilemma als waar Lyon mee te dealen heeft bij de transfer van Onana. Nu kan die club voor het relatief lage bedrag van 10 miljoen een keeper halen die tot bij besten van Europa wordt gerekend en alleen nog maar beter zal worden, terwijl de kans levensgroot is dat veel grotere clubs zich bij de entourage van Onana zullen melden als er geen transfersom voor hem betaald behoeft te worden. En Lyon mis grijpt en wellicht gedwongen wordt om een veel hoger bedrag voor een veel mindere keeper op tafel te leggen. Onana speelt bovendien een heel grote rol in de plannen van Peter Bosz en dus zal Lyon het gevraagde bedrag uiteindelijk gewoon op tafel leggen.

25 juli 2021 om 01:23

Dit soort prijzen zijn volstrekt normaal als je laag op de Europese ranking staat. Geloof mij, er word wel degelijk naar gekeken omdat de eredivisie geen maatstaf is.

25 juli 2021 om 02:30

Dus? Dan hoeft PSV er nog niet mee akkoord te gaan? PSV bepaald zelf wel wat een normale prijs is voor Madueke. Ik zou bij alles onder de 50 miljoen schaterlachend de telefoon ophangen.

25 juli 2021 om 03:17

Dan ben ik blij voor PSV dat jij daar de boel niet runt

25 juli 2021 om 08:56

Ik zou met een vraagprijs van €50 mln niet gaan opbellen. Het moet wel realistisch blijven.

25 juli 2021 om 09:15

Bergwijn, Lozano, Depay, Malen, allemaal geen 23MIO opgeleverd, lekker inhoudloze provocerende reactie.

25 juli 2021 om 10:37

Prima, dan verkoopt PSV hem toch niet? Alsof ze bij PSV het geld perse nodig hebben nu, het is niet alsof je daar een tweede Madueke mee kunt kopen.

25 juli 2021 om 02:13

Volgens mij staat er duidelijk dat hij 23 miljoen moet opbrengen.

25 juli 2021 om 08:26

Ja en jij gelooft the sun?

25 juli 2021 om 08:55

23 miljoen op dit moment is een goed bedrag, Maar ik verwacht dat hij volgende zomer verkocht word. Dan heeft hij een hopelijk een goed seizoen achter de rug en kost hij 35-45m

25 juli 2021 om 08:48

Als PSV 23 miljoen zou willen was hij morgen nog weg geweest. Kan je veel en veel meer voor vangen.

Aldus the Sun. Ok, en doorrr....

Waar halen ze in vredesnaam een lachwekkend bedrag als 23 miljoen vandaan. Dit doort "journalistiek" blijft een bijzonder fenomeen...

25 juli 2021 om 00:07

Wat is hij op dit moment volgens jou wel waard dan? Ik vind dit al een behoorlijk fors bedrag. Ik zou hem als psv zijnde ook niet verkopen, omdat hij als Engelsman redelijk waarde vast is denk ik.

25 juli 2021 om 00:13

Als hij de lijn tegen Galatasaray doortrekt toch wel makkelijk 30M. Mede door z’n nationaliteit.

25 juli 2021 om 00:16

In het geval Gakpo wilde John de Jong wilde pas nadenken vanaf een bedrag dat met een 3 begint. Nu vind ik Gakpo een heel goede voetballer, maar Madueke is het grootste talent dat we hebben met ook nog eens een doorlopend contract. Ik zeg 35 miljoen. Niet dat hij dat nu al waard is gezien zijn status, maar ik verwacht wel dat het daar naar toe gaat met hem. Wie weet presteren we eindelijk weer eens europees gezien (kwartfinale of meer in de EL) waarin hij het goed doet, dan begint het getal met een 4. Zeker als Engelsman. Maar daarvoor hebben we Madueke wel gewoon nodig dit seizoen.

25 juli 2021 om 07:23

Sneek je mag wel iets ambitieuzer zijn over dit seizoen. Madueke voor 35 miljoen laten gaan nu is een grote grap. We kunnen de cl halen en met een beetje geluk de poule weer eens doorkomen, want we hebben echt een goed elftal.en zoals je zelf al zegt daarvoor hebben we wel Madueke nodig dit seizoen.

Makkelijk leven als journalist in Engeland. Leicester wilde trouwens 20M betalen, dus dan schrikken ze denk niet van 23M. Denk dat ze over een paar jaar dat zonder nadenken zouden betalen.

Voor 23M moet PSV hem toch nooit verkopen. Na 1 seizoen basis zal hij nog meer waard zijn dan Malen nu. Tuurlijk is het dan pas over 1 jaar en moet hij daadwerkelijk nog presteren. Maar iedereen ziet die potentie toch? Behalve Schmidt vorig jaar

Psv moet Madueke houden ... dit gaat een grote worden. Die jongen is nu al zo goed en zal beter en beter worden. Alleen hopen dat Schmitz hem niet verpest ..

Kane moet lekker naar City gaan is denk ik het beste voor beide partijen. Bij City kan hij een keer kampioen worden en Spurs kan investeren in een nieuw team.

25 juli 2021 om 08:21

City moet dat bedrag nooit betalen, dan kan je beter ineens haaland halen. Kane is nog 3 a 4 seizoenen en dan is hij wsl op. Haaland is minimaal 10jaar

25 juli 2021 om 08:24

Ben ik met je eens, maar Haaland nu laten gaan na Sáncho zou wel een aderlating zijn voor Dortmund. Zou het zelf ook leuker vinden als Haaland bij Dortmund blijft, want dat maakt de Duitse competitie spannender.

25 juli 2021 om 08:59

Volgend jaar brengt Haaland "nog maar €75 mln" op voor BVB.
Nu verkopen zou veel meer opbrengen

25 juli 2021 om 10:14

Dat zou kunnen kloppen tenzij Haaland dit jaar met o.a. Malen gaat shinen voorin en het Munchen lastig gaat maken.

Psv moet hem gewoon in de basis houden. En contract laten tekenen. Over 2 jaar. Inzetten op 60

25 juli 2021 om 08:22

PSV moet zeker nog niet verkopen. Deze speler moet nog 2 jaar rijpen en bepalend zijn bij psv en dan terugkeren naar Engeland voor een 40 plus bedrag

Zeker niet verkopen. Voor een Engelse speler kan je veel meer vragen.

Dat moet een foutje zijn denk ik. De potentie van Noni is nog groter dan bij Malen en wellicht Gakpo. Ligt ook nog een jaar of 3/4 vast. Zou minimaal 45 vragen voor zo een speler.

Daar gaan we weer: 45, 50 of 60 miljoen voor een speler die 24 competitiewedstrijden voor PSV gespeeld heeft, waarin hij 7 keer scoorde. Potentie heeft hij zeker wel, maar er zijn in de geschiedenis al zoveel "wereldtalenten" met een ongelofelijk potentie geweest, die het helemaal niet hebben waargemaakt. Wacht nu eens af, of hij dit seizoen tenminste evenveel laat zien (hopelijk meer), voor je weer helemaal rijk gaat rekenen.

Daar gaan we weer: 35, 45 of 50 miljoen voor een speler die 24 competitiewedstrijden voor PSV gespeeld heeft, waarin hij 7 keer scoorde. Potentie heeft hij zeker wel, maar er zijn in de geschiedenis al zoveel "wereldtalenten" met een ongelofelijk potentie geweest, die het helemaal niet hebben waargemaakt. Wacht nu eens af, of hij dit seizoen tenminste evenveel laat zien (hopelijk meer), voor je je weer helemaal rijk gaat rekenen.

Zo hoog mogelijk inzetten, hij hoeft niet weg. En een keer mee profiteren van die gigantische bedragen. Vraag er 30 miljoen voor, mocht er een gek zijn die het wil betalen, lekker laten gaan. En anders lekker in Nederland blijven, heeft zo veel potentie. Ik als Ajacied vind het een mooie voetballer, kracht en passie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren