Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tuchel sluit eerste zomerdeal en haalt serieuze concurrent voor Gravenberch

Laatste update:

Bayern München staat op het punt om Konrad Laimer te contracteren, schrijft BILD. De middenvelder van RB Leipzig, die transfervrij overkomt, is de eerste zomeraanwinst en gaat spoedig een contract tekenen tot medio 2027. Laimer was het oogappeltje van de inmiddels ontslagen Julian Nagelsmann. Het vertrek van de innovatieve Duitser heeft er echter niet toe geleid dat de interesse in de Oostenrijker is gaan liggen.

De mondelinge deal tussen Laimer en Bayern werd enige tijd geleden al gesloten, verzekerde transfermarktspecialist Fabrizio Romano onlangs. Alleen de formaliteiten konden een definitieve overstap naar der Rekordmeister nog in de weg staan, maar ook aan die onzekerheid is nu een einde gekomen. Bayern troeft onder meer Chelsea en Liverpool af. Laimer wilde zelf graag herenigd worden met Nagelsmann, maar zag zijn ex-trainer van Leipzig vorige maand ontslagen worden.

Bij die Roten Bullen probeerden ze Laimer in de winterstop nog op andere gedachten te brengen. Sportief directeur Max Eberl had toen echter al weinig hoop op succes. "Hij is hier nu 5,5 jaar. Hij kan een boegbeeld worden van de club. Dat zal ik hem ook zeggen", aldus Eberl, die meteen een kanttekening plaatste. "Hij weet ook hoe goed hij is en wat de markt momenteel geeft. Die kans is dan ook erg klein - ik zal het toch proberen, maar ik kan niets beloven."

De komst van Laimer heeft directe gevolgen voor Ryan Gravenberch, die sinds afgelopen zomer het shirt van Bayern draagt. De concurrentie op het middenveld van de Duitse recordkampioen is al moordend en met Laimer lijkt de kans op speeltijd voor Gravenberch komend seizoen verder af te nemen. Laimer kwam in het huidige seizoen overigens pas veertien Bundesliga-duels in actie, daar hij half september een enkelblessure opliep.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nous en Gravenberch hadden beter bij Ajax kunnen blijven.
Geld is lekker maar hebben beide 0.0 speelminuten

13 april 2023 om 09:45

Nous raakte (zoals altijd) weer geblesseerd met (zoals altijd) terugval na terugval. Die was daarvoor prima aan het ballen in München.

Alleen dwazen hadden het idee dat Gravenberch iets te zoeken had bij Bayern.

13 april 2023 om 09:51

Heeft nous niet een onstoken hartblaasje?

13 april 2023 om 09:59

Geld is lekker punt. Zeker voor Nous is het logisch dat je Ajax verlaat als je ergens anders 2-3x kan verdienen. Gravenberch kan beter verhuurd worden. Geen slechte spelers maar in Duitsland zijn ze niet onder indruk van zijn verdedigende kwaliteiten, het is geen pure 10 en ook geen pure 6. Dus als Dynamische 8 moet je het wel opbrengen beide te kunnen.

13 april 2023 om 10:51

Gravenberch is toch helemaal niet dynamisch? Gaat nooit diep, voetbalt altijd op 1 tempo en heeft überhaupt een gebrek aan werkethiek binnen t veld. Aan de bal goed en sierlijk, daarbuiten is t gewoon 3x niets. T verbaast me niets dat hij niet slaagt bij Bayern.

13 april 2023 om 11:38

Volgens mij bedoelt caribbean dat ook. Als '8' moet je dynamisch zijn en dat is Gravenberch gewoon niet. Te weinig arbeidsethos en gaat idd zelden diep. Ik vrees dat deze jongen de echte top niet gaat bereiken, ondanks dat het aan de bal een genot is. Hij moet zsm weg daar. PL twijfel ik ook aan. Misschien club in Spanje?

13 april 2023 om 10:01

Ja hoop dat deze jongens zelf beseffen dat ze niet voor hun carriere kiezen maar voor snel geld. Als Gravenberch nu denkt dat hij het wel zal maken in de top van de Premier League, dan heeft hij geen carriere. Ook prima.

13 april 2023 om 10:22

Het zijn nog niet de parels van Munchen geworden...

13 april 2023 om 10:24

Kan wel begrijpen dat Nous weg ging. Nous is 50 van de tijd geblesseerd, dus Ajax kon hem ook geen topsalaris aanbieden. Met zijn blessuregevoeligheid in het achterhoofd moet hij ook zsm cashen.

13 april 2023 om 12:05

Nous had zich gewoon in de basis gespeeld. Bij hem ligt het meer aan zijn blessuregevoeligheid

Concurrent? Gravenberch speelt amper....

13 april 2023 om 09:38

Als ie op dezelfde positie is het toch gewoon een concurrent? Of je nu veel of weinig speelt.

13 april 2023 om 10:14

Het is maar hoe je het bekijkt, ik denk dat de keuze van Gravenberch een hele slechte ( sportief) was. Zijn situatie is bij Bayern vrij uitzichtloos dus vind ik dat geen concurrentie...

13 april 2023 om 10:36

Het blijft gewoon een directe concurrent. Als hij dan ook nog eens beter is, glijdt Gravenberch nog wat verder af in de pikorde. Voor hem is het beter als die jongen niet van Leipzig naar München gaat.

13 april 2023 om 10:50

@supergroover,

Zo uitzichtloos is zijn situatie nou ook weer niet. Met iets meer geluk had hij misschien al veel meer minuten kunnen maken. Zoveel concurrenten heeft hij namelijk helemaal niet. Als je kijkt naar de bank dan is alleen Muller echt een concurrent momenteel. Maar Musiala, Goretzka en Kimmich zijn natuurlijk absolute toppers.

13 april 2023 om 14:42

Als je het moet hebben van geluk, gaat er iets niet goed in mijn ogen. Je moet het hebben van de inzet op trainingen en in de spaarzame invalbeurten. Tot slot moet je uiteraard ook een trainer hebben die het in je ziet zitten.... daarbij komt denk ik wel geluk kijken....



Terug naar Ajax. Ook Nous.

13 april 2023 om 09:41

Gravenberch ja! Nous is helaas altijd geblesseerd. Echt altijd. Zelfs tijdens het wk meerdere (verschillende) blessures gehad. Of hij heeft een lage pijngrens of zijn lichaam is niet sterk genoeg voor topsport. Waarschijnlijk een combinatie van beiden.

13 april 2023 om 09:59

Beiden zullen niet terugkeren naar Ajax omdat ze een veel te hoog salaris inmiddels hebben. Ik verwacht dat beiden zullen vertrekken naar Engeland. Hopelijk komen ze daar beiden wel aan het spelen want het is toch jammer dat ze nu een vaste plek op de bank hebben. Ook Blind zal vertrekken en die zou mogelijk wel eens naar Antwerp kunnen gaan. Had hij overigens beter gelijk kunnen doen. Alle drie hebben ze geen gelukkige keuze gemaakt met de overstap.

Bayern haalt ieder jaar een transfervrije speler waarmee het kan vriezen of dooien. En een jaar later verkopen ze die dan meestal. Dit zou er ook zo 1 kunnen zijn. Spelers doen er beter aan om pas naar een topclub te gaan als ze echt voor die speler willen betalen. Dan wordt je vaker opgesteld.

13 april 2023 om 09:51

Ja, zoals Gravenb--- Oh wacht.

13 april 2023 om 10:18

Gravenberch had ook beter kunnen wachten op een club die 60 miljoen voor hem zou betalen. Grotere kans op speeltijd.nu ben je een gokje.

13 april 2023 om 10:42

Voor vd Beek werd ook zo'n 40 mln afgetikt. Het zegt niet zoveel. Je moet je voeten laten spreken op de training en wanneer je in het veld de kans krijgt. Doe je dat een paar keer goed, blijf je staan en kun je door. Of je nu voor 120mln of 20 mln bent gekomen, kansen krijg je altijd en die moet je pakken.

Dit is geen Tuchel aankoop, geruchten gingen al in November. Sinds gister is z’n contract rond, degelijke speler voor FC Bayern.

Na Bayern kun je altijd nog naar een Spaanse of Italiaanse subtopper. lekker in het zonnetje en goed betaald. De absolute top zal dan niet meer komen, maar die komen voor de meeste spelers niet.

Toch verkeerde keus voor Gravenberch en Blind. Beiden spelen bijna nooit! Zonde

13 april 2023 om 11:48

Blind kun je niks kwalijk nemen. Die werd er op vrij onprofessionele wijze bij Ajax uit gewerkt en kreeg spontaan de kans op bij een absolute topclub als Bayern München aan de slag te gaan. En ja, dan ben je een wisselspeler, net als bij Ajax, maar je zit wel bij een van de grootste clubs ter wereld. Zo op je 32ste is dat ook gewoon een leuke ervaring om mee te pakken.

Je wist van te voren al dat het lastig zou worden voor Gravenberch. Hij heeft gegokt en heeft op sportief gebied (voor nu) verloren. Maar hij is nog jong en kan nog elders aan de bak om uiteindelijk weer een stap hoger te zetten. NL top en Europese top zit gewoon een te grote verschil in. Dat merk je aan de meeste voetballers die vertrekken naar een Europese top club. Hij heeft het iig geprobeerd.

13 april 2023 om 10:40

Precies, maar hij moet nu wel zijn conclusies trekken, want anders gaat zijn carriere als een nachtkaars uit voordat deze uberhaupt begonnen echt is.

Een concurrent voor Gravenberch. Dan halen ze hem dus voor de bank.

Gravenberch echt nog niet uit de verf gekomen, dus ik zie Konrad Laimer dus totaal niet als concurrent. Meer is het een vervanger. Gravenberch verdient nu geloof ik iets van 8 miljoen, dus binnen een jaar heeft hij zichzelf financieel onafhankelijk gespeeld. Slim van hem, kan hij nu keuzes met zijn hart gaan maken en kiezen voor een club die goed bij hem past en waar hij heel veel aan spelen toe gaat komen.

13 april 2023 om 11:42

Het is wel naïef om te denken dat hij nu na een jaar cashen ineens keuzes met "zijn hart" gaat maken. Realistisch gezien wil deze jongen weinig salaris inleveren. Die gaat nu echt niet ineens als een Xavi Simons puur voor zn carriere kiezen. Zal wel Engeland worden waar ie ook verzuipt. Helaas helaas

13 april 2023 om 13:00

@mrloesoe dat zou wel hele bijzondere aannames wat je doet. Het lijkt alsof je hem al langer kent? En in welke fase hij van zijn leven zit? Wie hem gaat ondersteunen om de juiste keuzes te maken.

Met Limer halen we weer wat B-garnituur binnen hoor. Dit wordt gewoon weer gevalletje Sabitzer, Rudi, Gravenberch of Marc Roca. Kom op man kom eens met een echte concurrent voor Kimmich. Kom met een Zubimendi of met een Ruben Neves. Als topploeg moet je gewoon veel toppers hebben zowel op de bank. Kijk maar naar een City. Afgelopen tijd teveel ruk aankopen gedaan man

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren