Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tuchel reageert op nieuwe flirt Zidane met Mbappé: ‘Het interesseert me niet’

Laatste update:

Paris Saint-Germain-trainer Thomas Tuchel heeft maandagavond gereageerd op de uitspraak van Zinédine Zidane over Kylian Mbappé, op wie de trainer van Real Madrid naar eigen zeggen verliefd is. Tijdens de persconferentie op weg naar de confrontatie tussen beide Europese topclubs in de groepsfase van de Champions League benadrukte Tuchel dat Mbappé speler van PSG is.

Mbappé wordt al lange tijd in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid en Zidane heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij gecharmeerd is van zijn landgenoot. De coach van de Koninklijke kreeg maandagmiddag de vraag of Mbappé dinsdagavond verliefd zou worden op het Santiago Bernabéu. “Ik ben al langere tijd verliefd op hem, in de eerste plaats als persoon”, reageerde Zidane met een knipoog. “Hij is hier lang geleden al eens op proef geweest, dit is niet de eerste keer dan hij hier komt. Maar morgen zal hij een tegenstander zijn. We weten hoe belangrijk hij is en daar zullen we klaar voor moeten zijn.”

Zidane: 'Stiekem ben ik wel een beetje verliefd op Mbappé'

Tuchel kreeg de woorden van Zidane een paar uur later voorgeschoteld tijdens het persmoment. “Ik weet niet in welke manier en in welke mate Zinédine Zidane verliefd is op Kylian, maar het belangrijkste is dat hij een speler van ons is. Het is vaak zo dat we de dingen leuk vinden die we uiteindelijk niet kunnen krijgen”, reageerde de Duitse oefenmeester gevat. “Ik was twee weken geleden nog samen met Zidane in Genève. We hebben het toen niet over Kylian gehad. Zidane krijgt een vraag over Kylian, die ook Frans is. Wat moet hij anders zeggen? Iedereen weet dat hij fan is van Kylian, zoals veel andere trainers. Het is niet zo dat ik er boos om ben, het interesseert me niet.”

De Duitse trainer hoopt nog lang te kunnen beschikken over de twintigjarige Mbappé. “Het is moeilijk om een PSG zonder Mbappé voor te stellen. Hij is een ontzettend belangrijke speler voor de club. Iedereen houdt van hem, niet alleen Zidane. Ondanks zijn jonge leeftijd is hij ontzettend belangrijk voor onze club en de nationale ploeg van Frankrijk. We mogen onszelf gelukkig prijzen dat wij over hem beschikken, want hij is iemand die wedstrijden voor je kan winnen”, aldus Tuchel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat dit op het moment de meest gewilde speler ter wereld is. Natuurlijk is Zidane fan van hem. Achteraf gezien lijkt die 160 miljoen die PSG destijds betaalde een koopje. Mocht hij vertrekken gaan ze een veel groter bedrag ontvangen en anders hebben ze de beschikking over een van de beste, en waarschijnlijk over een tijdje de beste, voetballers van de wereld.

26 november 2019 om 11:17

160 miljoen? Hoe kom je daarbij? Verkoop van Mbappe aan PSG was 180 miljoen en ervoor nog seizoen gehuurd wat op zeker ook niet gratis geweest zou zijn. Minimaal alles bij elkaar 190 miljoen

26 november 2019 om 15:33

Ik zie dat ik er inderdaad naast zat. Hopelijk vergeef je het me Blijft nog steeds een goede investering mijns inziens!

27 november 2019 om 19:18

Uiteraard vergeef ik je. Zeker weten!! Absoluut =)

Ik zou lekker bij PSG blijven, twee mindere wedstrijden bij Real en ze fluiten je al uit daar. Moet je helemaal niet willen, die mensen verdienen geen speler als Mbappe.

25 november 2019 om 19:35

Tja, Real Madrid is de grootste club ter wereld. Dus dan wordt er wel wat van de spelers verwacht idd. Zaterdag werdt Ramos ook door een klein gedeelte uitgefloten na zn blunder. Vind het ronduit schandalig maar gelukkig is het maar een klein gedeelte. De situatie van Bale is natuurlijk een heel ander verhaal, maar dat snap jij zelf ook wel neem ik aan.

25 november 2019 om 19:51

Ja dat snap ik wel maar alsnog vind ik het schandalig, ook Bale heeft een cruciaal aandeel gehad in minstens twee CL finales.

25 november 2019 om 22:08

En een cruciaal aandeel in niet presteren gedurende de rest van het seizoen. Maar dat lijken veel mensen te vergeten. Bale wordt echt niet zomaar uitgefloten omdat hij Brits is. Je kan inderdaad een vormdip hebben of minder goed spelen, maar als je dan amper ook inzet toont dan verlies je natuurlijk het geduld van het publiek. De Spaanse pers is er dan ook op gebrand om dan achterliggende redenen te gaan zoeken en dan komen ze uit op: spreekt geen Spaans, toont weinig interesse in integratie in cultuur en team (team etentjes sloeg hij geregeld, al dan niet terecht, over), heeft een waslijst aan blessures maar wordt dan wel gespot op golfterrein, ... . Het ene is al wat meer te begrijpen als het ander. Maar als je zo weinig prestaties op de mat neerlegt, in combinatie met bovenstaande zaken die naar boven drijven, krijg je de situatie die er nu dus is. Veel mensen zagen de finales, waar hij dan wel geregeld iets memorabel deed, maar gedurende het seizoen is het echt wel vaak beneden alle peil. En al zeker voor de grootverdiener van de selectie. Dan verwacht je niet dat hij in 5 wedstrijden presteert. Ja hij besliste veel finales, maar het is niet zo dat Madrid in die finales geraakte dankzij hem, integendeel.

26 november 2019 om 11:19

@RealMadrid-96 ook Bale zijn rendement is nog steeds beter dan alle andere buitenspelers van Real op misschien Hazard na. Ik geef toe kijk geen Real live. Zou wel beter zijn als we hier in Nederland meer om resultaten en rendement gaan geven ipv alleen maar mooi spel

25 november 2019 om 20:00

Goh ja de CL ‘kopen’ is niet zo evident. Chelsea heeft er 10 jaar(zoiets?) over gedaan en Man City is ook al meerdere jaren aan het proberen. Dat zijn drie ‘oliesjeik’ ploegen die miljarden euro’s geïnvesteerd hebben en dat heeft 1 CL opgeleverd. Zo zie je maar dat het niet evident is om een ploeg bij elkaar te kopen die de CL kan winnen. Er is meer nodig dan geld en gelukkig maar! Maar het is een feit dat PSG al een paar keer op een bizarre manier werd uitgeschakeld!

25 november 2019 om 19:56

Dit dus! Waarschijnlijk wordt hij na 10 jaar trouwe dienst ook nog via de achterdeur eruit gewerkt.

25 november 2019 om 20:02

Is dat niet typisch aan Real? Hebben ze in het verleden nog met enkele sterren gedaan, nee? Casillas, Hierro, Guti, Morientes, en dacht zelfs Raúl... zeg niet dat ze allemaal buitengepest zijn maar de meesten hadden op zijn minst een ander afscheid verdiend.

25 november 2019 om 20:10

Sorry maar dat is pure onzin. Spelers worden niet na 2 mindere wedstrijden uitgefloten. Dat wordt gedaan na een lange periode van geen prestatie leveren. Iets wat bijvoorbeeld Bale vaker heeft laten zien. Tevens verdiende hij dat fluitconcert van afgelopen wedstrijd absoluut. Als je dat gedrag vertoont kan je nooit van supporters verwachten dat ze dat door de vingers zien.

25 november 2019 om 21:51

Het heeft zin om de situatie uit te leggen aan de bepaalde mensen, die willen het gewoon niet begrijpen. Hazard presteerde de eerste wedstrijden ook ondermaats, werd nog steeds met gejuich ontvangen aan de bal. Wanneer alleen die finales aangehaalden worden weet je dat de persoon niet met regelmaat naar Real Madrid kijkt, want Bale heeft elk seizoen periodes waarin je met hem in de basis gewoon met 10 tegen 11 speelt.

Ik denk dat PSG “ambetant” zal doen en mbappé nog een jaar zal houden. Neymar zal daarintegen wel vertrekken ( clausule volgens mij)? Psg moet voor Salah of Coutinho & sws Dembele gaan als ze toch beslissen om mbappe & neymar weg te doen.

25 november 2019 om 21:27

Salah gaat sowieso niet weg zolang Klopp bij Liverpool zit iedereen met een gezond verstand weet dat Salah niet haalbaar is voor PSG en dan heb ik het niet over het geld, Dembele moet een ruildeal met Neymar worden anders zie ik hem gewoon bij Barca blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren