Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tuchel gefrustreerd: ‘Je bent een journalist, maar je doet wel hun shirt aan?’

Laatste update:

Paris Saint-Germain kreeg zondagavond door puntverlies van Lille OSC eerder op de dag de kans om zijn zesde landstitel in de afgelopen zeven seizoenen te pakken. De koploper van Ligue 1 kwam echter niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Strasbourg en trainer Thomas Tuchel stak na afloop van het duel zijn frustratie niet onder stoelen of banken. Journalist Laurent Paganelli, die na de wedstrijd in een Strasbourg-shirt op de foto ging met doelman Matz Sels, moest het met name ontgelden.

De Belgische keeper werd uitgeroepen tot man of the match en Paganelli reikte Sels de trofee uit. Tuchel hintte na afloop tijdens een persmoment dat de journalist zich wellicht beter wat neutraler had kunnen kleden: “Je bent een journalist, maar je doet wel hun shirt aan? Je ontkent het nu wel, maar ik heb je gezien. Dit zal de volgende keer niet weer gebeuren”, was de Duitser duidelijk.

Tuchel ging ook dieper in op de prestatie van zijn ploeg: “In het eerste deel van de wedstrijd hadden we moeite om hun counters te controleren. Dat lukte niet met twee aanvallers, dus kozen we ervoor om het systeem te veranderen en Eric Maxim Choupo-Moting alleen voorin te zetten. Strasbourg kreeg kansen. Wij moesten veel spelers missen, er was vermoeidheid en het lukte ons niet om de derde goal te maken.”

“Het was een geweldige kans om kampioen te worden, maar het is niet gelukt. Dat is mijn verantwoordelijkheid. De spelers zijn erg vermoeid, ook op mentaal vlak, en we moesten het zonder een aantal sleutelspelers doen. Het was het beste geweest om de wedstrijd te controleren en niet om ten koste van alles aan te vallen. Ik heb die keuze gemaakt, het was mijn verantwoordelijkheid”, trok hij het boetekleed aan.

Ben jij het eens met Thomas Tuchel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waar maak je je in vredesnaam druk over dan wordt je een week later kampioen. Competitie slaat echt nergens op.

Wellicht dat dit interview verkeerd is geciteerd of dat het in het Nederlands anders overkomt. Maar Tuchel zijnde laat zich hier wel behoorlijk kennen. Een kleine ploeg laat voor niet de eerste keer zien in de competitie dat ze resultaat kunnen halen en dan zo reageren als het grote Psg? Vervolgens met smoesjes komen over je selectie en een blije journalist uitkafferen. Tot slot gezien de kwaliteit die PSG heeft mag je niet in deze situatie over vermoeidheid spreken. Helemaal als je al uitgeschakeld bent in de CL en je volledig kan 'focussen' op de competitie.

8 april 2019 om 15:29

Ho ho, ze zijn mentaal vermoeid he! Dan wens ik hem veel succes in het winnen van de CL met van die tere zieltjes.

Ik kan me dit ook wel voorstellen, een hele rare gewaarwording. Moet je nagaan dat een journalist of analyst van FOX of de NOS na een duel in de Eredivisie ineens in een tenue van een team rondloopt, dat zou toch een beetje opmerkelijk zijn.

8 april 2019 om 15:12

Zou zeker opmerkelijk zijn, maar ook niet zwaar overdreven toch? Ook in NL weten we van de meeste ‘journalisten’ hun clubvoorkeur dus zou het niet super belachelijk vinden...

8 april 2019 om 15:28

Journalisten in Nederland hoeven geen tenue aan te trekken om hun clubvoorkeur te etaleren. Dat doen ze zonder ook wel.
Tuchel laat zich hier ook ongelofelijk kennen. Een journalist die neem ik aan fan is van Strasbourg, anders kan het wel provocerend bedoeld zijn, en op de foto gaat met de man of the match.

Haha PSG dat zich moet aanpassen aan Strasbourg, dan doen je in het totaal plaatje als coach iets gewoon niet goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren