Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Tribuneklant Zivkovic vertrekt eerdaags naar vierde werkgever’

Laatste update:

Richairo Zivkovic maakt het seizoen mogelijk niet af in dienst van Willem II. De Tricolores huren de aanvaller van Ajax, maar Zivkovic heeft niet laten zien het verschil te kunnen maken en zit zaterdagavond op de tribune in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Het Brabants Dagblad zegt informatie te hebben dat Zivkovic eerdaags verandert van club en het seizoen afmaakt bij Roda JC.

/

Trainer Darije Kalezic zou het nog wel zien zitten in de negentien jaar oude Zivkovic, die namens FC Groningen tien goals maakte in de Eredivisie en vorig seizoen goed was voor achttien doelpunten bij Jong Ajax. Kalezic begroette deze maand al veel nieuwelingen: Jordy Buijs, Ugur Inceman, Rydell Poepon, Marcos Gullón en huurlingen Georgi Zhukov en Kristoffer Peterson. Zivkovic zou er als zevende bij kunnen komen.

Afgelopen week werd al duidelijk dat trainer Streppel niet voor Zivkovic zou kiezen in de wedstrijd van zaterdag tegen Willem II. De nieuw aangetrokken Guus Hupperts zou de voorkeur krijgen boven de van Ajax gehuurde aanvaller. Mogelijk heeft Zivkovic zijn laatste duel in Tilburgse dienst dus al gespeeld en gaat hij straks verder in Limburg. Roda JC zou na FC Groningen, Ajax en Willem II al werkgever nummer vier worden in zijn nog prille loopbaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
23 januari 2016 om 23:01

Ik hoop dat Ajax hem gewoon zelf weer opneemt in de selectie. Vandaag had je hem prima kunnen gebruiken. In alle wedstrijden waar je op voorsprong komt en iets verder achteruit loopt is hij een gevaarlijk wapen.

23 januari 2016 om 23:24

Iedereen is beter dan sanogo. Maar als je op de tribune zit bij Willem 2 zegt dat wel iets

Zivkovic is een jongen met veel talent. Heeft bij Groningen hele goeie goals gemaakt. Wat Andersen wel lukt, lukt hem helaas niet.. Je ziet ook dat van der gijp zijn stokpaardje (vertrouwen geven aan een 9) gaat hier ook op. Met vertrouwen kan dit een heel goeie worden!

Overhyped jongetje, kan er gewoon noet veel van. Inclusief een verkeerde mentaliteit... Miskoop!

23 januari 2016 om 20:37

Typisch voorbeeld van de waan van de dag. Toen hij bij Groningen zat was hij een wereldtalent en toen kwam Ajax en zou het helemaal goed komen met de zogenaamde begeleiding van de Boer en nu kan hij er niks meer van? Ga toch weg. Zivkovic is nogsteeds in potentie de beste Nederlandse spits die er nu rond loopt.

23 januari 2016 om 20:52

Als je dit nog steeds volhoudt... Mooi! Vooralsnog bakt hij er al langer niets van, dan wel! Is niets meer dan een hype!

23 januari 2016 om 20:52

Nope.

23 januari 2016 om 21:04

Het is een hype om het woord hype overal voor te gebruiken hier. Zivkovic is nog steeds een zeer talentvolle spits, moet alleen wat aan zijn waardeloze mentaliteit gaan doen.

23 januari 2016 om 21:12

Talent heet niet voor niks talent. Leuk als je als jongetje bepaalde mogelijkheden hebt, maar het gaat om het niveau dat je uiteindelijk haalt. Met talent alleen kom je er niet (in het profvoetbal).

23 januari 2016 om 21:19

Nou ik vind het altijd op de mentaliteit gooien ook wel een hype

23 januari 2016 om 21:21

Hard werken wint het van talent tot het talent gaat werken!!!
Deze jongen kan echt wel voetballen alleen kan zijn werklust omhoog en als hij dan het vertrouwen krijgt zal hij echt wel wat gaan laten zien.

Zou ik als Willem II zijnde zeker niet doen. Je gaat niet je directe concurrent versterken.

Hoeveel nieuwe spelers heeft roda eigenlijk al gehaald deze transferperiode?

23 januari 2016 om 20:33

Directe concurrent is het maar versterken is het zeker niet! Deze jongen zn niveau ligt momenteel misschien in de top van de Jupiler league meer niet

Paniek in Kerkrade? Hier moet je als Roda niet aan willen beginnen.

23 januari 2016 om 20:53

daar zal zeker niet de hoofdprijs voor zijn betaald . er gaat nog een spits bijkomen . zivkovic zal voor de breedte gehaald zijn .

23 januari 2016 om 21:03

Ik denk niet dat ajax deze spits om op de bank te zitten verhuurt aan roda

23 januari 2016 om 21:47

Voor de breedte kunnen we zeker nog n centrum spits gebruiken om juric veel geblesseerd is.

Verkeerd gescoute speler van Ajax, kan beter verkocht worden aan een buitenlandse club waar ze countervoetbal spelen.

23 januari 2016 om 20:51

Precies dit, helemaal geen slechte spits maar komt meer tot zijn recht als hij kan inzakken en gelanceerd kan worden, is niet de spits die een 1-2tje aangaat wat Ajax wel van hem wilde maken heb ik het gevoel.

Als je tegen degradatie moet strijden, heb je niets aan een spits van zijn type. Dan heb je spelers nodig die strijd willen en kunnen leveren, en die niet snel opgeven en hun kop laten hangen.

Het zal dan wel een probleem zijn als hij niet tegen z'n ex-werkgevers mag spelen :P

Ik zie hem eerlijk gezegd zomaar slagen hier. Iedereen schrijft hem na een half jaar Willem II al af, terwijl hij het bij Groningen goed deed, en ook in de Jupiler League een respectabel aantal goals maakte. Hij is nog maar 19, dus tijd om te slagen heeft hij nog genoeg. Verder heeft Roda tot nu toe zes nieuwe spelers gehaald, en ik moet zeggen dat ze me allemaal goed bevallen tot nu toe. Dat vertelt me toch dat de scouting van Roda hun werk goed heeft gedaan, dus daar vertrouw ik voorlopig maar op.

Hij moet gewoon bij een counterploeg spelen daar liggen zijn sterke punten

23 januari 2016 om 21:26

Denk dat hij misschien wel goed vaart bij een club als psv

Hoop dat hij bij roda de weg omhoog terug kan vinden.
Aangezien roda een ploeg is die vooral op eigen helft speelt geloof ik best dat hij hier aan scoren toe komt.

Hij is te vroeg naar Ajax gegaan en daar te veel poen gekregen en sterren allures gekregen helaas hij had voor zen carriere beter bij FC Groningen moeten blijven 4 jaar dan pas naar Ajax moeten gaan hij heeft zeker talent maar is gewoon te vroeg gekocht ik weet zeker als die bij Groningen was gebleven hij zeker tussen de 15 en 20 doelpunt zou maken voor hun per seizoen vind dit echt zonde hopelijk past Roda Jc bij hem om weer goals te maken.

Laat hem lekker 2e spits worden bij Ajax. Ze hebben nog een spits nodig, want Sanogo is niks. Als hij 7 tot 10 keer scoort dan doet hij het goed. Mocht dat niet lukken dan moet je hem volgend jaar gewoon verkopen.

Gaat daar natuurlijk ook het ajaxsysteem leren... haha. Eerst in jongajax, dan willem 2 en nu dus roda. Ajax is echt een klasse apart in het kapot maken van jonge spitstalenten. Nummer zoveel alweer. Ook deze past weer niet in het ajaxsysteem...

24 januari 2016 om 00:24

Noem er nog is een paar dan, ben wel benieuwd daarna namelijk want zoveel spits talenten hebben we niet gehad.

24 januari 2016 om 10:43

Noem maar een spits na huntelaar die wel is geslaagd. De rest dus allemaal...

24 januari 2016 om 10:54

Dat waren allemaal jonge spitstalenten? Suarez was wel aardig geslaagd hoor

Die kan er ook nog wel bij in Roda. Wat is die club toch aan het doen? Zivkovic moet eens gaan presteren, want de vergelijking met Nijland is snel gemaakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren