Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Transfervrije Kramer wordt aangeboden bij 34-voudig landskampioen

Laatste update:

Michiel Kramer is aangeboden bij Anderlecht, zo weet Het Laatste Nieuws te melden. Het management van de aanvaller probeert hem vermoedelijk bij de club uit Brussel onder te brengen, maar het is onduidelijk of de interesse wederzijds is.

Anderlecht beschikt over twee pure spitsen: Lukasz Teodorczyk en Silvere Ganvoula. De Pool is uit vorm en scoorde dit seizoen pas vier keer in 26 officiële wedstrijden, terwijl de 21-jarige Ganvoula zondag tegen KV Mechelen (2-2) pas zijn eerste treffers van het voetbaljaar maakte. Anderlecht mist ‘slagkracht’, zo concludeert de krant.

De 29-jarige Kramer liet zijn aflopende contract bij Feyenoord afgelopen donderdag ontbinden en kan daardoor ook buiten de windows om op zoek naar een nieuwe club. Onder meer Bolton Wanderers heeft interesse, maar het is onduidelijk of Kramer nu wél openstaat voor de laagvlieger uit de Championship.

“Feyenoorders, ik wil jullie bedanken voor tweeënhalf jaar steun”, liet Kramer donderdag weten in een door Feyenoord naar buiten gebrachte video. “Mijn droom was altijd om in een Feyenoord-shirt en in De Kuip te spelen, die droom is uitgekomen. Ik heb twee keer op de Coolsingel mogen staan, wat niet veel spelers gegeven is. Daar ben ik heel dankbaar voor, dat koester ik heel erg.” Kramer speelde nog nooit in het buitenland.

Zou Anderlecht een geschikte club voor Michiel Kramer zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

beetje raar dat de vraag in de poll altijd is of t een geschikte club voor iemand is, de club wel voor hem, maar hij is daar vertelde van goed genoeg voor...

Nee, Kramertje moet fijn in de jupiler league gaan ballen. Geen illusies, gewoon iets wat bij zijn niveau past

5 februari 2018 om 08:03

Beetje onnozele opmerking. Met deze opmerking laat je voornamelijk je afkeer ten opzichte van Kramer zien niet je voetbal inzicht (hoop ik). Kramer komt te kort voor de top maar kan met zijn kwaliteiten natuurlijk een prima spits zijn in de middenmoot van de eredivisie. Bij ADO heeft hij laten zien een prima spits te zijn voor dat niveau ook z'n eerste jaar bij Feyenoord was niet zo slecht en zelfs vorig seizoen heeft hij een aantal belangrijke goals gemaakt.

5 februari 2018 om 08:22

Heeft hij het, met 14 doelpunten in zijn eerste seizoen, bij Feyenoord zo slecht gedaan dan?
Ik gun hem wel een mooie transfer en hoop dat zijn nieuwe avontuur goed gaat uitpakken.

5 februari 2018 om 11:36

Dat zijn meer velddoelpunten dan Guidetti had gescoord in zijn seizoen bij Feyenoord. :-)

Kramer is geen geweldige spits nee, maar voor het grootste deel van de Eredivisie (buiten de top 5) zou hij gewoon een prima spits zijn.

Anderlecht is normaal gesproken te hoog gegrepen voor hem Maar als er nu spitsen rondlopen die amper scoren, tja die gemiddelden die zal Kramer ook wel overtreffen ben ik van overtuigd. Natuurlijk moet Anderlecht op zoek naar een betere spits dan Kramer maar transfervrij zoals Kramer zijn die nu niet te vinden. Zou hem een half jaar contract bieden met een optie van 1 jaar voor Anderlecht. Kunnen ze in de zomer op zoek naar een beter niveau

5 februari 2018 om 12:49

Toch raar dat die Tedorzyck niet presteerd . vorig jaar was hij erg goed. Kramer komt als basisspits absoluut te kort voor Anderlecht

Word Belgie nu het afvalputje voor mislukte voetballers uit Nederland, eerst Vormer, van Rhijn, Denswil, Donk, Nuytinck en dan nu ook Kramer?

Als Anderlecht met Kramer aan gaat komen dan zullen ze daar toch wel echt niet gelukkig worden, Anderlecht heeft toch al die jaren steeds goeie spitsen gehad met Mattias Suarez, Mitrovic, Mbokani, Lukaku en Jovanovic en dan kom je nu met een mislukte beperkte spits als Kramer aan die buiten zijn beperkte kwaliteiten ook nog een mentaliteit heeft van lik-mijn-vestje. Dan ben je als club toch wel erg afgezakt en zal ik mij als supporters ernstig zorgen gaan maken.

5 februari 2018 om 12:52

Qua Van Rhijn en Donk ben ik het helemaal mee eens.


Alleen kreeg Denswil niet een eerlijke kans en was destijds minstens net zo goed als Veltman en vond ik hem toch meer hebben.

Vormer had pech dat Clasie zo goed presteerde. Want die had ik graag behouden destijds als vervanger

5 februari 2018 om 12:53

En Nuytick heeft in de top nooit een kans gekregen want die kwam van NEC

Vrees dat hij ook bij Anderlecht toch ook vaak vanaf de bank zal moeten starten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren