Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Transferstrijd wordt intenser: Messi krijgt tweede officiële contractvoorstel

Laatste update:

Lionel Messi kan zijn loopbaan vervolgen in de Major League Soccer. Volgens Marca en Fabrizio Romano heeft de Argentijnse superster, die gaat vertrekken bij Paris Saint-Germain, een officieel voorstel van Inter Miami in beraad. De club van eigenaar David Beckham zou van Messi de best betaalde voetballer in de Verenigde Staten willen maken, al zou het salaris nog steeds beduidend lager zijn dan wat hij in Saudi-Arabië kan verdienen.

Daar wordt immers ook hard gewerkt aan de komst van Messi, met name door Al-Hilal. Die club heeft de wereldkampioen een jaarsalaris van om en nabij de 400 miljoen euro aangeboden en de hoop bestaat dat Messi zal zwichten voor dat duizelingwekkende voorstel, ook omdat de Argentijn als boegbeeld voor het WK-bid van Saudi-Arabië wordt gezien. Het land wil graag het eindtoernooi in 2030 organiseren en hoopt met Messi een commerciële slag te kunnen slaan.

Inter Miami heeft een ander toekomstbeeld in gedachten. Zij hebben, zo schrijven Marca en transferexpert Fabrizio Romano, een driejarig contract voor Messi klaarliggen tegen een 'zeer redelijk salaris'. Bedragen worden niet genoemd, maar het honorarium zou in elk geval niet in de buurt komen bij het Saudische voorstel. Toch hoopt men in Miami dat Messi er tevreden mee is dat hij de best betaalde speler van de competitie kan worden en dat hij zijn goede ervaringen met de stad meeneemt in zijn beslissing. Het bedrijf van de Argentijn heeft namelijk een luxueus gebouw in Miami in bezit.

Volgens Romano zijn de aanbiedingen van Al-Hilal en Inter Miami de enige voorstellen die Messi officieel onder ogen heeft gekregen. Barcelona hoopt het clubicoon ook te kunnen verleiden tot een terugkeer, maar los Azulgrana is afhankelijk van LaLiga en moet financiële ruimte hebben om Messi te kunnen halen. Daarnaast zijn er 'meer Europese clubs' die voorzichtig toenadering zoeken, zo laat de Italiaanse transferexpert optekenen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap niet dat clubs hem nog willen eigenlijk. Buiten Barcelona en Argentinië om sjokt die een beetje ongeïnteresseerd rond. Nog steeds een geweldige speler maar als een speler zo weinig inzet toont voor je club zou me dat enorm storen als supporter. Inzet is het minste wat je mag verwachten, al zijn de statistieken nog steeds dik in orde natuurlijk. Zou als Barcelona zijnde eerder in de toekomstige generaties investeren maar goed, iconisch en nostalgie spelen een rol.

4 juni 2023 om 13:36

Heel simpel, marketingtechnisch is Messi natuurlijk enorm interessant. Hij wordt gezien een van de beste voetballers ooit en is ook op social media een van de grootste. Puur sportief moet een club er echt niet meer aan beginnen, maar ik kan mij wel voorstellen dat ze ook naar de marketingkansen kijken.

4 juni 2023 om 16:35

Sportief zien de cijfers er anders nog steeds prima uit. Dat is precies wat ajax aangeeft…

4 juni 2023 om 13:55

Ik verwacht dat messi tot de copa america van 2024 nog op niveau wil spelen in europa. Barca denkt de financiele middelen voor hem te hebben. Het zou wel een passend afscheid voor de goat zijn om bij barca af te sluiten. Dit jaar bij PSG de hoogste gemiddelde dus hij kan in ieder geval nog volgend jaar van waarde zijn voor elk team

4 juni 2023 om 14:13

Messi is pas 35, die kan nog wel een seizoen of 2-3 op topniveau mee - natuurlijk niet om 20 kilometer per wedstrijd op het middenveld te draven, maar dat hoeft een Modric of Zlatan ook niet.

4 juni 2023 om 21:57

20 km per wedstrijd? Dat kan niemand.

4 juni 2023 om 15:19

Je praat onzin hij is bij psg de man met de meeste goals en assists … naar rato .. dus check je facts

4 juni 2023 om 16:19

In een B league als de Ligue 1. Feyenoord, PSV en Ajax hebben buiten PSG die hele top verslagen op Europees gebied. Marseille, Lille, Monaco allemaal eruit door Nl'se clubs. Lekker boeiend.

4 juni 2023 om 19:05

Sorry Monaco versloeg PSV..EN dat Ajax was jaren trug he...RKC heeft in t verleden ook wel s " de hele Ned top verslagen...Ajax t/m Fnrd en PSV..dat dit n keer gebeurt zegt weinig

4 juni 2023 om 20:47

Ik denk dat Messi helemaal niet zit te wachten op een bepaalde rol binnen het voetbal als hij straks de kicks aan de Argentijnse wilgen hangt.. Denk dat ie nog 2 jaar Barca gaat doen en daarna hoor je niks meer van 'm, de beste man zit daar allemaal niet op te wachten joh

Niet dat ik Messi als de ideale schoonzoon wil neerzetten want hij kan ook een schijnheil zijn. Maar ik denk wel dat hij veel meer waarde hecht aan een terugkeer naar Barca dan al dat geld in de woestijn of VS.

4 juni 2023 om 14:12

Dat denk ik eigenlijk niet. Waarom ging hij dan voor het grote geld naar PSG en was er vaak gedoe over contract verleningen bij Barça?

4 juni 2023 om 15:05

Aan het eind van de dag is Messi hetzelfde als Ronaldo en al die andere sporters die voor geld ver willen gaan.

4 juni 2023 om 14:18

Waarom zou je dat in godsnaam als Barca willen? Ga je weer alles om hem laten draaien terwijl je weet dat hij toch niet lang meer heeft. Het was een godsgeschenk dat hij door de regels weg moest. Barcelona selecteert nu door en zal zich snel weer melden bij de grootste 8 in de CL.

4 juni 2023 om 16:36

Barcelona kan hem amper 25 mil per jaar bieden dat verschil is wel heel erg groot. Messi zal gewoon voor het grote geld kiezen al vind ik Inter Miami wel een realistische keuze gezien zijn connecties met de stad. En het is redelijk dichtbij huis (argentinie)

4 juni 2023 om 17:33

Dat redelijk dicht bij huis is natuurlijk redelijk onzin. Een vlucht van miami naar Buenos Aires is 9 uur en vanuit Barcelona is het ongeveer 12. Verder moet Barcelona er natuurlijk niet meer aan willen beginnen, tenzij hij het voor de club voor een schijntje wilt doen.

Ik denk een goede laatste stap voor deze "oude" vedette. In de glitter en glamour van Amerika kan Messi eervol afsluiten en tegelijkertijd een nieuwe stap zetten in zijn leven na het voetballen. Je ziet het wel vaker dat vedetten hun laatste stappen zetten in Amerika. Johan Cruijff, Franz Beckenbauer, Pelé en Willen van Hanegem waren de voorlopers en hebben de deur geopend voor andere voetballers uit Europa en andere wereldelen. Ik ben erg benieuwd of Messi the American Drean aangaat.

4 juni 2023 om 13:49

Dan moeten ze toch echt meer gaan betalen, want daar gaat ie op af. Niet op glamour.

4 juni 2023 om 21:02

Wat is er eigenlijk zo eervol aan om je carrière af te sluiten in Amerika? Als het om een land uit het midden oosten gaat dan spreekt iedereen van schande maar nu is het allemaal eervol met zijn American dream.

Zou toch zonde zijn als zo'n grootheid naar de zandbak gaat. Hopelijk blijft hij in Europa

400 miljoen betalen voor een Messi voorbij zijn houdbaarheidsdatum. Pure krachtpatserij natuurlijk.
Want het is wel wat veel voor een wandelaar met hier en daar een mooie actie.

Maar, dan is nu de vraag: is dit een voorstel van Inter Miami, of is dit dat voorstel waarbij Barcelona hem huurt van Inter Miami waar enkel dagen geleden over werd geschreven?

Mls moet je niet doen joh. Ga lekker naar een zuid amerikaanse league, die gasten leven voetbal. In de usa zijn ze meer geinteresseerd in de kisscam

Messi is over en uit!
Ik heb nogal wat wedstrijden van PSG dit jaar gezien; Messi kan n half uurtje mee, tempo is te hoog voor hem en na dat half uurtje speelt de ploeg met 10 man..en zonder hem speelde de ploeg gewoon beter.
Vorig seizoen was ie nog van waarde, hield t wel n uurtje vol. Triest zo n aftakeling. Ga toch met pensioen ipv meehobbelen in een niet- serieuze competitie.
Geeft te denken over dat WK wb hij wel ineens 120 min meekon- onnatuurlijk!!

Las een deal met Miami en Barca is in de maak, geen idee of het op waarheid berust. Miami koopt hem, en dan verhuurd 1.5 jaar aan Barca en de rest bij Miami

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren