Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfersoap nadert einde: Mkhitaryan gaat akkoord en dineert met Raiola

Laatste update:

Aan de transfersoap rondom Alexis Sánchez lijkt spoedig een einde te komen. Henrikh Mkhitaryan is namelijk akkoord met een overgang naar Arsenal, zo verzekert onder meer de BBC, en zodoende lijkt niets meer een overgang van Sánchez naar Manchester United in de weg te staan. De ruil vindt plaats met gesloten beurzen, zo klinkt het, al claimt de Daily Mail dat United nog eens 22,5 miljoen euro voor de komst van de ex-speler van Udinese en Barcelona moet betalen.

Volgens de laatste berichten ondergaat Mkhitaryan, die op Old Trafford nog een contract tot medio 2020 heeft, in de komende 48 uur een medische keuring in Londen. De Armeens international werd zaterdagavond al gesignaleerd bij een hotel in het centrum van de metropool, op weg naar een diner met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. Arsenal speelt woensdag in de EFL Cup tegen Chelsea, maar de verwachting is dat de spelmaker dinsdag over een week tegen Swansea City zijn debuut kan maken.

De verwachting is dat de clubs uiterlijk maandagavond met de transfers naar buiten zullen treden. Sánchez kwam eerder al tot een vergelijk met Manchester United en was alleen nog in afwachting van het ja-woord van Mkhitaryan wat betreft een overstap naar de Londenaren. Geen van beide spelers kwam zaterdag in actie. Zonder inbreng van de 29-jarige Armeen zegevierde United met 0-1 over Burnley, terwijl Arsenal de even oude Chileen niet nodig had om Crystal Palace met 4-1 te verslaan.

Manchester United versloeg Arsenal medio 2016 in de strijd om de handtekening van Mkhitaryan, die voor 42 miljoen euro van Borussia Dortmund overkwam. Hij kwam tot 63 duels en 13 treffers als Mancunian. Sánchez maakte twee jaar eerder de overstap naar Engeland, voor een bedrag van veertig miljoen euro. De Chileen, die een aflopend contract met Arsenal heeft, was goed voor 80 treffers in 166 wedstrijden.

Waar Mkhitaryan waarschijnlijk gaat inleveren qua salaris in het Emirates Stadium , krijgt Sánchez op Old Trafford juist naar verluidt een forse financiële vergoeding. Alhoewel de bedragen variëren, gaan de media ervan uit dat de aanvaller de absolute grootverdiener zal worden en jaarlijks zestien miljoen euro netto zal toucheren. Dat komt neer op iets meer dan drie ton per week, na aftrek van belastingen.

Wie gaat erop vooruit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldig. Wat ben ik blij voor Micki. Ik hoop dat hij, de Armeense trots, eindelijk zich kan laten zien. Hij komt in een team dat wil voetballen. Hij zal daar worden herenigd met een van zijn vrienden uit Dortmund, Aubameyang, Een aanvallende linie met Lacazette, Ozil, Heno en Aubemeyang zal schitteren, althans dat hoop ik. Met daarachter Xhaka en Wilshare zal er dan genoeg stabiliteit zijn. Zet ‘m op Heno!

21 januari 2018 om 01:19

Je bent er van overtuigd dat Auba naar Arsenal gaat! Zou het zelf een rare keuze vinden. Zat andere topclubs die wel ergens voor spelen, en zijn kwaliteiten meer dan goed kunnen gebruiken. Real madrid kan hem goed gebruiken. Benzema is goed maar vind auba beter. RAB!

21 januari 2018 om 01:48

Blijkbaar niet. Anders had een van die topclubs hem wel opgehaald. Real al helemaal na zijn 83 publieke sollicitaties!

21 januari 2018 om 08:57

Een mooie transfer voor een speler die bij Dortmund floreerde. Ik hoop echt dat hij die vorm bij Arsenal terugvindt, want anders zal Arsenal de grote verliezer zijn. Aubemeyang halen lijkt me super alleen al vanwege de naam, maar ik vraag me af of hij wel bij Arsenal past. Zo heel veel ruimte achter de verdediging ligt er niet, dus van zijn snelheid moet hij het niet hebben. Ergens hoop ik dan weer op het voetbal met Henry, binnen een paar seconden van het ene naar het andere doel. Hoop doet leven.

21 januari 2018 om 15:39

Tegen kleinere clubs gaat Arsenal vol voor de aanval, maar tegen grotere club waar Arsenal vooral op de counter en direct voetbal speelt zal Auba schitteren.

Walcott heeft vaak belangrijke goals gemaakt tegen grote ploegen met zijn snelheid enz.
Nu brengt Arsenal iemand in huis die minstens 2x beter is dan Walcott.

Naar mijn mening is dit een heel goede transfer. Jongens als Ozil Xhaka en Wilshere kunnen met hun precieze voorzetten Auba voor doel zetten.

Hopen dat het snel wordt afgerond. Beter voor United en Sanchez en beter voor Arsenal en Mkhi. Gun hem in ieder geval alle succes bij Arsenal.. zou mooi zijn als ze Auba ook weten te halen, dan kunnen ze het verlies van Sanchez aardig opvangen. Hoop dat Arsenal dan ook de weg naar boven weer vindt. Zou mooi zijn als het weer eens tussen United en Arsenal zou gaan.. for old time's sake.

21 januari 2018 om 02:50

Zouden toch 2 mooie transfers zij voor Arsenal als ze Mkhitaryan en Aubumeyang binnen halen, Arsenal is een prachtige club en ik gun het ze zeker, Vind het ook mooi dat Sanchez naar Man Urd gaat waardoor het verdeeld word

En na Auba en Mkhiki... begint het hopen op Vidal haha. Dan krijgt Arsenal eindelijk haar Vieira terug.

21 januari 2018 om 08:56

Van Bayern naar Arsenal?!

21 januari 2018 om 08:59

@branquinho: ja! Zal niets vertellen over mijn beoordelingsvermogen omdat ik nog slaapdronken ben. Een soapvolle transfermarkt maakt alles mogelijk .

21 januari 2018 om 11:52

Als je de juiste salaris betaald kan bijna iedereen komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren