Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfersoap Memphis Depay naar kookpunt na zondagavond

Laatste update:

Memphis Depay zit zondagavond op de bank bij het Ligue 1-duel tussen Olympique Lyon en Olympique Marseille. Niet alleen de afwezigheid van de Nederlander in de basiself wekt verbazing in voetbaminnend Frankrijk: ook spelers als Moussa Dembélé, Rayan Cherki, Bruno Guimarães én topaankoop Lucas Paqueta zitten op de reservebank. Het is maar de vraag of de Oranje-international zal invallen én óf het überhaupt zijn laatste wedstrijd voor de Fransen is.

Rudi Garcia kreeg vlak voor aanvang van de krachtmeting vragen over de absentie van Depay. “Ik heb mijn beslissingen laten afhangen van de vorm waarin mijn spelers verkeren maar ook wat er bijvoorbeeld morgen kan gebeuren, bijvoorbeeld bij Memphis”, vertelde de trainer van L’OL, die zodoende erkende dat Depay maandag mogelijk toch nog een transfer maakt. “Ik heb vertrouwen in de voetballers waarvan ik weet dat ze hier morgen ook nog zullen zijn, bijvoorbeeld Houssem Aouar. Daar ben ik erg blij mee.”

Aouar genoot concrete belangstelling van Arsenal, dat echter niet verder wilde gaan dan 38 miljoen euro én een bedrag aan bonussen. Voorzitter Jean-Michel Aulas zag zaterdag al snel in dat de vraagprijs van 50 miljoen euro én 10 miljoen euro niet gehaald zou worden en daarom koos hij ervoor om, 48 uur voor het einde van de transfermarkt, de gesprekken te staken en duidelijkheid te scheppen over de continuïteit van de middenvelder. Ook een overgang naar Juventus of Real Madrid is van de baan.

Het contract van Aouar loopt nog drie seizoenen door, maar Depay beschikt over een aflopende verbintenis en maandag is zodoende de laatste dag waarop Olympique Lyon nog een relatief hoog bedrag voor de Nederlander kan vangen. Barcelona moet, indien het tot een akkoord met de Ligue 1-club komt, op zijn beurt goedkeuring van LaLiga krijgen in verband met de precaire financiële huishouding.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aouar blijft dus. Ben benieuwd of Samcro en TheEmirates nog op hun woorden terug komen over dat Aouar al 'rond' was volgens hun. Het mag nu toch wel duidelijk zijn dat Aouar van de baan is. Zeker nu hij gewoon een basisplaats heeft.

4 oktober 2020 om 21:26

Aouar kreeg een belletje van Zidane van hey blij bij Lyon, we halen je in de zomer 2021 op.

4 oktober 2020 om 22:01

Ik snap niet hoe zij er bij kwamen dT aouar al rond was. Sinds wanneer heeft arsenal zich slagvaardig getoont? Arsenal is al jaren een schande met transfers. Over een paar jaar wanneer aouar bij een ander team schittert ga je arteta horen zeggen: in 2020 had ik aouar bijna binnen. Lachwekkend gewoon.

4 oktober 2020 om 22:08

Ik kan een enorme eikel zijn, maar jij bent echt een treurig persoon Zermatt. Non stop transfers aanbevelen en geen enkele is maar enigszins in de buurt van afronding geweest, maar als iemand anders iets zegt maak je screenshots. Als ik dat bij jou moet doen heb ik er een dagtaak aan. Ik denk nog steeds dat ie komt, daar heb ik mijn redenen voor. Als het niet doorgaat zal ik daarvan balen, omdat hij mijn club ontzettend veel beter had gemaakt. We gaan het zien wat er morgen gebeurt. Ik zal me niet verstoppen.

4 oktober 2020 om 22:18

Ik snap ook niet zo goed wat hij er nou precies mee wilt bereiken. Dat Samcro en ik het anders zien dan anderen? We gaan het morgen zien. Komt Aouar niet, balen, zijn mijn bronnen niet goed geweest en zal ik daarvoor uitkomen. Maar om dit nou onder elk bericht te posten Zermatt, kom op man.

4 oktober 2020 om 22:42

Wat ik doe, is gewoon clubs aanbevelen welke spelers ze moeten halen. Maar jullie doen al alsof bepaalde spelers een zekerheidje zijn. Ik roep nooit dat bepaalde spelers al rond zijn met clubs, behalve als Fabrizio Romano het meldt. 100 procent zeker zijn dat een speler naar een bepaalde club gaat, is natuurlijk wat anders dan aanbevelen dat een club bepaalde kwaliteiten moet halen. Ik hoop voor Arsenal dat ze Aouar toch nog op valreep halen. Hij is broodnodig voor Arsenal. Meer dan Partey denk ik, omdat ik Partey niet echt bijzonder vind. Zo'n type kun je ook wel ergens in Franse middenmoot vinden

4 oktober 2020 om 22:54

Geen enkele club kent jou, gekkie.

4 oktober 2020 om 23:06

Ik bedoel natuurlijk hier op VZ. Niet in de echte wereld.

4 oktober 2020 om 23:06

Het kan me werkelijk waar niet schelen of Aouar wel of niet naar Arsenal gaat, wel of niet Olympique Lyon verlaat, of wat dan ook. Maar ga jij nu letterlijk een oproep doen naar twee leden die (mogelijk) een foutief gerucht voor waar hebben genomen. Jij zou onder zowat ieder aangekondigd transfer bericht je excuses moeten maken. Ongelooflijk wat een ei.

5 oktober 2020 om 08:11

Ga je ze elke keer opnoemen? We get it.

Zoals je ziet is Lyon niet zo standvastig met het aanhouden van de deadline. Gooi die zak met geld op tafel nadat Torreira en Kolasinac weg zijn en Aouar zal vast van gedachten veranderen na die blamage van vanavond tegen Marseille. Kleine kans maar als Depay nog weg kan, waarom Aouar dan niet..

5 oktober 2020 om 11:41

Aouar staat nog tot 2023 onder contract bij Lyon. Depay nog maar 9 maanden. Lyon moet dus Depay nog verkopen, willen ze een transfersom krijgen. Bij Aouar hoeft dat niet. Aouar kan Lyon ook in zomer 2021 voor monsterbedrag verkopen. (Misschien zelfs meer als coronawolk is weg getrokken). Bij verkoop van Aouar is dus geen enkele haast geboden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren