Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transferclausule van Barcelona-verdediger daalt 32 miljoen euro: ‘Klopt’

Laatste update:

Geïnteresseerde clubs in Marc Bartra kunnen de verdediger van Barcelona tegen een aanzienlijk gedaalde prijs aantrekken. De transferclausule van de Spaans international bedraagt namelijk niet meer veertig miljoen euro maar acht miljoen euro, zo verzekerde Sport zaterdagochtend. Bartra bevestigde zaterdagmiddag de berichtgeving van de Catalaanse sportkrant.

/

“Ja, dat klopt. Ik wacht alles rustig af. Mijn toekomst is in handen van mijn zaakwaarnemers”, zo gaf Bartra te kennen. De transferclausule zou niet gewijzigd zijn als de verdediger afgelopen seizoen minimaal zestig procent van de officiële wedstrijden van Barcelona zou hebben gespeeld. Bartra kwam echter amper in de plannen van Luis Enrique voor en dat is ook de reden dat hij diverse keren te kennen gaf dat hij niets zag in een nieuwe verbintenis met de Catalanen. Saillant: Thiago Alcántara was om eenzelfde reden ook voor 'slechts' 25 miljoen euro te koop en Bayern München twijfelde geen moment.

Het huidige contract van Bartra, 25 jaar, loopt nog een seizoen door. De media in Spanje gaan ervan uit dat de toekomst van de verdediger in Engeland of Duitsland ligt. Voor de ondertekening van zijn huidige contract met Barcelona kon hij bij Tottenham Hotspur drie keer meer gaan verdienen, maar hij prevaleerde een nieuwe verbintenis met Barcelona. Zoals de zaken er nu voorstaan, ligt het voor de hand dat de Spaanse topclub een nieuwe verdediger moet gaan zoeken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bartra wordt niet eens voor 5mil verkocht. Wat een slechte ontwikkeling heeft hij doorgemaakt.

28 mei 2016 om 19:18

Die gaat gewoon voor die 8 miljoen de deur uit hoor. Niet dat 'ie t waard is, maar een Engelse subtopper of daaronder is vast en zeker zo gek om dat voor een speler van Barca te betalen.

28 mei 2016 om 19:36

Die Engelse willen graag de mannen en daar betalen ze wat voor. Dit is een jonge, een slappe zak, bakt er niks van en daarom wil Barca er ook vanaf.

28 mei 2016 om 19:42

Die Engelsen kopen alles wat los en vast zit voor veel te veel geld, zonder enig beleid. Barta gaat 100% zeker niet voor minder dan die 8 miljoen de deur uit.

28 mei 2016 om 19:46

Niet naar Engeland. Zijn zwakke punt is het fysiek; als hij dat in spanje niet aan kan dan heeft hij 0.0%kans in Engeland.

28 mei 2016 om 20:38

In engeland is dat fysieke gedeelte binnen no time gefixed en dan heb je een redelijk goede verdediger in huis.

29 mei 2016 om 02:30

Redelijk? Goed? Ben jij wel wakker? Deze jongen zou in de Eredivisie nog niet eens opvallen!

Jammer, hoopte dat hij niet weg zou gaan. Is toch een kind van de club en ik heb hem liever als Mathieu en Vermaelen. Hoop dat hij naar een goeie club gaat dat gun ik hem wel.

Leuke knul.
Als ik zou moeten gokken waar hij terecht komt zet ik in op Stoke City. Niet goed genoeg voor de top, leuk voor op de bank bij sub-top en degelijk materiaal voor een goeie competitie, maar geen uitmuntende club. Stoke City, ik voel het.

Ik vind het jammer dat hij geen speeltijd krijgt van enrique. Dat Vermaelen en matieu voorrang krijgen vind ik onbegrijpelijk. Matieu speelt wel beetje goed, alleen vind ik dat Vermaelen tekort komt door zijn zware blessure. Maar bartra zou beter naar een clubs als socidad of Betis.

29 mei 2016 om 01:05

Wanneer zie jij Vermaelen spelen?

Hahaha welke club zou Bartra al voor 8 miljoen kopen? Met alle respect, ik ben hartstikke groot Barca-fan, maar deze jongen moet gaan golfen o.i.d. Zowel in de duels matig als opbouwend onzeker. Enige wat ie goed kan is koppen, maar ja, dan moet hij eerst z'n duel eens zien te winnen.

Verstandige clausule!! Zouden meer spelers moeten doen, dan loop je niet het risico om weg te rotten bij een club waar je toch amper speelt...!
Mag hopen dat een hoop spelers hier een voorbeeld aan nemen! Beter in het veld bij een mindere club als op de bank/tribune bij een topclub!

Is dit niet een koopje voor Wenger die houd van koopjes en qua niveau even goed als Per.

Zou me niets verbazen als die naar Arsenal gaat. Voetballende verdediger en Mertesacker is op leeftijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren