Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfer van Ronaldo naar United werd afgerond in tuin van Gary Lineker

Laatste update:

Gary Lineker vertelt dat de transfer van Cristiano Ronaldo naar Manchester United werd afgerond in zijn achtertuin. De oud-voetballer en presentator van Match of the Day is een goede vriend en buurman van Ed Woodward, de algemeen directeur van Manchester United. Woodward was op bezoek bij Lineker op het moment dat de terugkeer van Ronaldo naar the Red Devils werd afgerond.

“Ik zal open kaart spelen: Ed Woodward is een goede vriend van mij en mijn buurman. Toen hij Cristiano Ronaldo terughaalde naar Manchester United, was hij in mijn achtertuin! Op het moment dat hij binnenkwam, was hij aan het bellen met Jorge Mendes (de zaakwaarnemer van Ronaldo, red.). Ik heb een fantastische foto van het tafereel, misschien deel ik die nog ooit als hij daar toestemming voor geeft”, vertelt Lineker in de Match of the Day Top 10 podcast.

Manchester United slaagde er in de laatste dagen van de transferwindow in om Ronaldo terug te halen naar Engeland, nadat hij eerder gelinkt werd aan Manchester City. Alan Shearer denkt dat Manchester United door het terughalen van Ronaldo kan meedoen om de prijzen. “Dat is de afgelopen jaren wel anders geweest, maar met Ronaldo ziet alles er anders uit. Het was een no-brainer voor Manchester United. Ze hebben Daniel James voor dertig miljoen euro verkocht (aan Leeds United, red.) en Ronaldo voor hetzelfde bedrag teruggehaald.”

Ronaldo keerde afgelopen zomer na twaalf jaar terug bij Manchester United, na in de tussenliggende jaren voor Real Madrid en Juventus te hebben gespeeld. De 36-jarige Portugese aanvaller zette zijn handtekening onder een tweejarig contract, met een optie voor nog een jaar. In zijn eerste zes wedstrijden sinds zijn rentree bij Manchester United was Ronaldo goed voor vijf doelpunten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Woodward heeft wel tot het einde gewacht met het hebben van een goede transferwindow. Werkelijk de enige waarin je echt objectief kan zeggen: 'Dat is geslaagd.' James weg voor dertig miljoen, en dan Varane, Sancho en Ronaldo binnenhalen. Stoppen op je (enige) hoogtepunt kun je dat noemen.

Ik weet nog dat in 2013 United, net onder Moyes, heel veel versterkingen nodig had omdat Ferguson eigenlijk gewoon had gegoocheld met de selectie de laatste jaren (John O'Shea op het middenveld enzo) en United aan een hele berg topspelers gelijkt werd, van Marco Reus tot een terugkeer van Ronaldo tot Sergio Ramos. Uiteindelijk haalde hij alleen Fellaini op deadline day. Het is pas de laatste anderhalf jaar iets beter geworden. Maguire, Wan-Bissaka en Fernandes zijn objectief goed uitgepakt allemaal, hoewel de landstitel of concurreren voor de CL acht jaar na Ferguson verder is dan toen Ferguson nog met O'Shea op het middenveld speelde.

6 oktober 2021 om 09:15

Manchester United is inderdaad in mijn ogen de grote winnaar van deze transferwindow.eigenlijk, in mijn ogen in ieder geval, missen zij nog een goede coach/manager. Als zij die hadden aangetrokken in plaats van Solksjaer, was hij nagenoeg perfect geweest! Ik ben benieuwd of ze dit jaar echt prijzen binnen gaan halen.

6 oktober 2021 om 10:09

Maar Lingard, Mata, Jones, Pereira niet kunnen of willen verkopen.

Heel mooi dat Ronaldo is gekomen.
Maar met dit middenveld ga je geen prijzen winnen. Daar lag de grotere prioriteit. En nog steeds.

Maar OGS wilde dat niet. En vind SMT de Roy Keane van het elftal.

Zolang dat deze trainer er zit. Kunnen ze de beste transferwindow hebben. Maar zal het beleid nog steeds slecht zijn. En zal de stap naar de jacht op grote prijzen uitblijven.

Het aantrekken van Ronaldo is voor de Glazers voornamelijk gedaan, voor het verdienen eraan.

6 oktober 2021 om 10:38

Met een middenveld van Pogba, Fernandes en McTominay/Fred zou je op papier wel een prijs kunnen winnen hoor. Er zit inderdaad gewoon te veel dood hout in de ploeg en het management is niet solide.

6 oktober 2021 om 14:00

Dat zijn geen cvm.
Zolang je SMT en of Fred op middenveld hebt, ga je nooit voor de prijzen spelen. United had daar een goede cvm voor moeten halen.
Er waren er genoeg op te halen voor 30a40 miljoen. Die beter zijn dan die 2.

6 oktober 2021 om 14:11

Hangt prijzen winnen bij United af van die ene CVM positie? Kijk eens even naar de laatste 10 CL winnaars is dan mijn advies. Prijzen winnen kan prima met Scott, ik denk dat de verbeteringen niet in spelers zit, maar in organisatie en mentaliteit. Als we dan toch praten over posities, vind ik het centrale duo gewoon nog steeds bagger.

6 oktober 2021 om 20:47

Ik vond die zomer met geloof ik mkhitaryan, pogba, zlatan en bailly ook wel heel exciting. Al bracht het achteraf niet heel veel.
Maar inderdaad woodward heeft geen heel goede indruk gemaakt op sportief vlak in die jaren. Zakelijk gezien echter een heel ander verhaal.

Woodward kan je vriend zijn, maar wat heeft die lopen schutteren in de afgelopen jaren en zelfs dit vind ik een hele slechte deal op papier en de uitwerking moet nog blijken.

Ronaldo terughalen puur voor de dressing room voor dat geld is misschien goed, maar voor de doorloop van spelers weer niet. Als Ronaldo er niet was, had Sancho en Martial meer minuten kunnen maken. Nu valt Sancho gewoon tegen en Martial eindigde vorig jaar goed en nu moet hij het weer doen met minder.

150+ miljoen betalen voor Varane en Sancho vind ik ook niet bijzonder goed gehandeld. Over Varane neemt mijn twijfel alleen maar meer toe de laatste wedstrijden en ook over Sancho twijfel ik, want Dortmund weet altijd perfect dit soort spelers in een goed daglicht te zetten. Dit zijn gokjes en als je dan ziet hoe goed Rashford en Greenwood zij t.o.v. hen, denk ik helemaal, mwah

6 oktober 2021 om 17:49

Martial, Rashford en Greenwood is te veel van hetzelfde. We hebben vorig seizoen gezien hoe dat ging. Bij vlagen uitstekend maar niet constant. Goede spelers maar niet Ronaldo.

Daarnaast is de mindere vorm van Sancho echt niet de schuld van Ronaldo. Sancho krijgt genoeg minuten om zich in de basis te spelen.

Ronaldo voor een jaar of twee binnenhalen, moet je altijd doen

8 oktober 2021 om 11:10



Mbappe is niet constant, Neymar niet en zelfs Ronaldo en Messi niet in het begin van hun carriere. Uit je hele reactie haal ik weinig visie, je hebt het over 'genoeg minuten' en 1 seizoen. Sancho speelt er net een paar maanden, heel raar als je het hebt over genoeg minuten. Heel United is niet constant hoe moeten jonge spelers dat dan zijn? Geef ze een paar seizoenen en een echte kans.....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren